Kristitty opettaja kutsui "transpoikaa" vahingossa tytöksi Britanniassa - voi menettää työnsä

"Sekopäinen maailma, kun biologisen tosiasian julkituomisen takia joutuu kuritettavaksi"

Ulkomaat ke 15.11.2017 05:34
kuva: Youtube

Daily Mail kertoo Britanniassa tapahtuneesta selkkauksesta, jossa kristitty matematiikan opettaja, Joshua Sutcliffe oli kehunut "hyvin tehty tytöt" oppilaalle ja hänen ystävälleen nähdessään parin työskentelevän luokassa.

Nyt hän saattaa menettää työnsä Oxfordshiren osavaltion lukiossa sen takia, että oli viitannut oppilaaseen tyttönä, joka on kyllä syntynyt tytöksi, mutta identifioi itsensä pojaksi.

Matematiikan opettaja oli pyytänyt anteeksi, kun oppilas oli "korjannut virheen" eikä hän ajatellut enempää tapahtunutta ennen kuin vasta kuusi viikkoa myöhemmin, kun hänet pyydettiin puhutteluun oppilaan äidin tehtyä sattumuksesta valituksen.

Opettajalle kerrottiin opetuksen keskeyttämisestä siihen asti, kunnes Oxfordshiren koulu tutkii häntä vastaan ​​tehdyt "transsukupuoliset valitukset".

"Olin aina yrittänyt kunnioittaa oppilasta ja pitää kiinni ammattitaidostani ja rehellisyydestäni, mutta minusta tuntui, että koulu yritti pakottaa minut noudattamaan sen liberaalia, vasemmistolaista agendaa", Sutcliffe kertoo.

Opettaja myönsi välttävänsä käyttämästä "he" ja "she" -pronomineja oppilaaseen, mutta kristittynä hän uskoo, että on väärin kutsua jotakin tytöksi syntynyttä pojaksi. Hän myös tunnusti vastuunsa opettajana ja kristittynä kohdella kaikkia oppilaita kunnioittavasti.

"Olen tasapainottanut nämä tekijät käyttämällä oppilaan valitsemaa nimeä ja vaikka en tarkoituksellisesti viitannut oppilaaseen tyttönä, uskon olevan järkevää kutsua jotakin tytöksi, joka on syntynyt tytöksi", Sutcliffe perusteli.

Tutkimuksessa todettiin, että Sutcliffen "sukupuoleen perustuvien pronominien välttäminen" on rikkomus "koulun ohjesääntöihin, joissa vaaditaan osoittamaan tietoisuutta opiskelijoiden seksuaalisesta ja kulttuurisesta monimuotoisuudesta".

Sutcliffe oletti tutkimuksen olevan lyhyt ja että hän pian palaisi luokkahuoneeseen, mutta häntä kuulusteltiin tunnin ajan johtajan kanssa käydyn palaverin päätyttyä ja jälleen viime maanantaina. Sitten hänelle lähetettiin kirje, jossa hänelle kerrottiin osallistumisesta viralliseen kurinpitokuulemiseen keskiviikkona, jossa on paikalla päällikkö ja kolme kuvernööriä.

Sutcliffen on määrä saapua kurinpitokuulemiseen huonon käytöksensä takia, kun hänet viikon mittaisen tutkimuksen jälkeen todettiin syylliseksi teini-ikäisen "sukupuolen mainitsematta jättämisestä", "syrjivän käyttäytymisen osoittamisesta" ja "koulun tasa-arvopolitiikan rikkomisesta".

Kristillinen Oikeuskeskus tukee Sutcliffeä ja keskuksen johtaja Andrea Williams totesi:

"Tämä on yksi suurista tapauksista, joissa kohtaamme opettajia, joita hiljennetään tai rangaistaan heidän kieltäytyessä hairahtumasta nykyiseen transsukupuolivillitykseen."

Entinen konservatiivipuolueen puheenjohtaja Lord Tebbit sanoi:

"Tämä on sekopäinen maailma, kun biologisen tosiasian julkituomisen takia joutuu kuritettavaksi."

 

Tytti Salenius ke 15.11. 05:34

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Pääuutiset

blogit

Laura Huhtasaari

Digitaaliset oikeudet ja sananvapaus

su 20.01. 16:27

Juha Ahvio

Oulun seksuaalirikokset ja avointen rajojen maahanmuutto

su 20.01. 10:52

Arto Luukkanen

Tapaus Hedayatullah Safi ja kansliapäällikkö Nerg

su 20.01. 10:34

Timo Vihavainen

Tavallinen tapaus

su 20.01. 10:32

Professorin Ajatuksia

Miksi puhumme maahanmuuttajien, mutta emme kantaväestön seksuaalirikoksista?

su 20.01. 10:31

videot