Muslimit käyttävät hyväkseen Länsi-Eurooppaa hallitsevaa uupumusta

"He voivat jatkaa ihmisten tappamista ja saada lännen sortumaan edes herättämättä sitä sen velttoudesta"

Ulkomaat la 14.04.2018 14:33
Ranskan poliisi poistaa mielenosoittajia kirkosta 18.3.2018. Kuva: YouTube

Italialainen kulttuurituottaja-kirjailija Giulio Meotti kirjoittaa Gatestone -instituutin artikkelissaan Länsi-Euroopan yhteiskuntia hallitsevasta "uupumuksesta".

Meottin mukaan tämä "väsymys ja passiivisuus" näkyy erityisesti eurooppalaisten laskevassa syntyvyydessä, nopeasti nousevassa julkisessa velassa, kaaoksena kaduilla ja Euroopan kieltäytymisessä sijoittaa resursseja sen turvallisuuteen ja sotilaalliseen mahtiin.

Meotti arvioi uupumuksen olevan myös syy siihen, miksi Euroopassa ei toteuteta merkittäviä toimenpiteitä jihadismin torjumiseksi, kuten salafististen moskeijoiden sulkemista tai radikaalien imaamien karkottamista.

Esimerkiksi Saksassa asuvien salafistien määrä on kaksinkertaistunut 11 000:een vain muutamassa vuodessa.

Euroopan valtavirran ajattelutapana näyttää nyt olevan usko siihen, että "pahuus" johtuu vain omista "synneistämme", Meotti tiivistää.

"...Rasismista, muukalaisvihasta, homofobiasta, heteroseksuaalisen valkoisen länsimaisen miehen syyllisyydestä - mutta ei koskaan ei-eurooppalaisista kulttuureista", Meotti tarkentaa syntilistaa.

Meotti kuvaa tätä valtavirran ajattelutapaa Euroopan nykyisillä loputtomilla vaatimuksilla ihannoida aina "muita", ennen kaikkea maahanmuuttajia.

Hän näkee länsimaisen sivilisaation alkuperän ja perinnön jakautuvan osiin pala palalta niin, että mitään ei lopulta jää jäljelle:

"Arvojamme pilkataan ja selviytymisen vaistomme estetään. Se on hajoamisprosessi, jonka välittäjänä ovat Euroopan poliittiset viranomaiset näyttäneet päättäneen toimia, ikään kuin se olisi väistämätöntä."

Seuraavan askeleen Euroopan "välttämättömässä hajottamisessa" Meotti sanoo olevan Euroopan unionin odottama maahanmuuttaja-aallon vastaanottaminen Afrikasta.

Meotti pitää todennäköisimpänä tulevaisuudennäkymänä sitä, että sen myötä terroristihyökkäykset jatkuvat Euroopassa ja siitä seuraa:

"Euroopan sisäinen murtuminen, kaksi rinnakkaista yhteiskuntaa ja länsimaisen kulttuurin nöyryytys. Pala palalta Euroopan yhteiskunta näyttää hajoavan kappaleiksi peruuttamattomasti."

Italialainen Giulio Meotti huomauttaa, että muslimit kyllä ymmärtävät hyötyä Länsi-Eurooppaa vaivaavasta uupumuksesta:

"He voivat jatkaa ihmisten tappamista ja saada lännen sortumaan edes herättämättä sitä sen velttoudesta", Meotti toteaa.

Tytti Salenius la 14.04. 14:33

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot