Yhdysvallat ja Israel eroavat Unescosta

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu ilmoitti Yhdysvaltain ilmoituksen jälkeen, että Israel eroaa myös.

Ulkomaat to 12.10.2017 21:39

Yhdysvallat on päättänyt erota YK:n koulutus-, tiede- ja kulttuurijärjestöstä Unescosta.

Trumpin hallinto perustelee päätöstä järjestön uudistamistarpeella. Unesco on usein syrjinyt Israelia päätöksissään.

Viime kuukausien aikana Unescon jäsenet ovat painostaneet järjestöä tunnustamaan Jerusalemin vain muslimien pyhäksi paikaksi ilman tunnustusta sen juutalaisista juurista ja historiasta.

Yhdysvallat aikoo edelleen pysyä yhteydessä järjestöön tarkkailijajäsenenä ja ilmoittaa haluavansa edelleen vaikuttaa Unescon näkemyksiin ja toimintaan.

Ero astuu voimaan vuoden 2018 lopussa.

Yhdysvallat on kritisoinut Unescoa jo vuosien ajan. Yhdysvallat lopetti Unescon rahoittamisen vuonna 2011, kun järjestö hyväksyi palestiinalaiset jäsenekseen.

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu ilmoitti Yhdysvaltain ilmoituksen jälkeen, että Israel eroaa myös.

 

Jukka Rahkonen to 12.10. 21:39

Kommentit: 6

M to 12.10.2017 21:54 4

Hyvä päätös.Toivotaan että pistävät koko YK:n saman tien palasiksi.Kallis ja toimintakyvytön järjestö.Diktaattorien ja islamistien leikkikenttä.

Ei mitään hyvää sanottavaa,vaikka jostain syystä media pitää tätä himmeliä jonkilaisena kritiikin yläpuolella olevana "jumalten ikuisen viisauden neuvostona."

Mitä tapahtuu to 12.10.2017 23:05 3

HIENOA!!! Joillain on vielä siis sittenkin järki päässä! Tällaiset uutiset antavat uskoa tulevaisuuteen.

Alcibiades pe 13.10.2017 07:36 1

Suomalaistenkin kannattaisi huomata että YK:sta on tullut muslimien edunvalvontajärjestö, jossa demokraattisilla länsimailla on muslimimaita vähemmän vaikutusvaltaa. Vai luuliko joku että oli täysin sattumaa miten YK vaati uskontojen arvostelun kriminalisointia, Saudi-Arabia valittiin naisten aseman parantamiseen tähtäävän neuvoston johtoon, ja nyt tämä?

YK on menetetty. Sen tilalle on valittava jotain länsimaisten arvojen mukaista, tai se on työkalu joka vetää meidätkin muslimimaiden tasolle – alkaen koulutuksesta, tieteestä ja kulttuurista.

Winston Smith pe 13.10.2017 07:54 1

YK kokonaisuudessaan on epäonnistuneiden valtioiden käsissä. Näiden johtajat käyttävät ensinnäkin YK:n miljardeilla euroilla levittämää ilmastonmuutosnarratiivia länsimaiden hävyttömään rahastamiseen. Toiseksi, koska näissä maissa on meneillään hallitsematon väestöräjähdys, epäonnistuneet johtajat haluavat dumpata satojen miljoonien (and counting ...) ylijäämäväestönsä lähellä olevaan Eurooppaan. Suomen herrat ja narrit erilaisten epädemokraattisten NGO-järjestöjen painostuksesta alistuvat ja nyökyttelevät eturivissä lompakot levällään ja welcome-kyltit käsissä. Onneksi Trumpin hallinto näkee tämän kertomuksen läpi ja uskaltaa tehdä jotain.

Mauri Hyhkö pe 13.10.2017 10:09 0

Unescon päätöksien pohjanoteeraus oli seuraava päätöslauselma: : http://unesdoc.unesco.org/images/0024/002462/246215e.pdf Unescon 58 jäsenmaasta koostuva ohjelma- ja ulkosuhteiden komissio hyväksyi äänimäärällä 24–6 (26 tyhjää, 2 poissa) päätöslauselman, jossa Temppelivuoresta puhutaan yksinomaan osana islamin historiaa.

Juha. pe 13.10.2017 10:14 2

Hyvä uutinen. YK:sta on tullut kulttuurimarxismin sekä vihreän liikkeen kehto, joka nylkee Länsimaita maailman tappiin asti "taikaseinänä" (by Rähmispossu) rahan ryöstöviljelyllä ns. kehitysmaille, joita myös Kolmanneksi maailmaksi kutsutaan. YK on polisitoitunut ylikansalliseksi globalismia kannattavaksi "järjestöksi", joka tietyn poliittisen klikin agendan mukaisesti pyrkii kävelemään yli kansallisen päätösvallan etenkin Euroopan ja Yhdysvaltain vahingoksi ikuiseen "valkoisen miehen henkisen velkataakan" alaisuuteen, jota hyvitetään miljardeilla ja taas miljardeilla dollareilla sekä joka ei koskaan tule suoritettua loppuun. YK on nykyisellään Yhdysvaltain edellisen presidentin Barak Obaman ja nykyiseen virkaan pyrkinyttä Hillary Clintonin vasemmistolais -islamistista monikulttuurisuuspolitiikkaa noudattava ylikansallinen maailmanjärjestö, joka merkitsee mitä alastominta rasistista politiikkaa valkoista rotua vastaan pyrkimyksenään hivuttamalla saavuttaa "lopullinen ratkaisu" eli kansanmurha tai vähintäinkin rotuja "sekoittamalla" hävittää valkoinen rotu Euroopasta ja Uudelta Mantereelta tietoisella valkoisten oikeuksin polkemisella sekä avoimella sorrolla lain edessä sekä kansalaisoikeuksien suhteen. Vain Angela Merkelin ja Jean Claude Junckerin kaltaiset idiootit ovat valmiit tuhoamaan valkoisten eurooppalaisten ihmisten elämän islamisoimalla mantereemme tuhoten sen alkuperäisen uskonnon, kulttuurin, ihmisoikeudet, sananvapauden, naistenoikeudet sekä oikeuden vapaasti muodostaa mielipiteensä uskonnollisissa kysymyksissä ja maallisessa elämässä. Hienoa eikö totta?Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

Klo 14:13.

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

videot