Amerikkalainen mies yritti elää naisena: "Sukupuolen vaihdos aiheutti enemmän ongelmia, kuin mitä se ratkaisi"

"Äärimmäisen harhaanjohdetut ihmiset hoputtivat minua vaihtamaan sukupuolta"

Ulkomaat pe 13.10.2017 22:10

Amerikkalainen Elan Anthony tietää "trans-identiteeteistä" enemmän kuin useimmat muut, kertoo Christian News.

Hän syntyi pojaksi 42 vuotta sitten ja vaihtoi sukupuolensa miehestä naiseksi 19-vuotiaana. 3 vuotta sitten hän halusi takaisin mieheksi.

Hän kertoo Guardian -lehdelle, että kesti kauan ja vaati paljon terapiaa tajuta tehneensä virheen.

"Uskoin, että olin nainen ja että se ei voisi koskaan muuttua. Oli aikoja, jolloin mietin, olenko väärässä ja pitäisikö minun olla oikeasti mies", hän sanoo.

Hän alkoi ymmärtää, että olisi voinut käsitellä omia ongelmiaan paljon paremmin muuttamatta kehoaan.

"Vaikeinta oli tajuta, että sukupuolen vaihtaminen oli aiheuttanut enemmän ongelmia, kuin mitä se selvitti", hän sanoo.

Elan myöntää lopulta nähneensä "korjatun" naisen identiteetin olleen vain illuusio, jonka hän oli luonut jo nuorena kuvittelemalla olevansa pieni tyttö. Hän kertoo haaveilemisen antaneen turvallisuuden tunnetta ja "pelastaneen hänet miesten arvoasteikon pohjalta", koska hän ei kokenut voivansa olla oma itsensä miehenä.

"Nyt tiedän, että se on hölynpölyä, koska voin olla oma itseni ja hyväksytty", hän julistaa.

Elan Anthonyn mukaan "vaihtaminen takaisin syntymäsukupuoleen" ei ole niin harvinaista ja epätavallista, kuin voisi olettaa.

"Mutta se on kiellettyä monista syistä ja trans-yhteisö ei ole halukas keskustelemaan siitä", Anthony huomauttaa.

Nykyään hän on sitä mieltä, että "äärimmäisen harhaanjohdetut ihmiset" hoputtivat häntä vaihtamaan sukupuolta.

Yliopiston neuvonnasta hänet opastettiin heti sukupuoliklinikalle ja hän löysi muita, joilla oli samanlaisia tuntemuksia.

Hän uskoo kuitenkin juuri silloin asioiden alkaneen mennä pieleen.

"Kerroin psykologille, että haluan olla nainen. Hän ei kysynyt mitään syvällisempiä kysymyksiä. He olivat vain, että 'se on hienoa' ja kahden tapaamisen jälkeen minulle annettiinkin jo hormoneja", hän selittää.

Elanille määrättiin "mielettömän korkeita" hormonilääkeannoksia, jotka vastasivat 17 e-pillerin annosta päivässä. Yhdessä vaiheessa hänestä oli tuntunut, että hänen aivonsakaan eivät toimineet kunnolla.

Elan opiskelee nyt psykologiaa ja aikoo saavuttaa tohtorinarvon. Hän haluaa auttaa kaikkia sukupuolidysforian kanssa kamppailevia ihmisiä "millä tavalla tahansa se vain on mahdollista". Hän kertoo, että juuri nyt on meneillään laaja-alaista liikehdintää transoikeuksien puolesta. Myös psykologian alalla transkysymyksissä kritiikin esittämiselle on hänen mukaansa vähän liikkumatilaa ja on vaikeaa olla kriittinen "millään tavalla".

"On vaikeaa olla yksi harvoista kriitikoista ja osa psykologista yhteisöä, joka puolustaa niin kovin sukupuolen vaihtamista juuri nyt", Alan korostaa.

Hänen ykköstoiveensa elämässä tällä hetkellä on nyt vain rauhoittua, saada mielekäs työ ja rakastava kumppani:

"Minulla on ollut suhteita miehiin ja naisiin, mutta en koskaan päätynyt naimisiin tai saanut pysyvää kumppania. Kadun sitä, ettei minulla ole lapsia enkä voi saada biologisia lapsia. En arvostanut sitä nuorempana ja nyt todella tuntuu siltä, ​​että jotain puuttuu."

Alanin yksi suurimmista kamppailuista johtuu lääketieteellisistä toimenpiteistä, joita hän on käynyt läpi.

"Minulla on vaikeuksia seurustelussa, olen kykenemätön saamaan lapsia ja hyvän hormonitasapainon löytämisessä on edelleen ongelmia."

Lisää hänen ajatuksiaan sukupuolidysforiasta, sukupuoli-identiteetistä, sukupuolenvaihdoksen peruuttamisesta, transsukupuolikysymyksistä ja psykologiasta pääset lukemaan hänen Third Way Trans -blogistaan.

Virallisen totuuden mukaan sukupuolen "katumis- ja peruuttajatapauksia" on hyvin vähän, mutta todellisuudessa heitä on todella paljon ja uusia tapauksia, joissa ongelmat eivät "sukupuolen korjauksella" ratkenneetkaan, paljastuu koko ajan lisää.

"Sukupuolen vaihtamisen luvatuissa maissa", Amerikassa ja Iso-Britanniassa he ovat järjestäytyneet ja perustaneet esimerkiksi omia yhdistyksiä. Moni heistä haluaa kertoa suurelle yleisölle, että sukupuolenvaihdokseen liittyy ihan oikeita peruuttamattomia riskejä.

Osa biologiseen sukupuoleen "palanneista" on kertonut avoimesti, että he eivät ole tehneet päätöksiään "täydessä ymmärryksessä" ja ovat ymmärtäneet todellisen tilanteen aivan liian myöhään.

Transaktivistit eivät kerro totuutta transseksuaalien vääristyneestä todellisuuskuvasta ja mielenterveyden ongelmista, vaan syyttävät transseksuaalien ongelmien johtuvan syrjinnästä ja yhteiskunnan transfobiasta.

Amerikkalainen anti-transaktivisti Walt Heyer on vaihtanut sukupuolensa miehestä naiseksi ja takaisin mieheksi.

Hän on SexChangeRegret.com -verkkosivuston perustaja ja sivustolta löytyy paljon tukevaa tutkimustietoa muun muassa siitä, että kirurginen leikkaus ei korjaa harhaisia psykologisia ongelmia.

Laura "Jake" Perry, entinen transseksuaali eli kahdeksan vuotta trans-miehenä. Hän käytti vastakkaisen sukupuolen hormoneja, kävi läpi rintojenpoistoleikkauksen ja on nyt vaihtanut takaisin biologiseen sukupuoleensa eli naiseksi.

"Olen elävä todiste siitä, että Jumalan rakkaus on suurempi kuin paholaisen valheet", hän todistaa.

Iso-Britannian nuorin, alle 15-vuotiaana sukupuolenvaihdoksen tehnyt Brad "Ria" Cooper vaihtoi 18-vuotiaana takaisin biologiseen sukupuoleensa eli mieheksi, elääkseen "homomiehenä". Nyt 23-vuotiaana hän on ilmoittanut olevansa onneton ja kolmannen kerran "vaihtavansa sukupuoltaan" jälleen takaisin naiseksi.

"Toivon, että minusta tulee vihdoinkin onnellinen", "Ria" totesi elokuussa.

15. kesäkuuta Pure Passion Media ja Mastering Life Ministries julkaisivat "Tranzformed: Finding peace with your God-given gender" -dokumenttielokuvan, jossa viisitoista entistä transseksuaalia kertoo kamppailustaan sukupuolidysforian kanssa ja siitä, kuinka he päätyivät hyväksymään biologisen sukupuolensa.

Dokumentin tuottaja, Pure Passion TV: n David Kyle Foster on entinen homoseksuaali ja hän kertoo, että homoseksuaaliaktivistien painostamisen jälkeen satoja Pure Passion TV:n videoita on vedetty pois markkinoilta.

Hän kertoo homoaktivistien ottaneen yhteyttä häneen, varmistaen, että he tekevät niin myös You Tubessa, Facebookissa ja kaikilla muillakin julkaisualustoilla.

"Meistä on tullut maalitaulu. Meillä oli 850 videota, he ottivat kaikki pois", Foster toteaa.

Viime vuosina sukupuoliklinikoille "opastettujen" lasten määrä on noussut maailmanlaajuisesti. Transgender Trend -sivuston mukaan transsukupuolidiagnoosille ei ole olemassa luotettavaa tieteellistä pohjaa eikä pitkäaikaista tutkimusta hoitojen tuloksista:

"Kyseessä on kokeilu, jolla on peruuttamattomia elinikäisiä vaikutuksia."

Transgender Trendin detransition -sivu sisältää erilaisia tarinoita, artikkeleita ja blogeja ihmisistä, jotka ovat tehneet sukupuolen vaihdoksen ja myöhemmin palanneet takaisin biologiseen sukupuoleensa.

"He ovat osa historiaa, jota transaktivistit ja heidän tukiryhmänsä salailevat ja kiistävät, mutta he kaikki ansaitsevat tulla kuulluiksi", sivustolla painotetaan.

Oikean Median blogisti, transsukupuolinen mies, Musta Orkidea on kirjoittanut valaisevia artikkeleita transseksuaalisuudesta ja myös sukupuolenvaihdoksen "peruuttamisesta" - takaisin syntymäsukupuoleen vaihtamisesta.

"Transihmiset, jotka vaihtoivat takaisin syntymäsukupuoleensa (detransition)"

"Sukupuolenvaihdoksen peruuttaneet ihmiset, osa 2"

"Kun sukupuolenkorjaus ei korjaa mitään"

Tytti Salenius pe 13.10. 22:10

Kommentit: 4

Juha. la 14.10.2017 13:11 0

"Yhdessä vaiheessa hänestä oli tuntunut, että hänen aivonsakaan eivät toimineet kunnolla."

Yksinomaisesti jo tuo lause varmistaa sen, että tämä mies naulitaan Ritstille. Mutta uskallanpa väittää, että hän kestää senkin kuin MIES kaiken kokemansa henkilökohtaisen mylläkän jälkeen etenkin kantaessaan sitä painavaa taakkaa tulleensa petetyksi ja näin tuhlanneensa aikaansa mennessään kemikaalien ja skapapellien leikeltäväksi. En ota kantaa kunkin henkilökohtaisiin konstailuihin, mutta tiedän olevan vanhempia, jotka vääntävät kaikki tietävän teininsä kanssa jo tatuointien ottamisesta, joka sekin on vanhanaikaisen ihmisen mielestä jotesankin kumma villitys kun ottaa huomioo sen, että niitä "käyttivät" ennen vangit ja merimiehet. Mutta sitä vastustan jyrkästi, että jo pikku-lapsia aletaan horjuttamaan, niitä, jotka ovat aina tienneet mitä ovat puhumattakaan heistä, jotka "tuntevat" olevansa jotain muuta. Pieni lapsi on mitä milloinkin ja aikuisuuden saavuttanut ihminen menttää täysin kykynsä ymmärtää lapsen mielikuvitusmaailmaa ja sen rikkautta sekä monimuotoisuutta. Lisäksi lapsi sekoittaa iloisesti todellisuuden ja mielikuvituksen keskenään tai miksaa niistä tapahtumia, jotka ovat hänelle enemmän kuin tosiasiaa. Aikuinen sitten saa kaivella päätään ja muistella sitä, että milloinka tuollaista on voinut tapahtua ja missä? Maailman historian läpi on aina ihmisten keskuudessa ollut kaikenlaisia hömpötyksiä ja uskomuksia, jotka ovat saaneet käyttövoimansa pelkästä kehittymättömyydestä ja kyvystä ymmärtää ja nähdä asioita, joihin tarvittavat tiedot ja instrumentit on keksitty vuosisatoja myöhemmin. Osa "normaaleja" muoti-ilmiöitä ja tapoja, jotka ovat eläneet aikansa vaihtuakseen taas uusiin. Se, että nyt maailmassa, joka on äärimmäisen kehittynyttä voidaan langeta mitä suurinpiin tyhmyyksiin, mutta sen sijaan joutavuuksien mahdollistava kehitys on lähes lakikorkeudessaan, jolloin ihminen "helpon" elämän (ruoka, vesi yms.) ikävystyttävänä ja vapaa-ajan ollessa ruhtinaallis

Juha. la 14.10.2017 13:11 0

ruhtinaallista lankeaa kaikenlaiseen hihhulointiin ideologisissa mielessä ja palaamisena poppamies -aikojen sadetanssi -linjalle, jolle jo Amerikan uudisasukkaat "rasistisesti" nauroivat tai ainakin katsoivat peitellen kehnosti ihmetystään.

Alcibiades la 14.10.2017 14:40 0

"Meistä on tullut maalitaulu. Meillä oli 850 videota, he ottivat kaikki pois"

Jos haluaa julkaista videoita ilman sensuuria niin BitChute.com on oikea osoite. Siellä ei voi rahastaa videoilla, mutta ilmeisesti se ei ole ollut tarkoituskaan, eikä edes maltillisen oikeistolaisella materiaalilla voi tienata Youtubessakaan enää, koska Youtube pyrkii nimenomaan vaientamaan oikeistolaiset äänet.

On aika hurjaa miten vasemmistopiirit pillastuivat siitä että vuoden 2000 jälkeen syntynyt sukupolvi Usassa on konservatiivisempi kuin yksikään toinen sukupolvi toisen maailmansodan jälkeen. Tämä pillastuminen on johtanut suoranaiseen mielipidevainoon niin Twitterissä, Facebookissa, Googlen hakutuloksissa, kuin Youtubessa.

Ja kun Gab.ai:n kaltaisia sananvapautta kannattavia vaihtoehtoja on noussut tilalle, vasemmistolaiset ovat käyneet näiden yritysten rahoittajien ja infrastruktuurin kimppuun.

Jotta pimeyden saisi pidettyä sisällä, pitää jokainen valonpilkahdus tilkitä tiukasti.

Petri Paavola su 15.10.2017 13:25 0

Seksuaalivähemmistön agenda kontrolloida maailmaa erilaisuuden kautta etenee.

Lisää aiheesta: http://www.kotipetripaavola.com/laittomuudenvallankumousmaailmanmuuttaminen.htmlKommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Venäjän sisäpoliittinen värinä

ma 24.09. 22:36

Timo Vihavainen

Venäläisen elämän ensyklopedia

ma 24.09. 22:34

Professorin Ajatuksia

Humanitaarinen paradoksi Holmströmiläisen paradoksin valossa

ma 24.09. 22:32

Heikki Porkka

Petteri Orpo ja Kai Mykkänen naisten ja tasa-arvon asialla?

ma 24.09. 20:15

Reijo Tossavainen

Venäläisten maihinnousu Airistolla johtuu päättäjien sinisilmäisyydestä

su 23.09. 11:36

videot