Blogi: Heikki Porkka, la 14.10.2017 14:35

[Suomalaisille] Arvottomat johtajat

Suomessa pitkään asunut virolainen nainen kirjoitti sosiaalisessa mediassa lokakuun 13. päivänä 2017 seuraavan tekstin:

”Tämä rasisti- ja natsivainot tuo mulle mieleen lapsuuden, ihmiset eivät uskaltaneet puhua avoimesti kommunismin huonoista puolista edes 80-luvulla vielä, yleistä oli, että siitä seurasi 15 päivää putkaa, pää vedettiin kaljuksi, että kaikki tietää.
Kun kesälomalla mentiin mummolle Tallinnaan niin aina kun liikuttiin niin meillä oli "saba" eli häntä, vakoojat seurasi mua ravintoloihin ja istuivat naapuripöydissä kuuntelemassa mitä me puhuttiin.
Pietarissa me jouduttiin putkaan ilman mitään syytä jossa minun passia käänneltiin ja väänneltiin ja tivattiin tuntitolkulla mitä me siellä tehdään.
Tallinnassa meidät napattiin discon sisäänpääsyjonossa suoraan autoon ja kuulusteltiin koko ilta ja päästettiin keskellä yötä pois ilman mitään selitystä miksi ja mistä meitä epäiltiin.
Olin silloin 20 ja täysin politiikan ulkopuolella, elin vaan kakskymppisen elämää.
Suomalaisia odottaa juuri tuollainen tulevaisuus, kaikki merkit on jo nähtävissä.
Erona tietysti se että nykyään ihmisiä voidaan vakoilla myös heidän kotonaan, silloin pystyi ainakin vetämään verhot kiinni ja viettämään vaikka esim. eestiläistä joulua rauhassa, sekin oli kielletty.
Näitä tässä pohdin aamutuimaan, valinta on Teidän.”

Hetkeä myöhemmin hän täydensi kirjoitusta näin:

”Muistan myös miten meitä eestiläisiä nimiteltiin fasisteiksi, aikuiset huuteli kadulla ja torilla sai välillä kuulla olevansa fasisti ja natsi, mä olin silloin lapsi, ja sitä teki aikuiset, täysin samaa kuin nyt Suomessa, kouluissa haukutaan lapsia joilla on leijonapaita, täysin sairas yhteiskunta joka sallii tämän. Onkohan maapallolla yhtään kolkkaa jonne pääsisi karkuun tätä sontaa.”

Ennen otsikon mukaiseen asiaan siirtymistä muistutus siitä, että virolaiset on Suomen suurista maahanmuuttajaryhmistä parhaiten työllistynyt (työllisyysaste n.70 %) kansanryhmä toisin kuin esimerkiksi somalit, afgaanit ja irakilaiset, joiden työllisyysaste liikkuu 20 prosentin tienoilla.

Suomessa Tasavallan presidentti vastaa ulkopolitiikasta yhdessä valtioneuvoston kanssa. Ulkopoliittisen vallan lisäksi presidentti on arvojohtaja, jolta kansalaiset odottavat kannanottoja suomalaisten puolesta, jos ja kun yhteiskunnassa toteutuu elementtejä, jotka sotivat kansalaisten oikeustajua vastaan. Presidentti on myös Puolustusvoimien ylipäällikkö.

Pääministeri puolestaan on hallituksen johtaja, jonka vastuualueena ovat kaikki politiikan piirissä olevat sektorit ulkopolitiikasta sisäpolitiikkaan ja talouspolitiikasta turvallisuuspolitiikkaan. Näin ollen pääministerin vastuualueeseen kuuluu myös ulkomaalaispolitiikka, jonka osia ovat maahanmuuttopolitiikka sekä turvapaikka- ja pakolaispolitiikka.

Ulkomaalaispolitiikan varsinainen vastuuministeri on sisäministeri, jolle kuuluvat myös poliisiasiat ja sisäisestä turvallisuudesta huolehtiminen.

Arvojohtajan (presidentti), hallituksen johtajan (pääministeri) ja sisäisen turvallisuuden päällikön (sisäministeri) sisäpoliittista onnistumista voi arvioida kehityskululla, joka on toteutunut Suomessa viimeisen kahden vuoden aikana, toukokuun lopusta 2015 lähtien, jolloin Sipilän hallituksen strateginen hallitusohjelma astui voimaan.

Hallitusohjelman sivulla 36 lukee:”Suomi on maailman turvallisin maa asua, yrittää ja tehdä työtä.”

MTV julkaisi 4.1.2017 tietoja, jotka koskevat vuoden 2016 turvallisuustilanteen kehittymistä ennen kaikkea naisnäkökulmasta. Artikkeli on otsikoitu ”Seksuaalirikoksista epäiltyjen ulkomaalaisten määrä kasvoi räjähdysmäisesti”. Otsikkoa täydentää leipätekstin lause, jonka mukaan ”seksuaalisessa ahdistelussa kasvua ilmoitettujen rikosten määrässä oli 202 prosenttia ja raiskausrikoksissa noin 64 prosenttia”, kun tilastoja verrataan vuosien 2015 ja 2016 tammi-marraskuun aikajaksona tapahtuneen muutoksen osalta.

Helmikuun 17. päivänä 2017 Aamulehti kirjoitti poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen järkyttyneen kansalaisilta virtaavien vihaviestien laadusta ja määrästä. Samassa artikkelissa kerrotaan sisäministeri Risikon ja Kolehmaisen väitteestä, jonka mukaan ”vihakirjoittelu” on vaarallista toimintaa, joka johtaa vastakkainasetteluun ja väkivallantekoihin. Lisäksi todetaan poliisiylijohtajan suulla, että ”Poliisista uhkasi jäädä työttömäksi 200 määräaikaista poliisia, ja nyt nämä 200 saatiin lisärahoituksen turvin palkattua vihapuheen tutkimus- ja torjuntatyöhön”.

Sisäministeri ja poliisiylijohtaja suuntaavat irtonaiset resurssit poliitikkojen avuttomasta toiminnasta hermostuneen kantaväestön sananvapauden suitsintaan sen sijaan, että keskittäisivät kaiken tarmonsa ja toimintansa hengenvaarallisen uhan eli radikaalimuslimien väkivallan ennaltaehkäisyyn.

Vihapuheen, jota edes lainsäädäntö ei tunne, estämiseen ja rankaisuun luodaan välittömästi valtavat resurssit, kun todellisen uhan eli terrorismin ja islamilaisen väkivallan ennaltaehkäisy potee jättimäistä henkilöstöpulaa.

Poliisien määrä on noin 7 400. Jos ajatellaan, että jokainen jihadisti tai fundamentaalinen muslimi tai muu fanaatikko tarvitsee 20 poliisia ympärivuorokautisen valvonnan merkeissä, tarkoittaa se, että Suomen poliisi voi valvoa yhteensä 350 – 375 henkilöä ympärivuorokautisesti, mutta silloin jäävät kaikki muut virkatehtävät hoitamatta.

Rajavalvonnan aloittamisesta ei edes keskustella, vaikka suurin ja vaarallisin uhka on vaeltanut ja vaeltaa edelleen Suomeen rajojen yli, koska raja on ”auki”.

Suojelupoliisi kohotti 14.6.2017 terroriuhan neliportaisen asteikon kakkostasolle, jota kuvaa sana kohonnut [terrori-iskun mahdollisuus].

18.8.2017 toteutui Turussa terrori-isku, jossa turvapaikanhakijana Suomeen saapunut islaminuskoinen terroristi murhasi kaksi naista ja haavoitti kahdeksaa muuta ihmistä, joista osa loukkaantui vakavasti. Iskun jälkeen Suomessa on toteutettu useita toimenpiteitä, joiden perusteella on ymmärrettävissä, että uhkataso on entistä vakavampi, mutta Suojelupoliisi ei nosta uhkaa kolmostasolle, joka tarkoittaa vakavaa terroriuhkaa.

Ennen Turun terrori-iskua olivat turvapaikanhakijat ehtineet iskeä jo aiemmin.

Sunnuntaina 11.9.2016 löytyi Kajaanin Otanmäessä kuollut suomalaismies, jossa näkyi väkivallan merkkejä

Otanmäen surmapäivänä sisäministerin asemasta kokoomuksen puheenjohtajaksi ja valtiovarainministeriksi aiemmin siirtynyt Petteri Orpo keskittyi surunvalittelun sijaan twiittaamaan talouspolitiikasta. Orpo kirjoitti 11.9.2016 : ”Velkaantumista ei syytä kaunistella, huolestuttavalla tasolla. Työllisyystoimia tarvitaan. Menotaso ei riihessä noussut.”

Seuraavana päivänä, 12.9.2016, kun esimerkiksi Yleisradio oli jo kertonut, ketkä poliisi on pidättänyt surmatyöstä, Orpo twiittasi Oulun suuntaan onnitellakseen kokoomukseen siirtynyttä aiemmin vihreiden riveissä istunutta poliitikkoa. Orpo twitterissä 12.9.2016: ”Tervetuloa Maarit! Kokoomuksen valtuustoryhmä Oulussa saa täydennystä vihreistä”

Otanmäki ei Orpoa kiinnostanut.

17.9.2016 Yleisradio uutisoi Helsingin Asema-aukion tapahtumiin liittyvän uutisen, jossa annettiin ensin ymmärtää nuoren miehen kuolleen uusnatsin potkun seurauksena. Seuraavana päivänä uutista muokattiin ja vihjaus potkun ja kuoleman yhteyteen häivytettiin.

Seuraavana päivänä, 18.9.2016, Orpo twiittasi: ”Osanottoni käsittämättömän väkivallan uhrin omaisille. Tapahtuma selvitetään, tekijät vastuuseen. Tällaista ei voi sallia.”

Aleksi Valavuori vastasi Orpolle: ”Kajaanin ryöstömurha ja pari muuta ok? En nähnyt osanottoasi niihin. Näillä kaikilla ei mitään tekemistä politiikkanne kanssa?”

Orpon toiseuden palvonta ja pelkuruus konkretisoituivat karulla tavalla Otanmäen surman ja Asema-aukion tapahtumien aikaisen kommentoinnin myötä.

Sisäministeriksi noussut Paula Risikko (kok) puolestaan totesi 13.9.2016 Ylen lähetyksessä, ”että Kajaanin tapahtumista on vielä liian vähän tietoja johtopäätösten vetämiseksi”.

Arvojohtaja Niinistö ei ottanut kantaa Otanmäen surmatyöhön. Sen sijaan Niinistö otti voimakkaasti kantaa ja järkyttyi jo heti aamusta" 21.3.2016, kun tummapintaisen Valtteri-pojan markkinoinnin ammattilaisena toimiva äiti astui Valtterin kanssa julkisuuteen ja kertoi pojan jääneen bussipysäkille ihonvärinsä vuoksi.

Valtterin ja hänen äitinsä väitteelle ei ole tähän päivään mennessä esitetty ainoatakaan pätevää todistetta. Sen sijaan totta on, että suomalaismies tapettiin ja sadat suomalaisnaiset ovat joutuneet turvapaikanhakijoiden tekemien seksuaalirikosten uhreiksi, jonka lisäksi turvapaikanhakijat ovat ryöstäneet, aiheuttaneet kroonisen terroriuhan ja toteuttaneet ensimmäisen terrori-iskun.

Yhteisenä piirteenä, jolla saattaa olla jotain tekemistä motiivien kanssa, useimpia rikoksiin syyllistyneitä turvapaikanhakijoita yhdistää islam. Ainoat tahot, joille yhteisen motiivin löytäminen tuottaa edelleen tuskaa, ovat poliittinen eliitti, valtamedia, poliisin tutkijat ja suomalainen oikeuslaitos.

Ulkomaalaisrikollisuuden kasvava ongelma ja terroriuhka ovat syntyneet kahdesta perussyystä, joista toinen on EU-jäsenyys ja toinen jäsenyyteen sidoksissa oleva Schengen eli avoimet rajat.

Kansalaisten oikeustajua ja moraalia ei voi olla alentamatta tapa, jolla presidentti, pääministeri ja sisäministeri ovat osoittaneet väheksyntäänsä suomalaisten turvallisuudelle samaan aikaan, kun ovat useaan otteeseen puolustaneet turvapaikanhakijoita ja todenneet, että rajaa ei voi sulkea sulkeutumatta itse.

Tasavallan presidentti Niinistö katsoi rajan avoimuuden ja vapaan liikkuvuuden –ideologian niin merkittäväksi asiaksi, että nosti sen esiin välittömästi Turun terrori-iskun jälkeen suurlähettiläspäivillä pitämässään puheessa. Niinistön mukaan ”Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse” .

Suomalaisen valtamedian kyvyttömyydestä muistuttaa poliitikkoja ja presidenttiä tosiasioista kertoo ikävästi se, että yksikään median edustaja ei kyseenalaistanut presidentin valheellista väitettä.

Tosiasiassa useat EU-maat ovat sulkeneet rajansa eri pituisiksi ajoiksi. Jos presidentti Niinistöä on uskominen, ainakin Saksa, Itävalta, Ranska, Tanska, Ruotsi ja Norja ovat käpertyneet itseensä, koska ovat aloittaneet rajatarkastukset.

Kun katsoo Suomen tilannetta Virosta käsin, ei voi olla huolestumatta ainakin kahdesta vakavasta asiasta. Ensinnäkin siitä, kuinka välinpitämättömiä maan poliittiset johtajat tuntuvat olevan OMIEN kansalaistensa turvallisuudesta. Toisena, lähes yhtä merkittävänä asiana nousee esiin suomalaisten sananvapauden rajoituksiin pyrkivä poliittinen toiminta, joka alkaa muistuttaa DDR:n ja Neuvostoliiton harjoittamaa ihmisvainoa.

Merkittävimpänä erona neuvostoaikaan näyttää olevan se, että tällä kertaa vihervasemmisto (vas, vihr, sdp) on saanut rinnalleen keskusta-oikeistoa edustavat rkp:n ja kokoomuksen sekä Sipilän taakse ryhmittyneet liberaalikepulaiset.

Suomalaistyyppistä oman kansan halveksuntaa ei ole nähtävissä entisissä itäblokin maissa, kuten Baltian maat, Unkari, Puola, Tsekki ja Slovakia. Kokemukset opettavat näkemään ja tunnistamaan vaaran, kuten tämän tekstin alussa oleva virolaisnaisen teksti kertoo.

 

Heikki Porkka la 14.10. 14:35

Kommentit: 5

Juha. la 14.10.2017 15:43 1

Parhain näkemäni kirjoitus!

A) Virolaisen naisen eletyn elämän kokemukset totalitäärisessä Neuvostojärjestelmässä eestiläisenä vähemmistökansana, joka oli "väärällä" puolella ja "väärän" valtion toisen ääripään ideologian valloittamana, mutta peittelemättä iloisena siitä, että Neuvostoliiton rikollisesta kiristyspolitiikan tuloksena joutui ennen Suomen Talvisotaa v. 1939 miehitetyksi valtioksi, vaikka mukamas kyseessä oli muutamien "tukikohtien" käyttöoikeus". Eli se sama kurja repaleinen tekosyy, jota silloinen Suomen parasta A-luokkaa edustavat politiikot eivät nielleet karvoineen päivineen.

B) Porkan murhaavan tarkka analyysi nykyisen Suomen täysin ahterista olevien "poliitikkojen" (lue: mitä alastomimpien oman edun tavoittelijoiden) käsittämättömästä tyhmyydestä sekä rikollisesta toiminnasta ja kansanmurhasta, jonka esikuvana käytetään kaiketi Demokraattisen Kambutsean Punaisten Khmerien hallintokautena (diktatuurin) (1975-79) aikana suoritettu mielipuolinen kansanmurhapolitiikka, jonka muistolaattoina toimivat "pääkallo-aidat", jotka saavat kaikki tervejärkiset ihmiset haukkomaan henkeään. Mitä tulee esim. sika-Soiniin. Oletan hänen keksivät tavoilleen uskollisena tuostakin asiasta "hauskan" "One Timerin" ja röhö naurut päälle.

Lopuksi haluan sanoa, ettei yksikään ihminen tarvitse tässä maailmassa "häntää", sillä se on evoluutio meistä pois tarpeettomana raakannut, koska päätimme hetken mielijohteesta laskeutua puusta alas. Mutta nykyisyyttä katsellessa taas tuntuu, että ainakin kohtalaisen suuren osan olisi aika palata takaisin puuhun ja antaa Homo Sapiensin hoitaa sellaiset asiat, joita vain he näköjänsä ovat kykeneviä hoitamaan.

M la 14.10.2017 15:45 1

Enpä ole "vihapuheellani" vielä onnistunut ketään tappamaan tai saamaan edes sairaalakuntoon,ehkä joku kokeneempi voisi opettaa että miten se tehdään niin että saadaan ruumiita aikaiseksi?

Ai niin,mä unohdin ettei puheella voi tappaa tai haavoittaa ketään. Silti jostain kumman syystä maamme mielisairaat päättäjät ovat päättäneet että ihmisten puheoikeus on vietävä pois ja hauraan demokratiamme raunioille on perustettava poliisivaltio joka saisi Neuvostoliiton ja DDR:n kateellisiksi.

Ehkei monikulttuurisuuden "unelma" ole mahdollinen ilman tälläistä järjestelmää. Olihan kommareillakin omat sairaat unelmansa joiden takia oli pidettävä tyhmät ja omaa parastaan ymmärtämättömät kansalaiset kurissa väkivallan ja vapauden riiston pelolla.

Jos päättäjämme haluavat "kivapuhetta",niin täytyy sanoa että en edes hyvällä tahdolla ja väkisin yrittämällä keksi mitään hyvää sanottavaa heistä. Suostun ottamaan tähän maahan 200 raiskaajaa ja murhamiestä jos vastineeksi Syyria ottaa vajaat 200 kansanedustajaa ja muutaman virkamiehen meiltä ja lupaa etteivät missään olosuhteissa päästä niitä takaisin. (Voi olla että heidän vastauksensa tarjoukseeni olisi että he pitävät mieluummin ne murhaajansa ja raiskaajansa.)

Jukka . la 14.10.2017 18:04 1

Valitettavaa että Porkka joutuu usein muistuttamaan tästä sisäministerin harrastelijamaisesta ja tahattomasta(?) epäonnistumisesta. Miksei asia nouse muualla esiin? Hyvät veljet pitävät ikävät asiat poissa silmistä ja korvista?

Kristiina Kalliojärvi su 15.10.2017 17:01 0

Samasta aiheesta jo toinen lukemani mainio kirjoitus tänään. Ensinmäinen oli tämä: MIKSI ENTISET ITÄ-BLOGIN MAAT TOIMIVAT VIISAAMMIN, KUIN LÄNSI? He ovat jo kerran eläneet EU-todellisuuden -tosin toisella nimellä. Entinen Neuvostoliiton kansalainen, kirjailija Vlamidir Bukowsky kertoo: "Jo ennen Neuvostoliiton hajoamista perustettiin Euroopan Unioni. Mikä EU on todellisuudessa? Ehkäpä seuraavia asioita tarkastellessamme löydämme vastaukset. NL:a johti 15 demokraattisesti valittua henkilöä, jotka eivät olleet vastuussa kenellekään. EU:ta johtaa 24 EI demokraattisesti valittua henkilöä, jotka nimittävät toisensa, tapaavat salassa – jotka niinikään eivät ole vastuussa kenellekään, emmekä voi heitä erottaa! Joku voisi sanoa, että EU:lla on vaaleilla valittu parlamentti. Sellainen oli myös NL:ssa - sitä kutsuttiin KORKEIMMAKSI NEUVOSTOKSI, joka toimi vain Politbyron kumileimasimena – juuri kuten Euroopan parlamenttikin. (Meppien puheaika on rajoitettu 1minuutiksi kerrallaan / per puhuja.) EU:n sadoissa toimielimissä toimivat byrokraatit, suurine palkkoineen, henkilökuntineen, etuineen ja bonuksineen. Heillä on jopa elinikäinen syytesuoja, eli he voivat siirtyä asemasta toiseen riippumatta siitä, mitä ovat tehneet tai epäonnistuneet tekemään. Juuri samanlainen oli NEUVOSTO-hallinto! NL luotiin pakkokeinoin – enimmiten sotilaallisella tuella. EU luotiin – käyttämällä taloudellista painostusta. Voidakseen jatkaa olemassa oloaan NL kasvatti valtapiiriään yhä laajemmalle. Kun se lakkasi laajentumista – se alkoi hajota! Näin tulee käymään EU:llekin! NL:a mainostettiin Venäjän kansalle ”historiallisen uuden entiteetin” luojana. Se loi ”neuvosto-kansalaisen” ilman kansallisuutta, ilman etnisiä perinteitä ja tapoja. Samaa ajaa nyt EU! Ei se tahdo Euroopan kansojen olevan ylpeitä omasta perimästään ja ominaisuuksistaan, vaan meidän kuuluisi olla ”uusi historiallinen entiteetti” = ”Euroopan kansalaiset”, joiden tulisi tukahduttaa kansalliset tunteensa – elää monikulttuurisessa y

Kristiina Kalliojärvi su 15.10.2017 17:06 0

– elää monikulttuurisessa yhteisössä, halusimme tai emme! 73 vuoden Neuvostojärjestelmä jätti jälkeensä eniten etnisiä konflikteja koko maailmassa. Yksi NL:n tärkeimmistä päämääristä oli kansallisvaltioiden hävittäminen. Täsmälleen saman havainnon voi tehdä Euroopasta tänään! Bryssel pyrkii sulattamaan kansallisvaltiot, jotta ne lakkaisivat olemasta! Korruptio rakentui Neuvostojärjestelmässä ylhäältä alas, samoin kuin EU:ssa. Sama rakenteellinen korruptio, joka vallitsi NL:ssa, kukoistaa myös EU:ssa! Ne, jotka paljastavat ja vastustavat sitä – vaiennetaan tai heitä rangaistaan! Mikään ei muutu! NL:ssa toimi GULAGit = vankileirit. Mielestäni meillä EU:ssa on myös ”Gulag” - se on ”älyllinen vankileiri”, johon meitä ajetaan ”poliittisen korrektiuden” nimellä! Jos joku yrittää puhua syvimmät mielipiteensä yhteiskunnassa ilmenevistä ylilyönneistä – hänet eristetään – syytetään ”vihapuheesta” ja tuomioitakin on jo jaeltu! Tämä on vankileirin alku! Se on vapautemme menettäminen! NL:ssa meille kerrottiin liittovaltiota tarvittavan sotien välttämiseen. EU:n perustelu oli tismalleen sama! Lyhykäisyydessään saman ideologian ja piinan alistama. EU on samojen, Neuvostomallinkin takana olleiden, SIJOITTAJIEN käsialaa! Niinpä aivan NL:n tavoin – Euroopan Unioni on jo kylvänyt oman tuhonsa siemenet! Valitettavasti – EU:n hajotessa (minkä se tulee tekemään!) - se jättää taakseen suunnattomat taloudelliset ja etniset vahingot! Vanha Neuvosto-järjestelmä oli kyvytön uudistumaan – siksi se hajosi! Euroopan Unioni ei tunnu sekään haluavan uudistua – päinvastoin, pyrkii se vain vahvistumaan - liittovaltioksi! Ainoa oikea vaihtoehto on täysi ja aito ITSENÄISYYS! Vain täten, vapaudutaan parin tusinan, itsensä nimittäneiden hallitsijoiden mielivallasta! Olen jo elänyt tulevaisuudessasi – ja voin sanoa, ettei se toiminut!" Ajatuksia herättävää tosiaan, että Neuvostoliittoa tulisesti vihanneista monet hyväksyvät saman noitaliemen, kun pullon etiketti vaihdettiin.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Facebook on sananvapauden irvikuva

Klo 14:13.

Avoin raja Afganistanista Suomeen?

ke 10.10. 12:25

No go -alueiden Ruotsi

to 04.10. 16:39

Terveisiä presidentti Niinistölle

ma 01.10. 11:45

Porin murha ja suomalaiset lampaat

la 29.09. 10:54

Jösse Järvenpää ja Marine Le Pen kulttuurivallankumouksen uusimpina uhreina

ke 26.09. 13:19

Globaalit punavihreät tutit

ti 25.09. 12:24

Petteri Orpo ja Kai Mykkänen naisten ja tasa-arvon asialla?

ma 24.09. 20:15

"Luotettavan ja vastuullisen" median edustaja vedättää suomalaisia

su 23.09. 11:17

Neuvostoliittolainen Suomi

pe 21.09. 10:18

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10.2018 23:10

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10.2018 20:50

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10.2018 21:52

Jukka Hankamäki

"Uusi normaali" toteutumassa myös Suomessa

to 11.10.2018 23:01

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10.2018 01:12

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10.2018 21:56

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09.2018 16:44

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

to 18.10.2018 14:13

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10.2018 23:29

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Punavihreä moraaliposeeraaja, faktantarkistaja ja JSN:n jäsen Johanna Vehkoo sai kunnianloukkaussyytteen

pe 12.10.2018 13:17

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10.2018 21:54

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40