Englantilainen kristitty pariskunta otti poikansa pois koulusta gender-ideologian takia - syytettiin transfobiasta

"Koulun luokkahuoneet ovat muuttumassa vaarallisiksi sukupuoli-identiteettisodan taistelukentiksi, joissa haavoittuvia lapsia käytetään pelinappuloina"

Ulkomaat ti 19.09.2017 18:39

Kristitty pariskunta sanoo uskovansa, että koululla, jota heidän poikansa käyvät, on gender-ideologia -agenda ja he aikovat haastaa koulun siitä oikeuteen, kertoo Christian Concern.

He ovat päättäneet opettaa 6-vuotiasta poikaansa 8-vuotiaan veljensä kanssa kotonaan.

Isle of Wightissä asuvilla Nigel ja Sally Rowella heräsi huoli Englannin kirkon koulusta, kun heidän 6-vuotiaan poikansa luokassa oleva samanikäinen poika alkoi tulla kouluun joskus puettuna tytöksi.

Pariskunnan poika oli tullut kotiin koulusta järkyttyneenä ja sanonut olevansa "hämmentynyt" tilanteen takia.

"Isä, olen hämmentynyt. En ymmärrä", poika oli kertonut.

Nigel ja Sally tapasivat koulun rehtorin ja luokanopettajan ja halusivat selvittää tarkemmin yksilöimällä kirjelmään joitakin heillä olevia kysymyksiä. He ottivat myös yhteyttä Portsmouthin hiippakuntaan ja Englannin kirkon koulutuspäällikköön.

Koulun hallintovirkamiehet kertoivat heille, että jos lapsi haluaa muuttaa sukupuolensa, se on hyväksyttävä. Ja jos he eivät hyväksy sitä, he voisivat menettää työpaikkansa.

Koulun virallinen vastaus oli ollut Rowenien mukaan "kylmä" eikä heidän huolenaiheitaan käsitelty.

Vastauskirjeessään koulu antoi ymmärtää, että "kyvyttömyys uskoa transsukupuolisen henkilön olevan oikeastaan naispuolinen tai miespuolinen ja kieltäytyminen tunnustamasta transsukupuolisten henkilöiden todellista sukupuolta esimerkiksi jättämällä käyttämättä heille hyväksyttyä nimeä tai käyttämällä sukupuoleen sopimatonta pronominia, olisi transfobista käyttäytymistä".

Nigel ja Sally ovat kauhistuneet koulun esityksestä, että heidän lastaan voitaisiin kurittaa, jos hän ei tunnusta poikaa "tytöksi".

Pari päätti poistaa pojan koulusta uuden lukuvuoden alkaessa viime viikolla eivätkä he edes suunnittele lapsen palauttamista kouluun, ellei tilanteesta päästä tyydyttävään ratkaisuun.

He aikovat nyt ryhtyä oikeustoimiin, koska heidän mielestä koulun asennoituminen ja koulun ohjeiden laillisuus on tarkasteltava asianmukaisesti tuomioistuimissa.

Nigel ja Sally sanovat alkavansa haastamaan "aggressiivista uutta gender-ideologiaa, jota levitetään läpi koko koulutusjärjestelmän". He haluavat tietysti myös suojella omien lastensa hyvinvointia.

Kaksi vuotta sitten Rowen vanhimman lapsen luokassa tapahtui samanlainen tilanne.

Eräs poika päätti haluta "tytöksi" ja siitä lähtien koulu kohteli poikaa tyttönä. Se aiheutti huolta jo silloin Rowesille ja muille vanhemmille.

Sally Rowe kertoo, että muiden vanhempien kanssa ei edes neuvoteltu.

"Poikamme, kuten muutkin kamppailivat kouluelämän aloittamisen ja koulun ehdotuksen kanssa, että pienet lapset voivat muuttaa sukupuolta. Koimme, ettemme enää voineet antaa hänen käydä koulussa."

Nigel Rowe kertoo oletuksen sukupuolen muuttuvuudesta olevan ristiriidassa heidän kristillisen uskonsa kanssa. Hänen mielestä 6-vuotiailla ei ole emotionaalista vakautta tai kypsyyttä tehdä yhtään elämää muuttavaa päätöstä.

"Tällä kertaa todella tuntui, että meidän oli haastettava koulu", hän toteaa.

"Suurin huolemme on se, mitä tapahtuu kouluille eri puolilla maata, jos tällainen ideologia jatkuu. Tuleeko meillä olemaan kouluja, joissa ei enää ole poikia ja tyttöjä?" Nige peräänkuuluttaa.

He kokevat, että "tämä uusi sosiaalinen käsite" on kyseenalaistettava. Se on tehtävä heidän mielestä juuri lasten ja yhteiskunnan tulevaisuuden turvaamiseksi. He ovat huomanneet, että ihmiset pelkäävät ja pysyvät hiljaisina.

Perhettä tukee kristillinen oikeuskeskus.

Tapausta kommentoidessaan Kristillisen oikeuskeskuksen pääjohtaja Andrea Williams sanoi, että Jumalan omaksi kuvakseen luodut mies ja nainen eivät ole millään tavalla "mielivaltaisia luokkia".

"Ei ole myötätuntoa rohkaista lapsia ajattelemaan, että he voivat muuttaa sukupuolta. Rakastamista on se, että auttaa lapsia omaksumaan, keitä he ovat Jumalan luomina ja erityisesti auttaa niitä, jotka kokevat sekaannusta tai ahdistusta identiteettinsä suhteen."

Andrea Williamsin mukaan gender-ideologiaa ajetaan aggressiivisesti pahaa-aavistamattomille kouluille, vanhemmille ja lapsille.

"Koulun luokkahuoneet, joiden pitäisi olla lasten turvallisimpia ympäristöjä, ovat nopeasti muuttumassa vaarallisiksi sukupuoli-identiteettisodan taistelukentiksi. Haavoittuvia lapsia käytetään pelinappuloina ja heitä vahingoitetaan eniten", Williams toteaa.

Portsmouthin hiippakunnan opetusjohtaja Jeff Williams selitti, että Englannin kirkkokoulut noudattavat vuoden 2010 tasa-arvolain vaatimuksia.

"Tämä edellyttää muun muassa koulujen hyväksyvän lasten ja heidän perheidensä toiveet sukupuoli-identiteetin suhteen. Olisi lainvastaista, että mikä tahansa meidän kouluistamme voisi tehdä toisin", Williams totesi ykskantaan.

Nigel puolustautui tosiasioilla:

"Meillä on yhteiskunnallinen käsitys siitä, että meillä on poikia ja meillä on tyttöjä. Miehillä ja naisilla on selkeä ero, ei pelkästään siinä, mitä sinulla on ylläsi, vaan myös DNA: n sisällä."

Asia on jakanut mielipiteitä. Vaikka monet ovat vastanneet epäilevästi, että pari on tehnyt niin kovia toimenpiteitä, toiset tukevat päätöstä.

Rowesit ovat kohdanneet myös kovaa arvostelua suojellessaan poikiaan. Heitä on syytetty tekopyhiksi ja transfobisiksi ei ainostaan LGBT- ryhmien, vaan myös kansallisten poliitikkojen taholta.

Yksi parlamentin jäsen totesi, että Rowesit eivät ole "kovin kristittyjä". Toinen sanoi heidän opettavan lapsiaan vihaamaan.

Heitä syytetään myös "yksisilmäisiksi uskonkiihkoilijoiksi".

Rowesit ovat ilmoittaneet, että he aikovat haastaa poikiensa Englannin koulukirkon oikeuteen sillä aikaa kun he jatkavat lapsiensa sivistämistä kotona.

Victoria Derbyshiren VictoriaLIVE -showssa pari kertoi, kuinka heidän poikansa oli tullut yhtenä päivänä koulusta kotiin ja ollut hämmentynyt eikä ymmärtänyt, miksi luokassa oleva poika joskus pukeutuu pojaksi ja joskus tytöksi.

LGBT-oikeuksien puolustaja Jane Fae vaati vanhempia kertomaan, mistä he tietävät, että heidän molemmat poikansa ovat poikia.

Perheen Sally-äiti vastasi terävästi:

"Koska heillä on sukuelimet, jotka osoittavat heidän syntyneen pojiksi."

 

Tytti Salenius ti 19.09. 18:39

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Vihreä metsäpolitiikka aiheutti Kalifornian metsäpalot

Klo 11:54.

Jukka Hankamäki

Euroopan valtioiden itsenäistyminen etenee

la 15.12. 00:06

Timo Vihavainen

Hirmuisia asioita

la 15.12. 00:04

Professorin Ajatuksia

Ovatko kantaväestön tekemät raiskaukset hyväksyttäviä?

la 15.12. 00:00

Olli Pusa

Ilmastokiima

pe 14.12. 12:26

videot