Kokoomusnuori aikoo sylkeä jokaista näkemäänsä Lotta-patsasta

"Aion sylkeä jokaiselle Lotta-patsaalle, mikä eteeni sattuu."

Kotimaa to 07.06.2018 01:04
Lotta Svärd patsas. kuva: wikipedia

”Tiesittekö, että Suomen Puolustusvoimat ampuivat jatkosodassa myös omia, ilman oikeudenkäyntiä ja täysin mielivaltaisesti? Arviot uhrien määrästä vaihtelevat, mutta kyseessä on selkeästi ilmiö, ei yksittäistapaukset. Uhreja on joka tapauksessa vähintään kymmeniä, todnäk satoja", aloittaa tamperelainen kokoomusnuori Valtteri Koivunen viestissään.

"Lotta Svärd on kuvitteellinen henkilö, siksi sille on erikoista pystyttää sotasankaripatsasta. Lottajärjestö oli avoimen rasistinen, militaristinen ja poliittinen. Sen pitkäaikainen johtaja oli natsien suosiossa ja sai Saksan-matkallaan Hitleriltä huomattavan kunnianosoituksen", Valtteri jatkaa.

"Mm. yllä mainitsemistani syistä aion sylkeä jokaiselle Lotta-patsaalle, mikä eteeni sattuu. Tampereellekin sellaista puuhattiin tässä, mutta toivon hartaasti, ettei ainakaan tänne, kulttuurin, akateemisuuden ja moniarvoisuuden kaupunkiin, moista hirvitystä tule ikinä.”, kokoomusnuori päättää kiivaan viestinsä.

 

Eräs Kokoomuksesta vastikään eronnut henkilö kommentoi Kokoomuksen tilaa ilmeisen osuvasti näin: "Liityin 20 vuotta sitten keskusta-oikeistolaiseen puolueeseen. Erosin punavihreästä porukasta".

Kokoomuksessa on viime vuosina syljetty ahkerasti myös heidän entisiä "koti, uskonto, isänmaa" -arvojaan.

 

Jukka Rahkonen to 07.06. 01:04

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Pääuutiset

blogit

Laura Huhtasaari

Digitaaliset oikeudet ja sananvapaus

su 20.01. 16:27

Juha Ahvio

Oulun seksuaalirikokset ja avointen rajojen maahanmuutto

su 20.01. 10:52

Arto Luukkanen

Tapaus Hedayatullah Safi ja kansliapäällikkö Nerg

su 20.01. 10:34

Timo Vihavainen

Tavallinen tapaus

su 20.01. 10:32

Professorin Ajatuksia

Miksi puhumme maahanmuuttajien, mutta emme kantaväestön seksuaalirikoksista?

su 20.01. 10:31

videot