Blogi: Heikki Porkka, pe 22.09.2017 23:26

Turvapaikanhakija sai kymmenen vuoden tuomion Virossa

Miksi Suomi on niin houkutteleva maa turvapaikanhakijoille ja rikollisille?

Moni suomalainen tietää miksi irakilaiset, somalit, afgaanit ja monet muut haluavat tulla nimenomaan Suomeen.

He saapuvat, koska heillä on tieto Suomen anteliaasta käytännöstä, jonka mukaan tulija saa katon pään päälle, ruokaa viisi kertaa päivässä ja lisäksi taskurahaa. Tiedossa on myös se, että Suomeen voi jäädä lihapatojen ja taikaseinän ääreen, vaikka saa kielteisen päätöksen.

Irakilaiset miehet tappoivat Kajaanin Otanmäessä Arto Mikkosen. Todellisuudessa irakilaiset murhasivat Mikkosen julmasti, mutta suomalainen tuomioistuin päätti, että kyseessä on tappo.

Toinen irakilaisista, jonka katsottiin olevan pääsyyllinen, sai 10 vuotta ja 10 kuukautta vankeutta.

Suomalaisen median mukaan irakilainen sai kovan tuomion. Tapoksi katsotun teon lisäksi irakilaisen todettiin syyllistyneen törkeään ryöstöön, petokseen ja maksuvälinepetokseen.

Arto Mikkonen ei saanut henkeään takaisin.

Virossa syyrialainen turvapaikanhakija Kovan Mohammad, joka oli tarkkaan valittu virolaisten viranomaisten Kreikassa tai Italiassa tekemien haastattelujen perusteella, sytytti tarkoituksellisesti vaimonsa palamaan.

Ennen sytyttämistä hän oli sitonut nuoren naisen neljän liinakankaan avulla, valellut ennakkoon hankkimaansa helposti syttyvää nestettä naisen päälle, kaatanut sytyttämistä varten lattialle vanan bensiiniä, kysynyt muutaman kysymyksen vaimoltaan, jonka jälkeen oli sytyttänyt nesteen palamaan. Yli 70 prosenttia naisen vartalosta sai vakavia palovammoja.

Oikeudessa syyrialainen mies väitti, että teko ei ollut tahallinen.

Teon aikana asunnossa oli myös pariskunnan kaksi ja puolivuotias lapsi.

Nainen selvisi hengissä. Hän oli viisi kuukautta sairaalassa, josta kaksi kuukautta koomassa. Hänelle tehtiin kuusi leikkausta.

Naiselle jäi pysyvät vammat, mutta hän jäi eloon.

Viron tapauksesta uutisoi Postimees, jonka nettisivuilla on kuvia ja video tuomion lukemisesta.

Yleisradion MOT-ohjelman kertomien tietojen mukaan ensikertalainen pääsee Suomessa vapauteen lähes automaattisesti istuttuaan puolet tuomiosta. On myös sanottu, että ensikertalainen vapautuu istuttuaan kolmasosan tuomiosta riippuen siitä, miten käyttäytyy vankeusaikana.

Virossa tuomiosta istutaan vähintään kaksi kolmasosaa.

Viron tapauksessa uhri jäi eloon ja todellinen tuomio on seitsemän vuotta tai enemmän, Suomessa uhri tapettiin, todellinen tuomio on noin viisi vuotta, jopa vähemmän.

Ei ihme, että monet ammattirikolliset haluavat istua tuomionsa mieluummin Suomessa kuin oikeassa kotimaassaan.

PS. Linkeistä löytyvien MTV:n ja Postimees-lehden kuvista sekä Postimeehen videosta voi verrata Viron ja Suomen käytäntöjä. Kuvista ja videolta selviää, että rikollisen kasvojen näkymisen suhteen Virossa ja Suomessa noudatetaan melko erilaista linjaa.

 

Heikki Porkka pe 22.09. 23:26

Kommentit: 3

Juha Kivelä la 23.09.2017 10:07 0

Nostan Heikin erinomaisesta kirjoituksesta kaksi itseäni erityisesti kiinnostavaa pointtia esille..

1) Suomessa tuomiot ovat todellakin mitä sattuu, eikä tätä totuutta ole muuksi muuttamassa pojankloppi "oikeusministeri" Antti Häkkänen (kok), vaikka pojanklopilla suuret ovatkin puheet, ovat puheet lähes katteettomia, koska kokoomuksen kansanedustajana ja ministerinä Antti Häkkänen (kok) tietää, ettei oikeutta Suomessa ole tarkoituskaan toteuttaa! - Aika pitkälti tämä johtuu Suomen Valtion ja Oy Suomi Ab:n välisestä täysin laittomuuden tilassa olevasta suhteesta, jossa kuvitteellisesti hölmöt elävät uskossa, että on olemassa laki ja oikeus, jolle "oikeusministerimme" pojankloppi Antti Häkkänen (kok) nauraa p*skaiset naurut harvasa päivä, että osaa olla tyhmää kansaa..

2) "Sisäministeri" Paula Risikko (kok) ja kumppanit ovat palosireenin tavoin valistaneet ja opettaneet tyhmälle kansalle, että pitää nostaa - ja paljon - pakolaiskiintiötä, jotta voidaan tarkkaan valita ne "parhaat yksilöt" suoraan pakolaisleireiltä.. kuten Heikki Porkka erityisen informatiivisesti yllä kirjoittaa, ovat tuollaiset puheet täydellisen vastuuttomia ja katteettomia suomalaisilta ministereiltä, jotka asian kyllä tietävät, mutta koska he myös tietävät Suomen Kansan jo tyhmistyttäneen niin kauhistuttavaan tilaan, mennee suurelta osin kaikki hölmö ja tyhmä puhe läpi, mitä suustaan päästelevät päästöjen tavoin!

Yhteenvetona voisi sanoa, että heillä, joilla ne aivot vielä roikkuvat siellä narikassa.. niin pikaisesti käykää ne lunastamassa takaisin, jotta voitte jälleen käyttää ihmiskehonne tärkeintä elintä!

Edellisen sanominen täällä on tosin varmaankin turhaa, mutta lähinnä kirjoitin sen siinä toiveessa, että tänne eksyy vielä pitkin Suomea vaeltavia eksyneitä lampaita...

Juha Kivelä la 23.09.2017 10:26 0

Suomen Valtio lakkasi olemasta 1990-luvulla, jolloin Oy Suomi Ab perustettiin!

Samaan aikaan Michael Porter (USA) toimi "konsulttina" Suomeen perustettavalle Ammattikorkeakoulu -laitokselle, jossa samaan aikaan oppilaille alettiin opettamaan Oy Suomi Ab:n ajan henkeen ja ideologiaan kuuluvaa Oy Minä Ab -oppia!

Perimmäinen tarkoitus oli sosialisoida Suomessa syntynyt kansallinen ja Kantasuomalaisten Veronmaksajien Suomen Valtiolle maksamat veromarkat (ja edelleen jatkossa veroeuroina maksettavat verot) tietyille sosialistis-kommunistisen yksipuoluejärjestelmä Puolueen valikoimille hyvä veli -verkoston jäsenille!

Tuossa operaatiossa tärkeässä roolissa oli silloinen Suomen Tasavallan (Tasavalta tosin menetti hänen kaudellaan täydellisesti merkityksensä) "presidenttinä" Martti Ahtisaari (sdp/kok), jolle sitten tuosta operaatiosta maksettiin varsin avokätisesti ainakin Nokia Oyj:n kassasta, Suomen Valtion kassasta ja maksetaan edelleenkin Suomen Valtion (EU:n osavaltio) kassasta (CMI) jo satoihin miljooniin euroihin nousseet tulonsiirrot!

Suomen Valtion ja Oy Suomi Ab:n sekä "ex-presidenttimme" Martti Ahtisaaren (sdp/kok) välisissä junailuissa oli tärkeässä roolissa Nokia Oyj:n ex-johtelija Jorma Ollila!

Samoihin aikoihin nykyinen "presidenttimme" Sauli Niinistö (kok) junaili valtionvirkamiehen pojalle Björn Wahlroosille jättipotin sosialisoimalla Postipankin suoraan Björn Wahlroosille!

Nyt "presidenttimme" Sauli Niinistö (kok) onkin sitten ollut kiertelemässä Oy Suomi Ab:n toimitusjohtelijan ominaisuudessa USA:ssa tavaten todellisia naruistavetelijöitä ja "presidenttimme" Sauli Niinistön (kok) toimeksiantajia, vaikka todelliset toimeksiantajat ovat SUOMEN KANSA!!!

Juha Kivelä la 23.09.2017 11:12 0

Tuohon ajanjaksoon liittyy erityisen läheisesti myös lakimiesten ja lääkärien tulotasojen nosto eksponentiaalisesti, koska nämä kaksi "erityisryhmää" oli pakko "ostaa" hiljaisesti hyväksymään tuo täydellinen laittomuus!

Lakimiesten ratsastaminen "turvapaikkavalituksilla" sekä SOTE-uudistus "valinnanvapauslakeineen" on vain suora jatke tuolle 1990-luvun laittomuudelle!

Edellä mainitut kaksi "erityisryhmää" ovat niin tärkeitä tulevaisuuden FEODAALIVALTIOTA nyt kiihtyvällä tahdilla perustettaessa, että nämä kaksi "erityisryhmää" ollaan valmiita "ostamaan" uudelleen, jotta kehitys ei vaarantuisi FEODAALIVALTION ja tiettyjen muiden "suunnitelmien" osalta!

Vapaamuurarit ja hyvä veli -verkostot olivat 1990-luvulla tässä operaatiossa erityisen keskeisessä asemassa! - Miten on tällä kertaa?!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Yleisradion toimittaja johti katsojia harhaan A-studiossa

pe 20.04. 14:03

Ähläm Sähläm - Yle käyttää, mutta salliiko facebook?

to 19.04. 11:04

Ruotsalainen katastrofi - yksi kivi Yleisradion viestintäkengässä

ke 18.04. 10:25

Suomesta uusi DDR - ilmiannot ja sensuuri jylläävät

ma 16.04. 21:33

Lauran kymmenen syntiä

pe 13.04. 11:46

Kuin silloin ennen - yhteiskunnan tuholaiset

to 12.04. 11:05

Terrorismia - Berliinistä Tukholman kautta Turkuun

ma 09.04. 15:16

Unkarin vaalit - kansallisen heräämisen erävoitto

ma 09.04. 11:24

Muutama sana Viron politiikasta

ma 09.04. 10:42

Yleisradio, juutalaiset ja islam

to 29.03. 12:27

blogit

Vieraskynä

Ooppera too

la 14.04.2018 14:49

Juha Ahvio

Salaperäisen suomalaisen voimahahmon taustat paljastuvat

pe 20.04.2018 16:04

Professorin Ajatuksia

Harkimon lähtö herätti ajatuksia

pe 20.04.2018 15:54

Jukka Hankamäki

Maailma olisi parempi ilman mediaa

pe 20.04.2018 16:03

Petteri Hiienkoski

Kristinusko ja islam X: Allah on Raamatun Jumalan irvikuva

ke 06.12.2017 08:52

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Uusi Facebook-ryhmä: kantisten syntyvyys nousuun!

pe 13.04.2018 14:00

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

"Syrjäytyneet miehet romuttavat syntyvyyden" -narratiivi

ke 18.04.2018 06:51

Arto Luukkanen

Nuttu-elmerit, Tofudemokraatit vai Kehvelit?

pe 20.04.2018 16:00

Mika Niikko

Yksi äiti, kaksi äitiä, kolme äitiä

ke 21.02.2018 20:30

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Pelle Neroth - Ruotsin punavihreän eliitin kauhu nro 1

su 08.04.2018 11:50

Heikki Porkka

Yleisradion toimittaja johti katsojia harhaan A-studiossa

pe 20.04.2018 14:03

Olli Pusa

Euroopan suuri huijaus

ti 17.04.2018 09:59

Alan Salehzadeh

Näkökulma: Turkin hyökkäys Pohjois-Syyriaan ruokkii konfliktia ja synnyttää pakolaisia

la 27.01.2018 19:25

Janne Suuronen

Punikkitoimittajat taas vauhdissa

pe 06.04.2018 21:32

Reijo Tossavainen

Media ahkeroi Venäjän apuna valehtelussa

pe 13.04.2018 16:33

Jessica Vahtera

Tehkää enemmän töitä, siskot!

ke 01.11.2017 09:55

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Vanhaa palautetaan

pe 20.04.2018 15:55

Matti Viren

Vehviläinen

ke 11.04.2018 00:52