Blogi: Heikki Porkka, ma 24.09.2018 20:15

Petteri Orpo ja Kai Mykkänen naisten ja tasa-arvon asialla?

 

Alaotsikkona voisi olla ”Miksi kokoomus vihaa naisia?”.

Kai Mykkänen (kok) erosi ja Petteri Orpo (kok) uhkaa erota Helsingin Suomalaisesta Klubista, jos klubin sääntöjä ei muuteta siten, että jäseniksi otetaan myös naisia.

Miksi Mykkänen ja Orpo mielistelevät tällä kertaa naisia (feministejä) aiemman punavihreiden nuoleskelun lisäksi? Punavihreitä Mykkänen ja Orpo ovat pyrkineet miellyttämään avoimien rajojen eli holtittoman ja vaarallisen maahanmuuton voimalla.

Ensimmäisen mieleen tulevan skenaarion mukaan  Mykkänen ja Orpo käyvät täyttä häkää kokoomuksen vaalikampanjaa pyrkien kilpailemaan feminismiin taipuvaisten sosialidemokraattisten ja vihreiden naisten äänistä.

Toisaalta voi olla, että Kailla ja Petterillä on paha mieli. Paha mieli siksi, että he tiedostavat olevansa välillisesti vastuussa kymmenistä raiskauksista sekä useista seksuaalisista ahdisteluista, joita on toteutunut Suomessa turvapaikanhakijoiden toimesta syyskesän 2015 jälkeen.

Turkulainen Orpo on osavastuullinen myös marokkolaisen turvapaikanhakijan toteuttaman Turun terrori-iskun sekä irakilaisturvapaikanhakijoiden Kajaanin Otanmäessä tekemän surmatyön osalta.

Orpon edustama Turun kokoomus on yrittänyt kaikin keinoin vaientaa valtuustokeskustelun maahanmuuton ongelmista. Kuten muistetaan, Turun kokoomuslainen kaupunginjohtaja oli sitä mieltä, että terrori-iskulle ei ole syytä varata muistopäivää.

Oman syyllisyyden tunnistamiseen viittaavan ajatustavan mukaan Mykkänen ja erityisesti Orpo ymmärtävät jollain tavalla vastuunsa useille naisille aiheutuneisiin fyysisiin ja henkisiin vaurioihin, joista osa ei parane täydellisesti koskaan.

Ainoa hyvä puoli tässä skenaariossa on, että sen mukaan kokoomuspojat ovat löytäneet sisältään moraalin. Moraali tarkoittaa tässä kohdin henkilön erottavan ainakin jollain tavalla hyvän pahasta ja ymmärtävän lisäksi aiheuttaneensa peruuttamatonta pahaa.

Ikävää tässä skenaariossa on se, että aiheellinen syyllisyyden tunne purkautuu esiin aivan väärällä tavalla. Uhittelu Helsingin Suomalaisen Klubin edustajille edustaa pölhöpopulismin alhaisinta astetta. Kyseessä on yritys kerätä poliittisia irtopisteitä mitättömällä asialla, jolla ei ole mitään tekemistä aidon tasa-arvon kanssa.

Anteeksipyyntö ja eroaminen olisivat olleet erityisesti Orpon kohdalla oikeita ratkaisuja.

Kolmannen skenaarion mukaan Mykkänen ja Orpo ovat saaneet ohjeet kokoomukselle markkinointipalveluja tuottavalta yhtiöltä, joka on ohjeistanut heitä tekemään jotain sellaista, jonka perusteella suuri yleisö saa käsityksen, jonka mukaan he ovat naisten asialla, todellisia tasa-arvotaistelijoita.

Kokoomuksen markkinamiehet ja –naiset ovat aina osanneet harhauttaa eli suunnata ihmisten katseen toisaalle, jos toisessa suunnassa on näkymä, joka piirtää kansalaisille ikävän kuvan puolueen toiminnasta.

Todellisuudessa Mykkänen ja Orpo ovat globalistien juoksupoikia, jotka eivät edes hengitä, jos eivät saa siihen lupaa Brysselistä ja Merkeliltä.

Mykkäsen ja Orpon silmissä kiiltänee mahdollinen palkkiovirka, jollaisen uskollisimmat globalistien mielistelijät saavat osoitettuaan tinkimätöntä uskollisuutta. Jyrki Katainen (kok) on viime aikojen paras esimerkki poliitikosta, joka on valmis myymään isänmaansa, jotta oma ura etenee.

Orpo on vastuullisin naisten kokeman turvallisuuden tunteen ja aidon turvallisuuden heikentymiseen, koska istui sisäministerin pallilla, kun invaasio alkoi vyöryä kohti Haaparantaa ja Torniota. Sen sijaan, että Orpo olisi pannut tikun ristiin estääkseen tulijoita saapumasta turvallisesta maasta (Ruotsi), Orpo valehteli suomalaisille, että kansainväliset sopimukset velvoittavat Suomea vastaanottamaan sisään pyrkivät.

Kun Jussi Halla-aho (ps) vaati tulijoiden sijoittamista suljetulle alueelle siihen asti, että heidän motiivinsa ja henkilöllisyytensä saadaan varmuudella selvitettyä, alkoi Orpo höpöttää arvopohjasta osoittaen samalla halveksuntaa Halla-ahoa kohtaan.

Tosiasiassa EU-direktiivi mahdollistaa kaiken sen, mitä Halla-aho esitti. Direktiivin antamia mahdollisuuksia toteuttamalla suomalaiset, eritoten useat suomalaiset naiset ja heidän läheisensä, olisivat säästyneet surulta ja murheelta, jota Orpon ja pääministeri Sipilän suosima avointen ovien politiikka on tuottanut.

Orpon kylmyydestä kertoo sekin, että hän vaikeni täysin, kun irakilaiset turvapaikanhakijat surmasivat suomalaismiehen Kajaanin Otanmäessä. Sen sijaan, että Orpo olisi ottanut asiaan julkisesti kantaa, hän tviittasi onnitteluviestin Ouluun, jossa kehui vihreistä kokoomukseen siirtynyttä entistä uimarinaista fiksusta ratkaisusta.

Kun invaasio saapui Suomen rajalle ja valui siitä rajan yli, Orpo ei voinut olla tietämätön millaisia heijastusvaikutuksia hänen suomalaisista piittaamattomalla politiikallaan tulee olemaan.

Ruotsi on Suomen naapurimaa, jota erityisesti Orpon kokoomus ja Antti Rinteen sdp ovat kilvan kehuneet menestyvänä maana. Orpon on täytynyt olla tietoinen Ruotsin jo yli vuosikymmenen kestäneestä ylivoimaisesta kärkisijasta Euroopan raiskaustilastossa, johon eivät ole syyllisiä Sven, Per ja Olle vaan islamilaisesta maailmasta ”turvaa hakemaan” tulleet miehet.

Orpon on täytynyt olla tietoinen myös siitä, että Ruotsia on vaivannut jo vuosien ajan maahanmuuttajien tuottama moninainen vakava rikollisuus, jonka myötä maahan on muodostunut kymmeniä no go -alueita.

Mykkänen ja Orpo ovat nykyajalle tyypillisiä heikkoja poliitikkoja, jotka eivät ole politiikassa mukana sen vuoksi, että kansalaisilla olisi parempi maa elää. Eivät he ole myöskään naisten asialla, vaikka yrittävät muodin mukaisesti sellaista näytellä.

Jos Mykkänen ja Orpo olisivat aidosti naisten asialla, noudattaisivat he aivan toisenlaista maahanmuuttopolitiikkaa, sellaista, joka ehkäisee mahdollisimman hyvin länsimaisten naisten joutumisen afrikkalaisten ja itämaisten miesten ahdistelun ja pakkoseksin kohteeksi.

Jos Mykkänen ja Orpo olisivat aidosti sorrettujen naisten ja tasa-arvon asialla, eivät he myöskään vaikenisi islaminuskoisten piirissä harjoitettavasta naisten alistamisesta.

Mykkäsen ja Orpon teennäisyys ja kykenemättömyys huolehtia SUOMEN sisäisistä asioista antaa surullisen kuvan suomalaisten kärkipoliitikkojen tasosta.

Useiden suomalaispoliitikkojen osoittama krooninen toiseuden palvonta on heikkouden merkki, vaikka moni heikko poliitikko väittää vieraiden edessä polvistumisen olevan osoitus laajasta sydämestä ja aidosta rakkaudesta maailman kaikkia kansoja kohtaan.

Kuten sanonta kuuluu, ”vahvat miehet luovat hyviä aikoja, hyvät ajat heikkoja miehiä, heikot miehet huonoja aikoja ja huonot ajat vahvoja miehiä”.

Sanontaan kuuluvan kierron mukaan suomalaisten olisi aika saada ensi keväänä vastuullisille paikoille vahvoja miehiä, joilla on rohkeutta luoda yhteiskunta, jossa omien auttaminen ja puolustaminen ovat jokaisen kansalaisen ja poliitikon kunnia-asioita.

Heikki Porkka ma 24.09. 20:15

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Ei mitään tekemistä islamin kanssa?

Klo 11:38.

Yle, YK, islam, Viro ja GCM

ma 10.12. 10:56

Suojelua suomalaislasten elämää tuhoamalla

su 09.12. 12:43

Nollatoleranssi ja arvopohja

pe 07.12. 18:45

Facebook on uusi Stasi

pe 07.12. 14:50

Äärivasemmisto on valtiovallan suojeluksessa

pe 07.12. 12:15

Facebook - sananvapauden vihollinen

to 06.12. 21:53

Oulun seksuaalirikosvyyhti kertoo myös poliittisen johdon ja valtamedian rappiosta

ke 05.12. 13:53

Oulun raiskausepidemia ei ole ilmiö vaan osa pitkään jatkunutta trendiä

ti 04.12. 15:48

Olisiko vihdoin kansallisen heräämisen, omien puolustamisen aika?

ti 04.12. 10:08

blogit

Vieraskynä

Kirja-arvio: Kiinalainen juttu

su 18.11.2018 00:00

Juha Ahvio

Sananvapaus on uhattuna Suomessa

to 06.12.2018 13:01

Professorin Ajatuksia

YK:n ihmisoikeuksien julistus täytti 70 vuotta

ma 10.12.2018 23:28

Jukka Hankamäki

Tapahtuneiden tosiasioiden edessä

ma 10.12.2018 23:34

Petteri Hiienkoski

Ylen sokeat politrukit "natsijahdissa"

pe 07.12.2018 05:29

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Afrikan tulevaisuus huumeiden varjossa

su 09.12.2018 15:21

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Petteri vaatii Suomeen hissunkissun vaaleja?

ma 10.12.2018 23:32

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09.2018 16:44

Heikki Porkka

Ei mitään tekemistä islamin kanssa?

ti 11.12.2018 11:38

Olli Pusa

Länsimaiden perikato?

su 02.12.2018 22:56

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Agendatoimittajat turvautuvat jo natsien propagandajohtaja Göbbelsin oppeihin

la 08.12.2018 18:28

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Symbolit ja historia

ma 10.12.2018 23:29

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40