Kirjailija Hamed Abdel Samad Euroopan terrori-iskuista: Avasitte rajanne ihmisille jotka eivät hyväksy arvojanne

"On helpompi vaatia uutta moskeijaa, sharia-lakia, kun ei uskalleta vastustaa. Näin islamisaation toivotaan tapahtuvan vaiheittain"

Kotimaa to 21.09.2017 11:41

Egyptiläinen imaamin poika, bestseller-kirjailija Hamed Abdel Samad on seurannyt yli 20 vuotta Euroopan tilannetta. Avainmedia Lähetysjärjestö ry:n julkaisemalla videolla hän kertoo näkökulmansa Euroopan terrori-iskujen syihin.

Hänellä on yksinkertainen selitys Euroopassa dramaattisesti lisääntyneille terrori-iskuille. Jopa Suomea on kohdannut sen historian ensimmäinen jihadistinen terrori-isku.

Avasitte rajanne ihmisille, joista osa ei hyväksy Eurooppaa muokanneita arvoja – demokratiaa, vapautta, sananvapautta, Samad sanoo.

”Useimmiten tulijoiden tarkoituksena ei ole tulla Eurooppaan tappaakseen”, kirjailija sanoo, ja toteaa ihmisten tulevan paremman elämän toivossa. Nuorten miesten perheet ovat saattaneet ottaneet lainaa voidakseen lähettää poikansa Eurooppaan. He toivovat saavansa rahat takaisin, mutta näin ei tapahdu.

Turvapaikanhakijan tiellä on monenlaisia vaikeuksia, eikä turvapaikkaa aina myönnetä. Tämä on heille järkytys. Kuvaan astuu islamilainen ideologia. Se tarjoaa näille ihmisille oikotien paratiisiin, tavan päästä epätoivosta, ja ratkaisun ongelmiin. Tämä ideologia mieltää vääräuskoisen tappamisen jumalanpalvelukseksi, kirjailija toteaa.

Eurooppa on eräänlainen peili islamilaiselle maailmalle: se näyttää, kuinka heidän vihaamansa arvot saavat aikaan paremman yhteiskunnan. Tullessaan Eurooppaan nuoret muslimit joutuvat moraalisen ristiriidan keskelle.

Voidaksesi menestyä, sinun tulisi olla avoin ja vapaa. Kuitenkin jos olet avoin ja vapaa, teet syntiä. Jossain vaiheessa moraalinen paine kasvaa liian suureksi, ja tilanne räjähtää, kirjailija kertoo.

Samadin mukaan Eurooppaan soluttautuneet jihadistit rekrytoivat tänne saapuneita nuoria muslimeja. Islamisaatio etenee hänen mukaansa pelon voimalla: jihadistit ajattelevat, että pelottelemalla eurooppalaisia he saavat vallattua maita vähän kerrallaan.

On helpompi vaatia uutta moskeijaa, sharia-lakia, kun ei uskalleta vastustaa. Näin islamisaation toivotaan tapahtuvan vaiheittain, hän sanoo.

Hänen 22 Euroopan vuotenaan maanosa on muuttunut dramaattisesti. Tuolloin aiemmin, kaduilla ei näkynyt sotilaita eikä aseita, mutta nyt Brysselissä tai Pariisissa kaduilla näkee raskaasti aseistettuja viranomaisia: me pelkäämme, ja muutamme tapamme elää.

Euroopan portteja ei olisi tullut avata kaikille: mitä marokkolainen tai tunisialainen tekee täällä turvapaikanhakijana? Hamed Abdel Samad kysyy.

Hamed Abdel Samadin haastattelu on tekstitetty suomeksi.

Kansalainen.fi

 

Jukka Rahkonen to 21.09. 11:41

Kommentit: 6

jalla jalla to 21.09.2017 15:16 0

Pitäisi pakottaa Sipilä, Orpo ja Risukko katsomaan tämä video useita kertoja.

Mirjam to 21.09.2017 16:19 0

Juuri näin se menee. Upea haastattelu! Ei fanaattisuutta, mutta kylmää faktaa ja islamilaisesta ajattelusta lähtevää pohdintaa. Kumpa näistä asioista voitaisiin keskustella järkevästi. Meidän pitää olla jämeriä Suomessa, että täällä tehdään näin, näin ja näin. Ota tai jätä. Suomessa ollaan niin naiveja, eikä ymmärretä, että jos ja kun me menemme heidän maihinsa, meidän on tarkasti alistuttava heidän sääntöihinsä. Miksi me Suomessa väheksytään omaa demokraattista järjestelmäämme, joka on saanut raaminsa kristinuskosta, jossa lähimmäinen auttaa lähimmäistä? Siis vihalle ja katkeruudelle ei anneta sijaa. Teemme itsellemme ja heille karhunpalveluksen, jos emme rohkeasti tunnusta oman maamme lakeja ja sääntöjä. Koulussa, liikenteessä, kaupassa, virastoissa...joka paikassa toimitaan eritavoin kuin heidän kulttuureissaan. Kuin eri planeetalla. Pakolaiset näkevät ympärillään hyvin voivia, rikkaan näköisiä, autoillaan ajavia ihmisiä menossa työhön ja harrastuksiin. Näytämme heidän silmissään niin hyväosaisilta. He kokevat joutuvansa häpeään ja ja ajattelevat ettei sen näin pitäisi mennä. Vääräuskoiset porskuttelee, ja he eivät tiedä saavatko edes jäädä tänne. Kova paikka monelle hyväksyä.

Juha. to 21.09.2017 21:38 0

En omista koiraa, mutta olen saanut sen käsityksen koirankasvattajilta, että tältä lemmikiltä on uuden isännän / emännän otettava alussa ns. "luulot pois" osoittamalla kuka on laumanjohtaja eli se auktoriteetti, joka määrää talossa. Tämä ei suinkaan tarkoita mitään remmillä hakkaamista, jos joku sitä kuvittelee. On vain otettava määrätietoinen ote eläimestä henkisesti aivan kuten Sirkuksessa eläintenkesyttäjälläkin täytyy olla, että pystyy olemaan kissapetojen kanssa samassa häkissä ja saada vielä tekemään ärjyvät vihaiset "kissat" erilaisia temppuja niiden korkeasta ärsyntyimistilasta huolimatta. Jos koria vaistoaa epävarmuuden ja lepsuuden. Homma kääntyy päälaelleen ja koira määrää isännän / emännän joka askeleenkin kämpässä. Puhumattakaan siitä, että "ihmisen paras ystävä" valloittaa monen 1000 euron sohvaston omaksi makuupaikakseen ja kun ilta ehtii niin talon jo aikaa vallan menettänyt "isäntä" nukkuu lattialla ja hauva untavatäkkien alla kuin pilvellä kellien mitä parhaimman ja egonemisesti muotoilluimman patjan päällä kuono emännän "parhaimmassa paikassa".

Eli sivuraitteilla harhaituna vihdoin päästen asiaan tahdon tällä "raamatullisella" esimerkillä osoittaa kuinka nössö-Euroopan "myötäelävät" vauvan peppuiset valtioiden "johtajat" menettelevät Islamin ja muslimien suhteen suhteessa eurooppalaisten omiin arvoihin (kansan). Jo ennen WWII alkua Länsivallat - etenkin Ranska - Iso-Britannia (Neville Chamberlain) mielistelivät ja antoivat periksi "maan nälkäiselle" Saksan Führerin Adolf Hitlerin jokaiselle uuudelle vaatimukselle aina periksi liittettävälle Saksaan kuulumattomalle maa-alueelle luvan sitä asuttavan saksalaisväestön perusteella, josta tunnetuinpana on ns. Münchenin sopimus v. 1938 Tšekkoslovakian sudeettialueen luovuttamisesta Saksalle. Tuolta neuvottelumatkaltaan palattuaan Lontooseen Ison-Britannian pääministeri Neville Chamberlain (1869-1940) heilutteli tuota sopimuspaperia kädessään Downing Street 10 edessä sanoen: "Uskon, että tämä rauha kes

Juha. to 21.09.2017 21:39 0

"Uskon, että tämä rauha kestää sukupolvemme ajan."

Mitä tapahtuu pe 22.09.2017 16:39 0

Suomi 100 v -juhlata voitaisiin rehellisyyden nimissä nimetä itsenäisyyden muistojuhlaksi, kun maan itsenäisyys on mennyttä ja luovutettu Brysselin keskuskomitean politrukkien käsiin. Rehellistä olisi viettää 6.12. itsenäisyyden muistopäivää, juuri kuten nyt on suoraan sanottu itsenäisyyden muistokuusen olevan nimenomaan muistokuusi.

Petri Paavola la 23.09.2017 08:46 0

Ensimmäiseksi haluan sanoa ettei kirjoitukseni ole vihapuhe, rasismia, kiihotuspuhe muslimeita vastaan, vaan todennettuihin tosiasioihin perustuva kirjoitus muslimien suunnitelmasta valloittaa ei-muslimimaita islamille jihad maahanmuuton (siirtolaisuus) kautta. Jihad maahanmuutto (hijrah) perustuu Muhammedin matkaan (maahanmuutto) ystäviensä kanssa kun hän jätti Mekan pakenemalla salamurhasuunnitelmaa häntä vastaan, niin hän muutti Yathribiin (tunnetaan nimellä Medina). Arabikevään levottomuuksien synnyttämisen päämäärä on toistaa Muhammedin jihad maahanmuutto luomalla oman maan sisällä väkivaltaa ja levottomuuksia, joka aiheuttaa pakolaistulvan, jonka avulla muslimit pyrkivät valtaamaan ei-muslimi maita Islamin uskolle. Jihad maahanmuutto käsitteen voi myös löytää koraanista.

Lisää tietoa asiasta: http://www.kotipetripaavola.com/muslimienjihadmaahanmuutto.htmlKommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

Klo 14:13.

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

videot