Mitä Alahärmän koulukeskuksessa tarkalleen tapahtui 4.9.2017?

"Apuun oli haettu opettaja, joka ei ollut pärjännyt tilanteessa. Hän kutsui kooltaan raavaampia opettajia apuun. Siltikään tilannetta ei saatu hallintaan ja päädyttiin kutsumaan poliisi paikalle."

Kotimaa to 14.09.2017 18:29

Oikean Median toimitus on saanut tarkempaa tietoa siitä mitä Alahärmän koulukeskuksessa tapahtui 4.9.2017. Tiedot tapahtumista perustuvat paikalla olleiden ja osallisiksi joutuneiden lasten omiin kertomukisiin.

Tapahtumasarja sai alkunsa turvapaikanhakijoiden peittelemättömästä ja häiritsevästä tuijottelusta joka kohdistui koulua käyvien tyttöjen takapuoliin. Lopulta eräs tyttö sanoi heille tympääntyneenä, että "ottakaa nyt vielä kuvakin". Turvapaikanhakijat suuttuivat huomautuksesta ja alkoivat huorittelemaan tyttöä ja lopulta sylkivät tytön naamalle.

Suomalainen tapahtunutta todistanut poika oli näyttänyt kauempana suuttuneena keskisormea, jolloin turvapaikanhakijat hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Suomalaisia koululaisia oli tullut apuun ja tappelu jatkui koulukeskuksen käytävällä, kun oppilaita kutsuttiin luokkiin.

Apuun oli haettu opettaja, joka ei ollut pärjännyt tilanteessa. Hän kutsui kooltaan raavaampia opettajia apuun. Siltikään tilannetta ei saatu hallintaan ja päädyttiin kutsumaan poliisi paikalle.

Koululta tullut tiedotus on antanut käsityksen, että tilanne on ollut lievä. Oppilaiden mukaan se on ollut kaukana lievästä ja koulun käytävillä on veri valunut nenästä ja nyrkit heiluneet.

Rehtori oli painottanut oppilaille, että asiasta ei saa puhua eikä kertoa mitään ja että tiedottaminen hoidetaan koulun toimesta. Kauppakeskuksessa järjestetyssä tilaisuudessa rehtori selitti noin sadalle vanhemmalle, että jos suomalaisnuoret vain ottaisivat nämä turvapaikanhakijat ystävikseen, niin tällaista ei tapahtuisi.

Monille on jäänyt tunne, että nämäkin tapahtumat ovat lasten oma syy ja että he kantavat vastuun näiden pakkosijoitettujen toimista. Koulusta oli tapahtumien seurauksena erotettu neljä häiriköinyttä turvapaikanhakijaa, mutta jäljelle jääneet ovat jakaneet tytöille tappouhkauksia tapahtuneen jälkeen. Nyt tytöt joutuvat pelkäämään heitä.

Paikallisten kertoman mukaan pitkin kevättä on ollut tapauksia, joissa turvapaikanhakijat ovat
puristelleet tyttöjen takapuolia ja naisopettaja, jolle on asiasta kerrottu, on kuitannut asian
kiusoittelemalla, että turvapaikanhakijat taitavat vain tykätä näistä tytöistä.

Teinitytöillä ei siis ole koulussa ollut edes oikeutta määrätä omasta kehostaan ja asiaa on opettajien taholta vähätelty. Rehtori on kertonut, että turvapaikanhakijoiden toimesta on ollut vuoden aikana 40 konfliktitilannetta.

Rehtori on omien sanojensa mukaan varma turvapaikanhakijoiden iästä, että ovat maksimissaan 14-15 vuotiaita. Useimmat koululaiset ja näiden vanhemmat epäilevät etteivät nämä ikätiedot pidä paikkaansa.

Artikkelin tiedot perustuvat tapahtumien aikana paikalla olleiden ja osallisiksi joutuneiden lasten, sekä muiden paikallisten todistuksiin. Lapset ja vanhemmat kokevat, että koulun toimesta lasten turvallisuudesta ei huolehdita, vaan heidän pitää edelleen pelätä, kantaa vastuu ja olla hiljaa.

 

Pohjalaiset aikuiset ovat kokoontumassa joukkovoimannäyttöön Alahärmän koulukeskuksessa 22.9. klo 12.00.

 

Jukka Rahkonen to 14.09. 18:29

Kommentit: 5

Samuli to 14.09.2017 20:36 0

"Pohjalaiset aikuiset ovat kokoontumassa joukkovoimannäyttöön Alahärmän koulukeskuksessa 22.9. klo 12.00."

Hyvä juttu, että kokoontuu ja sitten kuvia/videoita nettiin. Paljon huomioita tällaisille konflikteille tai muuten homma menee yhtä rumaksi kuin Ruotsissa.

On uskomatonta, että suomalaiset opettajat, poliisit ja muut virkamiehet toimivat näin. Toisaalta Stanley Milgram todisti jo 1960-luvulla, että yli 60% ihmisistä on valmiita vaikka tappamaan jos auktoriteetti niin käskee.

Juha. to 14.09.2017 21:27 2

Tämä "Rehtori" lue: vastuuton suvakki -kusipää on tuttua matskua Ruotsista, jossa partalapset ja toisen polven muslimi -nilkit terrorisoivat vapaasti ruotsalaisia kanta-asukas tyttöjä kourimalla heitä ja "parhaassa" "sattumuksessa" (by Rämispossu.net -vainaa R.I.P.) kaksi muslimi -apinaa raiskasivat yläaste ikäisen koulutytön välitunnilla houkuteltuaan kaksi tyttöä sivummalle. Näitä petoja ei edes erotettu, koska koulu on "monikulttuurinen koulu". Mitä raiskattuun tyttöön ja hänen järkyttyneisiin vanhempiinsa tulee suhtautmisesta koulun rehtorin taholta. En edes halua kirjoittaa sitä paskaa, mutta eikä sitä tarvitse Alahärmän perustella rautalangasta vääntääkään tämän lehden lukijoille, saatika niille vanhemmille Suomen kasvukeskuksissa, joissa näitä "rikastuttajia" lasketaan ihmisten sekaan kun heidän paikkansa olisi karjavaunussa Taattua peruskamaa on tälläisissä tapauksissa se, että - kuten aina - suomalaisia syytetään ja annetaan ymmärtää heidän olevan syypäitä olipa kyseessä millainen murha tahansa. Helsingissä ala-aste ikäiset somalit kävitvät suomalaisten poikien kimppuun sanaharkan jälkeen ja eräs heistä painoi puukon suomalaispojan kaulalle ja kysyi: "Haluatko kuolla tänään." Kuten arvata saattaa koulun rehtori lohdutteli - siis täyttä totta - tätä puukkon pitäjä apinaa ja kanttis -pojille sanoi, että heidän on ehkä parempi olla pari päivää koulusta pois. Niinpä! Ainoa opettajista, joka suhtautui asiaan täysipäisesti oli poikien luokanvaljoja, joka oli asian vaatiman järkytyksen vallassa ja pöyristynyt koko tapauksessa. Kuten myös huolissaan suomalaislasten puolesta ja siitä välittömästä terveyden ja hengen vaarasta jonka kohteena he olivat. Että tälläistä hulluutta. Ainoa toivo on, että Pohjanmaalta taas kerran kajahtaisi ja pohjalainen veri kuohahtaisi kuten se on aina tehnyt silloin kun muut painavat päänsä nöyryytensä merkiksi maahan.

Hannele Korpela to 14.09.2017 23:09 2

Jaa'a, missähän on kaikki feministit nyt on piilossa, kun olisi ihan oikeaa asiaa olla vaatimassa tytöille koulunkäyntirauha, ynnä ripittämässä naisopettajaa esineellistävästä ja seksistisestä kommentistaan. Itse vanhempana menisin tekemään rikosilmoituksen laittomasta uhkailusta, jos siellä tappouhkauksia viljellään, enkä kyllä koulutoimeakaan vähällä päästäisi.

Kaarle Akkanen pe 15.09.2017 11:49 0

Nouseeko verenpaine, kun luet edellä selostettua tapahtumaketjua?

M la 16.09.2017 10:28 1

Eikö vanhemmat välitä sen vertaa lapsistaan että vaatisivat noiden paskojen poistamista koulusta? Aivan käsittämätöntä toimintaa. Yllytän kaikkia oppilaita ja vanhempia kapinaan koulua vastaan että nuo ihmissontiaiset saadaan pois päiväjärjestyksestä. Kova kovaa vastaan.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

Klo 14:13.

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

videot