Blogi: Heikki Porkka, ma 25.06.2018 20:01

Yhdysvaltain ja Meksikon rajan ylittäneistä häkkilapsista, Trumpista ja valemediasta

 

Alla oleva kirjoitus on Yhdysvalloissa asuvan ystäväni kirjoittama. Hän tuntee Yhdysvaltain ja Meksikon välisen rajan ongelmat erittäin hyvin, paremmin kuin yksikään suomalainen valtamedian toimittaja.

Seuraavat rivit eivät siis ole minun kynästäni:

Yhdysvaltain ja Meksikon välisessä rajakysymyksessä ei ole kysymys vain rajasta vaan ennen kaikkea laajasta ”rikospaikasta” (”crime scene”).

Mitä tarkoitetaan puhuttaessa vanhemmistaan erotetuista lapsista? Erotettuja lapsia on kolmen kuukauden ikäisestä vauvasta 18-vuotiaaseen MS-13 jengiläiseen, joka on silponut viidakkoveitsellä ihmisiä palasiksi. Pitäisikö vauva sijoittaa jengiläisen kanssa samaan huoneeseen ja kohdella heitä samalla tavalla?

Vai puhummeko 12-vuotiaasta tytöstä, joka on kulkenut rajan yli katumuspilleri (raskauden esto) minigrip-pussissa.

Vai puhummeko tyttöjen vanhemmista, jotka ovat lähettäneet lapsensa yksin matkaan ehkäisypillereiden kanssa tiedostaen, että raiskatuksi joutuminen on arkipäivää.

Vai puhummeko muurin yli heitetystä 4-vuotiaasta lapsesta, jonka paitaan on kirjoitettu äidin puhelinnumero?

Kenelle vastaanottokeskuksen lattialla kuollutta äitiään itkevä yhdeksän kuukauden ikäinen vauva pitäisi antaa, kun ei pystytä selvittämään kuka on lapsen oikea äiti tai isä?

Lapset erotellaan mukana kulkevista aikuisista heidän oman turvallisuutensa ja hyvinvointinsa vuoksi.

Lapset erotellaan salakuljettajista, jotka myyvät lapsia seksiorjiksi.

Lapset erotellaan vanhemmista, jos vanhemmat ovat tehneet rikoksia ja joutuvat vankilaan.

Lapsia EI EROTETA vanhemmista, jos perheet hakevat turvapaikkaa.

70 prosenttia lapsista tulee yksin ilman vanhempia.

Asun 133 kilometrin päässä rajasta. Olen asunut Texasissa ja Arizonassa yli 20 vuotta. Osa hyvistä ystävistäni on laittomasti maahan tulleita. Osa ystävistäni on rajavartiolaitoksen agentteja.

Jos nyt ajaisin rajalle, olisin siellä puolentoista tunnin kuluttua ja näkisin taas lähes varmasti jotain sellaista mistä kukaan ei halua puhua. Ihmisiä katoaa. Se on enemminkin rikospaikka kuin raja-alue.

Rajaa kontrolloivat huumekartellit. Kyse ei ole ainoastaan Meksikon ja Yhdysvaltojen välisestä rajasta, vaan Yhdysvaltojen ja koko Etelä-Amerikan välisestä rajasta.

On aivan sama vihaatko tai rakastatko Trumpia, mutta hänellä ei ole mitään tekemistä voimassa olevan lain kanssa. Kongressi laatii lait, ei presidentti.

Nykyinen laki on ollut voimassa täysin samanlaisena 1990-luvulta saakka. Jokainen presidentti, Clinton, Bush, Obama ja Trump ovat joutuneet noudattamaan täsmälleen samaa lakia.

Kyse on tällä hetkellä siitä, noudatetaanko lakia vai ei. Presidentti Trump haluaa uudistaa lakia siten, että ilmiselvät epäkohdat kuten lasten erottelu poistetaan.

Nykyisin maahan laittomasti tulleet otetaan kiinni ja heille määrätään oikeudenkäynnin päivämäärä, joka on yleensä noin vuoden kuluttua kiinniotosta. Tämän jälkeen laittomasti maahan tulleet päästetään vapaaksi. Ainoastaan kolme (3) prosenttia ilmaantuu oikeuskäsittelyyn. Loput 97 prosenttia katoaa ja jatkaa elämää laittomana maassa olijana. Yhdysvalloissa on tällä hetkellä arvioitu olevan noin 30 miljoonaa laittomasti maahan tullutta. Veroa maksavat amerikkalaiset joutuvat pitämään huolta myös heistä.

Obaman aikana oli täysin sama laki ja samat fasiliteetit. Rajalla olevia rakennuksia ja vastaanottotiloja ei ole rakennettu Trumpin aikakaudella. Kaikki oheiset kuvat ovat Obaman ajalta (kuvat löytyvät Heikki Porkan fb-seinältä). Kukaan ei syyttänyt Obamaa.

Nyt vasemmistolainen (liberaali) media käyttää Obaman aikaisia kuvia ja väittää Trumpin repineen vauvat äitiensä sylistä, vaikka hänellä ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

Tilanne rajan eli ”rikospaikan” tuntumassa on kestämätön. Ihmisiä salakuljetetaan, naisia ja lapsia raiskataan. Lapsia myydään seksiorjiksi. Laittomasti maahan pyrkiviä myös tapetaan ja tapettujen sisäelimiä myydään pimeillä markkinoilla.

Trump on vaalikampanjasta lähtien puhunut laittoman maahanmuuton estämisestä ja laillisen maahanmuuton suosimisesta.
Vasemmistolainen media sekoittaa tahallisesti asiat ja väittää Trumpin puhuvan laillista maahanmuuttoa vastaan. Kyseessä on tyypillinen valeuutinen, jota levitetään kaikkialla maailmassa.

Rajan yli saapuu laittomasti 40 000 - 50 000 ihmistä kuukaudessa. Viime toukokuun aikana maahan pyrki laittomasti 9 500 perhettä.

Ilman aikuisia saapuvia lapsia tulee Yhdysvaltoihin laittomasti noin 40 000 vuodessa.

Useiden amerikkalaisten mielestä ainoa järkevä tapa rikollisuuden ehkäisyyn on muurin rakentaminen. Muurin avulla rikosten määrää voidaan vähentää radikaalisti. Muuri EI ESTÄ turvapaikkaa hakevia, vaan ohjaa turvapaikanhakijat laillisille sisääntuloväylille.

Kaikki demokraatit, jotka nyt vastustavat maahanmuuttolain uudistamista, olivat aikaisemmin sen uudistamisen kannalla. Kun Trump haluaa uudistaa lain, he kieltäytyvät äänestämästä uudistamisen puolesta. Miksi? Siksi, että he vihaavat Trumpia ja Trumpin onnistumista enemmän kuin välittävät lapsista. Jos uusi laki säädettäisiin, vasemmisto ei enää kykenisi solvaamaan Trumpia tämän aiheen tiimoilta.

Yhdysvallat ei ole diktatuuri. Presidentti ei voi säätää uusia lakeja. Yhdysvaltain kongressi on Yhdysvaltain lainsäädäntöelin.

Kongressi muodostuu edustajainhuoneesta ja senaatista. Edustajainhuoneessa on kaikkiaan 435 äänivaltaista edustajaa ja senaatissa 100 senaattoria. Tällä hetkellä edustajainhuoneessa on 239 republikaania ja 193 demokraattia ja kolme (3) vapaata paikkaa.

Uuden lain voimaan tuloon tarvitaan kummankin, edustajainhuoneen ja senaatin äänestys. Esityksen hyväksymiseen tarvitaan edustajainhuoneessa 218 ääntä, jonka jälkeen äänestetään senaatissa, jossa tarvitaan 60 ääntä.

Senaatissa on republikaaneja 51, joten uuden lain voimaan saattamiseksi tarvitaan republikaanien lisäksi ainakin yhdeksän (9) demokraattien ääntä.
Demokraattiedustajat vihaavat kuitenkin Trumpia niin paljon, etteivät suostu äänestämään lain puolesta, koska uusi laki viestisi Trumpin onnistumisesta.

Näin ollen maahanmuuttolakia ei saada uudistettua, vaikka Trump ja suurin osa terveellä järjellä ja inhimillisellä mielellä varustetuista ihmisistä niin haluaisi.
Lapset kärsivät ja ”rikospaikka” (nykyinen tilanne rajalla) säilyy entisellään.

Jos senaatti äänestäisi lain hyväksymisen puolesta, presidentillä on sen jälkeen 10 päivää aikaa allekirjoittaa laki. Hän voisi halutessaan käyttää veto-oikeuttaan paitsi, jos edustajainhuoneen kaksi kolmasosaa eli 290 äänestää lain puolesta.

Tällä videolla Barack Obama, Hillary Clinton ja Bill Clinton vaativat tiukempaa rajakontrollia ja laittomien aktiivisempaa palautusta.

Hillary Clinton vaalipuheesta New Hampshiressä 9.11.2015:

”Äänestin senaattorina ollessani lukuisia kertoja varojen myöntämisen puolesta, jotta laittomien maahantuloa estämään tarkoitettu muuri voidaan rakentaa. Mielestäni meidän täytyy kontrolloida rajojamme.”

Samoin videolta löytyvät Barack Obaman senaattorina vuonna 2005 lausumat sanat:

”Olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että tarvitsemme parempaa valvontaa rajalle ja että työnantajia, jotka palkkaavat laittoman maahanmuuttajan, tulee rankaista. Emme yksinkertaisesti voi sallia ihmisten holtitonta saapumista Yhdysvaltoihin.”

”Tästä johtuen meidän on käynnistettävä [tiukempi kontrolli] mahdollistamalla rajaturvallisuudesta vastaavien virastojen uuden teknologian, uusien varusteiden ja tilojen sekä lisäväen saaminen pysäyttämään, käsittelemään ja palauttamaan laittomia maahanmuuttajia.”

Toisella videolla presidentti Bill Clinton lausuu 24.1.1995 laittomasta maahanmuutosta:

”Meidän täytyy tehdä enemmän pysäyttääksemme laittoman maahanmuuton.”

Amerikkalaista liberaalimediaa kutsutaan nykyään valemediaksi yksinkertaisesti siksi, että se on valemedia. Valeuutisointi on päivittäistä. 95 prosenttia Yhdysvaltojen valtamediasta edustaa liberaalimediaa, esimerkkeinä CNN, NBC, MSNBC, ABC ja New York Post sekä lukuisat muut.

Ylivoimainen enemmistö, 95 prosenttia, Yhdysvaltain mediasta vihaa Trumpia ja muistaa myös ilmaista sen julkaisten negatiivista Trump-uutisointia joka ainoa päivä.

Uutisten kuunteleminen on muistuttanut jo pitkään Hillary Clintonin markkinointitoimiston viestintää. CNN:n studiossa istuu kymmenkunta ihmistä, jotka solvaavat fanaattisesti nykyistä presidenttiä.

CNN näkyy lähes kaikilla lentokentillä ja hotelleissa kaikkialla maailmassa. Liberaalimedian ideologiset uutiset saavuttavat ihmisiä lähes jokaisessa maailman kolkassa. Jopa korkeatasoiset poliitikot perustavat julkiset mielipiteensä valeuutisia tuottaviin uutiskanaviin. Paavikin ilmaisi viime viikolla kantansa aiheeseen viitaten vasemmistomedian valeuutisointiin.

Suomalaiset iltapäivälehtien, MTV3:n, Helsingin Sanomien, YLEn ja monen muun median toimittajat viestivät uutisia Yhdysvaltain valtamedian jakaman tiedon pohjalta.

Kaikki oheiset kuvat on otettu presidentti Obaman kauden aikana. Vasemmistomedia syötti ne maailmanlaajuisesti syyttäen presidentti Trumpia. Reilua ja rehtiä toimintaa?

Häkkikuvat ovat prosessointi- ja vastaanottotiloja. Niissä laittomat maahanmuuttajat ovat korkeintaan kolme päivää.

Sen jälkeen lapset siirretään normaaleihin, inhimillisiin ja turvallisiin olosuhteisiin, tiloihin, jossa he käyvät koulua kuusi tuntia päivässä. Lapsilla on omat huoneet, televisiot, tietokoneet ja riittävästi leluja. He voivat olla yhteydessä vanhempiinsa skypen välityksellä. Olosuhteet ovat yleensä huomattavasti paremmat kuin siellä, mistä lapset ovat tulleet.

Trump muutti käytäntöä inhimillisemmäksi viime viikolla väliaikaisella määräyksellä siten, että lapset saavat nyt olla perheiden parissa käsittelyn ajan. Kuten ylempänä kirjoitin, presidentti ei kuitenkaan pysty muuttamaan lakia, joten väliaikainen määräys ei ratkaise ongelmaa.

Asumme ja elämme aavikolla, jossa on kalkkarokäärmeitä, kojootteja, vuorileijonia, hämähäkkejä ja ihmisalakuljettajia. Millainen on vanhempi, joka lähettää 4-vuotiaan lapsensa yksin matkalle?

Suurin osa rajavartiolaitoksen agenteista on latinoja. He pitävät lapsista huolta kuin omistaan. Suurin osa on perheellisiä. He ostavat lapsille omilla rahoillaan leluja, ruokaa ja organisoivat heille syntymäpäiväjuhlia ja urheiluharrastuksia. Vasemmistomedia kutsuu heitä natseiksi ja heidän työnantajaansa terroristiorganisaatioksi.

Vasemmistomedia siis syyttää rajavartiolaitoksen agentteja ja puolustaa lapsia aavikolle lähettäviä vanhempia. Reilua?

Mitä erotetuille lapsille tehdään alkuprosessin jälkeen? Heidät lähetään lastenkoteihin tai adoptoidaan perheisiin, jos vanhemmat ovat kuolleet tai heitä ei löydetä.

Suurin osa lapsista tulee maahan yksin ilman vanhempien seuraa. Jos lapsi on niin pieni, ettei kykene avustamaan vanhempien etsinnässä, tilanne muuttuu hankalaksi. Samoin tilanne mutkistuu, jos lasten vanhemmat tai vanhempi on karkotettu kolmanteen maahan, ei kuitenkaan Meksikoon, joka on ollut vain kauttakulkumaa. Jos vanhempien tai vanhemman karkotus tulee kyseeseen, laki estää perheen yhdistämisen.

Heikki Porkka ma 25.06. 20:01

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Ennusteita ja kohunpoikasia maahanmuuttopolitiikan liepeiltä

la 25.05. 11:15

Yle, Trump, Orban, Salvini, "islamismi" ja Tynkkynen

ti 14.05. 12:56

Korruptiota se on pienikin korruptio

su 12.05. 13:52

Gallup elää - mikä on politiikan suunta?

pe 10.05. 11:56

Kärkihankkeena maailmanhalaus

to 09.05. 13:40

Tuolileikin kautta verohelvettiin?

ke 08.05. 15:29

Pedofiilien ja terroristien kultamaa

ti 07.05. 13:44

Äänestäjän kuluttajansuoja Suomessa

ma 06.05. 11:00

Suojelupoliisi ongelmien keskiössä

to 02.05. 22:00

Sdp (Hussein al-Taee) turvallisuusuhkana

ti 30.04. 13:23

blogit

Vieraskynä

Maahanmuuttoahdistus koskettaa monia suomalaisia

to 23.05.2019 01:36

Juha Ahvio

Europarlamenttivaalit 2019 ovat "kaikkien aikojen mullistavimmat EU-vaalit"

la 25.05.2019 20:25

Professorin Ajatuksia

ISIS-vaimojen ja muiden ihmisoikeudet

la 25.05.2019 20:21

Marko Hamilo

Puolusta Eurooppaa, äänestä euroskeptikkoa

la 25.05.2019 16:12

Jukka Hankamäki

Suomelle tärkeät europarlamenttivaalit

to 09.05.2019 22:08

Petteri Hiienkoski

Arkkipiispan tuella sananvapautta vastaan

la 18.05.2019 16:09

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Euvostoliiton purkaminen alkaa vihdoinkin!

ke 01.05.2019 16:15

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kansallismielisten vietävä ympäristöagenda vihreiltä

ti 14.05.2019 23:15

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

KGB ja sen mustien operaatioiden "jatkot" EU-vaaleissa

la 25.05.2019 20:24

Mika Niikko

Somekampanja käänsi tuhansien turvapaikkavaeltajien suunnan

su 07.04.2019 23:11

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Maailman muovin kierrätys totaalikaaoksessa Uusi raporttini julki Lontoossa

ke 15.05.2019 20:55

Heikki Porkka

Ennusteita ja kohunpoikasia maahanmuuttopolitiikan liepeiltä

la 25.05.2019 11:15

Tapio Puolimatka

Setan kunniarotta-antipalkinto ja itävaltalainen rottaruno

ti 21.05.2019 23:38

Olli Pusa

Islaminuskoiset eivät sopeudu

su 19.05.2019 21:43

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Chile ja media

to 04.04.2019 21:30

Reijo Tossavainen

Lipponen ja Rönnholm venäläisten juoksupoikina

la 25.05.2019 21:34

Jessica Vahtera

Feministinen hallitus täysin tasa-arvoton

pe 24.05.2019 15:56

Pauli Vahtera

SDP valehtelijoiden klubi

pe 03.05.2019 21:34

Timo Vihavainen

Neuvostoihminen

la 25.05.2019 20:22

Matti Viren

Kumoaako ilmaston muutos kaikki lait?

pe 24.05.2019 01:25