MEP:t ehdottavat neljännesmiljoonan pakolaisen ottamista Euroopan ulkopuolelta

Europarlamenttiedustajat vaativat, että EU ottaa osansa koko maailman pakolaisista osana ihmissalakuljetuksen vastaisia toimia.

Ulkomaat su 15.10.2017 09:54

EU:n kansalaisvapauksien valiokunnan jäsenet ehdottivat torstaina 12. lokakuuta, että EU ottaisi vastaan 20 prosenttia koko maailman pakolaisista, mikä vastaa noin 250 000 ihmistä vuoden 2017 tilanteen mukaan. Ehdotus on huomattavasti enemmän kuin EU-komission ehdotus, 50 000 pakolaista.

Ruotsin äärivasemmistolainen MEP Malin Björk, joka vei ehdotuksen valiokunnan läpi, kuvasi kyseessä olevan askel eteenpäin luotaessa ihmisille turvallista ja laillista polkua kansainvälisen suojelun piiriin.

Tämä antaa positiivisen viestin ja osoittaa, että EU-parlamentti seisoo tukevasti solidaarisuuteen ja humanitaarisiin tarpeisiin pohjautuvan uudelleensijoitusohjelman takana, hän sanoi.

Uudelleensijoittamisella hän viittaa YK:n pakolaisiksi hyväksymien ihmisten vastaanottamiseen Euroopan ulkopuolelta.

Osa EU-maista tulee vastustamaan voimakkaasti valiokunnan ehdotusta.

MEP:t vaativat myös, että EU:n turvapaikanhakijoiden uudelleensijoitusohjelmaa ei käytetä muiden maiden kanssa tehtävien pakolaissopimuksien pohjana, vastoin EU-komission syyskuun lopulla tekemää ehdotusta. Komissio on vaatinut jäsenvaltioita ottamaan vastaan 50 000 pakolaista  Tsadista, Egyptistä, Etiopiasta, Libyasta ja Sudanista vuoden 2019 loppuun mennessä.

EU-maiden johtajat ovat vaatineet laittoman siirtolaisuuden hillitsemiseen viisumien käyttämistä sekä lähtömaihin kanssa tehtävää kaupankäyntiä ja sinne suuntautuvaa kehitysapua.

Asiasta kertoi EU Observer.

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen su 15.10. 09:54

Kommentit: 7

Juha Kivelä su 15.10.2017 11:13 2

Suomen presidentti Sauli Niinistö (kok) ja Suomen hallitus (kok, kesk, siniset) ovat nyt ilosta haltioituneita, kun saavat vihdoinkin täydennystä hyvä veli -verkostonsa rattaisiin Kantasuomalaisten Veronmaksajien Veroeuroja kuppaavaan sirkukseen, jonka lobbarit ovat juosseet päivästä toiseen ohjaamassa noita marionettisirkuksen marionettinukkeja Eduskunnassa, ministeriöissä, jne.

BARONA GROUP OYJ:n pitkäaikainen listaamishanke, jossa Kantasuomalaisen Veronmaksajan Veroeurot ja TYÖELÄKERAHAT tullaan siirtämään yksityisten henkilöiden yksityiseksi varallisuudeksi - aivan kuten presidenttimme Sauli Niinistö (kok) teki vasemmisto-kommunistisesta valtion virkamiehen pojasta Björn Wahlroosista aikoinaan rikkaan yksityistämällä Postipankin suoraan hänelle - etenee suunnitellusti taustalla.

Jo nyt on ollut poikkeuksellisen lainvastainen tilanne, jossa Suomeen lampsineita ja lennätettyjä "pakolaisia" ja "hädänalaisia" (sic) on asutettu Barona Group Oyj:hin kuuluvien tytäryhtiöiden toimesta, kuten Luona Oy ja FORENOM OY järkyttävin vuorokausihinnoin! - Samaa ei koskaan ole tarjottu hädänalaisille Kantasuomalaisille, jotka ovat olleet vailla asuntoa, terveydenhoitoa, jne.. vaan jälkimmäisenä mainitut on jätetty täysin heitteille!

Samaan aikaan Helsingin Sanomat (HS) valehtelee siitä todellisuudesta, joka on näennäisen "rakennusbuumin" taustalla Suomessa, jossa "hädänalaisia" ja "pakolaisia" (sic) sijoitetaan erittäin kalliilla sijoittajien, kuten BARONA GROUP OYJ:n omistamiiin uusiin kerrostaloihin, joita nämä "sijoittajat" ostelevat, koska heille on taattu Suomen presidentin Sauli Niinistön (kok) ja Suomen hallituksen (kok, kesk, siniset) puolelta takuuvarma TULONSIIRTO Kantasuomalaisen Veronmaksajan Veroeuroista ja työeläkerahoista tästä ikuisuuteen!

Sinä voit kuitenkin äänestyskäyttäytymiselläsi vaikuttaa, ettei tämä pieni täysin kriminaali hyvä veli -verkosto jatka enää Kantasuomalaisten Veronmaksajien Veroeurojen sekä työeläkerahojen väärinkäyttöä!

Äänestä viisaasti!

Juha Kivelä su 15.10.2017 11:30 1

Viikonloppuna on käyty kuumeisesti viime metrin ja hetken työehtosopimusneuvottelua kaikkien Suomen lääkärien tulevaisuuden huimien palkkioiden, palkan, korvausten, jne.. suhteen, joka tavalliselle Suomen Kansalle on kokoomuslaisittain markkinoitu ns. "VALINNANVAPAUS"-lain nimikkeellä!

Onko Suomessa yhtäkään toista AMMATTILIITTOA tai AMMATTIJÄRKESTÖÄ kuten Suomen kaikilla lääkäreillä on kollegiaalisuuden täysin korruptoima (korruptoima sen tähden, että todellisia hoitovirheitä, jne ei päästetä Suomen Kansan tietoisuuteen, vaan ne vaietaan iäksi kollegiaalisuuteen vedoten, jonka opetus alkaa ensimmäisenä päivänä Lääketieteellisissä tiedekunnissa, ja josta on vuosikymmenien aikana tullut varsinaisia opintoja tärkeämpi (sic) aihe!) Suomen Lääkäriliitto?!

Käymättä tavanomaisia erittäin puuduttavia ja turhauttavia työehtoneuvotteluja, joissa saa taistella todella, jotta saa edes säilytettyä tilanteen ennallaan, niin Suomen Lääkäriliitto eli Suomen kaikkien lääkärien AMMATTIYHDISTYS/AMMATTILIITTO/AMMATTIJÄRJESTÖ saa hoitaa omat TYÖEHTOSOPIMUKSENSA Suomen hallituksen ministereiden ja virkamiesten kesken, jotka sorvaavat ns. "VALINNANVAPAUS"-lain, sekä tuottavat riittävästi asiakkaita sen piiriin, ihan vaikka ulkomaita myöten erinäisiin "pakolaisuuden" tai "hädänalaisuuteen" vedoten?!

Samaan aikaan on päivittäin tilanne Suomessa se, että useat Kantasuomalaiset ovat jääneet jo vuosikymmenien ajan ilman ajantasaista ja nykyaikaista lääketiedettä ja hoitoa, jonka varjolla on mahdollistettu ja mahdollistetaan lääkärien huimat palkat, palkkiot, korvaukset, jne!

Kaarle Akkanen su 15.10.2017 11:58 3

Ko. valiokunta saa ehdotuksellaan Unionin hajaannukseen vauhtia. Aikaa myöten Britit saavat varmasti seuraajia!

Mitä tapahtuu su 15.10.2017 15:41 3

Tosi on, että nimityksillä pyritään usein harhaanjohtamaan. Esim. "rauhanliike" aikoinaan oli todellisuudessa sotia provosoiva liike. Samoin "työnvälitystoimisto" oli omalla kohdallani melko karmea kokemus nuorena, kun siellä ei todellakaan haluttu auttaa löytämään työtä, vaan estettiin tiedon kulkua. Orwell näistä kirjoitti hauskasti, mutta karmaisevasti nyt jo todeksi muuntuneen ennustuksensa.

Juha. su 15.10.2017 18:34 1

Alkakaahan rakentamaan bunkkereita itsellenne ja vaimoväelle keski-aikaisia siveysvötä.

"RUOTSIN ÄÄRIVASEMMISTOLAINEN MEP MALIN BJÖRK joka vei ehdotuksen valiokunnan läpi, kuvasi kyseessä olevan askel eteenpäin luotaessa ihmisille turvallista ja laillista polkua kansainvälisen suojelun piiriin."

Pihatosta karannut Lehmä!

Jos tuosta heitosta nyt, joku loukkaantuu, niin onhan aina tulemassa se "pienempi paha". Nimittäin LOPULLINEN RATKAISU!!!

Sanoista tulevat vastuukysymyksen kannan minä itse. Kerrankin...

Mitä tapahtuu ma 16.10.2017 08:59 2

Ihmettelen vain, miten tuo maahantuonti aiotaan sumplia, kun esim. Unkari, Slovenia, Puola, Itävalta ja Tsekki jne. eivät aio osallistua hullutuksiin? Silloinhan näiden meppien haaveet jouduttaisiin kaatamaan myötämielisten jäsenkolhoosien veronmaksajien taakaksi? Eurostoliitto on kyllä suuri ja mahtava, mutta vielä on maita, joissa pidetään kunniassa omien kansalaisten suojelua ja isänmaallisuutta.

Saara ma 16.10.2017 18:16 0

Tämä uutisjuttu taas paljasti EU:hun kuulumisen ja etenkin sen sokeana mallioppilaana seuraamisen vaarat. Olemme MEP-edustajien vaikutuksesta menossa ojasta allikkoon EU:n jäsenvaltioiden oman kulttuurin ja identiteetin säilymisen ja olemassaolon suhteen, jos ei liian EU-myötämielistä valtionjohtoa saada vaihtamaan suuntaansa tai pistetä valtionjohtoa vaaleissa kokonaan vaihtopenkille eli jäähylle pohtimaan asioita oman kansan kannalta.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

Klo 14:13.

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

videot