Kolmevuotiaille lapsille tuputetaan islamia Ruotsissa: "Isoisällä on neljä vaimoa"

"Isoäiti ei ole kummitus"- ja "Isoisällä on neljä vaimoa" - kirjat naisten shariaan alistamisen opettamista esikoululaisille ja se suvaitaan Ruotsissa normaalina

Ulkomaat ti 03.10.2017 10:34
Kuva: Fria Tider 29.9.2017

Ruotsissa on julkaistu kaksi uutta lastenkirjaa, joissa käsitellään muun muassa moniavioliittoa ja muslimien somalialaista kulttuuria.

Kirjat ovat nimeltään "Isoäiti ei ole haamu" ja "Isoisällä on neljä vaimoa".

Kirjat on kirjoittanut kirjailija Oscar Trimbel, joka on työskennellyt 1980-luvulla Somaliassa.

Kirjat julkaistiin tämän vuoden elokuussa ja ne on suunnattu hyvin pienille lapsille. Niiden ilmoitetaan olevan sopivaa luettavaa 3-6 -vuotiaille.

"Isoäiti ei ole kummitus" on kertomus Omarista, joka tervehtii Somaliasta tulevaa isoäitiään.

Isoäiti on pukeutunut kaapuun, mutta hän ei ole kummitus.

"Kun on Halloween, Omar pukeutuu kummitukseksi, kuten mikä tahansa muu lapsi. Hän haluaa mummonsa tulevan mukaan, koska siitä voi tulla harmia", Adlibris mainostaa kirjaa nettisivustollaan.

Toinen lastenkirja, "Isoisällä on neljä vaimoa" käsittelee moniavioisuutta. Kirjan kantta komistaa parrakas muslimimies, jossa on neljä vaimoa taustalla.

Kirja kertoo Aslista, joka ei ole koskaan ollut Somaliassa, mutta "nyt hän vihdoinkin saa matkustaa sinne isänsä kanssa tavatakseen isoisänsä ja kaikki isoäitinsä".

Molemmat kirjat löytyvät myös värityskirjoina.

Taloustieteilijä Tino Sanandaji kirjoittaa sarkastisesti Facebook-sivullaan, että "Isoisällä on neljä vaimoa" -kirja antaa lapsillemme mahdollisuuden pedagogisesti opetella moniavioisuutta.

Samhällsnyttin mukaan Somalian pohjoismainen kulttuuri -yhdistys myi uusia lastenkirjoja kirjamessuilla 29.9-1.10.2017 Göteborgissa.

Verkkosivujensa mukaan se on "kulttuurinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton".

Ruotsissa julkaistuista uusista lastenkirjoista uutisoi Jihad Watch.

"Moniavioisuutta ja niqabin käyttöä jopa 3-vuotiaille lapsille. Toisin sanoen naisten shariaan alistamista levitetään esikoululaisille ja se suvaitaan Ruotsissa normaalina", toteaa Christine Douglass-Williams, joka tunnetaan muun muassa "Islamin modernisoinnin haaste" -kirjastaan.

Viime vuonna Göteborgin Mölndalin esikaupunkialueelle tuli enemmän ilman huoltajaa olevia pakolaislapsia, kuin mihinkään muualle maan kaupunkiin. 63 000 asukkaan väestöön melkein kertaheitolla kaikkiaan 4 041 lisää. Syksyllä 2015 pakolaislapsia otettiin joka viikko 400.

Christine Douglass-Williams korostaa, että näiden lapsipakolaisten täytyy sulautua enemmistökulttuuriin.

"Sen sijaan nämä uudet kirjat opettavat, että neljä vaimoa on kaikin puolin hienoa ja naiset voivat pukeutua kuin kummitukset."

Viime vuonna ilmoitettiin Ruotsissa olevan myös valtava määrä lapsimorsiamia, jopa 11-vuotiaita.

Naisten tasa-arvon kieltävät kirjat eivät kuulu Ruotsiin tai mihinkään demokratiaan, mutta Ruotsi jatkaa alaspäin suuntautuvaa kierrettään, Douglass-Williams toteaa lopuksi.


 

Tytti Salenius ti 03.10. 10:34

Kommentit: 6

Antero ti 03.10.2017 11:11 1

Kyllä ovat kummituksia!

Muutama vuosi sitten vaimoni säikähti todella pahasti kun marketin hyllyriviin putkahti kolme mustiin pukeutunutta naista.Naamat vain näkyivät. (ja tämä siis Suomessa)

Tilannetta en unohda koskaan!

Mirjam ti 03.10.2017 11:36 2

Islamilaisessa maailmassa moniavioisuus on yksi naisen tehokas alistamiskeino.Naiset joutuvat avioliitoissaan alituisesti pitämään mielessään että jonain päivänä miehensä ottaa toisen, kolmannen, neljännenkin vaimon. On täyttä valhettaa jos kukaan sanoo että mies voi rakastaa, tai edes yrittää kohdella vaimojaan tasapuolisesti. Tällaista tasapuolista rakkautta on Suomessakin alettu ihmisille uskotella. On kyse miehen loputtomasta, vastuuttomasta tarpeidensa tyydyttämisestä lain suojaamana. Totuus on että islamilaisissa maissa moniavioisissa avioliitoissa on joko jatkuva riitä ja kateus vaimojen kesken, mutta yleisintä on että kaikki tai osa edellisistä vaimoista naiset vain jätetään oman onnensa nojaan surkeaan tilanteeseensa vaikka ehdoksi moniavoituudelle sanotaan kyky huolehtia heistä kaikista. Moniavioimuus lähteekin ihmiskäsityksestä, jossa ihminen nähdään kykeneväksi tekemään ja haluamaan hyvää toiselle. Lisäksi nainen nähdään miehen omaisuutena. Kristinuskossa Jumala opettaa yksiselitteisesti miehen ja naisen välistä yksiavioisuutta ja ikuista rakastamista ja uskollisuutta omalle puolisolle. Sekularisoituneessa Suomessa ja koko Euroopassa tälle opetukselle ollaan yhä enenevässä määrin käännetty selkä. Niin kuin elävälle Jumalallekin. Tämän seuraukset voimme itse katsoa yhteiskunnissamme. Jumalan Sana on ilosanoma ihmiskunnalle, mutta kuka sitä tänä päivänä haluaa edes ajatella? Suomeen tulleet kristityiksi kääntyneet turvapaikanhakijat sen ovat ilolla ottaneet vastaan ja ihmettelevät valtavasti miksi suomalaisille Jeesuksen antama pelastus ja uusi elämä ei kelpaa. Mitenpä heille voisi tähän vastata? Heillä on aito kokemus entisestä uskonnostaan josta ovat nyt Jeesuksen seuraajina Jeeuksen nimessä ja Veressä sanoutuneet irti. Heille Jeesuksen seuraaminen voi vielä maksaa hengen. Sanovat olevansa siihenkin valmiit.

Mitä tapahtuu ti 03.10.2017 18:16 1

Ja isoisoisällä on kolme päätä ja kahdeksan jalkaa jne....

Juha. ti 03.10.2017 19:31 1

Ja Perse!

Anteeksi maalaisuuteni. Mutta en luovu kulttuuristani, enkä sananvapaudestani. Sanoin vain sen minkä ajattelin.

Mitä tapahtuu ti 03.10.2017 20:48 2

Minusta naamioituneet ihmiset ovat pelottavia julkisilla paikoilla. He voivat olla mitä tahansa kaapujen ja naamarien takana, eivätkä viattomat uhrit koskaan voi tietää, mitä pommeja esim. kaapuihin on kätketty. Muslimit ovat ennenkin käyttäneet naisia kaapuineen pommeja kantamaan. Samoin lapsia on käytetty pommin kantajina. Nykyään pitäisi avoimesti näyttää itsensä ja kasvonsa, ilman kaapuja. Johan Mikki Hiirikin tiesi, että mustakaapu on rosvo!

Kaarle Akkanen ke 04.10.2017 10:27 0

"Uusnormaalia" elämäntapaa pohjolassa?Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Kansallinen kokoomus?

Klo 14:53.

Mikko Paunio

Ett folk ett parti - Ruotsidemokraattien lopullinen kuolinisku demareille?

Klo 10:30.

Vieraskynä

Je Suis Alex Jones

la 18.08. 23:18

Juha Ahvio

Kansalliskonservatiivinen Eurooppa nousee Unkarin ja Italian johdolla

la 18.08. 23:02

Timo Vihavainen

Suomen keksijä

la 18.08. 23:01

Professorin Ajatuksia

Yle maksumuurin taakse?

la 18.08. 22:56

videot