Kristinuskoa pilkkaava homoseksuaalinen jouluseimi - kaksi Joosefia tai Mariaa

"Mihin LGBT-yhteisö vielä alentuukaan yrittäessään normalisoida käyttäytymistään?"

Ulkomaat ma 11.12.2017 08:27
kuva: Lifesite news

LifeSiteNews kertoo Twitterissä viime viikolla LGBT-aktivisti ja queer-koomikko Cameron Espositon mainostamasta jouluseimestä, jossa on kaksi Joosefia ilman Mariaa.

Jotkut ovat nimittäneet sitä "homoseimiasetelmaksi".

"Naapureidemme kaksi Joosefia ja minä hymyilen leveästi", amerikkalainen lesbo Cameron Esposito twiittasi rienaavan kuvan kera.

Julkaisu sai yli 20 000 tykkäystä ja sadoilla käyttäjätileillä ylistettiin sitä.

Eräs nainen vastasi twiittaamalla oman "lesboseimikuvansa", jossa on kaksi Marian patsasta. Siinä kuvassa Jeesus-vauvalla on sateenkaaripeitto päällä.

Rhode Islandin piispa Thomas Tobin kutsui kahden Joosefin seimiasetelmaa "pyhäinhäväistykseksi" ja hyökkäykseksi kristillistä uskoa vastaan.

Hän julkaisi Facebookissa:

"Törmäsin juuri sattumalta kuvaan 'homoseimestä' - kaksi Joosefia pukeutuneina vaaleanpunaiseen kaitsemassa Jeesus-lasta. Kuinka ikävää on, että joku uskoo olevan hauskaa tai mahtavaa säätää oman agendan mukaisen Jeesuksen pyhän syntymän."

Viime vuonna homoseimijoulukoristeita oli tarjolla hankittavaksi verkossa, ennen kuin ne vedettiin valitusten perusteella pois myynnistä.

Christian Concernin toimitusjohtaja Andrea Williams totesi Daily Mailille tällaisten koristeiden olevan epätoivoinen ja naurettava yritys uskotella, että homoseksuaalisuhteet olisivat puhtaita ja pyhiä.

"He esittävät rienaavasti Jeesuksen homoseksuaalipariskunnan kasvattamana. Mihin LGBT-yhteisö vielä alentuukaan yrittäessään normalisoida käyttäytymistään?" Williams kysyi.

Kesäkuussa Cameron Esposito valitti Huffington Postille, että hän ei koskaan kuule ihmisten puhuvan "homolapsista".

Hän vitsaili "omistavansa kirjaimellisesti 90 prosenttia" uudesta Ken-nuken vaatekaapista ja kehui uuden nukkevalikoiman tarjonnan eri homomalleista olevan tarpeellisia lapsille.

Mattel-leluyhtiö on "määrittämässä uudelleen", miltä Barbie tai Ken-nukke näyttävät tämän sukupolven aikana.

"Puhumme homovanhemmista, homoteineistä ja homoaikuisista kaikenlaista, mutta minä olin pieni 'queerlapsi' ja samaistuin leluihini sellaisenaan", Esperato ylpeili.

Williams korostaa, että LGBT-lobbauksessa ei olla vähääkään kiinnostuneita lasten hyvinvoinnista, vaan vain omasta itsekkäästä agendasta:

"Joulun kertomuksen uudelleenkirjoittaminen on heidän viimeisin itsepetoksensa."

Vuonna 2012 kolumbialainen homopariskunta esitteli oman "homoseimensä".

Homopari Andrés Vásquez ja Felipe Cárdenas joutuivat ristituleen ja aiheuttivat tyrmistystä katolisessa kirkossa, joka nimitti sitä "häväistykseksi".

Myös tuhannet kolumbialaiset sosiaalisessa mediassa arvostelivat sitä sanoen homopariskunnan ilmaisevan näin "kunnioituksen puutetta Jumalaa ja kaikkia kristittyjä kohtaan".

Vàsquez ja Càrdenas kuitenkin vaativat, että se rohkaisisi maan homo-avioliittolakien uudistamista. Samaa sukupuolta olevien avioliitto Kolumbiassa sittemmin laillistettiin.

 

Tytti Salenius ma 11.12. 08:27

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

videot