Pakistanilaiset turvapaikanhakijat raiskasivat italialaisen pojan asemalla

Holtitonta maahanmuuttoa vastustavien puolueiden suosio on Italiassa nousussa.

Ulkomaat ma 26.02.2018 17:10
Kuva: Breitbart, Getty

Enää pojatkaan eivät ole turvassa Euroopassa islamilaisista maista tulevilta maahanmuuttajilta.

Breitbart kertoo Italian Brindisin kaupungin rautatieasemalla junaa odottaneen pojan raiskauksesta.

Kaksi pakistanilaista maahanmuuttajaa, 29-vuotias Rab Nawaz ja 28-vuotias Ali Imram, pidätettiin tällä viikolla ja he ovat syytettynä nuoren miehen väkivaltaisesta ahdistelusta rautatieasemalla ja pakottamisesta hänet kujalle, jossa heidän kerrotaan raiskanneen hänet, Italian sanomalehti Il Messaggero raportoi.

Uhri pystyi soittamaan poliisille raiskauksen jälkeen, mutta pakistanilaiset miehet pakenivat lähellä olevaan autoon. Poliisi sai lopulta kiinni turvapaikanhakijakaksikon ja pidätti heidät. Toisella oli vanhentunut oleskelulupa. Poika vietiin läheiseen sairaalaan raiskauksesta saatujen vammojen vuoksi.

Tutkijoiden mukaan uhri sanoi miesten lähestyneen häntä ja kun poika oli yrittänyt poistua asemalta, häntä seurattiin, hänet työnnettiin kujalle ja hänen päällensä hyökättiin. Poika oli yrittänyt turhaan taistella kaksikkoa vastaan.

Hyökkäys on viimeisin tapaus useista maahanmuuttajien syvästi järkyttävistä väkivallan teoista Italiassa.

Vasta äskettäin tässä kuussa nigerialainen "turvapaikanhakija" murhasi raa'asti ja leikkeli palasiksi 18-vuotiaan italialaisen tytön, Pamela Mastropietron Pollenzassa. Ruumiin osat löytyivät kahdesta matkalaukusta, jotka oli jätetty maantien varteen.

Tytöllä oli huumeriippuvuus ja hän oli asunut huumeriippuvuuskuntoutusklinikalla lokakuusta lähtien, mutta oli yhtäkkiä lähtenyt keskuksesta.

Nigerialaisen huumekauppiaan Innocent Oseghalen uskotaan houkutelleen hänet pois keskuksesta ja on nyt syytettynä Pamelan murhasta.

Useiden eri lähteiden perustella 29-vuotias huumediileri oli viimeinen henkilö, joka näki nuoren naisen elossa.

Mies saatiin kiinni alueen valvontakameroiden kuvamateriaalin tarkastelussa, joista selvisi miehen seuranneen tyttöä. Nigerialainen kieltäytyi syyllistyneensä rikokseen ja sen sijaan tarjosi muiden ihmisten nimiä mahdollisiksi epäillyiksi.

Rooman rikostekniset tutkijat suorittivat tutkinnan maahanmuuttajan asuntoon ja löysivät uhrille kuuluvat vaatteet, joista osa oli veressä. Maahanmuuttaja oleskeli Italiassa vanhentuneella viisumilla.

Useita muita nigerialaisia maahanmuuttajia on myös pidätetty murhaan liittyen. Raportit viittaavat siihen, että osia uhrin ruumiista oli liotettu valkaisuaineessa raiskauksen todisteiden poistamiseksi.

Johtava italialainen kriminologi Alessandro Meluzzi väittää, että nigerialainen mafia on "asuttamassa Italian" ja toteaa:

"Pamelan tapauksessa olemme nähneet samaa suunnitelmallisuutta, mitä Nigerian mafia käyttää järjestelmällisesti Nigeriassa ja muualla. Uhrit leikataan tavallisesti paloiksi ja joissakin tapauksissa osia heidän ruumiistaan syödään."

"Rituaalinen kannibalismi (ihmissyönti) nigerialaisessa mafiassa ei ole poikkeus, vaan sääntö. Nämä ovat normaaleja asioita heille, mutta täällä kukaan ei puhu siitä, koska pelkää, että kutsutaan rasistiksi."

 

Italia äänestää uuden parlamentin ensi viikon sunnuntaina.

Italian vaalien vahva ehdokas, Pohjoisen liitto (Lega Nord, LN) -puolueen johtaja Matteo Salvini on todennut, että italialaiset eivät ole rasisteja, mutta maahanmuuttoa on valvottava:

"Ainoa vastalääke rasismille on valvoa, säännellä ja rajoittaa maahanmuuttoa. Miljoonat italialaiset ovat taloudellisissa vaikeuksissa. Italialaiset eivät ole rasistisia, mutta hallitsemattomasta maahanmuutosta koituu kaikkea muuta kuin positiivisia vaikutuksia. Haluamme estää sen."

"Italian Farageksi" tituleerattu Salvini on vannonut tekevänsä "äärimmäisiä" uudistuksia eurooppalaiseen lainsäädäntöön, jos hänet valitaan. Hän on uhannut EU:ta "Italexitin"mahdollisuudella ja luvannut puolueensa julistuksessa "puolustaa italialaisia rajoja laittomien maahanmuuttajien maahanhyökkäykseltä".

Italiassa mielipidekyselyt ovat osoittaneet johdonmukaista tukea Pohjoisen liiton johtaja Matteo Salvinille ja entisen pääministerin Silvio Berlusconin konservatiiviselle koalitiolle, jotka molemmat ovat ilmoittaneet aikovansa karkottaa satoja tuhansia laittomia maahanmuuttajia.

Salvini on myös Donald Trumpin tukija ja on omaksunut niin ikään Trumpin "Amerikka ensin" iskulauseen mukauttaen sen Italiaan sanomalla, että "italialaisten on tultava ensin" ja saatava valtion edut ja apu ennen maahanmuuttajia.

Viimeisimpien mielipidemittausten mukaan Italian Salvinin EU- ja maahanmuuttovastaisen Pohjoisen liitto -puolueen ja Silvio Berlusconin liberaalikonservatiivisen Forza Italian (FI) sekä Giorgia Melonin johtaman kansalliskonservatiivisen ja EU-vastaisen Italian veljet (Fratelli d’Italia, FdI) -puolueen välinen kolmen keskustaoikeistopuolueen koalitio on menossa kohti voittoa parlamenttivaaleissa maaliskuun 4. päivänä.

Italia on ottanut viimeisen kolmen vuoden aikana vastaan yli 620 000 maahanmuuttajaa.

Maahanmuuton odotetaankin nousevan vaaleissa Italiassa keskeiseksi kysymykseksi.


 

Tytti Salenius ma 26.02. 17:10

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Pääuutiset

blogit

Laura Huhtasaari

Toisinnäkijät

Klo 15:38.

Heikki Porkka

Oulun tauti vai uusi imago?

Klo 13:05.

Jukka Hankamäki

Yksittäisistä yleiseen: mikä on tarpeeksi?

Klo 00:08.

Timo Vihavainen

ltävalta sotii ja nai

Klo 00:07.

Professorin Ajatuksia

Uusia "palestiinalaisia"

Klo 00:06.

videot