Saksa: Turvapaikanhakijoiden oleskelulupakauppa käy kuumana Facebookissa

Saksassa tutkivat journalistit ovat paljastaneet salaisen Facebook-ryhmän, missä turvapaikanhakijat myyvät ja vuokraavat oleskelulupia ja sairausvakuutuskortteja, joilla ulkomaalaiset saavat vaikka k

Ulkomaat pe 20.10.2017 17:08

Saksalaisen Journalisten Watchin toimittajia soluttautui salaisiin ryhmiin, missä jäsenet tilasivat tarvitsemiaan henkilödokumentteja, ja myyjät toimittivat niitä heille.

Eräs jäsen teki tilauksen: ”Tarvitsen Saksan pakolaispassin, syntymävuosi 1998, Sudanin leimalla”. Toinen jäsen vastasi, että hänellä olisi pakolaispassi syntymävuodella 1997, ja että hän lähettää tilaajalle viestin.

Toimittajat huomasivat, että ryhmässä naisia kehotettiin käyttämään huivia, sillä siten heidät oli helpompi saada näyttämään samalta kuin henkilöpaperien kuvissa.

Kuva JouWatch.

Eräs jäsen tiedusteli: ”Jos ostan passin Ateenasta (Saksan ID-kortin), kuinka pääsen nopeiten Saksaan? Suoraan lentokoneella? Vai pitäisikö mennä ensin Italiaan ja sitten maitse? Onko ehdotuksia?”

Journalisten Watch kirjoittaakin, että kokonaisten perheiden on nyt mahdollista matkata Saksaan ja jopa mennä siellä suoraan lääkäriin. Kyseessä ovat aivan oikeat ja aidot paperit, joten maahan pääsyä tai terveydenhoitoa ei voi estää.

Kaikki dokumentit näyttävät tulevan henkilöiltä, jotka ovat rekisteröityneet Saksaan turvapaikanhakijoiksi. Jotkut myyjät palaavat lähtömaihinsa ja myyvät siellä henkilödokumenttinsa, jotkut palaavat lähtömaihinsa lomailemaan ja antavat oleskelulupansa ja sairausvakuutuskorttinsa vuokralle.

Ei ole tiedossa, kuinka paljon henkilödokumentteja on kierrossa, mutta ryhmien jäsenet väittävät, että henkilödokumenttien ”kadottaminen” on todella yksinkertaista, jolloin Saksan viranomaiset antavat ongelmitta uudet.

Sanon vaan, että kortti meni hukkaan, ja saan välittömästi uuden tilalle, sanoo eräs ryhmän jäsen.

 

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen pe 20.10. 17:08

Kommentit: 2

Juha Kivelä pe 20.10.2017 19:53 1

Maailman on saatettu viime vuosikymmeninä harjoitetun politiikan - niin kansallisen (Suomi) kuin kansainvälisenkin (EU) + muu maailma/ylikansallinen - avulla todella sairaaksi.

"Turvapaikkabusines" on todellista mafia-businestä, joka on kansallisen (Suomi) ja kansainvälisen (EU + muu maailma/ylikansallinen lainsäädäntö) lainsäädännön avulla kirjoitettu "lailliseksi" kansallisten valtioiden veronmaksajien säästöjen sosialisoimiseksi (ryöstämiseksi), joko niin pitkäksi aikaa kuin veronmaksajilla on jo(i)takin varoja sosialisoitavaksi (ryöstettäväksi) tai että veronmaksajien maksuhalukkuus tuolle hulluuden sirkukselle päättyy!

Jotta Suomessakaan ei jälkimmäinen voisi ikinä koskaan tapahtua, on Hannu Himanen ollut tänään uutisotsikoissa vaatimassa Suomea liitettäväksi NATO:n jäseneksi, Suomen Kansalta tietenkään asiasta ei kysytä, koska kansanäänestys voisi antaa "väärän" lopputuloksen!

Entisen presidenttimme Martti Ahtisaaren (sdp/kok) CMI (Crisis Management Initiative) on yksi noista suurista Suomessa Kantasuomalaisen Veronmaksajan Verovaroja vuosittain kuppaava täysin kriminaali rikollisjärjestö, joka tulee mitä pikimmin kieltää (krminaalina rikollisjärjestönä) ja kaikki sen varat tai sille koko sen olemassa olon aikana myönnetyt avustukset, maksut, TULONSIIRROT, jne.. on perittävä siltä täysimääräisinä takaisin!

Juha. pe 20.10.2017 23:50 1

EU koostuu laumasta IDIOOTTEJA. Martti Ahtisaari on ottanut Balkanin huumemafialta todistettavasti lahjusrajoja ainakin 3 miljoonaa dollaria puhtaana lihaviin kätösiinsä. Martti Ahtisaari, joka kieltäisi kansanäänestykset lailla aivan samoin kuin EU:n pää-juomanlaskija luxenburgin kennedy Jean Claude Junckerkin harvoina selvinä hetkinään sanoi pyyhkivänsä ahterinsa (kaunisteltu versio, sillä emmehän me tiedä mannermaisista hienouksista mitään) EU:n jäsenvaltioissa pidettävillä kansanäänestyksillä. No, tuohan on sanomattakin selvää, sillä EU:han on yhtä "kansanvallan" juhlaa, jossa hääräävät hämärissä olosuhteissa kaikki kynnelle kykenevät puliveivarit, joilla ei ole kenellekään mitään vastuuta paitsi ylikansallisille yrityksille, globalisteille, mafioisoille, työvoiman polkumyyjille... listan ollessa yhtä pitkä kuin tavanomainen nälkävuosi EU-kansalaisille. Martti Ahtisaari on lahjaton puliveivari ja alastomimmillaan oleva oman edun tavoittelija, jonka pääpontimena on ollut YK:n suojatyöpaikkaviroissa raha ja muitten tekemän työn kunnian ottaminen itselleen patsastelemalla julkisuudessa YK:n tyhjänpäiväisissä maailmanparannusoperaatioissa, joiden reaali-saastainen takapiha ei ole julkisuuden kestävää aineistoa, vaan sen saavat paikalliset kärsiä nahoissaan samppakaljan poksahdellessa ja lasien kililahdellessa skoolaajien lihavissa sormissa salamavalojen välähdellessä ja toimittajien kysellessä loputonta mantraansa: "Miltäs nyt tuntuu" ja "Mitä sanottavaa Teillä on suomalaisille?" HIK!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

Klo 14:13.

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

videot