Blogi: Heikki Porkka, ma 27.08.2018 10:34

EU - kommunismin jalanjäljissä

 

EU tunnetaan nykyään internationalistisesta pakkopolitiikastaan, joka näkyy esimerkiksi jäsenmaiden talouspolitiikassa, maahanmuuttopolitiikassa ja sopimusten noudattamisessa sekä viimeisimpänä mittavana asiana merkittävää demokratian elementtiä, sananvapautta rajoittavassa sensuuripolitiikassa.

1. Talouspoliittisesti EU pyrkii vaikuttamaan jäsenmaiden budjettien muodostamiseen ja budjettivarojen kohdentamiseen.

2. Maahanmuuttopoliittisesti EU on pakottanut jäsenmaat vastaanottamaan äärimmäisen haitallista ja vaarallista maahanmuuttoa. Itäiset jäsenmaat eivät ole totelleet käskytystä, jonka seurauksena EU uhkailee niitä toistuvasti.

3. Sopimusten noudattaminen on ollut EU:ssa jo vuosien ajan pelkkä vitsi.

a) Alkuperäisen sopimuksen mukaan jäsenmaat eivät saa huolehtia toisten maiden veloista. Sitten tuli Kreikka (Saksan ja Ranskan pankkien tulevaisuus turvattiin), jonka osalta suomalaiset eivät voi olla muistamatta kaksikko Jutta Urpilaisen (sdp) -Jyrki Kataisen (kok) ylpeänä esittelemiä takuusvakuussopimuksia ja Matti Vanhasen (kesk) mainitsemaa tuottavaa sijoitusta, josta suomalaisten ei pidä olla huolissaan!

Suomalaiset ovat siinä mielessä merkillisiä ihmisiä, että ovat valinneet Urpilaisen ja Vanhasen uudestaan parlamenttiin päätöksentekoon. Jossain toisessa maassa näin toimivia ihmisiä kutsuttaisiin hiukan kajahtaneiksi, mutta Suomessa on normaalia palkita täydellisesti tyrinyt kansanedustaja tai ministeri jatkopestillä.

b) Jäsenmaita pitäisi sitoa myös Schengen-sopimus, joka edellyttää hyvää ulkorajavalvontaa. Kuten kaikki tietävät, EU:n ulkoraja on vuotanut kuin seula jo yli kolme vuotta.

c) Invaasion myötä esiin nousi myös Dublin-asetus, jonka mukaan turvapaikanhakija täytyy rekisteröidä siinä turvalliseksi katsotussa maassa, jonne hän ensimmäisenä rantautuu. Suomeen saapuneista henkilöistä valtaosa matkasi usean turvallisen valtion kautta ennen saapumistaan Tornioon, jossa lausui taikasanan asylum.

Dublin on ollut kuollut kirjain jo yli kolmen vuoden ajan, mutta paperilla se on edelleen voimassa, joten miksi Petteri Orpo ei vaadi sen noudattamista?

d) Moni suomalainen muistaa, että kokoomuksen nykyinen puheenjohtaja, sisäministerinä istunut Orpo vetosi nimenomaan kansainvälisiin sopimuksiin, kun invaasio saavutti Suomen syyskesällä 2015. Orpo ei puhunut mitään siitä, että unioni on pyyhkinyt takapuolensa useilla sopimuksilla, jotka se on itse laatinut.

4. EU on kohdannut totalitarismiin viittaavan politiikkansa johdosta kasvavaa kritiikkiä, jonka seurauksena unioni pyrkii nykyisin rajoittamaan kansalaisten sananvapautta.

Vuonna 2016 EU esitti vaatimuksen, jonka mukaan sosiaalisessa mediassa sivustoja ylläpitävien yritysten, kuten Facebookin, Twitterin, Microsoftin ja Googlen omistaman YouTuben tulee poistaa sivuiltaan ”vihapuhe” vuorokauden sisällä.

EU:n johtavassa valtiossa, Saksassa, astui lokakuussa 2017 voimaan laki, jonka mukaan yritys voi saada 5 – 50 miljoonan euron sakon, jos se ei poista sivustoltaan vihapuheeksi katsottua materiaalia määräajassa.

Sinänsä ei yllätä, että juuri Saksa ottaa innokkaimmin askeleita kohti totalitaarisia käytäntöjä. Perinteet velvoittavat.

Toista Euroopan rajoilla ja osin sisällä sijaitsevaa totalitarismin vanhaa suurvaltaa, Venäjää, EU-sensuuri ei koske, mutta sillä ei ole merkitystä, sillä Venäjä huolehtii itse siitä, että hallintoa liian kärkkäästi arvostelevat vaikenevat.

Suomessa sananvapauden rajoitukset ovat puhuttaneet erityisesti Facebookin osalta. Kirjoituskieltoja on jaettu jo pitkään, mutta viimeisen kuukauden aikana on saavutettu varsinainen kliimaksi, kun yhä useamman henkilön koko profiili on poistettu ja niiltä, joiden profiilia ei ole poistettu, on sensuroitu jopa valtamedian artikkeleihin linkittäviä kuvia ja lainauksia.

Kulunutta sanontaa käyttäen, Goebbels ja Stalin olisivat äärimmäisen kateellisia kaikesta siitä, mihin vapauden nimiin vuosikausia vannoneet EU-poliitikot ovat yltäneet kansalaisten ajattelun ja sanomisen rajoittamiseen tähtäävien toimien osalta.

Lopuksi

Kuten tarkkaavaisimmat suomalaiset ovat viime vuosina havainneet, valtion (kansalaisten) täysin rahoittama media, Yleisradio, ei ole noteerannut lainkaan totalitaaristen ideologioiden (kommunismi, natsismi, fasismi) uhrina kuolleiden muistopäivää, jota vietettiin vastikään, elokuun 23. päivänä.

Euroopan parlamentti on nimennyt päivän ”Euroopan laajuiseksi totalitarismin ja autoritaaristen hallintojen tuottamien uhrien muistopäiväksi, jota vietetään arvokkaasti ja puolueettomasti”.

Päivän vietto on huomioitu eri tavoin jäsenvaltioissa. Suomi on ottanut linjakseen lähes täydellisen vaikenemisen. Nähtävästi Suomessa on niin paljon kommunisteja valtion päättävissä elimissä sekä valtamediassa, että toverituomioistuin on päättänyt pitää matalaa profiilia.

Natsismista sen sijaan ei vaieta, joten syyn täytyy piillä nimenomaan laajassa uuskommunistisessa ajattelussa, josta ei puhuta ääneen, mutta joka näkyy esimerkiksi useiden eduskuntapuolueiden halussa palata neuvostoaikojen sanoja kahlitsevaan pakkopaitaan. Sananvapauden rajoittamiseen tähtääviä toimia on avoimesti kannatettu vihervasemmistossa (vas, vihr, sdp) ja kokoomuksessa.

Virossa avattiin 23.8.2018 kommunismin uhrien muistomerkki. Se sijaitsee Maarjamäen museon vieressä Pirita teen varressa. Vähemmän yllättäen Yleisradio jätti asian noteeraamatta.

Suosittelen muistomerkkiin tutustumista mahdollisella Tallinnan matkalla. Keskustasta pääsee paikalle esimerkiksi busseilla 1A, 6, 8, 34A ja 38. Aikataulut ja reitit saa selville täältä.

Muistomerkkiin ja avajaisiin voi tutustua Viron Yleisradion, ERR:n sivuilta löytyvän kuvagallerian avulla. 48 kuvan galleria avautuu klikkaamalla linkistä löytyvää kuvaa tai sen vasemmassa alakulmassa olevaa sinistä laatikkoa, jossa lukee ”Vaata galeriid”.

Suomalaisten kannattaa miettiä pitkään ja hartaasti kärsivätkö Suomen poliittinen johto ja toimittajakunnan valtaosa neuvostotraumasta, jonka vuosikymmeniä kestänyt nöyristely ja teeskentely saivat aikaiseksi.

Naapurivaltiolle ei ole mitään syytä uhota, mutta lammasmainen nöyristely on tyhmintä mitä voi tehdä, jos haluaa luoda normaalit suhteet. Pitäisi muistaa myös se, että kommunistihallinto sorti monin tavoin myös omiaan, joten kansakuntana venäläisiä on aivan turha syyllistää kommunistimafian tekemisistä.

Moneen kertaan on jo todettu, että Suomi on monin tavoin Euroopan viimeinen neuvostoliitto, joka on sinänsä melko paradoksaalista, sillä Suomea pidetään tietyissä asioissa myös Euroopan amerikkalaisimpana maana. Tosin ei missään nimessä aidon vapauden suhteen, mutta esimerkiksi monenlaisen markkinahömpän omaksumisen osalta.

Toinen, kommunismin murhapolitiikkaa piilottelevaa käytäntöä merkittävämpi asia, jolle kannattaa uhrata muutama ajatus, on EU:n toiminta, joka on kääntynyt viime vuosina yhä haitallisemmaksi jäsenvaltioiden kansalaisten näkökulmasta.

EU väittää olevansa rauhan unioni, mutta mistä johtuu, että EU ei pidä kiinni omista sopimuksistaan eikä kykene suojaamaan alueensa kantaväestöä?

Jos terrorismin tuottaminen ja tukeminen ovat työn tekemistä rauhan eteen, tarkoittaa se sitä, että EU muistuttaa paitsi rakenteiltaan ja sopimusrikkomuksiltaan, myös poliitikkojen harjoittamalta valehtelulta neuvostojen maata, jonka ikeestä Euroopan itäiset osat pääsivät irrottautumaan 90-luvulla.

Syytä ei ole unohtaa sitäkään, että neuvostojen maassa oli media, joka kertoi vain sopivia totuuksia. Ja miten onkaan valtamedian laita Suomessa nykyisin?

Siis oikeesti (nuorisokieltä) hyvät suomalaiset, olisiko aika suoristaa selkä?

Heikki Porkka ma 27.08. 10:34

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Arvopohjista ja pedofiliasta

to 17.01. 10:50

Me tiesimme, mutta emme estäneet

ke 16.01. 14:28

Helsingin huuhaat, Turun tollot ja Oulun pöljät

ti 15.01. 14:21

Valtamedia islamin asialla

ma 14.01. 10:57

Sanna Marin, sdp ja oululaiset päättäjät

su 13.01. 10:38

Kai Mykkänen - haitallisen maahanmuuton vastuuministeri

la 12.01. 13:28

Tämä maa on Suomi - seinähullujen paratiisi

pe 11.01. 16:15

Kahden päivän fb-vierailu, osa 2

ke 09.01. 10:14

Kahden päivän fb-vierailu

ti 08.01. 20:34

Paula Risikko - trollaava kokoomuslainen

la 05.01. 19:28

blogit

Vieraskynä

Vihapuhe on ihmisoikeus

ke 09.01.2019 17:44

Juha Ahvio

Oulun seksuaalirikokset ja avointen rajojen maahanmuutto

su 20.01.2019 10:52

Professorin Ajatuksia

Miksi puhumme maahanmuuttajien, mutta emme kantaväestön seksuaalirikoksista?

su 20.01.2019 10:31

Jukka Hankamäki

Valloitettujen valtioiden ja totalitarismien tunnusmerkkejä

pe 18.01.2019 23:42

Petteri Hiienkoski

Pääministerin falskit selitykset

ma 14.01.2019 00:14

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Digitaaliset oikeudet ja sananvapaus

su 20.01.2019 16:27

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Orpo uhrasi lastemme turvallisuuden tietoisesti

to 17.01.2019 20:00

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Tapaus Hedayatullah Safi ja kansliapäällikkö Nerg

su 20.01.2019 10:34

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Elina Grundström on maineriski JSN:lle

to 20.12.2018 16:13

Heikki Porkka

Arvopohjista ja pedofiliasta

to 17.01.2019 10:50

Olli Pusa

Uutta turvapaikanhakija-aaltoa valmistellaan

to 17.01.2019 22:31

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Kuinka paljon puolue vastaa kannattajakuntaansa ?

la 22.12.2018 19:13

Reijo Tossavainen

On sinisten kotiinpaluun aika

la 19.01.2019 18:54

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Tavallinen tapaus

su 20.01.2019 10:32

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40