Blogi: Heikki Porkka, ti 27.02.2018 15:53

Yleisradio ja maahanmuuttajasankarit

Ciceron sanoiksi kerrotaan, ”jokainen ihminen on erehtyväinen, mutta vain tyhmä pitää kiinni erehdyksestään” ja Einsteinin nämä, ”ongelmaa ei voi ratkaista samalla tasolla, jolla se on luotu”.

Muumipappa on puolestaan todennut näin: ”Typerää tehdä sama virhe kahdesti.”

Mitä pitäisi ajatella ryhmästä suomalaisia [toimittajia], jotka toistavat vuodesta toiseen samoja virheellisiä argumentteja ja väitteitä, vaikka tosiasiat ovat aina osoittaneet heidän fiktiivistä totuuttaan vastaan?

 

Kaikki seuraavassa mainitut henkilöt ovat Yleisradion vahvasti esiin nostamia islamilaisista maista saapuneita henkilöitä, joiden Yle on katsonut olevan positiivisen julkisuuden arvoisia.

Minä en "maalita" heitä vaan sen on tehnyt jo aikaa sitten Yleisradio, joka on tarjonnut heille useaan otteeseen runsaasti näkyvyyttä. Yleisradion näkökulmasta he ovat olleet integroituneita, maltillisia ja hyviä ihmisiä sekä mainioita esikuvia muille maahanmuuttajille ja kantaväestölle.

Rami Adham, Ahmed Al Chibib, Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen, Saido Mohamed, Sadek Elwan ja Maryan Askar. Painotan, että he ovat vain esimerkkejä Ylen esittelemistä islaminuskoisista henkilöistä, joita on saapunut Suomeen turvapaikanhakijoina.

Henkilöiden nimet nousivat mieleen toissaviikon perjantain (16.2.2018) Ylen Pressiklubin myötä. Ohjelmassa hämmästeltiin toimittajien kesken miksi he [toimittajat] ovat olleet niin hyväuskoisia joukkosieluja turvapaikanhakijana Suomeen saapuneen syyrialaisen Rami Adhamin suhteen.

Adhamista rakennettiin mediassa sankari, kunnes totuus alkoi paljastua sosiaalisen median aktiivien ansiosta. Adham tunnettiin lelusetänä, joka vei Syyrian lapsille leikkikaluja.

Sosiaalisen median avulla selvinneiden tietojen avulla paljastui sittemmin, että matkojen aikana Adham seurusteli terroristien kanssa ja lavasti filmin haavoittumisestaan. Filmin avulla hän pyrki hankkimaan itselleen sympatiaa suomalaispoliitikoilta ja -medialta.

Hämäräpuuhien lisäksi Rami Adham kirjoitti nettiin tekstejä, joissa esitti etnisiä puhdistuksia vääräuskoisten ja -rotuisten karkottamiseksi.

Adhamin lelusalakuljetustoimintaan on kuulunut monenlaisia keräystapahtumia, esimerkiksi taidehuutokauppa, jonka suojelijana toimi Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio.
Rami Adham liittyi syksyllä 2016 sdp:n jäseneksi, päämääränä ehdokkuus kunnallisvaaleissa. Adham sai voimakasta tukea ex-ulkoministeri Erkki Tuomiojalta, jonka kanssa Adhamista julkaistiin yhteiskuva. Myöhemmin nousseen kohun seurauksena Adham erosi demareista.

Adham tuomittiin viime syksynä (2017) Helsingin käräjäoikeudessa veropetoksesta, dopingrikoksesta, huumausainerikoksesta, kirjanpitorikoksesta, kiristyksen yrityksestä sekä kahdesta pahoinpitelystä.

Adhamista puhuttiin Pressiklubissa, koska häntä vastaan on nyt nostettu 18 uutta syytettä, joukossa rahankeräysrikos, useita väärennöksiä ja kirjanpitorikoksia.

Pressiklubissa ihmeteltiin mistä toimittajat olisivat saaneet oikeaa tietoa. Vastaus on yksinkertainen, sosiaalisesta mediasta, meiltä, jotka emme lankea valtamedian toimittajien tavoin joukkohysteriaan vaan olemme enemmän kiinnostuneet totuudesta kuin ideologisesta pakkosyötöstä ja toimittajatoverien olalle taputtelusta.

Yleisradio, Helsingin Sanomat ja monet muut mediat sekä sdp pyrkivät käyttämään Adhamia propagandansa tukena, mutta haukkasivat ison palan kakkaa.

 

Sdp oli myös toisen maineikkaan islaminuskoisen tulijan, Ahmed Al Chibibin puolue. Al Chibib ehti olla sdp:n kunnallis- ja eurovaaliehdokkaana.

Turun Sanomat otsikoi 28.2.2009: ”Vuoden uusturkulainen aikoo tehdä obamat”

Al Chibibin todetaan olevan ”erinomaisen onnistunut esimerkki hyvin kotoutuneesta maahanmuuttajasta. Tosin maahanmuuttaja on sana, jonka voisi hänen osaltaan jo unohtaa, sillä niin turkulainen ja suomalainen hän on”.

Lisäksi uutisessa kerrotaan Al Chibibin olevansosiaalidemokraattien varavaltuutettu, nuorisolautakunnan varapuheenjohtaja, yrittäjä, Irakiin suunnattujen hyväntekeväisyysprojektien toteuttaja ja nyt myös Skanssin kauppakeskuksen yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja”.

Seitsemän vuotta myöhemmin alkoi todellisuus paljastua. Turun Sanomat uutisoi 31.3.2016:

”Tullin mukaan Al Chibibiä epäillään veropetoksista ja tupakkatuoterikkomuksista. Lisäksi asiakirjojen kätköistä löytyi elintarvikelain rikkomuksia, virkamiesten uhkailua ja jopa pommiuhkaus.”

”Viranomaisten vuosia jatkunut voimattomuus Al Chibibin laittomuuksien edessä on johtanut tilanteeseen, jossa hänen huhutaan olevan poliittisessa suojeluksessa.”

Iltalehti tarttui aiheeseen 7.5.2016 : ”Lehden (TS) tietojen mukaan Al-Chibib lähti Suomesta kolme viikkoa sitten ja lensi Irakiin. Hänen asioitaan hoitaa Varissuon liikekeskuksessa uusi alivuokralainen.

Tulli ja poliisi epäilevät Al-Chibibia tupakkatuoterikkomuksista ja lievästä veropetoksesta. Hänellä on myös yli puolen miljoonan euron velat ulosotossa. Suurimpina velkojina ovat Op-palvelut, Nordea ja Finnvera.”

Tapojensa mukaisesti Yleisradio heräsi viimeisenä (23.5.2016) ja uutisoinnin tyylistäkin voi olla montaa mieltä:

”Sdp:n varavaltuutettuna toimiva Ahmed Al Chibib hakee eroa tehtävästään. Perusteluna ovat työkiireet. Tulli epäilee Al Chibibiä veropetoksesta ja tupakkatuoterikkomuksista.”

 

Irakista Suomeen vuosia sitten kulkeutunut Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen esiteltiin Ylen tv-ohjelmassa vanhusystävällisenä räppärinä, jolla on hyvä ja mukava luonne.

Ylen nettisivuilla oli seuraava teksti :
”23-vuotias irakilaissyntyinen räppäri Al-Muntazar Al-Mehsen kohtaa jaksossa 78-vuotiaan Rap-mummo Eila Nevanrannan. Eila pohtii omia juuriaan ja mistä oma kapina kumpuaa. Katso jakso heidän tapaamisestaan ja lue Rap-mummon tarina.”

Tekstin ohessa oli kuva Al-Mehsenistä ja Nevarannasta.

Al-Mehsen surmasi 31.7.2016 kävelyllä olleen 86 – vuotiaan suomalaismiehen teräaseella Helsingin Puotilan kappelin puistossa.

Al-Mehsenin sosiaalisen median päivityksistä selvisi, että hän on Israel- ja USA-vihamielinen muslimi. Useissa kohdin päivityksiä löytyi sana inshallah eli ”jos Allah suo”.

 

Suomessa asuva somali Saido Mohamed käytti sosiaalitoimen Saidon siskolle tarkoittamat 44 000 euroa omiin tarkoituksiinsa. Tieto perustuu Saidon siskon ja toisen todistajan lausuntoon, jotka tulivat ilmi Saidon siskon saatua tuomion törkeästä petoksesta.
Saido on vuoden 2011 pakolaisnainen ja oli ennen vuoden 2016 joulukuuta vihreiden kuntavaaliehdokas, mutta perui ehdokkuutensa oikeudenkäynnin seurauksena julki tulleiden tietojen jälkeen. Vihreille Saido oli merkittävä ehdokas, josta osoituksena ex-puheenjohtaja Ville Niinistön innokas poseeraus hänen kanssaan.

 

Palestiinalaisalueelta lähtöisin oleva muslimi Sadek Elwan kuului pitkään Ylen vakituisiin vieraisiin, jolle tarjottiin runsaasti ohjelma-aikaa esimerkiksi A-studiossa ja Kioskissa.

Elwan muistetaan Kioskin propagandatuotoksesta, jossa hän pyytää ohikulkijoita halaamaan itseään. Toki vain miehet saivat halata, koska islamin laki sanoo niin. Halatessaan Elwanilla oli silmien peittona punainen palestiinalaishuivi eli punainen keffiyeh, joka osoittaa verenvuodatusta ja taistelua Elwanin kotiseudun, Lähi-idän muslimien koodistossa.

Punainen palestiinalaishuivi on myös PFLP:n, palestiinalaisen marxilais-leniniläisen vallankumousjärjestön tunnus. EU ja USA pitävät PFLP:tä terroristijärjestönä.

Otin Kioski-ohjelman jälkeen facebookissa yhteyttä toimittaja Marja Sannikkaan, joka osallistui ohjelman tekoon. Sannikka kielsi tietävänsä mitään huivien värien merkityksestä todeten, että vastuu ohjelman sisällöstä kuuluu tuottajalle. Tuottajan nimeä en tiedä, mutta poliittisen värin voi kuka tahansa arvata.

Ylen islam-illassa 29.10.2013 Elwan totesi näin:

”No siis islamisti on ihan sama ku arkimuslimi se ajaa niinku islamia joka sarakkeen tasolla elämässään. Yrittää ainaki ajaa sitä joka tasolla elämässään myöskin niinku poliittisella tasolla ja näkee että muslimit pitäs ohjaa muslimien lailla [sharia] nimenomaan niin ko että meihin muslimeihin voitas soveltaa islamilaiset lait [sharia]. Itse asiassa aika laaja, niinku laaja väestö muslimeista myöskin ajattelee, suuri enemmistö ajattelee näin…kuten niinku avioliittokysymyksissä tai muissa kysymyksissä.”

ja näin:

”Mä en suoranaisesti kannata niinku jokaista tarttea lähteä sotimaan mutta myöskin kannatan niinku itse jihad käsitettä.”

Toimittaja kysyi häneltä sotaan lähtöön yllyttämisestä: ”Sadek, päivällä sinä sanoit, että olet kannustanut miehiä lähtemään sotimaan Syyriaan, nytkö sinä et enää uskalla sitä enää tässä sanoa?”

Elwan vastasi: ”Siis totta kai mä niinku kannatan, jos, sanotaan näin, että jos joku mies joka omaa nimenomaan kommandotaidot tai on aliupseeritasolla tai saanut erikoisarmeijakoulutuksen nii siitä ois hyötyä. Totta kai mä kannatan, mutta jokainen mies sen niinku mittaa ite omassa kädessään niinku, että kannattaako lähteä vai ei.”

 

Somaliasta Suomeen saapunut Maryan Askar oli pitkään Yleisradion muslimisuosikkilistan kärkipäässä saaden runsaasti aikaa Ylen ajankohtaisohjelmissa. Hän osallistui Elwanin tavoin Kioski-ohjelman halaustilaisuuteen, jolloin häntä saivat halata vain naiset, koska islam käskee niin.

Maryan Askar on Elwanin lailla sharian kannattaja, jonka hän totesi Kioskissa 11.6.2015.

Askar: ”Mun kanta [moniavioisuuteen] on sama kun mitä sharia-laissa lukee.”

Sharian mukaan miehellä voi olla neljä vaimoa, mutta vaimolla vain yksi mies. Sharian mukaan nainen perii vain puolet siitä mitä mies ja oikeudessa kahden naisen todistus vastaa yhden miehen todistusta. Ylen mielestä hieno juttu?

Sen sijaan, että Ylessä suhtauduttaisiin järkevän kriittisesti islamiin, siellä [Ylessä] on hyökätty useaan otteeseen niitä vastaan, jotka ihmettelevät suomalaisen yhteiskunnan myötäsukaisuutta alkeellista ja julmaa poliittis-uskonnollista islamia kohtaan.

Maryan Askar solvasi Suomen poliisia Itäkeskuksessa 5.8.2016. ”Kytät, siat, natsien kätyrit.” 

Kuinka kauan etninen suomalainen saa riehua samalla tavoin poliisin silmien edessä? Lain mukaan poliisin olisi pitänyt poistaa lailliselle mielenilmaisulle häiriötä aiheuttaneet vasemmistolaiset ja muslimit.

Toisen kerran Askar aiheutti ongelmia Itäkeskuksessa 11.9.2016. Hän valehteli joutuneensa nimittelyn, repimisen ja tönimisen kohteeksi. Iltalehti tarttui syöttiin ja otsikoi valheellisesti:

"Olen aivan järkyttynyt"

”Rasistista nimittelyä, tönimistä ja repimistä: Raskaana oleva musliminainen kertoo joutuneensa kaltoin kohdelluksi Itiksessä”

Poliisin tiedote 12.9.2016 kumosi yksiselitteisesti Iltalehden ja Askarin valheet: 

”Mediassa uutisoitiin sunnuntaina 11.9.2016 Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla mielenosoituksen yhteydessä tapahtuneesta pahoinpitelystä, jossa saadun tiedon mukaan raskaana olevaa naista olisi pahoinpidelty ja tekijöinä rikokselle olisi ollut useita mieshenkilöitä. Poliisista vahvistetaan, että väitetystä rikoksesta on tehty rikosilmoitus, jonka tapahtumapaikkana on nimenomaan Tallinnanaukio, ei medioissa esillä ollut vaihtoehtoinen tapahtumapaikka metroaseman lippuhallissa. Poliisi on ollut yhteydessä kahteen asianosaiseen ja tilanteesta on ollut käytettävissä videokuvaa. Nyt saatujen tietojen perusteella voidaan päätellä että mediassa olleet teonkuvaukset eivät pitäisi paikkaansa.”

 

Yllä oleva henkilögalleria, jonka edustajat Yleisradio on esitellyt suomalaisille useaan otteeseen sopeutuneina ja maltillisina islamin edustajina, on vain murto-osaa Suomeen saapuneista henkilöistä.

Hämmästyttävää on kuitenkin se, miten ihmeessä Yle on löytänyt juuri heidät turvapaikanhakijoiden ja muslimien edustajiksi. Ovatko he todella muslimien eliittiä, koska Yle on suosinut heitä vuosien varrella?

Ylen suosiossa on ollut myös Abdirahim Husu Hussein (sdp), joka nousi sosialidemokraattien edustajana Helsingin kaupunginvaltuustoon viime kunnallisvaaleissa. Hussein on sharian kannattaja, jonka hän on itse ilmaissut sosiaalisessa mediassa.

Ylen nykyinen suosikki on Somaliasta Suomeen rantautunut Maryan Abdulkarim, jonka Yle on istuttanut Jälkiviisaisiin. Abdulkarimilta ei ole koskaan kysytty Ylen ohjelmissa miten hän suhtautuu islamilaiseen lakiin, shariaan. Ei sitä ole kysytty koskaan myöskään Husu Husseinilta.

Suhde islamilaiseen lakiin on merkittävä, sillä islamista irtautuneet muslimit painottavat, että shariamuslimit ovat fundamentaalisia muslimeja, niitä, joita pidetään potentiaalisimpina henkilöinä yllyttämään tai toteuttamaan väkivaltaisia tekoja. Fundamentaaliset muslimit edustavat linjaa, jonka päämääränä on muuttaa asuinmaa islamilaiseksi valtioksi.

Islamilaista maailmaa edustaa Ylessä usein asiantuntijana esiintynyt irakilaislähtöinen Hussein Al-Taee, Martti Ahtisaaren [ja George Sorosin] perustaman CMI-toimiston työntekijä, joka väitti keväällä 2016, että Isis ei ole lähettänyt terroristeja Eurooppaan.

Yle, 22.3.2016:

”– Yleisesti ottaen suurin osa näistä ihmisistä, jotka ovat tähän maahan tulleet, ovat lähteneet Isisiä ja kuolemaa karkuun, ja ne muut, tai suurin osa heistä, ovat tulleet paremman elämän toivossa, mutta Isis ei ole lähettänyt ihmisiä. Tämä täytyy ottaa huomioon, al-Taee myös muistutti.”

Al-Taee valehteli, sillä jo kesällä 2015 tiedettiin terroristeja tulevan turvapaikanhakijoiden veneiden mukana. Syksyn 2015 terrori-iskuissa oli mukana turvapaikanhakijoiden sekaan soluttautuneita henkilöitä. Al-Taeen on täytynyt tietää totuus, joten miksi hän valehteli?

Yleisradion ja Al-Taeen harmiksi jopa Helsingin Sanomat oli uutisoinut jo aiemmin (5.2.2016) Saksan tiedustelupalvelun (BfV) tiedoista, joiden mukaan ”Isis on lähettänyt Eurooppaan taistelijoitaan, jotka esiintyvät pakolaisina”.

”Olemme myös nähneet terroristien – – livahtavan sisään naamioutuneena tai pakolaisen asussa. Tämän tosiasian kanssa turvallisuuspalvelut painivat”, BfV:n johtaja Hans-Georg Maaßen sanoi tv-kanava ZDF:lle Reutersin mukaan.

”Yritämme havaita ja tunnistaa, onko sisään livahvanut lisää Isisin taistelijoita tai Isisin terroristeja.”

 

Eikö suomalaisen yhteiskunnan päättäjien ja poliisihallituksen edustajien olisi jo aika herätä todellisuuteen? Ruotsi, Saksa, Britannia, Ranska ja Belgia ovat osoittaneet mihin nykyinen linja johtaa.

Suomen turvapaikkapoliittinen linja on Euroopan löysin, edelleen, vaikka islamilainen ahdistelu- ja raiskausbuumi, terrori-isku ja kohonnut terroriuhan taso ovat todellisuutta myös Suomessa.

Suomen ulkomaalaispolitiikan järkevöitymisen suurimmat poliittiset tulpat, sdp ja kokoomus, poikkeavat voimakkaasti eurooppalaisista sisarpuolueistaan. Ja valitettavasti ne poikkeavat nimenomaan suomalaisten haitaksi.

Heikki Porkka ti 27.02. 15:53

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Arvopohjista ja pedofiliasta

to 17.01. 10:50

Me tiesimme, mutta emme estäneet

ke 16.01. 14:28

Helsingin huuhaat, Turun tollot ja Oulun pöljät

ti 15.01. 14:21

Valtamedia islamin asialla

ma 14.01. 10:57

Sanna Marin, sdp ja oululaiset päättäjät

su 13.01. 10:38

Kai Mykkänen - haitallisen maahanmuuton vastuuministeri

la 12.01. 13:28

Tämä maa on Suomi - seinähullujen paratiisi

pe 11.01. 16:15

Kahden päivän fb-vierailu, osa 2

ke 09.01. 10:14

Kahden päivän fb-vierailu

ti 08.01. 20:34

Paula Risikko - trollaava kokoomuslainen

la 05.01. 19:28

blogit

Vieraskynä

Vihapuhe on ihmisoikeus

ke 09.01.2019 17:44

Juha Ahvio

Oulun seksuaalirikokset ja avointen rajojen maahanmuutto

su 20.01.2019 10:52

Professorin Ajatuksia

Miksi puhumme maahanmuuttajien, mutta emme kantaväestön seksuaalirikoksista?

su 20.01.2019 10:31

Jukka Hankamäki

Valloitettujen valtioiden ja totalitarismien tunnusmerkkejä

pe 18.01.2019 23:42

Petteri Hiienkoski

Pääministerin falskit selitykset

ma 14.01.2019 00:14

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Digitaaliset oikeudet ja sananvapaus

su 20.01.2019 16:27

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Orpo uhrasi lastemme turvallisuuden tietoisesti

to 17.01.2019 20:00

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Tapaus Hedayatullah Safi ja kansliapäällikkö Nerg

su 20.01.2019 10:34

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Elina Grundström on maineriski JSN:lle

to 20.12.2018 16:13

Heikki Porkka

Arvopohjista ja pedofiliasta

to 17.01.2019 10:50

Olli Pusa

Uutta turvapaikanhakija-aaltoa valmistellaan

to 17.01.2019 22:31

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Kuinka paljon puolue vastaa kannattajakuntaansa ?

la 22.12.2018 19:13

Reijo Tossavainen

On sinisten kotiinpaluun aika

la 19.01.2019 18:54

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Tavallinen tapaus

su 20.01.2019 10:32

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40