Ruotsidemokraatit 18-34 -vuotiaiden ruotsalaisten puolue numero yksi

Myös vanhemmat ikäryhmät harkitsevat ruotsidemokraattien äänestämistä syyskuun vaaleissa

Ulkomaat la 07.04.2018 22:25
kuva: Youtube

Haittamaahanmuuttovastainen ruotsidemokraatit (SD) on nyt 18-34 -vuotiaiden ruotsalaisten puolue numero yksi.

Breitbart kertoo, että se on suosituin puolue 19 prosentilla, juuri ennen maltillisen kokoomuksen 18 prosenttia.

Äskettäin julkaistu YouGovin kyselytutkimus tukee samankaltaisia äänestyskehityksen suuntauksia nuorten keskuudessa eri puolilla Eurooppaa.

Esimerkiksi Italiassa enemmistö ensikertalaisista 18-vuotiaista äänestäjistä antoi äänensä valtaapitävien vastaisille puolueille.

Myös muissa ikäryhmissä ruotsidemokraatit pärjäsi hyvin. Yli 55-vuotiailta puolue sai 24 prosenttia ääniä, heti hallitsevan sosiaalidemokraattien (28 %) jälkeen.

Breitbart arvioi, että osa kannatuksesta saattaa johtua yhä useampien ruotsalaisten eläkeläisten joutumisesta kodittomiksi vuoden 2015 massiivisen maahanmuuttajatulvan aiheuttaman asuntopulan seurauksena.

Ruotsin SVT-Nyheter seurasi kaksi yötä Tukholman kodittomia eläkeläisiä, joiden eläke ei riitä elämiseen. Monet heistä ovat pettyneitä nykyisen hallituksen maahanmuuttopolitiikkaan.

Ruotsissa on syyskuussa vaalit ja asunnottomat eläkeläiset kertoivatkin nyt harkitsevansa ensimmäistä kertaa ruotsidemokraattien äänestämistä nykyisen tilanteensa muuttamiseksi.

Ruotsidemokraattien johtaja Jimmie Åkesson on äänekkäästi kritisoinut hallituksen maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikkaa sekä Maahanmuuttoviraston "aktivismia" ja "hyvin jalomielisiä arvioita" siitä, annetaanko maahanmuuttajalle oikeus turvapaikkaan vai ei.

Hänen mukaansa rajat pitäisi turvata ja Maahanmuuttovirasto pakottaa keskittymään kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden ja laittomien maahanmuuttajien karkottamiseen.

"Juuri nyt kenties tärkein kotouttamispoliittinen toimenpide on, että jokaisen, joka ei tarvitse suojelua, ei pitäisi olla täällä ja hänet palautetaan mahdollisimman pian", Åkesson sanoi.

Åkesson tyrmäsi Ruotsin pääministerin Stefan Löfvenin Yhdysvaltojen matkansa lehdistötilaisuudessa esittämän väitteen, että Ruotsissa ei olisi no-go -alueita.

Åkesson piti pääministerin julkilausumia "klassisena esimerkkinä fake-uutisista":

"Poliisi on itse vahvistanut no-go -alueiden olemassaolon koko maailmalle", hän totesi.

Breitbartille antamassaan haastattelussa Åkesson osoitti Löfvenin kaunistelevat puheet "kerta kaikkiaan" valheiksi ja kertoi Ruotsin joutuneen muun muassa perumaan toistuvasti bussilinjoja tietyillä maahanmuuttajien runsaasti asuttamilla alueilla pelon takia.

Myös hätäajoneuvoihin on kohdistettu tiuhaan tahtiin hyökkäyksiä ja useita kertoja on feikkihätäpuheluilla houkuteltu hälytysajoneuvoja paikan päälle ja niiden ainoana tarkoituksena on ollut hyökätä hätähenkilökunnan kimppuun.

Jopa aivan yksinkertaisten palvelutehtävien suorittamisessa on esiintynyt haluttomuutta. Esimerkiksi postin kantamisessa tai laittomien televisio- tai kaapeliyhteyksien tutkimisessa on ilmennyt ongelmia.

Saksa on ollut jo kauan voimaton rinnakkaista islamilaista oikeusjärjestelmää valvovien shariapoliisien kanssa.

Tämä alkaa olla nyt "uusi normaali" Ruotsissakin.

30 vuotta Ruotsin turvallisuuspalvelussa Säpossa työskennellyt PO Hellqvist on huolestunut tiettyjen alueiden Ruotsin viranomaisten ja muslimien välisestä "valtataistelusta". Hän varoittaa rinnakkaisyhteiskuntien kasvusta, jotka on täydennetty heidän omilla "moraalipoliiseillaan" ja jotka ovat usein vihamielisiä muuta yhteiskuntaa kohtaan.

"Joillakin alueilla itsemäärätyt shariapoliisit partioivat kaduilla vaatien väkisin pukeutumissääntöjä ja oikeaa islamilaista ​​käyttäytymistä", ruotsidemokraattien johtaja Åkesson vahvistaa Breitbartille.


 

Tytti Salenius la 07.04. 22:25

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Punavihreän moraalirappion seurauksena lapset ja vanhukset nälissään

Klo 13:33.

Jukka Hankamäki

Mikä monikulttuurisuuden tavoite on?

ma 22.10. 23:42

Timo Vihavainen

Filosofi valtaistuimella

ma 22.10. 23:41

Professorin Ajatuksia

Media seuraa tarkoin muutaman tuhannen elintasopakolaisen marssia kohti pohjoista

ma 22.10. 23:39

Heikki Porkka

Onko Aku Louhimies saanut oikeudenmukaisen kohtelun julkisuudessa?

ma 22.10. 13:40

videot