Miljoona maahanmuuttajaa Turkissa saa tukirahaa EU:sta

ANKARA, Turkki (AP) Viranomaiset kertovat, että EU-rahoitteinen projekti on jakanut rahaa jo yli miljoonalle Turkissa asuvalle turvapaikanhakijalle.

Ulkomaat to 19.10.2017 17:49

Tukiohjelma jakaa pankkikortteja heikoimmassa asemassa oleville perheille, kertoo Breitbart. Tuen tarkoitus on mahdollistaa turvapaikanhakijoiden itsenäisiä ruokaostoksia ja muita perustarpeita.

Hanketta pidetään EU:n laajimpana humanitaarisen avun projektina, joka käynnistettiin Turkin ja EU:n yhteisellä sopimuksella. Sopimuksessa EU sitoutuu auttamaan kolmella miljardilla eurolla Turkissa olevia syyrialaisia turvapaikanhakijoita vastineeksi siitä, että Turkki auttaa estämään laitonta rajanylitystä Turkista EU:n alueelle.

Christof Stylianides, EU:n humanitaarisen avun komissaari lausui tiistaina: “Me olemme onnistuneet auttamaan jo yli miljoonaa ihmistä". Hän oli Turkissa juhlistamassa tätä välitavoitteen saavuttamista.

Turkki tarjoaa turvapaikkaa yli kolmelle miljoonalle pakolaiselle, joista suurin osa on tullut Syyrian alueelta.

Jukka Rahkonen to 19.10. 17:49

Kommentit: 1

Juha. la 21.10.2017 00:49 0

On päivän selvää, että EU on komissaarivirkoineen avannut kaikille eurooppalaisille tyhjäpäille hyvä tuottoisen leipäpuun, jota ilman he todennäköisesti tekisivät sitä todellistä kykyjänsä vastaavaa työtä eli keräilisivät tyhjiä juomapulloja ja -tölkkejä tien-, kadunvarsilta ja roskapöntöistä. EU:n humanitäärisen avun "komissaurius" Christof Stylianides lausui länkyttävällä "pikkuleipäläpällään", että "On syytä vetää lärvit, sillä olemme onnistuneet tuhlaamaan EU:n veronmaksajien persnahasta revittyjä raipparahoja jo yli miljoonalle taatelin tallaajalle "löysää" rahaa, joka on suuri menestys, sillä emme arvanneet että avustusoperaation menestys oli niin suuri, sillä oletimme, että ilmainen jaettava raha ei kelpaa kenellekään. Ei ainakaan EU:n jäsenvaltioiden syjräytyneiden, asunnottomien, työttömien, pitkäaikaisairaiden, vammaisten, mieleinterveyskuntoutujien, pieneläkeläisten, peräkammarin poikien, katunaisten, sotainvalidien, vanhustenhoidon, omaishoitajien, euron kerjääjien, alkoholistien, eikä muidenkaan taholta ollut minkäänlaista kiinnostusta asiaa kohtaan, vaikka kävin Brysselin Europarlamentin WC:ssä huutamassa kovalla äänellä tämän kohtalokkaan kysymyksen. Kukaan ei vastannut siihen myötävästi. Niin no. Oli yksi suomalainen, joku Päivi Lipponen, joka oli kiinnostunut, mutta se jäi sitten siihen. Kaiketi muutti mielensä, koska kuulin "Jykältä", että kyseesä on muuan naishenkilö, joka on "ytimessä", joten naisethan muuttavat mielensä yhtäkkiä.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Goodthinkin peruskysymyksiä

ti 16.01. 15:19

Jukka Hankamäki

Niinistön mehut

ti 16.01. 15:17

Professorin Ajatuksia

Albaanit kusettivat suomalaisnaista ja veronmaksajaa

ti 16.01. 15:12

Reijo Tossavainen

Huhtasaari halutaan vaieta "kuoliaaksi". Koska persu.

ti 16.01. 11:00

Heikki Porkka

Ruotsi on ihmiselle EU:n vaarallisin maa

ma 15.01. 19:37

videot