Äänestämällä Kokoomusta äänesi menee Vihreiden maahanmuuttopolitiikalle

Kokoomus ratsastaa kaksilla rattailla. Kokoomuksen suosio perustuu Halla-ahon mukaan "onnistuneeseen moniajoon".

Kotimaa ma 12.02.2018 02:39

Vaikka äänestäisit kuinka järkevää kokoomuslaista tahansa, käytännössä äänesi menee vihervasemmiston maahanmuuttopolitiikalle. Näin kirjoittaa Suomen Uutiset Halla-ahon kommentoineen sisäministeri Kai Mykkäsen ehdotusta nostaa pakolaiskiintiö kymmeneen tuhanteen vuodessa.

Jussi Halla-aho on kirjoittanut aiemmin, että kokoomuksesta on maahanmuuttokysymyksissä tullut kummajainen eurooppalaisten konservatiivipuolueiden joukossa. Kokoomuksen sisarpuolueet Euroopassa ovat joko nuivia (Saksa, Ruotsi, Alankomaat, Itävalta, Norja) tai todella nuivia (Unkari, Tanska) maahanmuuttokysymyksissä nykyään.

Nykyään jopa eurooppalaiset sosiaalidemokraatit ovat pääsääntöisesti tiukemmalla kannalla kuin Suomen kokoomus, hämmästelee Halla-aho Facebookissa.

Konservatiiviset uutiset kertoivat viime viikolla Tanskan sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Mette Frederiksenin ehdotuksesta lähettää turvapaikanhakijat Pohjois-Afrikkaan turvapaikkakäsittelyn ajaksi.

"Siirtolaisinvaasion myötä useimmat eurooppalaiset maat ovat osallistuneet minimaalisesti tai eivät lainkaan turvapaikanhakijoiden sisäisiin siirtoihin, ja esimerkiksi Tanska on lopettanut kiintiöpakolaisten vastaanottamisen kokonaan", Halla-aho kirjoittaa Facebook-seinällään.

Kokoomus ratsastaa kaksilla rattailla. Kokoomuksen suosio perustuu Halla-ahon mukaan ”onnistuneeseen moniajoon”.

"Vaaleissa kokoomuksella on tarjolla aivan jokaiselle jotakin, myös maahanmuuttorealisteja. Puolueen merkittävissä tehtävissä Stubbin–Orpon linjalla on kuitenkin täydellinen hegemonia", Halla-aho analysoi.

"Lopputulos on, että vaikka kuinka äänestäisit järkevää kokoomuslaista, annat käytännössä äänen vihreälle maahanmuuttopolitiikalle."

Jukka Rahkonen ma 12.02. 02:39

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot