Vanhemmilla on oikeus suojella lapsiaan SETA:n propagandalta - "Peruskoulu" -lomake oikeuksien puolustamiseksi

Kenenkään vanhemman ei tarvitse alistua siihen, että omalle lapselle tyrkytetään harhaanjohtavia käsityksiä sukupuolista

Kotimaa pe 22.09.2017 08:41

Homoseksuaalisuudesta yritetään tehdä sukupuolineutraaliin avioliittolakiin vetoamalla uutta "tasa-arvoista" normaalitilaa.

Luonnottomuuden ja epänormaaliuden pakkosyöttö jatkuu ja useissa medioissa levitetään nyt laajasti punavihreää poliittista propagandaa sukupuolen "moninaisuudesta", kolmannesta sukupuolesta tai jopa täydellisestä sukupuolettomuudesta.

Sukupuolia voi tämän propagandan mukaan olla mielivaltaisesti kolme, kuusi, kymmeniä tai jotkut puhuvat jopa miljardeista. Biologia, historia, laki ja todellisuus tuntevat kuitenkin vain kaksi sukupuolta. Biologiset tai psyykkiset häiriötilat eivät lisää sukupuolien lukumäärää.

Todellisuudelle vieraan uuden sukupuoli-ideologian aggressiivisen ujuttamisen kaikkiin kouluihin ja päiväkoteihin ovat nyt joutuneet huomaamaan myös opettajat ja lasten vanhemmat.

Aito Avioliitto -yhdistys kertoo, että monet isät ja äidit ovat huolissaan uudesta sukupuolten tasa-arvomääritelmästä ja "sukupuolen moninaisuus" -käsitteestä.

Vanhemmat ovat ottaneet yhteyttä yhdistykseen ja kysyneet, miten he voisivat vaikuttaa lapselleen annettavaan sukupuolikasvatukseen perusopetuksen luokilla 1-9.

Aito Avioliitto -yhdistyksen vanhempain- ja koulutyöryhmä on nyt laatinut lomakkeen perusopetusikäisten lasten ja nuorten vanhempien käyttöä varten.

"Peruskoulu" -lomake puolustaa vanhempien oikeuksia omaan vakaumukseen ja sitä, että kenenkään vanhemman ei tarvitse alistua omalle lapselle opetettavan harhaanjohtavan ja virheellisen sukupuolikäsityksen edessä.

"Vanhemmilla on ensisijainen oikeus valita heidän lapsilleen annettavan opetuksen laatu." (YK:n yleismaailmallinen ihmisoikeuksien julistus; art. 26, §3)

On erityisesti huomattava, että lasta ei myöskään saa syrjiä sen perusteella, että hänen vanhempansa opettavat lapselle avioliiton olevan naisen ja miehen välinen liitto.

Seksuaalivähemmistöjen lobbausjärjestö SETA on jo kauan Suomessa pyrkinyt hajottamaan perinteiset arvot ja normit yhteiskunnassa ja tyrkyttänyt homoseksuaalisuutta, transseksuaalisuutta ja gender-ideologiaa "uutena normaalina" suvaitsevaisuuteen, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen vetoamalla.

Gender-ideologian perimmäisenä tarkoituksena on tunkeutua koulutusjärjestelmiin ja opetussuunnitelmiin, taivuttaa kaikki sen vaatimiin vääristymiin ja rajoittaa mielipiteen- ja sananvapautta.

Kaikkien vanhempien ja lapsien oikeuksia tukeva "Peruskoulu"-lomake löytyy Aito Avioliitto -yhdistyksen sivulta kohdasta Materiaalit. Lomake on tulostettavassa muodossa.

’’Peruskoulu" -lomakkeen voi tulostaa sekä täyttää tai kopioida ja luovuttaa lapsen koulun rehtorille.

 

Tytti Salenius pe 22.09. 08:41

Kommentit: 5

Mitä tapahtuu pe 22.09.2017 17:25 0

Juuri näin! On tiedostettava, että maailmassa on normaalit ja epänormaalit. On mustat ja on valkoiset. On normaalia olla hetero, mutta epänormaalia ja poikkeavaa olla homo tai lesbo. Sairasta ja epänormaalia ei tarvitse kenenkään sietää tai kunnioittaa. Pervoja on aina ollut keskuudessamme, eikä heitä ole ennenkään sen vuoksi nostettu jalustalle, päinvastoin. On normaalia tuntea inhoa, kun näkee epänormaaleja. Ihmiskunta on olemassa normaalien heterojen ansiosta.

Juha. pe 22.09.2017 19:43 0

Oiken. Pelottavinta tässä yhteiskunnassa on ollut normi -arvojen kannattajien alas painaminen ja saattamaan tilaan, jossa ei enää olla autossa kuljettaja, vaan tahdottomina matkustajina unihalvauksen omaisessa apatian tilassa ikään kuin aseet riisuttuina ilman kykyä vastata haasteisiin, jotka ovat täysin vastakkaisia normaalin perheyhteisön ja sukupuoli käsitysten vastaisia. Eli niitä faktoja, jotka ovat olleet joko "alkuräjähdyksetä" tai Luojan luoman luomakunnan ensimmäisestä päivästä lähtien. Lapsia täytyy voida suojella tämän maailman mielettömyyksiltä ja vanhempien on pidettävä kysin hampain - kuten jokainen eläin lapsen äitikin / isä on valmis taistelemaan lähes kuolemaansa saakka - oikeudestaan vanhempina YKSIN päättää lapsensa tulevaisuudesta ja siitä arvomaailmasta mihin HEILLÄ on OIKEUS hänet kasvattaa terveellä otteella ymmärtäen, että tuo lapsi varttuessaan tulee tekemään omat päätöksensä ja näkemyksensä ympäröivästä maailmasta ja siinä vallitsevista muuttujista aina elämänkatsomukseensa saakka. Ymmärtäen kuitenkin sen, että myös muidenkin mielipiteitä, näkökantoja ja henkisiä arvoja tulee kunnioittaa kyseenalaistamatta niitä lähtökohtaisesti alinpaan Helvettiin ja pyrkimykseen "käännyttää", nolata ja halveksia muita ihmisiä. Seta ajoi ns. "tasa-arvoa" ja "vapautta" suhteessa yhteiskuntaan ja siinä toimimisessa, mutta kuten Pirulle annettiin pikkusormi. Seta pyrkii viemään koko käden eli nousemaan yhteiskunnassa sellaiseen asemaan, josta se on itse syyttänyt heteroita koko olemassa olonsa ajan. Eli diktatuuriin yksinomaisena valtavirtana määritellen oman näkökantansa "herra asemaan", jossa homot, lesbot, transut, eläimiin sekaantujat yms ovat ITSE ALISTAJAN

Juha. pe 22.09.2017 19:53 0

asemassa ja ns. "normaalit" ihmiset ovat ajettuna nurkkaan marginaaliryhiksi jo silloin kuin he eivät itse määrällisesti sitä ole. Eli kaikki käännetään päälaelleen siten, että perinteiset arvot ovat vahingollisia ja kelvottomia siten, että ne tullaan kehityksen saadessa jatkua kriminalisoimaan "uuden siveyspoliisin" vahtiessa valoisissa kodeissa harjoitettavaa seksuaalielämää. Mikä tässä kaikessa on irvokkainta, surullisinta ja makaabereintä on Suomen Luterilaisen Kirkon kuten myös maailmalla Kirkko on mennyt mukaan kulttuurimarxistiseen "evankeliumiin", jossa homous, lesbous yms. on korkeinta epistolaa ja sen sakramenttien ylimmäksi auktoriteetitksi ja kunnianosoituksia vaativaksi elementiksi on tullut seksuaalisesti poikkeavien loukkaamattomuus ja äärimmäisyiteen saakka viety kunnioitus aina vieden sen lapsen oikeuksien täydelliseen polkemiseen ja lasten alistamisen ja "pyhittämisen" homojen yms. omien henkilökohtaisten ja yhteiskunnalliseen asemaan päääsemisen välikappaleeksi ja instrumentiksi vailla, että lapsella itsellä on mitään oikeuksia tai lapsensuojelullisista turvaa, vaan he ovat objekteja "yhteiskuntakelpoisuuden" saavuttamiseksi.

Hannele Korpela la 23.09.2017 10:03 0

Tavallaan huvittavaa, mutta toisaalta myös irvokasta, että media suhtautuu hieman ivallisesti Laura Huhtasaaren uskomukseen luomisteoriasta, ennemmin kuin evoluutioteoriasta. Mutta eivät kuitenkaan kykene samaanaikaan todistamaan kummankaan teorian käsittävän tällaista "sukupuolien moninaisuutta". Ainoa moninaisuus, mikä löytyy evoluutiosta, on joidenkin eläinten kaksineuvoisuus. Ihmiseen se ei kuitenkaan ole, edes evoluution kautta syntynyt. Eli onko setalla ja medialla jokin oma teoriansa sukupuolien synnystä, mitä he kuitenkaan eivät syystä tai toisesta suostu jakamaan muiden kanssa?

Kaarle Akkanen la 23.09.2017 11:23 0

Onko nykyinen koulu jokin propagandapesäke? Tiettyjen (arveluttavien) aatesuuntien syöttölaitos? Lasten vanhempien on syytä olla tarkasti perillä siitä, mitä oppilaitokset tuputtavat heidän jälkeläisilleen!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

Klo 14:13.

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

videot