Dokumentti Ruotsin epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta

Videot su 08.04.2018 12:11

Blogistimme Mikko Paunio kuvailee dokumenttia näin:

"Pelle Neroth on anglo-ruotsalainen Ruotsissa asuva vielä omilla aivoillaan ajatteleva journalisti. Hän kirjoittanut monta arkaluontoista kirjaa Ruotsista, joissa hän on mm. kertonut vähemmän mairittelevaa tarinaa Ruotsin toiminnasta toisen maailman sodan aikana ja tutkinut teoksissaan propagandaa, kylmää sotaa ja nyt nousevaa populismia Euroopassa ja maahanmuuttokriittisyyttä. Hän on hyvin maahanmuuttokriittinen. Hän on myös kirjoittanut kirjan John F. Kennedystä.

Hän on saanut koulutuksensa Westminster School'ssa ja Bristolissa. Hän on toiminut toimittajana, the Guardian, the Independent on Sunday and the Times lehdissä ja julkaissut juttuja the Financial Times, the European, Africa Today, the Sunday Times, New Scientist, the Lancet ja the Economist lehdissä.

Hän on siis kovan luokan konttoristi ja taatusti Kosher, mutta nyt hän ravistelee ruotsalaista yhteiskuntaa mm. tämän dokumentin avulla https://www.youtube.com/watch?v=T5qWa6IcmOA . Se on todella karua katseltavaa.

Kehotan kaikkia, jotka osaavat englantia tai ruotsia katsomaan tämän dokumentin. Kerron sen pääsanoman nyt suomeksi, että myös em. kieliä osaamattomat voivat saada käsityksen dokumentista..."

Jukka Rahkonen su 08.04. 12:11

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01