Blogi: Arto Luukkanen, ma 28.08.2017 09:04

Saneliko Saksa Suomelle pakolaiskiintiöt vuonna 2015?

Kuten kreikkalainen filosofi Aristoteles on todennut, kaikki tieto alkaa ihmettelystä. Turun murheellisten terrori-iskujen kohdalla hämmästely ja taustojen tutkinta alkaa vuodesta 2015.

Vuoden 2015 huhtikuussa europarlamentti äänesti ns. solidaarisen taakanjaon puolesta – maahanmuuttokriisin pakolaisten uudelleensijoittamiseksi. Näiden laskelmien mukaan Suomeen osaksi tuli ottaa laskelmien mukaan n. 3% EU:n turvapaikanhakijoista vuosittain. (”Maahanmuutto: Parlamentti vaatii toimia ihmishenkien pelastamiseksi”, kt. myös Media vaikenee: Suomi aikoo ottaa 20 000 - 30 000 turvapaikanhakijaa vuosittain, Esa Niemi).

Vuoden 2015 turvapaikkakriisi merkitsi Saksalle aluksi suurta mahdollisuutta. Se toivotti liittokansleri Merkelin johdolla Eurooppaan vyöryvät tulijat. Kauniin eleen kylmänä taloudellisena motiivina oli hankkia halpaa työvoimaa Saksan porskuttavalle teollisuudelle ja siivilöidä joukosta hyvinkoulutetut tulijat itselleen erityisjärjestelyillä.

Kriisin voimakkuus kuitenkin yllätti Saksan päättäjät jo heinäkuussa 2015 – tulijoita oli yksinkertaisesti liikaa ja siksi Saksa vaati että EU ottaisi oman osansa tulijoista (http://www.ibtimes.co.uk/angela-merkel-demands-strengthened-european-response-refugee-crisis-1518782).

Toiseksi, Saksa, Ruotsi ja Itävalta alkoivat täyttyä ja ne alkoivat etsiä ulospääsyä tästä ongelmasta. Saksa alkoi harjoittaa ”Isännän ääntä” ja vaatia muiden mm. Iso-Britannian solidaarisuutta (http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11820738/Germany-expected-to-demand-Britain-take-greater-share-of-migrants.html).

Tämä tapahtui siis heinäkuussa 2015.

On mielenkiintoista huomata, että pian tämän jälkeen - elokuussa 2015 Suomen sisäasianministeriö ministeri Petteri Orpon suulla ilmoitti, että Suomeen tulee arviolta 15 000 turvanpaikanhakijaa. (https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/103929-nyt-tuli-uusi-arvio-15-000-turvapaikanhakijaa-suomeen-tana-vuonna).

Mistä ministeri Orpo sai kyseisen tarkan luvun?

Miten arvion tekijöillä oli se etukäteistieto, että massat tulevat kauan pääsemään esteettä, jopa avustettuna, niin Saksan, Tanskan kuin Ruotsinkin läpi –ja että Saksa tulee sabotoimaan eräiden Itä-Euroopan valtioiden, varsinkin Unkarin, yrityksiä torjua hyökyä EU-sopimuksiin tukeutuen?

Ottiko Orpo luvun hatusta vai oliko hänellä jonkinlaisia kalkyylejä tulijoista vai tuliko se EU:sta tai Saksalta?

Kuinka sisäasianministeriö osasi toimia näin proaktiivisesti?

Voidaan olettaa hyvällä syyllä, että lukumäärä oli mielenkiintoisesti samansuuntainen kuin huhtikuisen EU laskennan tulos. Määrä muodosti sen aikaisesta Saksassa olleesta pakolaisväestä tietyn Suomen väkilukua vastaavan prosentin. Myöhemmin lukua nostettiin (https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/maahanmuuttoviraston-uusi-arvio-hatkahdyttaa-suomeen-tulee-jopa-40-000-turvapaikanhakijaa/5285218#gs.gbPnG=A).

Jawohl Frau Merkel!

Sanat johtivat tekoihin. Myöhemmin lausunnon jälkeen elokuussa 2015 hyöky Suomeen alkoi täydellä teholla. Vyöryä tehosti pääministeri Sipilän höyli lupaus antaa asuntonsa pakolaisille.

Aprikoitavaksi jää: tekivätkö Suomi ja Saksa tekivät jonkinlaisen epämuodollisen sopimuksen siitä, että Suomi valmistautuu aluksi ottamaan 15 000 tulijaa?

Myöhemmin luku - kuten huomataan – luku nostettiin.

Mikäli Suomen ja Saksan tekivät jonkinlaiset salaisen sopimuksen, se sopisi hyvin myöhempiin tapahtumiin.

Etenkin kun tarkastelemme Suomessa pidätettyjen marokkolaisten merkillistä historiaa Saksassa ja Suomessa.

Tutkivan journalismin kannattaisi ihmetellä tätä asiaa lisää.

Miten Saksassa turvapaikkaa anoneet – kuten Turun puukottaja – päätyivätkin Suomeen? Oliko kyseessä sovittu järjestely Saksan pakolaispaineen helpottamiseksi, järjestely, jossa Saksan Saksaan tervetulleiksi toivottamia pakolaisia ja elintasopakolaisia jaettiin EU-maihin? Oliko kyseessä sopimus, josta ei kerrottu kansalaisille?

Sopimuksen, jossa Saksa asetti lukumäärän ja Suomi totteli.

Kun poliitikot nyt kauhistelevat Turun tapahtumia niin ovatko he itseasiassa vastuussa näistä tapahtumista – välillisesti?

EU laski, Saksa käski ja Suomi totteli.

Arto Luukkanen
Järvenpää

(tämän piti olla Turkugate-sarjan viimeinen artikkeli. Uusi Suomi ei niitä enää julkaise).

Arto Luukkanen ma 28.08. 09:04

Kommentit: 9

Samuli ma 28.08.2017 09:26 3

Hyvä pohdinta. Eiköhän kaikki ole salaa sovittu.

Yle 17.9.2015

"Suomen osalta uusi arvio tarkoittaa Vanhasen mukaan sitä, että Suomella pitäisi olla suunnitelmat ainakin 100 000 turvapaikanhakijan osalta. Suomeen mahdollisia tulijoita voi olla jopa 200 000. Tulijat saapuisivat useamman vuoden aikana.

Hallitus varautuu, että Suomeen tulee tänä vuonna enintään 30 000 turvapaikanhakijaa. Sisäministeri Petteri Orpon (kok.) mukaan Suomi on äärirajoilla nykyisen tulijamäärän kanssa."

https://yle.fi/uutiset/3-8314015

M ma 28.08.2017 10:59 3

EU on olemassa Saksaa ja sen taloutta varten,sitä ei ehkä alunperin luotu siihen tarkoitukseen,vaan pikemminkin päinvastaisesta syystä,mutta EU:n avulla Saksa onnistui siinä,missä se epäonnistui sekä ensimmäisessä että toisessa maailmansodassa.Se onnistui valloittamaan Euroopan.

Mutta nyt Saksa teki virheen,kohtalokkaan virheen,avatessaan rajansa kolmannen maailman rikollisille ja nyt se yrittää pakoittaa kaikkia muitakin Euroopan maita ampumaan itseään jalkaan,niinkuin se on ampunut itseään. Valitettavasti Suomi näyttää nöyränä poikana tottelevan. Eikö historiasta ole opittu mitään? Saksalaisten hännystely kostautuu meidän kansakunnallemme aina,vaikka se aluksi tuntuisi hyvältä idealta.

Alcibiades ma 28.08.2017 14:10 4

Tämä selittää mistä Orpon vaimo tiesi perustaa turvapaikanhakijoiden lakiasioihin erikoistuneen lakifirman hieman ennen kuin tulva alkoi.

Samuli ma 28.08.2017 15:10 1

Alcibiades - Juu, ja koska Ruotsia hiilikopioidaan tiedetään erittäin hyvin mihin Suomi on menossa.

Mielenkiintoinen artikkeli Suomen tulevaisuudesta eli Tämän päivän Ruotsista:

by Nima Gholam Ali Pour February 29, 2016

Sweden's Migration Industry

"There is nothing "noble" in Sweden's migration policy -- far from being a good example of how a migration policy should function, it is a disaster, and its final result is chaos, conflict, and corruption."

https://www.gatestoneinstitute.org/7463/sweden-migration-industry

Juha Kivelä ma 28.08.2017 17:22 0

Saksa osti Suomen Mercedes Benzin uudenkaupungin "autotehtaalla", kuten Wikipedian lainauksesta ilmenee, "Marraskuussa 2015 Valmet Automotive ja Daimler AG ilmoittivat Mercedes-Benz GLC-katumaasturin valmistussopimuksesta". (Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Valmet_Automotive)

Toki toiminta oli alkanut jo vuonna 2013, jolloin Mercedes Benzin liiketoiminnalla ostettiin Suomesta jalansijaa tulevaa elintasosiirtolaisaalto, pakoloisterroristiverkoston laajentamista Suomeen.

Toinen liiketoimi, jolla Saksa osti Suomen, oli Meyer:in laivanrakennusperheen päätös ostaa Turun telakan liiketoiminta, kuten Wikipedia jälleen kertoo, "Toukokuussa 2015 Meyer Turku siirtyi kokonaan Meyerin suvun omistukseen, kun Meyer Werft osti Suomen valtion osuuden Meyer Turusta". (Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Meyer_Turku)

Kuten Mercedes Benzin tapauksessa, oli tässäkin jalansija ostettu jo paria vuotta aiemmin!

Suomessa vallassa ollut SOSIALISTIS-KOMMUNISTISEN YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, PUOLUEEN, jäsenet eivät voineet enää välttyä hunajapurkin kiusaukselta, jolla jo niin moni aiempi pääministeri sekä muut ministerit olivat piehtaroineet, kuten ex-pääministeri Paavo Lipponen (sdp), joka hääri käärien isot rahat kaasuputkikonsultoinnillaan Venäjän ja Saksan välisissä neuvotteluissa ja järjestelyissä.

Näistä johtuen on todennäköisesti ihan sama mikä puolue tai kuka Suomessa on ns. valtaapitävänä puolueena ja henkilönä, sillä hänet ostetaan tai käännytetään Saksan tielle joka tapauksessa?!?!

Onko Kantasuomalaisilla siis yhtään mitään toivoa enää, kun MAANPETTURIPOLIITIKOT ovat epäisänmaallisuudessaan - omassa hunajapurkin viehätyksessään - menneet ja myyneet KOKO SUOMEN!!!

Juha Kivelä ma 28.08.2017 17:24 1

Mielenkiintoisia sattumia nuo väestönsiirtoluvut, sillä viime viikolla Lemminkäisen johtaja vuorostaan kertoi, että Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle muuttaa parin seuraavan vuoden aikana noin 100 000 - 200 000 uutta asukasta!!!

Paavali ma 28.08.2017 17:28 2

On täysin selvää, että kyseessä oli suunnitelma. Ei kai kukaan järkevä ihminen usko sattumaan, kun Sipilä ilmoittaa viikonlopun aikana mietittyään, että hän tarjoaa oman asuntonsa siirtolaisten käyttöön. Piti olla jokin konkreettinen ele, jotta siirtolaiset saataisiin marssimaan Saksan yli tänne pohjolan perukoille. Ja hyvin toimi tämä kutsu. Tämän jälkeen tarvittiin vain yhteistyötä Ruotsin viranomaisten kanssa, jotta siirtolaiset saataisiin kuljetettua junilla Tornioon. Jokainen muistaa, kuinka Ruotsin rautatieasemilla oli liiveihin pukeutuneita ihmisiä, jotka ohjasivat siirtolaisia pohjoisen juniin. Sattumako tuli taas peliin. Ruotsin rautatieyhtiö ilmoitti nyt, ettei siirtolaisilla tarvitse olla junalippuja, vaan matka pohjolan paratiisiin on ilmainen. Taas se sattuma siellä.

Jokainen muistaa, että Orpo, jonka tärkein tehtävä sisäministerinä oli huolehtia Suomen sisäisestä ja rajaturvallisuudesta ei tehnyt elettäkään sulkeakseen pohjoisen rajan, vaan valehteli ilmeenkään värähtämättä, että Suomen on pakko ottaa turvallisesta Ruotsista rajan yli siirtyvät siirtolaiset, koska kansainväliset säädökset sitä edellyttävät. Voin vastata, että kaikki olisi voitu käännyttää tässä vaiheessa, ja raja olisi voitu sulkea hyvissä, ennen kuin tämä tuhansien ihmisten haittamaahanmuutto alkoi, mutta sattuma puuttui jälleen peliin ja rajaa ei voinut sulkea, koska se ei sopinut Orpon ja hallituksen suunnitelmiin siirtää kymmeniä tuhansia elintasopakolaisia tänne meidän haitaksi. Ja nyt jokainen suomalainen saa nyt kokea, mitkä ovat näiden tapahtumien seuraukset. Näistä tapahtumista suomalaiset ovat jo saaneet maksaa kalliisti sekä rahallisesti että henkeen kohdistuvina rikoksina. Pahoin pelkään, että nyt tapahtuneet tragediat ovat vasta alkusoittoa.

Mitkä olivat Sipilän ja Orpon motiivit tässä ilmeisen tarkkaan mietityssä ja toteutetussa kuviossa. Ehkä me saamme tietää sen nopeammin kuin uskommekaan. Tällaisesta suunnitelmasta on täytynyt tietää mahdollisesti satojen ihmisten.

Juha Kivelä ma 28.08.2017 17:36 0

Samaan aikaan myös koulutuspuolella leivotaan yksittäisestä suomen kansalaisesta miljonääriä KANTASUOMALAISEN VERONMAKSAJAN VEROVAROILLA!!!

Tabletkoulu Oy:n markkinoiman tabletkoulun kotisivuilta (https://www.tabletkoulu.fi) voidaan kohdasta Tietoa meistä "Tabletkoulu on suomalainen yritys, jonka intohimona on auttaa suomalaista koulutusta uudistumaan ja digitalisoitumaan. Tabletkoulun tiimiin kuuluu pedagogiikan ja kustannusalan ammattilaisia, kokeneita kasvuyrittäjiä sekä valtavan hieno oppikirjailijoiden ja Tabletkoulua käyttävien opettajien yhteisö!"

Tässä on aivan samalla tavalla kuten valtiovarainministerinä nykyinen "presidenttimme" Sauli Niinistö (kok) ollessaan junaili alkupääoman "pankkiiri" Björn Wahlroosille (sosialisti-kommunisti, ex-vasemmistokommunisti) jakamalla jäljempänä mainitulle kokonaisen Pankin alkupääomaksi!

Sosialistinen-kommunismi voi Suomen kaltaisessa yksipuoluejärjestelmän maassa aivan loistavasti, ja tällä kertaa OPETUSMINISTERIÖ on leipomassa todennäköisesti Tabletkoulu Oy:n omistavasta Erkki Oskari Lehtosesta seuraavaa monopolistia!

Kehitystä vastaan en todellakaan ole, digiaika ja edullisempi materiaali koululaisille on täysin tervetullutta, ihmettelen suuresti, miksei OPETUSHALLITUS voi tuottaa ITSE tuota materiaalia ja etenkin HALLITA MATERIAALIA (Immateriaalioikeudet), koska OPETUSHALLITUS ITSE määrittelee OPETUSSUUNNITELMIEN SISÄLLÖN!!!

Miksi on jälleen päädytty Kantasuomalaisen Veronmaksajan Veroeuroilla leipomaan jostain yksityishenkilöstä monopolistia ja miljonääriä tai miljardööriä?!?!

Tutkivalla journalismilla olisi tässä miljoonan taalan paikka tutkittavanaan!!!

Juha. ma 28.08.2017 20:45 0

Totta kai saneli. Sen voi tehdä yhtä hyvin Vanuatu tai Rooman Paavi. Ovathan molemmat ulkomaan pellejä ja täten palvottavissa olevia epäjumalia. Ainoa oikea suomalainen oli Lalli Köyliöjärven jäällä.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Arto Luukkanen

Dosentti Arto Luukkanen toimii Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Helsingin yliopiston Renvall-instituutissa. Vuonna 1964 syntynyt Luukkanen on väitellyt vuonna 1994.

tuoreimmat

Merkelin auringonpaiste jatkuu lehmänkaupoilla

pe 21.09. 22:43

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09. 23:14

Pidetään lehmät Suomen kulttuurimaisemassa - ostetaan suomalaista

pe 14.09. 23:20

Järkevää ympäristöpolitiikkaa - ei siirtomaameininkiä

to 13.09. 23:11

Ruotsin vaalit: SD otti ison askeleen eteenpäin

ke 12.09. 22:18

Kun toimittaja valehtelee ja salainen poliisi suhmuroi

su 09.09. 00:11

Vanhuksen nakki ja pyrskäys sosetta

ke 05.09. 22:11

Chemnitzin "sisällissota" ja median laukka

su 02.09. 12:13

Suomen pojat kärsimään taas vilua ja nälkää?

ke 29.08. 22:14

Kaikki eduskunnassa olevien gradut ja opinnäytteet tarkistettava!

ma 27.08. 22:46

blogit

Vieraskynä

Suojeleeko oikeus ns. kansanryhmää sananvapauden kustannuksella?

su 16.09.2018 21:32

Juha Ahvio

Trumpin nimittämä tuomari Brett Kavanaugh Soros-vehkeilyn kohteena

pe 21.09.2018 22:46

Professorin Ajatuksia

Mitä tapahtuu eurooppalaisten genetiikalle tulevaisuudessa?

pe 21.09.2018 22:39

Jukka Hankamäki

Moniosaajat loihtivat kaikille miehille porttikiellon omilla raiskauksillaan

ke 19.09.2018 22:12

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Mykkänen haluaa puoli miljoonaa pakolaista vuosittain Eurooppaan

pe 07.09.2018 21:15

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Merkelin auringonpaiste jatkuu lehmänkaupoilla

pe 21.09.2018 22:43

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09.2018 16:44

Heikki Porkka

Neuvostoliittolainen Suomi

pe 21.09.2018 10:18

Olli Pusa

Ilmastonmuutos on suuren luokan huijaus?

ke 19.09.2018 17:30

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Marine Le Pen kertoi totuuden terroristeista. Siksi hänen mielenterveyttä epäillään!

pe 21.09.2018 11:42

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Imperialismin kanssa tanssiessa

pe 21.09.2018 22:40

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40