Joe Biden kosiskelee muslimien ääniä ja lupaa tehdä lopun "islamofobiasta"

Biden kehottaa lisäämään islamin opiskelua Yhdysvaltojen kouluissa: "Islam yksi suurimmista ja tärkeimmistä uskontokunnista"

Ulkomaat ke 29.07.2020 23:44

USA:n vuoden 2020 presidentinvaalien lähestyessä useat ryhmät ponnistelevat päämäärätietoisesti sen varmistamiseksi, että mahdollisimman moni Amerikan noin 3,4 miljoonasta islaminuskoisesta kansalaisesta saa äänensä kuuluviin 3. marraskuuta pidettävissä presidentinvaaleissa.

Useiden kansalaisjärjestöjen tukemalla "Million Muslim Votes" -kampanjalla on tavoitteena pyrkiä lisäämään "ennennäkemättömällä tavalla" amerikkalaismuslimien äänestysaktiivisuutta saamalla liikkeelle miljoona muslimiäänestäjää vuoden 2020 presidentinvaaleissa.

Vuonna 2002 "tutkimuslaitoksena" perustetun Institute for Social Policy and Understanding -ajatushautomon (ISPU) - "joka pyrkii kehittämään objektiivista, ratkaisukeskeistä tutkimusta amerikkalaismuslimien haasteista ja mahdollisuuksista" - tekemän kyselyn mukaan vuoden 2016 vaaleissa amerikkalaiset muslimit olivat epätodennäköisin uskonnollinen ryhmä rekisteröityä äänestämään.

Emgage Action väittää olevansa Yhdysvaltain suurin muslimien lobbausorganisaatio ja se on yksi monista Yhdysvaltojen muslimien kansalaisjärjestöistä, jotka edistävät Million Muslim Votes -kampanjaa.

Muita ryhmiä, jotka ovat mukana avustamassa Million Muslim Votes -kampanjaa, ovat US Council of Muslim Organisations, MPower Change ja the Illinois Muslim Civic Coalition.

Konsteja nykyistä suuremman äänestysaktiivisuuden takaamiseksi on hiottu ja organisoidaan niin päämäärähakuisesti, että äänestäjien tietoja käytetään hyväksi ottamalla yhteyttä ihmisiin puhelimitse, tekstiviestein, kirjepostein, sähköpostiviestein ja sosiaalisessa mediassa.

Emgage Actionin tuottamalla videolla pyritään puolestaan ajamaan Million Muslim Votes -kampanjaa eteenpäin Twitterissä, Facebookissa ja You Tubessa.

Emgage Action kerskuu olevansa "poliittinen koti amerikkalaisille muslimeille" ja se antoi tukensa Joe Bidenille huhtikuussa sen jälkeen, kun Bernie Sanders oli ensin vahvistanut puoltavansa Bideniä demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaaksi.

Koronavirus on aiheuttanut tiettyjen ryhmien yhteisötapaamisten ja hankkeiden jäämisen vähemmälle huomiolle, mutta Emgagen pääjohtaja Wa’el Alzayat vakuuttaa, että "vaikutus on ollut minimaalinen" ja hän ylistää aktivisteja, jotka ovat herättäneet paljon innostusta osallistuessaan heidän järjestämiinsä verkkokokouksiin.

Yhteen tällaiseen etäyhteydellä järjestettyyn kokoukseen osallistunut oli kukapa muukaan kuin demokraattipuolueen presidenttiehdokas Joe Biden, joka haltioitui Emgage Actionin kutsusta päästä puhumaan Million Muslim Votes -huippukokouksessa 20. heinäkuuta.

Joe Biden osoitti avoimesti olevansa kristofoobikko ja hyödynsi tilaisuutta kehottamalla lisäämään islamin opiskelua Yhdysvaltojen kouluissa, kosiskeli muslimeja lähtemään hänen kanssaan taisteluun Donald Trumpin päihittämiseksi ja äänestämään häntä tulevissa presidentinvaaleissa.

"Yksi mielestäni tärkeimmistä asioista on, että opettaisimme kouluissamme enemmän islamin uskoa", 77-vuotias presidenttiehdokas Joe Biden sopersi verkossa järjestetyssä Million Muslim Votes -huippukokouksessa 20. heinäkuuta.

Bidenin mielestä islam on yksi suurimmista ja tärkeimmistä uskontokunnista. Hän syytti presidentti Donald Trumpia islamin uskonnon toistuvasta herjaamisesta:

”Voisimmepa puhua kaikista suurista tunnustuksellisista uskoista. [Islam on] yksi suurimmista tunnustuksellisista uskoista. Se mitä ihmiset eivät ymmärrä, on ... meidän kaikkien juuremme ovat lähtöisin samasta, jos tarkastellaan perustavaa laatua olevia uskomuksiamme.

Haluan vain kiittää teitä siitä, että annoitte minulle mahdollisuuden osallistua ja sitoutua toimiin marraskuussa."

"Donald Trump on lietsonut vihaa kauttaaltaan koko maassa sanoillaan, politiikallaan, nimityksillään, teoillaan ja hän edelleen heittää bensaa liekkeihin", edellisen presidentin, Barack Obaman johdolla varapresidenttinä toiminut 77-vuotias Biden mumisi.

Joe Biden piti Trumpia ja hänen hallintoa syyllisenä myös "islamofobian lisääntymiseen".

"Tämän hallinnon aikana olemme nähneet islamofobian hillittömän nousun ja lasten joutumisen kiusatuksi koulussa sekä viharikokset yhteisöissämme."

Biden uskotteli niin ikään, että Trump on nimennyt avoimesti islamofobisia henkilöitä, mutta ei maininnut puheessaan mitään radikaaleista islamilaisista ääriryhmistä, jotka ovat syypäitä tuhansien tappamiseen ympäri maailmaa.

Biden keskittyi lisäksi niin kutsuttuun muslimien matkustuskieltoon, joka estää useiden, lähinnä islamilaisten maiden kansalaisia pääsemästä Yhdysvaltoihin. Yhdysvaltain korkein oikeus tuki vuonna 2018 kahdesti tarkistettua asetusta, jonka avulla Trump aikoi torjua laitonta maahanmuuttoa.

Kyselyt ovat osoittaneet, että suurin osa amerikkalaisista kannattaa kieltoa. Kuusi kymmenestä vastaajasta kertoi Reutersille olevansa samaa mieltä kiellosta.

Kiellossa mukana olevia maita ovat Iran, Jemen, Libya, Somalia, Syyria, Pohjois-Korea ja Venezuela.

"Lopetan muslimikiellon ensimmäisenä päivänä. Ensimmäisenä päivänä", Biden uhosi väittämällä muslimiyhteisöjen olleen ensimmäisiä "mustia ja ruskeita yhteisöjä", jotka joutuivat kohtaamaan Donald Trumpin rotuun ja uskonnollisiin vähemmistöihin kohdistamat "loukkaukset ja hyökkäykset" hänen "häpeällisen muslimikieltonsa" takia.

Biden vannoi myöskin työskentelevänsä kongressin kanssa viharikollisuutta koskevan lainsäädännön läpiviemiseksi ja säätävänsä lain, jolla lopetetaan liittovaltion lainvalvontaviranomaisten rotuun ja uskontoon perustuva profilointi.

Biden haaveili puheessaan myös siitä, että hänen hallintonsa toimisi yhteistyössä kansainvälisten kumppaneiden kanssa vastatakseen Syyrian, Jemenin ja Gazan humanitaarisen kriisin vaatimuksiin sekä vahvisti Israel-vihansa ilmoittamalla, että hän jatkaisi kahden valtion ratkaisun löytämistä Israelin ja Palestiinan välillä.

Biden kiitteli Emgage Actionia sen pyrkimyksestä saada miljoona muslimiäänestäjää vaaliuurnille marraskuussa ja pahoitteli, ettei amerikkalaismuslimien ääntä ole aina tunnustettu tai edustettu sillä tavalla, jonka "se ansaitsee".

"Tarvitsemme sinua. Tarvitsen sinua", Biden aneli.

"Minä tarvitsen sinua mobilisoimaan ja motivoimaan muita tulemaan äänestämään."

Koko videon "Million Muslim Votes" -tapahtumasta voi katsoa Facebookista ja Joe Bidenin puheenvuoro-osuus alkaa noin 51 minuutin kohdalla.

Bidenin islamia ja muslimeja liehakoivista kommenteista "Million Muslim Votes" -kokouksessa ovat uutisoineet muun muassa Christian Post, Breitbart, Middle East Forum, Washington Times, New York Post ja Fox News.

21 kirjaa kirjoittanut Jihad Watchin johtaja ja David Horowitz Freedom Centerin tutkija Robert Spencer huomauttaa 25.7.2020 päivätyssä Front Page Magazinen artikkelissaan "Bidenin lupaukset lopettaa islamofobia", että mitään Bidenin paheksumaa, Trumpin ajamaa "muslimikieltoa" ei ole edes olemassa.

Ajatus, jonka mukaan tällainen kielto todellakin olisi olemassa, on Spencerin mukaan "ei ainoastaan" Bidenin "nopeasti heikentyvän henkisen suorituskyvyn tuotosta", vaan sen ovat omaksuneet myöskin islamilaisen ylivallan kannattajat ja heidän vasemmistolaiset liittolaisensa, jotka halusivat ehdottomasti kutsua Trumpin hallinnon matkustuskieltoja 13 maan kansalaisille "muslimikielloksi" - vaikka viisi näistä maista - Burma, Eritrea, Tansania, Pohjois-Korea ja Venezuela - eivät ole muslimimaita.

Spencer tarkentaa, että sieltä löytyy 49 muuta muslimimaata, joita ei koske lainkaan kielto.

"Kielto on olemassa, koska nämä maat eivät voi tai eivät anna tarkkoja tietoja mahdollisista maahanmuuttajista. Luettelo maista laadittiin Obaman hallinnon aikana, kun Biden oli varapresidentti", Spencer alleviivaa.

Spencer kummeksuu, ettei se kuitenkaan estänyt Bideniä esittämästä "rodullista" ilmaisua, kun hän julisti Million Muslim Votes -huippukokouksessa:

"Muslimiyhteisöt tunsivat ensimmäisenä Donald Trumpin hyökkäyksen mustia ja ruskeita yhteisöjä vastaan tässä maassa hänen häpeällisen muslimikiellon myötä."

Spencer pitää omituisena Bidenin sanamuotoa Trumpin "hyökkäyksestä mustia ja ruskeita yhteisöjä vastaan", kun hän ei puutu lukuisiin muihin maihin, joissa asuu "mustia ja ruskeita yhteisöjä".

Spencer toteaakin vasemmiston ja näin ollen Bideninkin toimivan raivon ja vihan vallassa, jossa heiltä puuttuu rationaalinen päättelykyky.

Edelleen, jos islamofobia on ongelma, eikö yhtä pahaa ole saman logiikan mukaan se mitä, Washington Free Beacon -lehti kertoo "Yhdysvaltain suurimmaksi muslimien lobbausorganisaatioksi" itseään tituleeraavan Emgage Actionin homofobisesta luonteesta.

Emgage on ”George Soroksen tukema muslimiryhmä, joka isännöi konferenssia, joissa viime vuosina on ollut puhujia, jotka kutsuivat homoseksuaalisuutta 'sairaudeksi' ja puolustivat terroristiryhmiä".

Emgage on tehnyt yhteistyötä Muslimiveljeskuntaan sidoksissa olleen ryhmittymän kanssa tapahtumissa, joihin on viime vuosina osallistunut avoimesti LGBT-oikeuksia vastustavia ja terroristiryhmiä tukevia puhujia.

Robert Spencer kritisoi sitä, että sen sijaan, että Joe Biden puuttuisi rikollisuuden ja laittomuuden voimakkaaseen kasvuun; Amerikan historian ja kulttuurin demonisointiin; vasemmiston hyökkäykseen perusoikeuksia ja Yhdysvaltain perustuslain toista lisäystä vastaan - joka on Yhdysvaltain perustuslaissa taattu oikeus omistaa ja kantaa ampuma-asetta - tai käsittelisi mitä tahansa muita päivän polttavia kysymyksiä, Biden päätti puhua huippukokouksessa nimeltä ”Miljoona muslimia äänestää" (Million Muslim Votes).

Mitä tulee Bidenin kehotuksiin lisätä islamin opetusta kouluissa, Spencer näkee, että kun Bidenin mieli askartelee tällaisilla ajatuksilla, jotka kuvastavat hänen kiinnostuneisuuttaan saamaan koulumme julistamaan islamia entistä intensiivisemmin kuin mitä ne jo nyt tekevät, se voi koitua hyvinkin toiseksi amerikkalaiseksi sisällissodaksi tai jopa Yhdysvaltojen lopuksi vapaana tasavaltana.

"Älkää kuitenkaan erehtykö: juuri sitä Biden tarkoittaa, kun hän sanoo haluavansa koulumme opettavan enemmän islamia.

Koulut opettavat jo islamia merkittävänä maailman uskontona", Spencer muistuttaa.

Spencer puuttuu myös artikkelissaan "islamofobiaan", josta Bidenin mielestä on tehtävä parannus ja jonka vaaroista heltymättömästi koululaisia aivopestään ajatuksella, että "islam on ihana äläkä koskaan välitä kaikista niistä kuolleista ihmisruumiista, jotka on tapettu 'Allahu akbar' -huutojen saattelemana".

Hiljattain uuden kirjan "Rating America’s Presidents: An America-First Look at Who Is Best, Who Is Overrated, and Who Was An Absolute Disaster" julkaissut Jihad Watchin johtaja Robert Spencer arvioi, että vuoden 2020 presidentinvaalikampanja on toistaiseksi edennyt enemmän kriisin ilmapiirissä kuin mikään muu kampanja vuosikymmeniin:

"Koska demokraatit ovat väkivaltaisten mellakoitsijoiden puolella, Portland, Oregon ja muut kaupungit ovat edelleen Antifa-väkivallan valtaamia; koronavirushysteria lamaannuttaa edelleen kansan taloudellista elämää ja hyvinvointia; sosiaalisen median jätit ovat totaalisessa sotatilassa sananvapautta vastaan; ja Amerikan historia ja sen perintö ovat marxilaisten pyhästi lupaaman amerikkalaisen vallankumouksen suoran ja anteeksipyytelemättömän hyökkäyksen kohteena."

Tämän kaiken keskellä, Spencer hämmästelee, kuinka 20. heinäkuuta demokraattipuolueen presidenttiehdokas Joe Biden osoitti jälleen kerran hänen ​​yhä amerikkalaisvastaisemman puolueensa "järkyttävät prioriteetit".

Robert Spencer kehottaa pohtimaan, mikä mekkala olisi syntynyt, mikäli Biden olisi sanonut näin:

"Yksi mielestäni tärkeimmistä asioista on, että opettaisimme kouluissamme enemmän kristillistä uskoa."

Spencer tietää, mitä olisi tapahtunut:

"Hänet olisi tuomittu kaikkialla ja todennäköisesti hänet olisi jo korvattu uskottavana demokraattipuolueen presidenttiehdokkaana.

Sitä vastoin hänen äärivasemmistolaiset kannattajansa vain taputtavat käsiään hänen ehdotukselle, jonka mukaan julkiset koulut yhä enenevässä määrin pyhittäytyisivät islamin opettamiselle."


 


 

Tytti Salenius ke 29.07. 23:44

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

EU:n ilmastotavoitteiden valtava hinta

ti 27.07. 23:40

Vieraskynä

Helsingin Sanomat paniikissa Räsäsen takia

ma 26.07. 22:57

Mikko Paunio

Taas meni sensuuriin Usarissa - V-media jakaa CNN:n valenarratiivia suomalaisille

ti 20.07. 17:30

Heikki Porkka

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) antaa väärän todistuksen lähimmäisestään

ke 14.07. 12:01

Juha Ahvio

Bidenin USA radikaalin kumouksen kourissa

la 19.06. 09:03

videot