Mafioso Bidenin hallinto vähät välittää oikeuden päätöksistä

Videot ke 10.11.2021 01:23

Bidenin hallinto käyttäytyy rikollisjärjestön tavoin ja ajaa omia poliittisia pakotteitaan kansalaisia kohtaan välittämättä säännöistä, perustuslaista tai oikeuden päätöksistä. Vihervasemmisto toimii aina näin. Heille säännöt tarkoittavat vain sääntöjä muille - mikään ei ole heidän vallanhimonsa yläpuolella. 

Normaalit tervejärkiset amerikkalaiset, joita vielä on enemmistö, ovat täysin kyllästyneitä Bidenin hallinnon ja koko vasemmiston järjettömyyksiin, epäpätevyyteen ja erityisesti viime aikaisiin rokotepakotteisiin. 

Liittovaltion oikeus totesi että Bidenin hallinnon asettemat rokotepakotteet yrityksille ovat hyvin todennäköisesti perustuslain vastaisia ja oikeus asetti Bidenin hallinnon määräyksen hyllylle kunnes asia selvitetään. Biden ja hänen hallintonsa totesivat vain että he eivät välitä oikeuden päätöksestä vaan jatkavat kansalaisten ja yritysten painostusta päätöksestä huolimatta.

Mafioso Bidenin kannatus on historiallisen alhaalla. Jopa iso osa demokraateista on kääntynyt Bidenia vastaan. 2/3 enemmistö kaikista valitsijamiehistä ei halua Bideniä enää toiselle kaudelle. 

Let's go Brandon!

 

Jukka Rahkonen ke 10.11. 01:23

blogit

Olli Pusa

Sodan aattona 3

su 23.01. 22:05

Vieraskynä

Youtubesta sensuroitu Tapio Puolimatkan video

su 23.01. 12:51

Juha Ahvio

Bilderberg-ryhmä ja NATO

su 23.01. 11:39

Henna Kajava

Virolaisen päihderiippuvaisen tarina

la 22.01. 01:44

Heikki Porkka

Aluevaalit, rahoitus, maahanmuutto ja kehitysapu

pe 21.01. 12:50