Laittomien siirtolaisten vene onnistui pääsemään Australian rannikolle ensimmäisen kerran neljään vuoteen - kaikki pidätettiin

Ensimmäistä kertaa neljään vuoteen Vietnamista saapuneiden laittomien siirtolaisten vene on onnistunut pääsemään Australian rannikolle. Kaikki aluksella olleet siirtolaiset on pidätetty.

Ulkomaat to 30.08.2018 22:23

Tähän saakka Australian merivoimat ovat onnistuneet estämään laittomien siirtolaisten rantautumisen. Nyt 15 laitonta siirtolaista onnistui kiertämään valvontaverkon – ensimmäisen kerran neljään vuoteen – ja ajamaan kalastusaluksella Australian koillisosan rannikolle, kertoo italialainen ANSA.

Hallituksen sisäministerin Peter Duttonin mukaan kyseessä on turvallisuusrikos. Kaikki laittomat siirtolaiset on pidätetty, ja poliisi on valmiina uusien maahantuloyritysten varalta.

Australian tiukkaa siirtolaispolitiikkaa, joka tunnetaan termillä “No Way“, on mainostettu erinomaisena esimerkkinä siirtolaisvirtojen hallinnasta. Australia kerää kaikki maasta turvapaikkaa hakevat Papua-Uusi-Guineaan sekä Naurun saarelle odottamaan turvapaikkapäätöstä.

 

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen to 30.08. 22:23

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Venäläisten maihinnousu Airistolla johtuu päättäjien sinisilmäisyydestä

su 23.09. 11:36

Heikki Porkka

"Luotettavan ja vastuullisen" median edustaja vedättää suomalaisia

su 23.09. 11:17

Professorin Ajatuksia

Italiassa hallitusvastuu kannattaa, mutta miksi?

la 22.09. 22:42

Henna Kajava

Peruskouluissa opetetaan fundamentalistista islamia

la 22.09. 20:32

Juha Ahvio

Trumpin nimittämä tuomari Brett Kavanaugh Soros-vehkeilyn kohteena

pe 21.09. 22:46

videot