YK suunnitteli jo 18 vuotta sitten korvaavansa eurooppalaiset maahanmuuttajilla

18 vuoden takaisen YK:n raportin mukaan Euroopan on hyväksyttävä 159 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2025 mennessä

Ulkomaat ke 25.07.2018 19:48
kuva: pixabay

Äskettäin esiin putkahtanut, jo 18 vuotta vanha Yhdistyneiden kansakuntien (YK) raportti kertoo, että Euroopan pitäisi ottaa vastaan 159 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2025 mennessä.

YK:n "hyvin suunnitelmallisen" raportin paljasti ranskalainen toimittaja-esseisti Michel De Jaeghere Twitter-julkaisussaan, joka on herättänyt laajaa huomiota.

Vuonna 2000 päivätyssä raportissa YK esittää "pakolaiskriisin" erilaisesta näkökulmasta.

Raportin takana olevat "asiantuntijat" väittävät, että ratkaisu nopeasti ikääntyvän eurooppalaisväestön suhteen on korvata Euroopan alkuperäiskansat 159 miljoonalla maahanmuuttajalla.

YK:n raportin otsikkona on "Korvaava maahanmuutto: Onko se ratkaisu väestöjen ikääntymiseen ja vähenemiseen?".

Raportin tiivistelmässä todetaan YK:n arvioiden osoittavan, että seuraavien 50 vuoden aikana lähes kaikkien Euroopan maiden ja Japanin väestö kärsii väestön vähenemisestä ja ikääntymisestä.

"Väestön vähenemisen ja ikääntymisen uudet haasteet edellyttävät monien vakiintuneiden menettelytapojen ja ohjelmien sekä myös kansainväliseen maahanmuuttoon liittyvää laajaa uudelleenarviointia."

Keskittymällä kahteen merkittävään ja ratkaisevaan väkiluvun ja väestörakenteen kehitykseen, raportissa tarkastellaan korvaavaa maahanmuuttoa kahdeksassa alhaisen syntyvyyden maassa: Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Japanissa, Korean tasavallassa, Venäjällä, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa sekä kahdella alueella, Euroopassa ja Euroopan unionissa.

"Korvaavan maahanmuuton yhteydessä viitataan kansainväliseen maahanmuuttoon, jolla kunkin maan täytyy kompensoida väestön väheneminen ja ikääntyminen, joka johtuu alhaisesta syntyvyydestä ja kuolleisuudesta", raportissa perustellaan.

EU-maiden pitäisi hyväksyä 159 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2025 mennessä ja se esitettiin ainoana ratkaisuna eläkkeiden rahoittamiseksi.

"Jotta nykyinen 4-5 työntekijän tasapaino yhtä eläkeläistä kohti säilytettäisiin, EU:n pitäisi avata rajansa vuoteen 2025 mennessä 159 miljoonalle maahanmuuttajatyöläiselle", raportissa todetaan.

YK:n vuoden 2050 "laskelmat" ovat vielä järkyttävämmät, erityisesti Saksan ja Italian osalta.

"Väestökokoon suhteutettuna Italiassa ja Saksassa tarvitaan eniten maahanmuuttajia työikäisen väestökoon ylläpitämiseksi. Italialle määrättäisiin vuosittain 6 500 maahanmuuttajaa miljoonaa asukasta kohti ja Saksalle 6 000. Yhdysvalloissa määrä olisi pienin - 1 300 maahanmuuttajaa miljoonaa asukasta kohti vuodessa."

 

 

 

Tytti Salenius ke 25.07. 19:48

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot