Manhattanin islamilainen terrori-isku "monimuotoisuusviisumiohjelman" seurauksia

"Kansallisen turvallisuuden tietoturva-aukko, jota terroristit ja järjestäytyneet rikolliset ovat käyttäneet ei vain päästäkseen Yhdysvaltoihin, vaan tuodakseen myös muita sinne"

Ulkomaat pe 03.11.2017 05:39
kuva: pixabay

Yhdysvaltain maahanmuuttojärjestelmä on merkittävästi virheellinen ja "valuvikainen" mahdollistaessaan terroristien pääsyn maahan. 11.9.2001 tapahtuneen World Trade Centerin iskun jälkeen ei ole ryhdytty mihinkään vakaviin toimiin tämän keskeisen ongelman ratkaisemiseksi. Sen sijaan maista, joiden tiedetään olevan jihadistien ja islamististen ideologioiden "maanjäristyspesäkkeitä" ja tunnettuja terrorismista, osallistutaan eniten tähän "viisumiarpapeliin", jonka avulla New Yorkinkin hyökkääjä onnistui pääsemään Amerikkaan.

Näin kirjoittaa Majid Rafizadeh, Lähi-idän kansainvälisen Amerikan neuvoston puheenjohtaja Gatestone -instituutin "Lopettakaa viisumilotto - portti jihadisteille" -artikkelissaan.

Lokakuun 31. päivänä New Yorkin jihadistisessa hyökkäyksessä uzbekistanilainen terroristi Sayfullo Habibullaevic Saipov ajoi vuokraamallaan avolavakuorma-autolla täpötäydelle pyörätielle ala-Manhattanilla - vain korttelin päässä World Trade Centeristä. Hän murhasi ainakin kahdeksan ihmistä ja haavoitti kahtatoista ihmistä.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump vaati välittömästi "monimuotoisuusviisumiohjelman" lakkauttamista.

Helsingin Sanomat syytti heti Trumpia "puolitotuuksista ja vahvistamattomista väitteistä", joissa tosiasioita oli HS:n mukaan "korkeintaan siteeksi".

Lähi-idän kansainvälisen Amerikan neuvoston puheenjohtaja Majid Rafizadeh muistuttaa, että valtamedia epäilemättä haluaa mieluusti salata totuuden uzbekistanilaisesta Saipovista.

Rafizadehin mukaan Saipov saapui Yhdysvaltoihin senaattori Chuck Schumerin "monimuotoisuusohjelman ansiosta".

Hän tähdentää, että Yhdysvaltojen maahanmuuttojärjestelmässä on monia "valuvikoja", mutta "moniarvoisuuslotto" on yksi niistä pahimmista.

Rafizadeh kiinnittää artikkelissaan myös huomiota poliitikkojen kieroiluun.

Hänen mukaansa poliitikot välttelevät myöntämästä, että "yksinäisiä susia" olisi terroristien joukossa ja väittävät, että Saipovkaan ei ole yhteydessä Yhdysvaltojen laajempiin verkostoihin tai että todisteita muista rikostovereista edes olisi.

"Meillä ei ole minkäänlaisia todisteita siitä, että tässä oli kyse mistään muusta kuin yksin toimineesta henkilöstä. Meillä ei ole todisteita siitä, että se liittyisi kehenkään tai mihinkään, tai aiheuttaisi mitään jatkotoimenpiteitä", New Yorkin kuvernööri Andrew Cuomo totesi.

Lisäksi Rafizadeh huomioi, että monet valtamediassa kieltäytyvät tarttumasta terrorismin taustalla oleviin syihin ja pidättäytyvät täysin raportoimasta islamin yhteydestä terrorismiin.

Esimerkiksi CNN:n Jake Tapper oli New Yorkin iskun jälkeen kutsunut "Allahu akbaria kauniiksi ilmaisuksi oikeissa tilanteissa".

Vaikka "Allahu akbarissa" ollaan niin Allahin juurilla ja terrorismin ytimessä kuin vain mahdollista, valtamedia etsii minkä tahansa tavan puolustaa islamia.

"Allahu akbarin" kutsuminen kauniiksi "missään olosuhteissa" osoittaa poliittisen korrektiuden sokeuttavan mielen, jossa ei ole enää mitään yhteyttä todellisuuteen, vaan sydämen piittaamattomuutta ja tunteettomuutta terroristien viattomia uhreja kohtaan, videoesittelyssä yritetään kuvata vasemmistolaismielisen valtamedian toimittajien tunnemaailmaa ja terveen järjen puutetta kansallisen turvallisuuden ollessa uhattuna.

Yle pohti, mikä uzbekkeja ajaa terrori-iskuihin ja haki syitä köyhästä diktatuurista, kidutuksesta ja vainosta.

Tukholmassa huhtikuussa kuorma-autoiskun tehneen uzbekistanilaisen Rakhmat Akilovin väkijoukkoon ajamista ja useiden viattomien surmaamista Yle pehmitteli kertomalla Akilovin "päiväkausien kiduttamisesta vankisellissä hänen osallistuttuaan vappumielenosoitukseen, missä heilutettiin rauhansymboleja".

New Yorkin "halloweenmurhaajaksi" nimitetty Saipov on ollut ylpeä aiheuttamastaan verilöylystä ja todennut sen tuntuneen hyvältä. Hän oli halunnut tappaa mahdollisimman monta ihmistä ja pyytänyt Isis-lippua sairaalaan, johon hän joutui poliisin ammuttua häntä vatsaan.

"Oleskelulupa-arvonnalla", "monimuotoisuusviisumiarpajaisohjelmalla" hyväksytään ja myönnetään vuosittain 50 000 ihmiselle "Green Cardeja" täysin satunnaisesti.

Rafizadeh korostaa, että joidenkin maiden, kuten Kanadan ja Iso-Britannian kansalaisten ei sitä edes sallita hakea. Muut maat, joiden tiedetään olevan jihadistien ja islamististen ideologioiden pesäkkeitä, voivat sen sijaan osallistua.

Hakijan ei edes tarvitse olla käynyt peruskoulun yläastetta tai lukiota.

Rafizadehin mukaan eniten näitä arpajaisia käyttävät sellaisten maiden kansalaiset, jotka tunnetaan terrorismista - erityisesti Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja Keski-Aasian maat, kuten Afganistan, Algeria, Egypti, Iran, Irak, Libanon, Libya, Nigeria, Saudi-Arabia, Somalia, Syyria, Turkki, Jemen ja Uzbekistan.

Rafizadeh kertoo:

"Jos olisit kasvanut Syyriassa ja Iranissa, kuten minä, olisit nähnyt islamistien kokoontumisen ryhmiin edistääkseen tavoitteitaan. Olisit myös nähnyt heidän yllyttävän ja ilmoittavan yhteistyökumppaniryhmilleen eri tavoin, mukaan lukien sosiaalisen median, kuinka päästä Yhdysvaltoihin monimuotoisuusviisumiohjelman kautta."

He avoimesti näyttivät sen olevan heidän tilaisuutensa päästä Yhdysvaltoihin ja aiheuttaa tuhoa maalle ja sen kansalaisille, joita he pitävät vihollisinaan, Rafizadeh jatkaa.

Rafizadeh painottaa myös sitä, että näissä arpajaisissa ei ainoastaan vain voittaja pääse päämäärään. Kun ulkomaalainen voittaa "moniarvoisuuslotossa", Yhdysvallat jakaa viisumit myös hänen perheelleen - riippumatta siitä, missä he ovat syntyneet:

"Tästä syystä arpajaisohjelman ansiosta Yhdysvaltoihin tulevien ihmisten määrä on tosi asiassa paljon suurempi kuin 50 000 vuodessa."

Lisäksi pyrkijöillä ei tarvitse olla ammattitaitoa, koulutusta tai edes englannin kielen taitoa. Yhdysvallat antaa Green Cardit kenelle tahansa varauksettomasti.

Hakemus voidaan helposti hoitaa verkkosivustolla ja hakeminen on ilmaista. Jos hakija voittaa, hän saa pysyvän oleskeluluvan ja tien kansalaisuuteen.

Rafizadeh alleviivaa, että monet paljon pätevämmät ja ahkerammat ihmiset Yhdysvalloissa - ammattitaitoiset työntekijät, veronmaksajat, lääkärit, insinöörit ja toimitusjohtajat - joutuvat tyytymään vuosien ajan tilapäisiin viisumeihin.

"Toiset odottavat ja kamppailevat loputtomasti saadakseen Creen Cardin laillisesti."

Rafizadeh huomauttaa, että viisumiarpajaisilla Amerikkaan pyrkineiden kymmenien tuhansien islamistien joukossa on joka vuosi "vääräuskoisia" amerikkalaisia tappavia ​​ja koko kansakuntaa terrorisoivia ja se juuri on heidän päämääränsä.

Oikea Media kirjoitti elokuussa, kuinka islamistiset vakoojat soluttautuvat länteen ja lähettävät agenttejaan useissa eri "valeasuissa" - etenkin Yhdysvaltoihin valvomaan, uhkaamaan ja terrorisoimaan "vääräuskoisia".

Rafizadeh luettelee myös muita tähän "viisumionnenpeliin" liittyviä epäkohtia ja lieveilmiöitä.

Terrori-iskut ovat näiden arpajaisten "tuloksista" kaikkein näkyvimpiä rikoksia ja muut jäävätkin sitten huomaamatta. Myös itse arpajaiset ovat muuttuneet vilpillisiksi.

Arpajaisohjelma muodostaa lisäksi terveysriskejä amerikkalaisille. Jos ja kun maailmanlaajuiset epidemiat esiintyvät, kuten Ebola-virus, arpajaisviisumiohjelmaa ei keskeytetä. Viruksia ja muita vakavia tartuntatauteja kantavia ihmisiä pääsee helposti maahan.

Jopa seulonta- ja täytäntöönpano-oikeudenkäyntimenettelyt ovat epäluotettavia ja aiheuttavat merkittävän kansallisen turvallisuusriskin.

Janice Kephart National Immigration Studies -tutkimuslaitokselta todistaa :

"Diversity Visa (DV) -ohjelma on käsittämätön tahra maahanmuuttojärjestelmässämme, joka on aikansa elänyt, mikä tarkoitus sillä lienee ollutkaan. Hakijoiden pätevyyttä tai henkilöllisyyttä ei voida asianmukaisesti tarkistaa. Oikeastaan ohjelma ei tiedä, ketä nämä hakijat ovat tai heidän todellisia tarkoitusperiä tulla Yhdysvaltoihin. Ohjelma on kansallisen turvallisuuden tietoturva-aukko ja sitä terroristit ja järjestäytyneet rikolliset ovat käyttäneet ei vain päästäkseen Yhdysvaltoihin, vaan tuodakseen myös muita sinne. Ulkoministeriön epävirallisten lausuntojen mukaan ohjelma on täynnä petoksia ja vilppiä, osittain siksi, koska soveltuvuusstandardit ovat niin alhaiset."

Rafizadeh teroittaa, että poliittisen korrektiuden sijaan pitäisi keskittyä suojelemaan omaa kansaa. Ohjelma ei tarjoa mitään humanitaarista, poliittista tai taloudellista tarkoitusta Amerikalle.

"Terroristeilla on yhteinen tavoite tuhota kaikki se, mitä me arvostamme. He eivät välitä poliittisesta korrektiudesta tai siitä, mikä arpajaisten todellinen tarkoitus voisi olla. He näkevät vain mahdollisuuden ja tilaisuuden käyttää hyväksi maahanmuuttajien turvallisuusjärjestelmässä olevaa aukkoa."

Rafizadeh kehottaa vaatimaan tämän "järjenvastaisen moninaisuusloton" lopettamista:

"Kuvitelkaa kuinka paljon enemmän hävitystä tapahtuu, jos mitään ei tehdä."


 

Tytti Salenius pe 03.11. 05:39

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Pääuutiset

blogit

Laura Huhtasaari

Toisinnäkijät

Klo 15:38.

Heikki Porkka

Oulun tauti vai uusi imago?

Klo 13:05.

Jukka Hankamäki

Yksittäisistä yleiseen: mikä on tarpeeksi?

Klo 00:08.

Timo Vihavainen

ltävalta sotii ja nai

Klo 00:07.

Professorin Ajatuksia

Uusia "palestiinalaisia"

Klo 00:06.

videot