Blogi: Heikki Porkka, ma 22.01.2018 13:47

Petteri Orpo liittovaltion asianajajana

Orpon mukaan syventäminen (integraatio) voi liittyä

1) pysyvään taakanjakomekanismiin, jolla turvapaikanhakijoita sijoitetaan uudelleen,

2) euroalueen budjettiin ja

3) johonkin muuhun. Mihin? Puolustukseenko?

Tähän suuntaan viittaavat kokoomuksen EU-viiteryhmän EPP:n puheenjohtajan sanat:

”– Uskon, että se pitäisi muotoilla pitkän ajan tavoitteeksi. Sen pitää olla meidän tavoitteemme, Weber sanoo viitaten yhteiseen Euroopan unionin armeijaan.”

Kenties myös kansalaisten kasvavaan valvontaan, sillä monen EU-poliitikon olo alkaa käydä tukalaksi, kun kansalaiset ympäri Eurooppaa heräävät vastustamaan itselleen haitallista politiikkaa.

Orpo totesi, että ”meidän täytyy olla mukana siinä ryhmässä, joka valitsee Euroopan integraation syventämisen tien”.

Viestittikö Orpo sanansa Brysseliin kultainen oksa mielessään vai oliko Orpo hallituksen äänitorvi kansalaisten suuntaan? Kumpi tahansa, joka tapauksessa hänen sanansa olivat selkeitä viittauksia haluun lakkauttaa Suomen itsenäisyys ja alistua liittovaltion vallan alle.

Orpo on paineen alla. Itsenäisemmässä Suomessa hänen kaltaistaan saattaa odottaa tulevaisuudessa jopa valtakunnanoikeus. Sen sijaan syväintegroituneessa Suomessa eli liittovaltio-Suomessa hän pääsee kuin koira veräjästä. Orpon ministeriura on perustunut ulkomaisten tahojen mielistelyyn, ei suomalaisten edun ajamiseen.

Budjettivallan luovuttaminen maan rajojen ulkopuolelle on raju isku itsenäiselle päätöksenteolle. Se tarkoittaisi sitä, että EU kykenee ohjaamaan Suomen sisäistä talouskehitystä haluamaansa suuntaan. Pitkällä tähtäimellä se tarkoittaisi myös huoltovarmuuden heikompaa tilaa. Kriisien, pienempien tai suurempien iskiessä, Suomi olisi EU:n hyväntahtoisuuden varassa.

Budjettien säätelyllä kyettäisiin myös kiristystoimenpiteisiin, mikäli jäsenvaltio ”ryppyilee” jotain päätöstä vastaan.

Olemme jo saaneet esimerkkejä EU:n puuttumisesta jäsenvaltioiden sisäisiin asioihin. Samoin EU on sulkenut silmänsä, kun jäsenvaltiossa on käytetty väkivaltaa kansalaisten sanan- ja mielipiteenvapautta vastaan. Näkyvimmät esimerkit puuttumisesta tai silmien sulkemisesta ovat Unkari, Puola, Tsekki ja Espanja (Katalonia).

Jos EU:lla olisi jo armeija, olisiko sitä käytetty katalaaneja vastaan? EU:n välinpitämättömyys ihmisoikeuksista ja sananvapaudesta Katalonian tapauksessa antaa ikäviä viitteitä Brysselin kankikaulusten moraalista.

Mitä tulee pakolliseen taakanjakoon, ylivoimainen enemmistö Suomeen saapuvista turvapaikanhakijoista on saapunut Lähi-idästä ja he edustavat islaminuskoa.

Suuntaus on turvallisuuden kannalta vaarallinen, kuten naapurimaa Ruotsin tilanteesta voi hyvin nähdä. Suomi ei ole vielä Ruotsin kaltainen, joten kehityskulun estäminen on vielä mahdollista, mutta juuri toisensuuntaisella politiikalla kuin Orpon haaveilema. Ratkaisu on EU:n vallan reipas vähentäminen tai irtautuminen kokonaan sen jäsenyydestä.

Kuten asiaan perehtyneet tietävät, islam ei ole vain uskonto vaan myös poliittinen ideologia, jonka avulla pyritään autoritaariseen ja julmaan yhteiskuntajärjestelmään.

Euroopan unionin ”ulkoministeri”, italialainen ex-kommunisti, nykyinen sosialisti, Federica Mogherini on todennut hyväksyvänsä poliittisen islamin tulon Eurooppaan:

”Islamilla on paikka lännen yhteiskunnissa. Islam kuuluu Eurooppaan. Sillä on oma paikkansa Euroopan historiassa, kulttuurissamme, ruuassamme – ja mikä tärkeintä – Euroopan nykyhetkessä ja tulevaisuudessa.”

”Jotkut ihmiset yrittävät vakuutella, että muslimi ei voi olla hyvä eurooppalainen, että suuri määrä muslimeja tarkoittaa Euroopan tuhoa. Nämä ihmiset eivät erehdy vain muslimien suhteen: he ovat väärässä myös Euroopan suhteen, heillä ei ole aavistustakaan mitä Eurooppa ja eurooppalainen identiteetti ovat.”

”En pelkää sanoa, että poliittinen islam on osa kokonaisuutta. Uskonnolla on roolinsa politiikassa – joskus hyvä, joskus paha. Uskonto voi olla osa prosessia. Merkittävintä on, onko prosessi demokraattinen vai ei.”

Kuinka ihmeessä Mogherini voi yhdistää demokratian ja islamin, koska islam ei hyväksy demokratiaa. Islam hyväksyy vain koraanin opin, hadithien erilaiset tulkinnat ja islamilaisen lain, sharian, joka sotii rajusti länsimaista demokratiaa vastaan.

Islaminuskoisesta Iranista Suomeen noin 20 vuotta sitten saapunut Alan Salehzadeh on todennut kirjoituksessaan, että poliittinen islam on vaarallisempi kuin natsit.

Salehzadeh on geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija ja luennoitsija. Hän toimii akateemisen Menatto-konsultointiyrityksen johtajana. Hän on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Orpo on hallituksen kakkosministeri, pääministeristä seuraava. Tällä perusteella voidaan olettaa, että hänen mielipiteensä ja halunsa ovat myös hallituksen tavoitteita.

Suomen näkökulmasta EU-jäsenyys on tuottanut enimmäkseen suuria murheita. EU-jäsenyyteen suorassa suhteessa oleva sisäisen turvallisuuden heikkeneminen on näkynyt järkyttävänä seksuaalirikollisuuden lisääntymisenä, terrori-iskun toteutumisena ja terroriuhan merkittävänä kasvuna. Lisäksi turvaa hakemaan tulleet ovat syyllistyneet tappoon ja ryöstöihin sekä lukuisiin väkivaltarikoksiin ja varkauksiin.

Turvapaikanhakijoita on verrattu valtamediassa ja liberaalipoliitikkojen puheissa Suomesta Ruotsiin matkanneisiin sotalapsiin. Vertaus on kaikin puolin naurettava.

Kun suomalaiset sotalapset matkasivat naapurimaahan, he eivät raiskanneet, tappaneet ja rötöstelleet. Lisäksi he olivat oikeasti lapsia, eivät parrakkaita nuoria miehiä, jotka valehtelevat ikänsä. Suomalaiset sotalapset olivat pieniä poikia ja tyttöjä, joiden kaulassa roikkui tieto siitä, kuka kukin on.

Toisaalta turvapaikanhakijoita on verrattu myös Karjalan evakoihin, jotka eivät paenneet vieraaseen maahan vaan liikkuivat oman maan sisällä. On puhuttu myös pakolaisista, vaikka todellisuudessa suuri osa tulijoista kuuluu ryhmään laittomat turistit.

Jos ihminen hakee oikeasti turvaa, hän ei matkusta lähes kymmenen turvallisen maan läpi saavuttaakseen juuri sen maan, jossa jaetaan avokätisimmin etuja ja oikeuksia. Aidosti turvan tarpeessa oleva henkilö jää ensimmäiseen turvalliseen maahan ja ottaa nöyrästi vastaan sen, mikä hänelle tarjotaan vaatimatta erityiskohtelua.

Nöyryyden ja kiitollisuuden sijaan olemme nähneet järkyttäviä tapahtumia kaikkialla läntisessä Euroopassa.

Tilanne, johon hallitus on jo nyt Suomen toimettomuudellaan saattanut, on ennennäkemätön maamme historiassa. Koen Orpon vastuuttomimpana ministerinä koko Suomen itsenäisen historian ajalta.

Kauas ei jää pääministeri Sipilä, jonka siunauksen Orpo tarvitsee puheilleen ja päätöksilleen. Rikkana rokassa on presidentti Niinistö, joka on toistuvasti tukenut hallituksen päätöksiä.

Suomalaiset ovat merkittävien asioiden äärellä. Niin merkittävien, että moni ei edes ymmärrä sitä, koska suomalaiset mediat ovat pitäneet huolen siitä, etteivät ikävimmät tiedot kantaudu enemmistön korviin.

Koska valtamedia on edelleen kantaväestön vastainen, esitän toiveen, jonka mukaan jokainen isänmaataan rakastava pyrkisi omilla toimillaan edistämään oikean tiedon leviämistä.

Valtamedia ja suuri osa poliittisesta johdosta eivät aja suomalaisten asiaa vaan toimivat Brysselin lähettiläinä. Näin tapahtuu, vaikka heidän pitäisi nimenomaan ajaa sinun, minun ja meidän kaikkien asiaa. Ei kuitenkaan koko maailman asiaa, sillä suomalaisen täytyy olla ykkönen omassa kotimaassaan.

 

Heikki Porkka ma 22.01. 13:47

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

"Oikeusvaltio" Suomi - valehtelevien ja vastuuttomien poliitikkojen maa

pe 09.10. 13:52

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07. 10:55

Joko valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen lähtölaskenta on alkanut?

ti 14.07. 12:23

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04. 09:51

Irakin Alin valekuolema ja suomalaisvastaiset suomalaiset

la 25.04. 15:38

Marinin hallituksen on aika väistyä

ma 20.04. 10:53

Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

la 11.04. 21:19

Sanna Marinin murkkuhallitus kiukuttelee, syyttelee ja väistää vastuuta

to 09.04. 10:56

Sosiaali- ja terveysministeri(ö) pakoilee vastuuta

ke 08.04. 11:29

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03. 09:54

blogit

Vieraskynä

Pasi Turunen: Amerikan vaalijärjestelmän kiemuroista

ma 16.11.2020 13:59

Juha Ahvio

Pitääkö Trumpin kannattajat tutkia, tuomita ja uudelleenkouluttaa?

pe 27.11.2020 18:34

Professorin Ajatuksia

MTK:n puheenjohtaja: Ylen journalismi on ideologisesti värittynyttä

ke 25.11.2020 23:28

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Kotouttaminen ei tunnu onnistuvan

ke 18.11.2020 16:56

Petteri Hiienkoski

Sulaako Bidenin "voitto" laittomien äänien myötä?

ma 23.11.2020 00:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

MEP Huhtasaari: EU:n ilmastolaki pahentaa ilmastoa

pe 11.09.2020 14:33

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Ollaanko me Ruotsin tiellä? Todistusaineistoa

la 28.11.2020 20:33

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Löfvengate - kun Suomen valtiovalta luovutettiin suullisesti Ruotsille

ke 18.11.2020 17:19

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Petteri Taalaksen epätieteelliset jorinat Osa 11b

to 12.11.2020 21:34

Heikki Porkka

"Oikeusvaltio" Suomi - valehtelevien ja vastuuttomien poliitikkojen maa

pe 09.10.2020 13:52

Tapio Puolimatka

Uusi tasa-arvoajattelu murentaa oikeusjärjestelmän perustaa

to 08.10.2020 22:52

Olli Pusa

Tarina hiilidioksidista

ti 24.11.2020 21:44

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Kohti konfliktia?

ke 25.11.2020 23:32

Matti Viren

Gallupit eivät äänestä, vai äänestävätkö?

ke 18.11.2020 17:06