Opettajien liitto Englannissa vaatii pakollista LGBT-opetusta kaikkiin koulutusasteisiin

"Ei mitään rajaa, kun pikkulapsia käytetään harhaanjohtavan agendan välikappaleena"

Ulkomaat la 29.04.2017 19:41

Kansallinen opettajien liitto (NUT) vaatii pakollista LGBT -opetusta päiväkoteihin, kertoo Christian Concern.

NUT:n edellyttämä vaatimus, että sen jäsenet opettaisivat lastentarhaikäisille lapsille samansukupuolisia suhteita ja transseksuaalisuutta, on hyväksytty vuotuisessa konferenssissa Walesin Cardiffissa Iso-Britanniassa pääsiäisviikonloppuna.

Aiemmin tänä vuonna opetusministeri Justine Greening esitti jo lakimuutoslisäystä lapsi- ja sosiaalityöhön, jossa määriteltäisiin niin sanottu "sopivanikäinen sovelias seksi-ikä"- ja ihmissuhdekoulutus (SRE) pakolliseksi ala- ja yläasteen sekä lukion lapsille ja nuorille. Parlamentti on hyväksynyt sen ja odottaa kuninkaan hyväksyntää.

Christian Concernin toimitusjohtaja Andrea Williams varoitti tällaisen opetuksen aiheuttavan tarpeetonta hämmennystä hyvin nuorissa ja haavoittuvassa iässä oleville ​​lapsille. Hänen mielestään se olisi pikkulapsille tuhoisaa ja ryöstäisi lasten viattomuuden.

Williams peräänkuulutti tervettä järkeä päiväkoti-iässä olevien lapsien LGBT-opetukseen.

"Mitä enemmän sekoitamme lapsiamme, sitä enemmän saatamme heitä hämilleen tulevaisuudessa. Milloin maalaisjärki voittaa?"

Mutta opettajien liitto on mennyt vieläkin pidemmälle kannassaan ja sanonut, että LGBT -opetuksen pitäisi olla keskeinen ja nimenomaan pääasiallinen osa SRE:n opetussuunnitelmaa.

"On korkea ja tärkeä aika, että nykyaikainen edistyksellinen yhteiskunta ymmärtää ja omaksuu ympäröivän yhteiskunnan sisällä olevat erot. Tunnustamalla LGBT- ja SRE -opetus olennaiseksi osaksi opetussuunnitelmaa juuri koulut ovat aitiopaikalla tässä asiassa", opettajien liiton pääsihteeri Kevin Courtney kommentoi.

Annette Pryce, NUT:n johtoryhmän jäsen ja opettaja Buckinghamshiresta kertoi opettajien liiton tehtäväksi "varmistaa SRE:n olevan mukana nuorille opetettavassa LGBT-opetuksessa nyt ja ikuisesti".

Opettajien liitto on jopa sanonut, että jäsenten olisi kampanjoimalla edistettävä LGBT- materiaalin mainostamista ja ylentämistä kaikkiin kouluihin aina esikoulusta kaikkiin valtion koulutusasteisiin.

Opettajien liiton varatoimitusjohtaja Kiri Tunks väitti, että olisi "vaarallinen porsaanreikä", jos koulujen ja vanhempien annetaan jättäytyä pois pakollisesta SRE:sta.

Konservatiivinaisten päätoimittaja Laura Perrins arvosteli myös lakiehdotusta.

"Näyttää siltä, ettei päällepäsmäröivillä ja painostavilla aikuisilla ole mitään rajoja käyttäessään pikkulapsia harhaanjohtavan agendansa välikappaleena."

Tytti Salenius la 29.04. 19:41

Kommentit: 1

Juha. su 30.04.2017 12:05 1

Hienoa. Tämä takaa sen, että mielenterveyspotilaita tulevaisuudessa tulee riittämään. Sellaisten aikuisten, jotka kannattavat ja saarnaavat LGBT-opetusta. He itse tarvitsevat lobotomian "vapaalla kädellä". Jo 1960-70-luvulla intoilu seksivalistuksen suhteen viemällä se päiväkoteihin 3-5-vuotiaden keskuuteen kamasutra -tasolla sekoitti jo se pilttien päät siinä määrin, että se sai monet vanhemmat ihmettelemään kun taaperot puhuivat "levottomia", jossa ei ollut päätä eikä häntää, vaikka nimeonmaisesti tarkoituksellisesti oli pyritty heitä "valistamaan". Kuten wanha sanonta tietää kertoa: "Kyllä luonto tikanpojan puuhun vetää." Aikuiset ovat loppujenlopuksi "viisaudessaan" paljon tyhmempiä kuin vielä perusvaistonjensa varassa olevat pikku lapset. Edellissä sentään oli kyseessä sinänsä normaalista asiasta, mutta höyrypäät saivat senkin asian menemään päin honkia. Nyt käsittelyssä oleva asia on sulaa hulluutta alusta loppuun kuulipa tuon vaikka 120-vuotias. Kun maailmasta loppuvat selväjärkiset ihmiset tai heitä ei kuunnella (ei tietenkään) lapsesta tulee oikeudeton ja täysin vailla sitä aikuisen turvaa oleva pieni ihminen, joka sitä eniten kaipaa. Tuollaisessa tapauksessa ellei muuta ole tarjolla, on parempa että lapsen kasvattavat Sudet kuin yliopistossa järkensä menettäneet ihmiset.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

Klo 14:13.

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

videot