Trumpin hallinnon harjoittama politiikka on kääntänyt Yhdysvaltojen kehityksen viimein nousuun - Trumpin suosio kasvaa

Yhdysvaltojen talous sekä suunta olivat Obaman jäljiltä katastrofikunnossa. Donald Trumpin määrätietoinen politiikka on kääntänyt Yhdysvaltojen kehityksen jälleen nousuun.

Ulkomaat to 25.01.2018 13:56

Donald Trump toteuttaa vaalilupauksiaan määrätietoisesti ja maan talous sekä Trumpin suosio kansalaisten keskuudessa nousevat kohisten. Asiantuntijoiden mukaan Donald Trumpista saattaa hyvällä syyllä tulla kaikkien aikojen menestynein Yhdysvaltojen presidentti.

Tässä muutamia viimeisimpiä uutisia Trumpin hallinnon harjoittaman politiikan suorista seurauksista:

Autotehtaat satsaavat nyt rajusti Yhdysvaltoihin – 7 miljardia euroa vuoden alusta, kertoo Tuulilasi.

Toyota ja Mazda käynnistävät Huntsvillessä Alabamassa jättimäisen uuden tehtaan, joka tuottaa yli 300 000 autoa ja työllistää 4000 henkilöä.

Suuri määrä yrityksiä on palannut tai palaamassa takaisin Yhdysvaltoihin. Verojen leikkaaminen ja sääntöjen yksinkertaistaminen ovat tehneet Amerikasta hyvän investointikohteen, joka houkuttelee kaiken kokoisia yrityksiä.

Chrysler siirtää suuren tehtaan Meksikosta Michiganiin. Suunnitelmissa on investoida yli miljardi dollaria Michiganin tehtaaseen ja siirtää raskaan kaluston tuotanto Meksikosta Michiganiin. Siirron seurauksena syntyy 2500 uutta työpaikkaa ja jokaiselle työntekijälle aiotaan maksaa 2000 dollarin bonusraha!

Pienyrittäjille suunnattu kysely on antanut galluphistorian parhaimmat tulokset, vaikka toimenpiteet yritysten toiminnan helpottamiseksi ovat vasta alkuvaiheessa.

Laiton maahanmuutto on alemmalla tasolla kuin koskaan 45 vuoteen. Laittomia rajanylityksiä on yli 40 prosenttia vähemmän kuin ennen, kertoo Newsweek.

Uusimmassa Quinnipiac-kyselyssä 66 prosenttia vastaajista uskoo talouskehityksen olevan erinomainen tai hyvä. Näin korkeaa lukemaa ei ole kirjattu koskaan aiemmin.

Latinalaisamerikkalaisten työttömyysaste lähestyy maan historian alhaisinta tasoa. Afrikkalais-amerikkalaisten työttömyys laski 6,8 prosenttiin, joka on alhaisin 45 vuoteen.

Osakekurssit ovat ennätyksellisessä kasvussa. Dow Jones oli vuoden 2016 marraskuun yhdeksäntenä päivänä 18 589, nyt se on ennätyslukemassa 25 574. Viimeisen viiden viikon aikana kasvua on tapahtunut 1500 pistettä.

50 yhdysvaltalaista yritystä on reagoinut Trumpin verouudistukseen jakamalla henkilöstölleen bonuksia.

Hyväntekeväisyyteen satsataan enemmän kuin aiemmin.

Yksittäisenä esimerkkinä kerrotaan Walmartin nostavan tuntipalkkansa 11 dollariin ja antavan työntekijöilleen bonuksia verouudistuksen kunniaksi.

 

Tuoreen tutkimuksen mukaan viimeisen vuoden aikana Trumpin kannatus mustien keskuudessa on noussut huomattavasti, kertoo Breitbart.

Vuonna 2016 mustista miehistä 13 prosenttia tuki Trumpia. Nyt saman ryhmän edustajista jo 23 prosenttia antaa tukensa Trumpin politiikalle.

Mustien naisten tilanne on seuraava: vuonna 2016 vain neljä prosenttia antoi tukensa Trumpille. Nyt lukema on 11 prosenttia.

 

Jukka Rahkonen to 25.01. 13:56

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

Klo 01:12.

Arto Luukkanen

Eduskunta ei ole yhtiökokous hyvä Juha!

ti 16.10. 22:35

Timo Vihavainen

Jonkin sortin sakkia

ti 16.10. 22:34

Professorin Ajatuksia

Hiilinieluun keskittyminen olisi vanhentunutta metsäpolitiikkaa

ti 16.10. 22:33

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

videot