Vasemmistoaktivistit yrittivät käyttää pörröisiä alpakoita ja pieniä lapsia poliittisen konfliktin lietsomiseen

Uuskommunistit ovat toistuvasti lietsoneet ja aloittaneet väkivaltaisia yhteenottoja rauhallisten ja laillisten tapahtumien häiritsemiseksi

Kotimaa ti 05.12.2017 17:14

Itsenäisyyspäivän juhlallinen 612-soihtukulkue yhdistää jälleen tuhansia suomalaisia kunnioittamaan edellisten sukupolvien työtä ja uhrauksia maamme hyväksi. Viime vuonna kulkueeseen osallistui noin 3000 suomalaista.

Edellisinä vuosina uuskommunistit ovat pyrkineet häiritsemään rauhallista kulkuetta. Poliisi on pystynyt melko vaivattomasti pitämään riehuvien uuskommunistien joukon erillään kulkueesta. Tämä vuonna vasemmistolaisten häirintäkeinot saavuttivat kuitenkin uuden pohjanoteerauksen kun he yrittivät valjastaa pörröisiä alpakoita ja pieniä töölöläislapsia poliittisten hyökkäystensä välikappaleiksi.

Alpakoita "lastentapahtumaan" järjestämässä ollut Aleksi Pahkala on järjestänyt aiemminkin maamme poliittista kahtiajakoa lietsovia tapahtumia Helsingissä: Meillä on unelma -konsertti heinäkuussa 2015 ja Peli poikki! -mielenosoitus syyskuussa 2016.

Juhlallinen ja rauhallinen 612-tapahtuma on joka vuosi lähtenyt Töölöntorilta ja siirtynyt sieltä hyvin järjestyneenä kulkueena Hietaniemen sankarihaudalle.

Aleksi Pahkala tukijoukkoineen oli ilmeisen tarkoituksellisesti tuomassa alpakat Töölöntorille juuri samaan aikaan. He hakivat "lastentapahtumalle" lupaa noin viikko sitten vaikka 612-yhdistys on hakenut luvan itsenäisyyspäiväperinteeksi jo muodostuneelle tapahtumalle vuosi sitten. Helsinkiläisille ja varsinkin töölöläisille itsenäisyyspäivän soihtukulkue on tuttu tapahtuma.

Tänä juhlavuonna itsenäisyyspäivän kulkue saattaa koota yli kymmenen tuhatta osallistujaa ollen samalla koko kansan juhlallisin itsenäisyyspäivän tapahtuma. Kulkue yhdistää tavallista suomalaista kansaa eri taustoista kunnioittamaan niitä sukupolvia, jotka tämän Suomen ovat meille perinnöksi antaneet.

 

Jukka Rahkonen ti 05.12. 17:14

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

videot