Blogi: Heikki Porkka, la 14.10.2017 14:35

[Suomalaisille] Arvottomat johtajat

Suomessa pitkään asunut virolainen nainen kirjoitti sosiaalisessa mediassa lokakuun 13. päivänä 2017 seuraavan tekstin:

”Tämä rasisti- ja natsivainot tuo mulle mieleen lapsuuden, ihmiset eivät uskaltaneet puhua avoimesti kommunismin huonoista puolista edes 80-luvulla vielä, yleistä oli, että siitä seurasi 15 päivää putkaa, pää vedettiin kaljuksi, että kaikki tietää.
Kun kesälomalla mentiin mummolle Tallinnaan niin aina kun liikuttiin niin meillä oli "saba" eli häntä, vakoojat seurasi mua ravintoloihin ja istuivat naapuripöydissä kuuntelemassa mitä me puhuttiin.
Pietarissa me jouduttiin putkaan ilman mitään syytä jossa minun passia käänneltiin ja väänneltiin ja tivattiin tuntitolkulla mitä me siellä tehdään.
Tallinnassa meidät napattiin discon sisäänpääsyjonossa suoraan autoon ja kuulusteltiin koko ilta ja päästettiin keskellä yötä pois ilman mitään selitystä miksi ja mistä meitä epäiltiin.
Olin silloin 20 ja täysin politiikan ulkopuolella, elin vaan kakskymppisen elämää.
Suomalaisia odottaa juuri tuollainen tulevaisuus, kaikki merkit on jo nähtävissä.
Erona tietysti se että nykyään ihmisiä voidaan vakoilla myös heidän kotonaan, silloin pystyi ainakin vetämään verhot kiinni ja viettämään vaikka esim. eestiläistä joulua rauhassa, sekin oli kielletty.
Näitä tässä pohdin aamutuimaan, valinta on Teidän.”

Hetkeä myöhemmin hän täydensi kirjoitusta näin:

”Muistan myös miten meitä eestiläisiä nimiteltiin fasisteiksi, aikuiset huuteli kadulla ja torilla sai välillä kuulla olevansa fasisti ja natsi, mä olin silloin lapsi, ja sitä teki aikuiset, täysin samaa kuin nyt Suomessa, kouluissa haukutaan lapsia joilla on leijonapaita, täysin sairas yhteiskunta joka sallii tämän. Onkohan maapallolla yhtään kolkkaa jonne pääsisi karkuun tätä sontaa.”

Ennen otsikon mukaiseen asiaan siirtymistä muistutus siitä, että virolaiset on Suomen suurista maahanmuuttajaryhmistä parhaiten työllistynyt (työllisyysaste n.70 %) kansanryhmä toisin kuin esimerkiksi somalit, afgaanit ja irakilaiset, joiden työllisyysaste liikkuu 20 prosentin tienoilla.

Suomessa Tasavallan presidentti vastaa ulkopolitiikasta yhdessä valtioneuvoston kanssa. Ulkopoliittisen vallan lisäksi presidentti on arvojohtaja, jolta kansalaiset odottavat kannanottoja suomalaisten puolesta, jos ja kun yhteiskunnassa toteutuu elementtejä, jotka sotivat kansalaisten oikeustajua vastaan. Presidentti on myös Puolustusvoimien ylipäällikkö.

Pääministeri puolestaan on hallituksen johtaja, jonka vastuualueena ovat kaikki politiikan piirissä olevat sektorit ulkopolitiikasta sisäpolitiikkaan ja talouspolitiikasta turvallisuuspolitiikkaan. Näin ollen pääministerin vastuualueeseen kuuluu myös ulkomaalaispolitiikka, jonka osia ovat maahanmuuttopolitiikka sekä turvapaikka- ja pakolaispolitiikka.

Ulkomaalaispolitiikan varsinainen vastuuministeri on sisäministeri, jolle kuuluvat myös poliisiasiat ja sisäisestä turvallisuudesta huolehtiminen.

Arvojohtajan (presidentti), hallituksen johtajan (pääministeri) ja sisäisen turvallisuuden päällikön (sisäministeri) sisäpoliittista onnistumista voi arvioida kehityskululla, joka on toteutunut Suomessa viimeisen kahden vuoden aikana, toukokuun lopusta 2015 lähtien, jolloin Sipilän hallituksen strateginen hallitusohjelma astui voimaan.

Hallitusohjelman sivulla 36 lukee:”Suomi on maailman turvallisin maa asua, yrittää ja tehdä työtä.”

MTV julkaisi 4.1.2017 tietoja, jotka koskevat vuoden 2016 turvallisuustilanteen kehittymistä ennen kaikkea naisnäkökulmasta. Artikkeli on otsikoitu ”Seksuaalirikoksista epäiltyjen ulkomaalaisten määrä kasvoi räjähdysmäisesti”. Otsikkoa täydentää leipätekstin lause, jonka mukaan ”seksuaalisessa ahdistelussa kasvua ilmoitettujen rikosten määrässä oli 202 prosenttia ja raiskausrikoksissa noin 64 prosenttia”, kun tilastoja verrataan vuosien 2015 ja 2016 tammi-marraskuun aikajaksona tapahtuneen muutoksen osalta.

Helmikuun 17. päivänä 2017 Aamulehti kirjoitti poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen järkyttyneen kansalaisilta virtaavien vihaviestien laadusta ja määrästä. Samassa artikkelissa kerrotaan sisäministeri Risikon ja Kolehmaisen väitteestä, jonka mukaan ”vihakirjoittelu” on vaarallista toimintaa, joka johtaa vastakkainasetteluun ja väkivallantekoihin. Lisäksi todetaan poliisiylijohtajan suulla, että ”Poliisista uhkasi jäädä työttömäksi 200 määräaikaista poliisia, ja nyt nämä 200 saatiin lisärahoituksen turvin palkattua vihapuheen tutkimus- ja torjuntatyöhön”.

Sisäministeri ja poliisiylijohtaja suuntaavat irtonaiset resurssit poliitikkojen avuttomasta toiminnasta hermostuneen kantaväestön sananvapauden suitsintaan sen sijaan, että keskittäisivät kaiken tarmonsa ja toimintansa hengenvaarallisen uhan eli radikaalimuslimien väkivallan ennaltaehkäisyyn.

Vihapuheen, jota edes lainsäädäntö ei tunne, estämiseen ja rankaisuun luodaan välittömästi valtavat resurssit, kun todellisen uhan eli terrorismin ja islamilaisen väkivallan ennaltaehkäisy potee jättimäistä henkilöstöpulaa.

Poliisien määrä on noin 7 400. Jos ajatellaan, että jokainen jihadisti tai fundamentaalinen muslimi tai muu fanaatikko tarvitsee 20 poliisia ympärivuorokautisen valvonnan merkeissä, tarkoittaa se, että Suomen poliisi voi valvoa yhteensä 350 – 375 henkilöä ympärivuorokautisesti, mutta silloin jäävät kaikki muut virkatehtävät hoitamatta.

Rajavalvonnan aloittamisesta ei edes keskustella, vaikka suurin ja vaarallisin uhka on vaeltanut ja vaeltaa edelleen Suomeen rajojen yli, koska raja on ”auki”.

Suojelupoliisi kohotti 14.6.2017 terroriuhan neliportaisen asteikon kakkostasolle, jota kuvaa sana kohonnut [terrori-iskun mahdollisuus].

18.8.2017 toteutui Turussa terrori-isku, jossa turvapaikanhakijana Suomeen saapunut islaminuskoinen terroristi murhasi kaksi naista ja haavoitti kahdeksaa muuta ihmistä, joista osa loukkaantui vakavasti. Iskun jälkeen Suomessa on toteutettu useita toimenpiteitä, joiden perusteella on ymmärrettävissä, että uhkataso on entistä vakavampi, mutta Suojelupoliisi ei nosta uhkaa kolmostasolle, joka tarkoittaa vakavaa terroriuhkaa.

Ennen Turun terrori-iskua olivat turvapaikanhakijat ehtineet iskeä jo aiemmin.

Sunnuntaina 11.9.2016 löytyi Kajaanin Otanmäessä kuollut suomalaismies, jossa näkyi väkivallan merkkejä

Otanmäen surmapäivänä sisäministerin asemasta kokoomuksen puheenjohtajaksi ja valtiovarainministeriksi aiemmin siirtynyt Petteri Orpo keskittyi surunvalittelun sijaan twiittaamaan talouspolitiikasta. Orpo kirjoitti 11.9.2016 : ”Velkaantumista ei syytä kaunistella, huolestuttavalla tasolla. Työllisyystoimia tarvitaan. Menotaso ei riihessä noussut.”

Seuraavana päivänä, 12.9.2016, kun esimerkiksi Yleisradio oli jo kertonut, ketkä poliisi on pidättänyt surmatyöstä, Orpo twiittasi Oulun suuntaan onnitellakseen kokoomukseen siirtynyttä aiemmin vihreiden riveissä istunutta poliitikkoa. Orpo twitterissä 12.9.2016: ”Tervetuloa Maarit! Kokoomuksen valtuustoryhmä Oulussa saa täydennystä vihreistä”

Otanmäki ei Orpoa kiinnostanut.

17.9.2016 Yleisradio uutisoi Helsingin Asema-aukion tapahtumiin liittyvän uutisen, jossa annettiin ensin ymmärtää nuoren miehen kuolleen uusnatsin potkun seurauksena. Seuraavana päivänä uutista muokattiin ja vihjaus potkun ja kuoleman yhteyteen häivytettiin.

Seuraavana päivänä, 18.9.2016, Orpo twiittasi: ”Osanottoni käsittämättömän väkivallan uhrin omaisille. Tapahtuma selvitetään, tekijät vastuuseen. Tällaista ei voi sallia.”

Aleksi Valavuori vastasi Orpolle: ”Kajaanin ryöstömurha ja pari muuta ok? En nähnyt osanottoasi niihin. Näillä kaikilla ei mitään tekemistä politiikkanne kanssa?”

Orpon toiseuden palvonta ja pelkuruus konkretisoituivat karulla tavalla Otanmäen surman ja Asema-aukion tapahtumien aikaisen kommentoinnin myötä.

Sisäministeriksi noussut Paula Risikko (kok) puolestaan totesi 13.9.2016 Ylen lähetyksessä, ”että Kajaanin tapahtumista on vielä liian vähän tietoja johtopäätösten vetämiseksi”.

Arvojohtaja Niinistö ei ottanut kantaa Otanmäen surmatyöhön. Sen sijaan Niinistö otti voimakkaasti kantaa ja järkyttyi jo heti aamusta" 21.3.2016, kun tummapintaisen Valtteri-pojan markkinoinnin ammattilaisena toimiva äiti astui Valtterin kanssa julkisuuteen ja kertoi pojan jääneen bussipysäkille ihonvärinsä vuoksi.

Valtterin ja hänen äitinsä väitteelle ei ole tähän päivään mennessä esitetty ainoatakaan pätevää todistetta. Sen sijaan totta on, että suomalaismies tapettiin ja sadat suomalaisnaiset ovat joutuneet turvapaikanhakijoiden tekemien seksuaalirikosten uhreiksi, jonka lisäksi turvapaikanhakijat ovat ryöstäneet, aiheuttaneet kroonisen terroriuhan ja toteuttaneet ensimmäisen terrori-iskun.

Yhteisenä piirteenä, jolla saattaa olla jotain tekemistä motiivien kanssa, useimpia rikoksiin syyllistyneitä turvapaikanhakijoita yhdistää islam. Ainoat tahot, joille yhteisen motiivin löytäminen tuottaa edelleen tuskaa, ovat poliittinen eliitti, valtamedia, poliisin tutkijat ja suomalainen oikeuslaitos.

Ulkomaalaisrikollisuuden kasvava ongelma ja terroriuhka ovat syntyneet kahdesta perussyystä, joista toinen on EU-jäsenyys ja toinen jäsenyyteen sidoksissa oleva Schengen eli avoimet rajat.

Kansalaisten oikeustajua ja moraalia ei voi olla alentamatta tapa, jolla presidentti, pääministeri ja sisäministeri ovat osoittaneet väheksyntäänsä suomalaisten turvallisuudelle samaan aikaan, kun ovat useaan otteeseen puolustaneet turvapaikanhakijoita ja todenneet, että rajaa ei voi sulkea sulkeutumatta itse.

Tasavallan presidentti Niinistö katsoi rajan avoimuuden ja vapaan liikkuvuuden –ideologian niin merkittäväksi asiaksi, että nosti sen esiin välittömästi Turun terrori-iskun jälkeen suurlähettiläspäivillä pitämässään puheessa. Niinistön mukaan ”Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse” .

Suomalaisen valtamedian kyvyttömyydestä muistuttaa poliitikkoja ja presidenttiä tosiasioista kertoo ikävästi se, että yksikään median edustaja ei kyseenalaistanut presidentin valheellista väitettä.

Tosiasiassa useat EU-maat ovat sulkeneet rajansa eri pituisiksi ajoiksi. Jos presidentti Niinistöä on uskominen, ainakin Saksa, Itävalta, Ranska, Tanska, Ruotsi ja Norja ovat käpertyneet itseensä, koska ovat aloittaneet rajatarkastukset.

Kun katsoo Suomen tilannetta Virosta käsin, ei voi olla huolestumatta ainakin kahdesta vakavasta asiasta. Ensinnäkin siitä, kuinka välinpitämättömiä maan poliittiset johtajat tuntuvat olevan OMIEN kansalaistensa turvallisuudesta. Toisena, lähes yhtä merkittävänä asiana nousee esiin suomalaisten sananvapauden rajoituksiin pyrkivä poliittinen toiminta, joka alkaa muistuttaa DDR:n ja Neuvostoliiton harjoittamaa ihmisvainoa.

Merkittävimpänä erona neuvostoaikaan näyttää olevan se, että tällä kertaa vihervasemmisto (vas, vihr, sdp) on saanut rinnalleen keskusta-oikeistoa edustavat rkp:n ja kokoomuksen sekä Sipilän taakse ryhmittyneet liberaalikepulaiset.

Suomalaistyyppistä oman kansan halveksuntaa ei ole nähtävissä entisissä itäblokin maissa, kuten Baltian maat, Unkari, Puola, Tsekki ja Slovakia. Kokemukset opettavat näkemään ja tunnistamaan vaaran, kuten tämän tekstin alussa oleva virolaisnaisen teksti kertoo.

 

Heikki Porkka la 14.10. 14:35

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Perussuomalaisia johdetaan Brysselistä?

to 14.03. 13:48

Suomi on kulkemassa kohti katastrofia?

to 07.03. 09:17

Mitä saa 3 200 miljoonalla (3,2 miljardilla) eurolla vuodessa?

ti 05.03. 12:54

Perussuomalaisista, vihreistä, maahanmuutosta ja sukupuolista

ke 27.02. 12:47

Yle pimittää merkittävää tietoa Ranskan antisemitismistä

ke 20.02. 19:22

Pahuuden kultin palvonta palvelee liittovaltion tavoittelua

to 14.02. 10:18

Rappio raastaa Suomi-politiikkaa

ti 12.02. 12:18

Hybridivaikutetaan

ma 11.02. 14:11

Sdp:n poliittisesta uskottavuudesta

to 07.02. 11:43

Grooming, Helsingin Sanomat ja ikävämpi todellisuus

ke 06.02. 15:50

blogit

Vieraskynä

Amerikasta mallia vihapuhekampanjaan

la 16.03.2019 12:34

Juha Ahvio

Vuosi 2019 totuuden valossa: Miksi kristityn tulee olla kansallismielisen isänmaallinen?

su 17.03.2019 10:23

Professorin Ajatuksia

Suomalaiset haluavat vihervasemmiston hallitukseen

su 17.03.2019 10:06

Jukka Hankamäki

Yliopistotyöpaikat ja opiskelupaikat suomalaisille

su 17.03.2019 10:08

Petteri Hiienkoski

Terrorismista länsimaisen demokratian tuhoamiseen

ma 18.03.2019 01:44

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Riittää, että kansa on sitä mieltä

ti 05.03.2019 14:48

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Työvoiman tarveharkinnan poiston tuhoisat seuraukset

la 16.03.2019 16:17

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Lapset marssilla - kuten suomettumisen aikana

pe 15.03.2019 20:46

Mika Niikko

Kuka opettaa sinun lapsellesi seksuaalisuudesta?

ma 28.01.2019 22:12

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Otsikko

su 10.03.2019 10:50

Heikki Porkka

Perussuomalaisia johdetaan Brysselistä?

to 14.03.2019 13:48

Tapio Puolimatka

Kirjablogi: Vaarallinen vihreä valhe

su 17.03.2019 10:11

Olli Pusa

Berner kävelevänä skandaalina

pe 22.02.2019 00:16

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

ISIS-morsiamet - tätä dokumenttiä ei Yle esitä

ke 13.03.2019 20:09

Reijo Tossavainen

Journalistin päätoim. M. Pettersson: "Me vaikutamme äänestystulokseen"

to 14.03.2019 18:27

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Tyhjästä on paha nyhjästä

la 16.03.2019 11:29

Timo Vihavainen

Törkeä tapaus

su 17.03.2019 10:07

Matti Viren

Populismia

ti 19.02.2019 23:20