Blogi: Heikki Porkka, pe 11.08.2017 12:51

Suomesta on kehittynyt omituinen maa

Poliitikkojen enemmistö ja virkamieskunta elävät moraalisesta näkökulmasta edelleen neuvostoajassa. He eivät ole kansalaisia varten vaan kansalaisten yläpuolella, kiusaamassa, jarruttamassa, estämässä ja hankaloittamassa.

Veropolitiikan ja julkisten menojen osalta Suomi on viittä vaille sosialistivaltio.

Vastapainoksi katukuvasta syntyy mielikuva kuin olisi tullut maahan, joka on vapauden symbolia länsimaailmassa kantavan Yhdysvaltojen mini-inkarnaatio.

Jotta homma olisi vielä kummallisempi, perinteisen median kirjoittelusta ja raportoinnista sekä punavihreiden retoriikasta syntyy käsitys, jonka perusteella Yhdysvallat on kaiken pahan alku ja juuri.

Pahana pidetään siis maata, joka on pelastanut sivistyneen Euroopan jo kahteen otteeseen.

Puolueista ainoastaan vasemmistoliitto kertoo sosialismin tavoitteekseen. Sosialidemokraatit (sdp) pitää myös sosialismia ohjenuoranaan, mutta julkisissa puheissa sosialismi on häivytetty taustalle.

Hämmästyttävää on se, että kokoomus, jonka pitäisi olla markkinataloutta puolustava oikeistopuolue, on istunut 2000-luvulla kaikissa hallituksissa, jotka ovat kasvattaneet valtion velkaa ja samalla lisänneet kansalaisten verotaakkaa sekä julkisia menoja.

Suomessa ei ole ainoatakaan eduskuntapuoluetta, joka olisi osoittanut selkeitä merkkejä pyrkimyksestä aitoon markkinatalouteen. Sen sijaan KAIKKI eduskuntapuolueet ovat vuorollaan tukeneet kehitystä, joka viittaa sosialismin tavoitteluun.

Pahimpana sosialismia luovana puolueena on ollut viimeisten vuosien ajan kokoomus, erityisesti aikana, jolloin puolueen puheenjohtajana toimi Jyrki Katainen.

Suomessa arvostetaan perinteisesti puoluejohtajia, joiden aikana puolueen kannatus on korkealla. Mitään väliä ei ole sillä, millä tavoin valtaa itselleen hamuavan puoluejohtajan ja puolueen politiikka tuhoaa yhteiskuntamoraalia ja maan taloutta.

Pääasia on valta ja voittajan mukana kulkeminen. Merkki kansakunnan viisaudesta ja älykkyydestä?!

Yhdessäkään puolueessa ei kehuta entistä Neuvostoliittoa, mutta todellisuudessa suomalainen yhteiskunta on byrokratian, verotuksen ja virkamiesvaltaisuuden muodostaman kokonaisuuden osalta Euroopan neuvostoliittolaisin maa.

Jotta kokonaisuus olisi täydellinen, ei kukaan ole valmis tinkimään eduistaan, mutta lähes kaikki vaativat verotuksen keventämistä, byrokratian vähentämistä, turhien sääntöjen purkua ja yrittäjyystoiminnan helpottamista.

Suomalainen yhteiskuntayhtälö, jossa puolueet ovat jo vuosikymmeniä pyrkineet pitämään huolen enimmäkseen siitä, että niiden kannatus pysyy mahdollisimman korkeana, ei tunnu löytävän reittiä, joka johdattaisi pois horisontissa häämöttävän konkurssin tieltä.

Suomessa korostetaan erityisen voimakkaasti yksilön asemaa ja varsinkin erilaisia poikkeavuuksia yli yhteiskunnan yleisen edun, mutta samaan aikaan huudetaan raivoisasti yhteisöllisyyden perään.

Yhtälö on absurdi, silti meno vain kiihtyy. Mitä friikimpi, sitä varmemmin olet perinteisen median suosikki.

Friikit sallittakoon, totta kai, mutta joku raja erilaisuuden ylistyslaululla pitäisi olla viimeistään siinä vaiheessa, kun ymmärretään millaisia heijastusvaikutuksia kehityksellä on yhteiskunnan koheesioon ja yleiseen ilmapiiriin. Nykyinen tie on johtanut valtavaan eripuraan ja epämääräiseen sääntöjen ja lakien tulkintaan.

On hienoa, että kansakunta on kerroksinen ja moniarvoinen. Samalla pitäisi muistaa, että ilman taustalla vaikuttavaa yhteistä tahtotilaa, repeää yhteiskunta hajanaiseksi tilkkutäkiksi jakautuen suurempiin ja pienempiin reviireihin, joiden oikeuksia lakimiesarmeija puolustaa.

Eikä tässä tietenkään ole koko totuus, sillä yhteiskunnan kultamuniksi tuotettujen laittomien ”siirtolaisten” monituhatpäisen joukon kulttuurisia ja sosiaalisia oikeuksia puolustamaan on syntynyt valtion ja kuntien tukemia kuppikuntia, joille perinteinen media antaa loputtomasti tilaa ja aikaa uutistoiminnassaan. Näkökulma on poikkeuksetta vieraan puolella kantaväestön etua vastaan.

Suomalainen yhteiskunta on kehittynyt muutaman vuosikymmenen ajan suuntaan, jossa tietoisella politiikalla pyritään hävittämään ylpeys omasta maasta ja sen kulttuurista.

Verrattuna mihin tahansa muuhun valtioon Euroopassa (paitsi Ruotsiin), ei voi kuin hämmästellä sitä vieraan palvontaa, jota Suomessa harjoitetaan. Nähtävästi juuri Ruotsin apinamainen matkiminen on johdattanut Suomen henkiseen tilaan, jossa kansallinen yhtenäisyys on vain muisto menneiltä ajoilta.

Mistä johtuu, että 80 – 90 prosenttia kansalaisista on tukenut politiikkaa, joka todellisuudessa halveksii omia kansalaisia ja heidän oikeuttaan olla ykkösiä omassa maassaan?

Miksi moni suomalainen haluaa Suomen olevan jotain muuta kuin Suomi?

Mitä niin hienoa on Venäjässä, Yhdysvalloissa, Ruotsissa, Saksassa, Kreikassa, Somaliassa, Irakissa tai missä tahansa maailman maassa, että se voittaa kokonaisuutena Suomen, joka suomalaisilla oli ennen pakkopolitiikkaa toteuttavaan Euroopan unioniin liittymistä?

Neuvostoliiton romahdus sai poliitikkojen keskuudessa aikaan paniikkireaktion, jonka seurauksena luovuttiin vapaaehtoisesti omasta rahayksiköstä ja suuresta osasta itsenäistä päätösvaltaa.

Hypättiin tietoisesti yhden jättiläisen haisevasta kainalosta toisen jättiläisen hitaasti itsenäisyyden hävittävään persvakoon.

Suomeksi: kuinka paksulla rautalangalla täytyy selittää, millaiseen hajaannuksen tilaan 1) sosialistien edistämä internationalistinen ja 2) keskusta-oikeiston ajama federalistinen kehitys ovat kuljettaneet Suomea talouden ja kansallisen yhtenäisyyden näkökulmasta?

EU on internationalistien ja federalistien yhteisprojekti, joka on vaivihkaa vienyt läntistä Eurooppaa kohti uuden Neuvostoliiton syntyä. Vallan keskittyminen ja poliittisen johdon irtautuminen kansalaisista ovat täsmälleen samanlaisia elementtejä, joilla Neuvostoliittoa rakennettiin tunnetuin seurauksin.

Se, mikä ei tuntunut Neuvostoliitossa kelpaavan kansalaisille, toteutettiin väkisin, pakottamalla.

Ei vaadi kovin suurta älykkyyttä oivaltamaan, että Euroopan unionia on rakennettu viime vuodet täsmälleen saman periaatteen voimalla.

Heikki Porkka pe 11.08. 12:51

Kommentit: 7

Juha Kivelä pe 11.08.2017 14:33 1

Suomen satanistinen sosialistis-kommunistinen yksipuoluejärjestelmä (Puolue) on ottanut uudet entistä tiukemmat aikataulutavoitteet Suomen Kansanmurhan toteuttamiseksi.

A) Syksyn tuleva palkkakierros tulee etenkin suosimaaan lääkäreitä. Suomen Lääkäriliitto (eli suomalaisten lääkärien ammattiyhdistys) aikoo viedä VALINNANVAPAUSLAIN "maaliin", jossa Kantasuomalaisille (taviksille) järjestetään mahdollisuus valita syyrialaisen, irakilaisen, afganistanilaisen ja afrikkalaisen "lääkärin" väliltä, samalla kun etuoikeutetulle kansanosalle tarjotaan Kantasuomalaisen Veronmaksajan Verovaroista täysin ilmainen länsimaalainen huippulääketiede. Samalla viimeisetkin vastuut ja velvollisuudet poistetaan kaikilta Suomessa toimivilta lääkäreiltä, nyt on jo onnistuttu poistamaan yksityisiltä ammatinharjoittajalääkäreiltä kaikki vastuut ja velvollisuudet, vastaisuudessa sama laajennetaan koskemaan koko lääkärikuntaa.

B) Suomesta lähtee päivittäin "Muuttoja Eurooppaan" ja vähän muuallekin Maailmaan, tänään viimeksi Kulosaaresta on ollut muuttoliikettä hyväosaisten keskuudesta ulos, samalla kun Irakin suurlähetystöä viimeistellään avaamaan ovensa täydelle invaasiolle! - Jo tänään(kin) Irakin suurlähetystön kautta "viralliset paperit" Suomesta "turvapaikan"- ja pysyvän oleskeluluvan on saanut Irakin armeijan kantahenkilökuntaa, ISIS-sotilaita, yms. terroristeja, joiden tarkoitus on aloittaa ensi vuonna Suomen Armeijan/Suomen Puolustusvoimien AMMATTISOTILAINA, jolle toiminnalle eilisessä "valtiovarainministeri" Petteri "Petturi-Urpo" Orpon (kok) julkaisemassa Suomen Valtion Talousarviossa vuodelle 2018 olikin varattu huomattavasti määrärahoja. Toiminnan tarkoitus ei liene kenellekään täysijärkiselle enää epäselvä?!

C) Suomen VEROTULOPOHJA kaikkineen on romahtanut, ei vähiten ketjuttamalla esim. rakennusalalla työt niin monen portaan kautta, että Suomen Valtio on jopa useassa tapauksessa maksavana osapuolena - ei saavana osapuolena!

D) Kulutus sekä verojenmaksu Suomeen loppuu pian!!!

Gideon pe 11.08.2017 14:56 2

Osittain tämä hulluus ja ristiriitainen tilanne johtuu juuri siitä, että Suomessa ei ole oikeistopuoluetta eikä oikestolaista aatetta ymmärrä kuin harvat asiaan perehtyneet.

Ihmiset keskimäärin eivät ole niin valistuneita, että osaisivat tehdä todellisen periaatteellisen jaon oikeistolaisen ja vasemmistolaisen aatteen välillä. Siihen on johtanut umpisosialistinen valtion pyörittämä koulu- ja yliopoistolaitos sekä vasemmistolainen media.

Gideon pe 11.08.2017 15:01 2

Yhdysvaltojen oikeistolaisesta politiikasta Suomen tulisikin ottaa oppia. Kun Yhdysvaltoja katsoo ilman vasemmistolaista vääristynyttä ja USA-vastaista valheellista uutisointia, niin tulosten perusteella täytyy sanoa ettei maailmanhistoria tunne mitään muuta niin voimakasta taloudellista ja sotilaallista mahtia kuin juuri Yhdysvallat. Ja mikään muu valtio maailmassa ei ole vapautta puolustanut yhtä voimakkaasti. Suomi on puolustanut omaa itsenäisyyttään sodassa, mutta sen jälkeen Suomi ei ole löytänyt aatteellista voimaa jossa puolustettaisiin yksilön vapautta ja rajoitettaisiin yhteiskunnan vapautta ja valtaa.

Gideon pe 11.08.2017 15:06 2

"hyvinvointi"-yhteiskunta on toimimaton konsepti ja vain sosialismin yksi muoto. Silti meille Suomessa on peruskoulusta lähtien valehdeltu, että "hyvinvointi"-yhteiskunta olisi jokin hyvä ja toimiva asia. Se on vapautta ja vapaata kilpailua rajoittava sosialismin malli, joka johtaa aina kasvaviin veroihin ja kasvavaan yhteiskunnan rooliin. Yksilöä ja yrityksiä rajoitetaan ja valtio sääntelee jokaista yksityiskohtaa ja kerää veroja yhä ahneemmin. Nykyään täytyy rehellisyyden nimissä jo puhua varastamisesta eikä verotuksesta. Valtio rankaisee ahkeria varastamalla näiltä jotta voi jakaa ilmaiseksi ilman vastinetta ihmisille jotka eivät halua tikkua laittaa ristiin oman tai muidenkaan olojen kohentamiseksi. Se johtaa välttämättä niin taloudelliseen kuin moraaliseenkin konkurssiin.

"Hyvinvointi"-yhteiskunta on myytti, konkurssissa ja epäonnistunut kokeilu.

Lassi pe 11.08.2017 15:22 1

Voi olla että Suomessa on ylitetty jo kriittinen piste sen suhteen, että liian moni ihminen saa toimeentulonsa julkisen rahoituksen kautta. Välttämätön rakennemuutos on ehkä mahdotonta toteuttaa hallitusti, vaikka siihen olisi tahtoakin, mitä ei kyllä näytä olevan.

Juha. pe 11.08.2017 22:21 0

Suomen toinen valtiouskonto on aina ollut kaikkien ulkomaalaisten palvominen. Suomalainen identiteetti on aina ollut ulkomaalaisilta hyväksyntää hakeva. Ja jos tänne on suvainnut ilmestyä joku ulkomaan pelle (kuuluisa) niin koko maa on mennyt sekaisin ja raiteiltaan. Toinen tärkeä asia on se, mitä "muut" meistä ajattelevat. Sitä kuvaa hyvin kolmea kansallisuutta ja niiden ominaispiirteitä kartoittava vitsi. Yhdysvaltalainen, ranskalainen ja suomalainen näkivät Norsun kävelevän savannilla. Amerikkalainen mietiskeli itsekseen, että "Kuinkahan paljon tuolla saisi rahaa"? Ranskalainen tuumiskeli: "Millainen rakkauselämä tuolla mahtaa olla"? Sen sijaan suomalainen pähkäili: "Mitähän tuo Norsu ajatteli minusta"?

Kaarle Akkanen la 12.08.2017 11:27 0

Porkalta jälleen hieno kirjoitus. Ei lisättävää eikä poisotettavaa. Toivotaan, että mahdollisimman moni lukee artikkelin!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Yle, Uganda ja uutisoinnin yleinen taso

Klo 09:55.

Yle, Uganda ja Irak

to 15.02. 20:10

Suomen poliisi Orwellin jalanjäljissä

to 15.02. 14:43

Yleisradio haitallisen politiikan asianajajana

ti 13.02. 23:16

Banana Republic Finland - Facebook antoi kirjoituskiellon

ti 13.02. 21:48

Yle huolissaan - irakilainen on surmattu Irakissa

ma 12.02. 10:08

EU-utopian etenemisestä

ma 05.02. 09:39

Punavihreän naisen logiikka

ke 31.01. 17:46

Presidenttiehdokkaista ja terrorismista

pe 26.01. 07:10

Petteri Orpo liittovaltion asianajajana

ma 22.01. 13:47

blogit

Vieraskynä

Onko mahdollista tehdä alueliitoksia vastoin Trumpin toiveita?

pe 16.02.2018 21:55

Juha Ahvio

Uusimman ajan ensimmäinen kansanmurha kohdistui kirkkoon ja kristittyihin

pe 16.02.2018 19:19

Professorin Ajatuksia

Suomen irakilaistamista ajetaan kuin käärmettä pyssyyn

ti 20.02.2018 17:42

Jukka Hankamäki

Mykistävän typerää turvapaikkapolitiikkaa

su 18.02.2018 06:11

Petteri Hiienkoski

Kristinusko ja islam X: Allah on Raamatun Jumalan irvikuva

ke 06.12.2017 08:52

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kutsutaan romanit Suomeen ja testataan Helsingin päätös

la 02.12.2017 20:53

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Sukupuolineutraali muoti - mitä se on?

ti 23.01.2018 06:34

Arto Luukkanen

Uganda-Suvi ja suomalaisen korruption sudet?

ti 20.02.2018 18:02

Mika Niikko

Toinen kierros konservatiivien käsissä

to 18.01.2018 16:21

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Avoin kirje päätoimittajille ja JSN:lle

ke 07.02.2018 16:53

Heikki Porkka

Yle, Uganda ja uutisoinnin yleinen taso

ti 20.02.2018 09:55

Olli Pusa

USA:n vaalit ja Venäjä

su 18.02.2018 11:40

Alan Salehzadeh

Näkökulma: Turkin hyökkäys Pohjois-Syyriaan ruokkii konfliktia ja synnyttää pakolaisia

la 27.01.2018 19:25

Janne Suuronen

Hurstin valinta

la 27.01.2018 15:30

Reijo Tossavainen

Orpo puhuu muunneltua totuutta. Aikoinaan sitä sanottiin valehteluksi.

su 18.02.2018 14:20

Jessica Vahtera

Tehkää enemmän töitä, siskot!

ke 01.11.2017 09:55

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Muuan aikalaiskuvaus

ti 20.02.2018 17:48

Matti Viren

Plagiointi

pe 19.01.2018 16:36