Blogi: Heikki Porkka, ti 24.10.2017 13:27

Maa tuleb täita lastega (Maa tulee täyttää lapsilla)

”…maa tulee täyttää lapsilla, maan omilla lapsilla…”

Suomessa sanat ovat syntiä, varsinkin, jos osuu maaliin eli edes hipaisee feministien, monikultturistien tai haittamaahanmuuttoa kannattavien herkkää hipiää.

Kosketelkaa toisianne, todettiin humoristisesti vielä pari vuosikymmentä sitten tv-ohjelmassa. Sanonnalla haluttiin nähtävästi kannustaa suomalaisia osoittamaan tunteitaan näkyvämmin ja avoimemmin.

Tänä päivänä ollaan huolestuneita seksuaalisesta ahdistelusta, koskettelusta ja puheista, joiden ajatellaan loukkaavan henkilöä joko fyysisesti tai psyykkisesti.

Seksuaalisesta ahdistelusta huolestuttiin julkisesti (”luotettavassa mediassa”, feministien piirissä ja punavihreässä kuplassa) vasta siinä vaiheessa, kun ahdistelijan perikuvaksi nostettiin valkoihoinen heteroseksuaali mies. Ja kaiken päälle mies, joka edustaa punavihreiden feministien ja kaikkien maailman sosialistien ykkösvihollista, Yhdysvaltoja.

Ahdistelusta ei huolestuttu vaan sitä peiteltiin ja vähäteltiin monin tavoin, kun raiskauskäyrät ja seksuaalisen ahdistelun mittarit kääntyivät muutama vuosi sitten koilliseen muslimimiesten voimakkaan Eurooppaan tunkeutumisen seurauksena.

Yksikään feministi, demari, kommunisti tai kokoomusliberaali ei esittänyt huolestumistaan järkyttävästä raiskaus- ja ahdistelutilastojen muutoksesta. ”Luotettava media” ei päivitellyt muslimimiesten raiskaus- ja ahdisteluintoa vaan pikemminkin pyrki kaikin tavoin vaikeuttamaan laittomasti maahan saapuneiden poistamista.

Aktiivisemman ja ehkäisemättömän seksuaalielämän pariin puoluetovereitaan ja suomalaisia kannustanut äijäfeministiksi itsensä nimennyt Antti Rinne (sdp) sai maistaa feminismin ja punavihreän kuplan ilkeää syleilyä, kun erehtyi esittämään puheessaan huolensa väestön määrän vähenemisestä. Hän vihjaisi, että suomalaisten pitäisi tehdä enemmän lapsia. Rinteen sanoista riemastuivat demarinaiset ja monet feministit.

Rinne lausui elokuussa 2017 seuraavaa:

”Suomessa syntyy tänä vuonna ensimmäisen kerran sitten 1860-luvun nälkävuosien alle 50 000 lasta. Tämä on hyvin vakava asia. Mikään kansakunta ei voi kehittyä paremmaksi, elleivät sen tulevaisuutta turvaa uudet sukupolvet.”

Helsingin Sanomien artikkelissa Rinteen kerrotaan todenneen, että ”suurten ikäluokkien syntymän aikaan perheitä kannustettiin lapsien tekoon mainoslauseella ”neljäs isänmaalle””.

Rinne painotti, etteivät ”puolueet päätä, mitä makuuhuoneessa tapahtuu tässäkään asiassa, mutta voimme poistaa ihmisten huolia perheen perustamiseen liittyen” tarkoittaen poliittista päätöksentekoa, jonka avulla voidaan helpottaa lapsiperheiden elämää ja kannustaa tällä tavoin lasten hankintaan.

Me Naiset -lehden mukaan Rinteen sanoja pidettiin seksistisinä ja holhoavina.

Liisa Jaakonsaarelle (sdp) Rinteen puhe toi mieleen natsit:

”Ei voi mitään, mutta synnytystalkoot tuo mieleen kolmannen valtakunnan ja kansallissosialismiin. Sori vaan toverit.”

Vihreiden nuorten puheenjohtaja Iiris Suomela puolestaan avautui seuraavasti:

”Ongelma ei ole termi synnytystalkoot vaan koko ajatus siitä, että ihminen synnyttäisi isänmaan takia. Minun kohtuni on minun. Feminismi.” 

Iiris Suomelan kommentti kertoo raadollisesti sen, miksi maa (Suomi) makaa kuten nykyään tekee.

Kenenkään ei ole pakko synnyttää, mutta itsekkyyden korostamisen nousu hyveeksi on yksi huolestuttavimpia piirteitä nykyisessä Suomessa. Ei kukaan synnytä ajatuksella, minun uhraukseni isänmaalle, vaan lapsi hankitaan yleisimmin kahden aikuisen rakkauden seurauksena. Tosin muitakin syitä lapsen syntymiseen on, mutta rakkauden hedelmänä syntyneet lapset lienevät edelleen suurin ryhmä vastasyntyneistä.

Emma Kari (vihr) oli tavoilleen uskollinen:

”On kyllä pakko sanoa, että synnyttäminen ei ole naisen isänmaallinen talkootehtävä suoritettavaksi valtiolle.”

Rinne sai osakseen runsaasti ivaa. Me Naiset laati kahdeksan kohdan pilkallisen listan, jonka sisältö on lehden mukaan vähintään yhtä hyvä kuin Rinteen malli. Listalta löytyvät esimerkiksi mokkapalatalkoot, jallutalkoot, kahvinkeittotalkoot ja lattianpesutalkoot.

Yleisradiossa ja muualla ”luotettavassa mediassa” paljon näkyvyyttä saanut feministi Saara Särmä intoutui twiittaamaan kasvokuvansa ja neljän jaloviinashotin kera:

”Unohtakaa synnytystalkoot, jallutalkoot on paljon paremmat.”

Feministien narinaa ilmestyi tukemaan useita suvaitsevaisia miehiä, yhtenä heistä toimittaja ja ohjaaja Axa Sorjanen, jonka twiitissä paljastuu kirjoittajan todellisuuspakoisuus:

”Rinteen synnytystalkoot paljastavat, että demarit eivät persupelossaan myönnä, että maahanmuutto on realistisin tapa turvata huoltosuhde.”

Punavihreän kuplan sisällä ei kyetä myöntämään absoluuttista totuutta, jonka mukaan Suomen suosima maahanmuuttopolitiikka ei paranna huoltosuhdetta vaan heikentää sitä. Lisäksi Suomeen ja Eurooppaan Afrikasta ja Lähi-Idästä suuntautuva massiivinen (haitta)maahanmuutto kasvattaa hiilijalanjälkeä ja aiheuttaa vakavia yhteiskunnallisia uhkia kuten esimerkiksi terrorismia, terrorismin uhkaa, kulttuurisia konflikteja, seksuaalirikollisuuden huimaa kasvua, köyhyyden lisääntymistä ja kantaväestön syrjintää.

Rinne ei pakottanut ketään lasten tekoon. Hän kertoi ainoastaan totuuden siitä, että nykyisellä menolla suomalaisten määrä kääntyy niin jyrkkään laskuun, että siitä muodostuu ongelma tulevaisuudessa. Rinne ei myöskään kehottanut ketään tekemään lapsia isänmaallisuus mielessään vaan antoi esimerkin historiasta. Jokainen voi tulkita esimerkin omalla tavallaan, joko pahantahtoisesti tai hyväntahtoisesti.

Feministit ja heidän hännystelijänsä valitsivat pahantahtoisuuden. Kiusallani totean, että valitsivat ajatustavan, joka on isänmaalle pahaksi.

Virolaisilla on hiukan toisenlainen asenne ja ymmärrys. Pieni kansa tiedostaa, että sen kulttuuri ja kieli säilyvät vain, jos virolaisia syntyy riittävästi. Nimenomaan sellaisia virolaisia, jotka arvostavat omaa maataan ja sen kulttuuria.

Kukaan ei voi päättää etukäteen, arvostaako syntyvä lapsi omaa maataan ja sen kulttuuria, joten ainoa keino saada kasvava lapsi tielle, jossa hän oppii arvostamaan isänmaata, on säilyttää ja ylläpitää elementtejä, jotka tukevat isänmaanrakkautta.

Perustana täytyy olla tila, jossa jokaisella on mahdollisuus säälliseen asumiseen, riittävään ravinnon saantiin, terveydenhoitoon ja koulutukseen, joka mahdollistaa työnteon.

Jos ja kun perusasiat ovat kohtuullisessa kunnossa, onnistuu omaleimaisuuden säilyttäminen kulttuurin aktiivisen vaalimisen myötä. Tämä työ toteutuu parhaiten kodin, koulun ja paikallisten suosimien perinteiden avulla.

Virossa perinteiden vaaliminen ei ole missään vaiheessa tarkoittanut paikalleen jämähtämistä vaan sitä, että kulttuurin uusia tuulia syntyy oman kulttuurin vapaaehtoisen ja hitaan muuttumisen myötä. Esimerkiksi siten, että metallimusiikkia soittavan Metsatöll-yhtyeen musiikki soi taustalla, kun nuoret esittävät kansantanssia hiukan modernimpaan tyyliin.

Niin kauan kuin koti ja koulu antavat arvon oman maan historialle ja kulttuurille, niin kauan säilyy myös se perusta, jolle kulttuurinen kunnioitus rakentuu. Valtion eli poliitikkojen tehtävänä on mahdollistaa toimintaedellytykset.

Viron tunnetuin kulttuurinen piirre on laulaminen, jonka voimalla yhteishenkeä on pidetty yllä myös ahdingon ja vainon vuosina. Lauluperinteen lisäksi Virossa on runsaasti erilaisia pienempiä omaleimaisia kulttuurisia alueita, jotka ovat edelleen elinvoimaisia.

Viime viikonlopulla tunnetut virolaiset muusikot ojensivat ennakkoon lahjansa ensi vuonna 100 vuotta täyttävälle Viron valtiolle.

Toomas Lunge ja Ivo Linna sekä Lenna Kuurmaa, Birgit Sarrap (ent.Õigemeel), Stig Rästa, Hanna-Liina Võsa, Koit Toome, Henry Kõrvits, Liisi Koikson, Ruslan Trochynskyi ja Hele Kõrve lapsineen tekivät uuden version vuonna 1987 julkaistusta kappaleesta Maa tuleb täita lastega (Maa tulee täyttää lapsilla).

Suomensin kappaleen sanat, en kovin runollisesti, hiukan vapauksia ottaen, mutta perusasiat säilyttäen. Samalla mietin millaisen metelin suomalaiset kuplaihmiset nostaisivat virolaismuusikoiden uudelleen lämmittämän vuonna 1987 julkaistun kappaleen sanoista ”…ja taistella kaikkea vastaan, joka on vierasta tai vihamielistä, joka on vihamielistä tai valheellista…” sekä kohdasta  ”…maa tulee täyttää lapsilla, maan omilla lapsilla…”.

Maa tuleb täita lastega

(Isän)Maa tulee täyttää lapsilla
ja lastenlapsilla
ja lastenlastenlapsilla
maa tulee täyttää lapsilla
lauluilla ja lapsilla
ja taistella kaikkea vastaan

joka on vierasta tai vihamielistä
joka on vihamielistä tai valheellista
ja taistella, jos mahdollista
jos mahdollista ja tarpeellista
sillä elämä on rajallinen
ja lapsille jää tulevaisuus.

(Isän)Maa tulee täyttää lapsilla
ja lastenlastenlapsilla
jos haluaa säilyttää
ja tulevaisuuden varmistaa
maa tulee täyttää lapsilla,
maan omilla lapsilla,
lauluilla ja lapsilla,
maa tulee täyttää lapsilla

(Isän)Maa tulee täyttää lapsilla
lastenlapsilla
ja lastenlastenlapsilla

Viro oli sävelmän ensi esityksen aikaan miehittäjän vallassa. Noin 50 vuotta kestäneen (1940 – 1991) miehityksen aikana virolaisten osuus väestöstä laski 97 prosentista 61,5 prosenttiin. Kommunistien toteuttamien julmien etnisten puhdistusten tarkoituksena oli kansallishengen hävittäminen ja ideologisesti puhtaan neuvostoihmisen (kommunistin) luominen.

Tällä hetkellä virolaisia on noin 70 prosenttia väestön koko määrästä.

Kappaletta kuunnellessa nousi väistämättä mieleen meteli, jonka Rinteen lasten tekoon kannustanut puhe sai aikaan.

Kuinka ymmärtämätön ihminen on, jos hän ei kykene oivaltamaan minkä vuoksi hän elää vielä toistaiseksi kohtuullisen vapaassa ja sivistyneessä maassa. Kun ihminen unohtaa taustansa ja halveksii historiaansa, mitä hän luulee saavansa tulevaisuudessa?

Kansallisissa kulttuurisissa arvoissa ja historian kunnioittamisessa sekä maataan arvostavissa lapsissa on tulevaisuus. Monikulttuurinen, ei kenenkään maa, ei palvele ketään vaan on konsensusmaisesti yhtä ikävä paikka lähes kaikille sen asukkaille.

Suomalaisten ennakointikyky on ollut toistaiseksi kovin heikolla tolalla. Eteläisen naapurin historiasta ja nykyisyydestä olisi paljon opittavaa.

Viroon matkaajille suosittelen erityisesti Tallinnan miehitysmuseoon, Tallinnan Vanhan kaupungin Pagari-kadun KGB-kidutusselleihin, Tarton Pepleri-kadun KGB-vankilamuseoon, Paiden kaupungin Ritarilinnan raunioiden Vallitornissa olevaan museoon sekä Saarenmaan Kuressaaren Piispanlinnan museoon ja linnan sisäpihan nurkkauksessa olevaan miehityksen uhrien muistolle tehtyyn tilaan tutustumista. Visiittien jälkeen luulisi kiivaimman sosialismin ja kommunismin tavoitteluinnon haihtuvan taivaan tuuliin.

Vapaus on arvokas asia, liian arvokas haihattelevien feministien ja punavihreiden armoille jätettäväksi.

PS. Monikulttuurisuudella tarkoitetaan kirjoituksessa islamin pakkosyöttöä länsimaiseen yhteiskuntaan. Suomessa on aina ollut monenlaisia kulttuureja, pohjalainen, hämäläinen, saamelainen jne. Kaikkia Suomen perinteisiä kulttuureja yhdistää länsimaisten arvojen kunnioittaminen, jota islamilainen maailma sharioineen ja esikuvineen puolestaan halveksii. Jokainen shariaa vaativa, Muhammedia esikuvana pitävä tai koraanin sanaa kirjaimellisesti noudattava muslimi on fundamentaalinen eli todellisuudessa länsivihamielinen.

Heikki Porkka ti 24.10. 13:27

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Tanska - maahanmuuttovastainen sosialidemokraattinen puolue voitti vaalit

to 06.06. 11:26

Ennusteita ja kohunpoikasia maahanmuuttopolitiikan liepeiltä

la 25.05. 11:15

Yle, Trump, Orban, Salvini, "islamismi" ja Tynkkynen

ti 14.05. 12:56

Korruptiota se on pienikin korruptio

su 12.05. 13:52

Gallup elää - mikä on politiikan suunta?

pe 10.05. 11:56

Kärkihankkeena maailmanhalaus

to 09.05. 13:40

Tuolileikin kautta verohelvettiin?

ke 08.05. 15:29

Pedofiilien ja terroristien kultamaa

ti 07.05. 13:44

Äänestäjän kuluttajansuoja Suomessa

ma 06.05. 11:00

Suojelupoliisi ongelmien keskiössä

to 02.05. 22:00

blogit

Vieraskynä

Päivi Räsäsen avoin kirje arkkipiispa Luomalle

ti 18.06.2019 23:56

Juha Ahvio

"Vihapuheen" torjunta, sananvapauden rajoittaminen ja ilmastohulluus etenevät

la 15.06.2019 22:54

Professorin Ajatuksia

Jos 100 200 miljoonaa ihmistä lähtee Afrikasta liikkeelle...

ti 18.06.2019 23:47

Marko Hamilo

Puolusta Eurooppaa, äänestä euroskeptikkoa

la 25.05.2019 16:12

Jukka Hankamäki

Tarkistuksia Titanicin törmäyskurssiin

ti 04.06.2019 23:07

Petteri Hiienkoski

Uutisointi europarlamenttivaaleista harhaanjohtavaa: Mitä jäikään kertomatta?

to 30.05.2019 02:44

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

PS:n eurovaalitulos historiansa paras

ma 27.05.2019 20:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Etiopialaiset mysteerimiehet junassa

ma 17.06.2019 13:44

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Entä jos ei ole Pride-uskossa?

ti 18.06.2019 23:53

Mika Niikko

Kuka kantaa vastuun SETA-lobbareiden aiheuttamista peruuttamattomista vahingoista?

ti 28.05.2019 22:52

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

HBO Chernobyl sarja - Greenpeacen valheellista narratiivia

su 16.06.2019 10:20

Heikki Porkka

Tanska - maahanmuuttovastainen sosialidemokraattinen puolue voitti vaalit

to 06.06.2019 11:26

Tapio Puolimatka

Sukupuoli-ideologia estää kriittisen seksuaalikasvatuksen

ti 18.06.2019 00:49

Olli Pusa

Tuomioistuin poliittisena toimijana?

to 13.06.2019 22:46

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Ev.-lut kirkosta vasemmiston kivakerho

ti 18.06.2019 13:42

Reijo Tossavainen

Demarit seuraavat kepua tuhon tiellä

ti 18.06.2019 11:46

Jessica Vahtera

Feministinen hallitus täysin tasa-arvoton

pe 24.05.2019 15:56

Pauli Vahtera

Kansanvaihdon kiihdyttäminen

pe 07.06.2019 23:27

Timo Vihavainen

Maa, joka oli

ti 18.06.2019 23:48

Matti Viren

Hiilinielut ja markkinatalous

ti 11.06.2019 23:28