69-vuotias hollantilaismies haluaa muuttaa ikänsä 20 vuotta nuoremmaksi: "Olen noin 40- tai 45-vuotias"

Vetoaa transsukupuolisten perusteluihin vaihtaa sukupuolta

Ulkomaat ma 19.11.2018 21:47

Life Site News kertoo 69-vuotiaasta hollantilaisesta miehestä, joka on käynnistänyt oikeudellisen taistelun muuttaakseen ikänsä 20 vuotta nuoremmaksi ja vertaa tätä muutosta transsukupuolisten sukupuolenvaihdoksiin ja heidän perusteluihinsa.

Miehen näkemykset ovat vihastuttaneet LGBT-aktivistit, jotka pitävät vertailua "mauttomana".

Tämä tapaus paljastaa hyvin meneillään olevan keskustelun pysyvien fyysisten ominaisuuksien, kuten biologisen sukupuolen "muuttuvuudesta".

Gender-ideologiassa hamuillaan lainsäädäntöä, jossa sukupuolen vahvistaminen perustuu itsemääräämisoikeuteen eikä "ulkopuolelta saneltuun arvioon".

Gender-ideologian järjettömyyksiin ja todellisuudenvastaisiin ääriuskomuksiin ja sen vakaviin sisäisiin ristiriitoihin laaja-alaisesti perehtyneen teologian tohtori ja dosentti Juha Ahvion mukaan on ongelmallista, miksi vain sukupuoli olisi itsemääräämisoikeuteni käskettävissä ja määriteltävissä.

Ahvio ottaa esiin hyvin perustein sen, miksei meillä ole ihmisoikeus myös määrätä esimerkiksi pituutemme, painomme, rotumme, syntymäpaikkamme ja ikämme.

"Miksi kaikista mahdollisista antropologisista ulottuvuuksista vain sukupuoli?" Ahvio ihmettelee ja tarkoittaa, että mikäli ihminen voi määrätä "subjektiivisen kokemuksen, tunteen sekä tahtotilansa voimalla" oman sukupuolensakin, mikä estää muuttamasta esimerkiksi pituutta, painoa tai vaikka ikää; sillä nehän "ovat vain matemaattisia suureita, numeroita, lukuja, jotka ovat ihmisen konstruoimia ja siten muutettavissa olevia" ja täten niihinkin täytyy olla määräämisoikeus sen kulttuurimarxistisen ääritotuuden nojalla, että "mitäänhän ei voida tietää objektiivisesti".

Hollantilainen Emile Ratelband on 69-vuotias, aiemmin tänä vuonna buddhalaisuuteen kääntynyt elämäntaidon valmentaja, TV-persoona Amsterdamin kaakkoispuolelta Arnhemin kaupungista. Hän on vienyt tapauksensa oikeuteen toivoen saavansa tuomioistuinta muuttamaan hänen syntymätodistustaan ​​väittämällä, että hän syntyi 11. maaliskuuta 1969 varsinaisen syntymäpäivänsä sijasta, joka on 11. maaliskuuta 1949.

”Nykyään Euroopassa ja Yhdysvalloissa olemme vapaita ihmisiä”, Ratelband vetoaa Washington Postin haastattelussa.

Hän kertoo käyneensä lääkärintarkastuksessa ja se osoittaa hänen mukaansa sen, että hänen biologinen ikänsä on 45 vuotta.

"Voimme tehdä omia päätöksiämme, jos haluamme muuttaa nimemme tai sukupuolemme. Joten minä haluan muuttaa ikäni. Tuntemukseni kehostani ja mielestäni on, että olen noin 40- tai 45-vuotias", hän inttää.

Hän uskottelee, että häntä syrjitään hänen ikänsä vuoksi päivittäin ja koska hänellä on paljon nuoremman miehen fyysinen ja psyykkinen kunto, tätä koskeva laillinen lausunto hyödyttäisi häntä sekä ammatillisesti että romanttisesti - lisäämään hänen mahdollisuuksiaan löytää rakkautta.

"Jos olet 69-vuotias Tinderissä, olet ikäloppu", selittää Ratelband, joka on seitsemän lapsen isä ja on "nyt tulossa kahdeksannen isäksi".

Hän etsi viime kesänä sijaissynnyttäjä-äitejä, koska hän halusi tulla isäksi uudestaan.

Hän kertoi saaneensa 167 vastausta, joista kaksi vakavasti otettavaa ehdokasta jäi jäljelle. Yksi heistä on nyt raskaana. "Se ei tapahdu koeputkihedelmöityksellä, se vain tapahtuu", Emile julisti.

Emile Ratelband sanoo, ettei halua muuttaa ikää vain hänen nettiprofiilissaan, koska "jos valehtelee, on muistettava kaikki mitä sanoo". Hän vakuuttaa myös, että hänen todellinen ikänsä on ollut käännekohta potentiaalisille asiakkaille, sillä hän ei voi "puhua nuorten kieltä" huolimatta siitä, että hänellä on enemmän tietoa ja kokemusta kuin nuoremmilla kilpailijoilla.

Lisäksi hän näkee ikänsä muuttamisen olevan "hyvä uutinen" myös hallitukselle, sillä hän luopuisi oikeudesta eläkkeeseensä - kunnes hän saavuttaa eläkeiän jälleen.

Hän ei ole selventänyt, kuinka laillinen asiakirja sopisi yhteen hänen väärän ikänsä kanssa, eikä olisi kuitenkaan "valehtelua" tai miten muutettu syntymätodistus estäisi tulevat päivämäärät ja työnantajia jatkamasta hänen ​​ikänsä kyseenalaistamista sen jälkeen, kun hänen pyrkimyksensä huomataan laajalti mediassa.

Washington Post kuvaa Ratelbandia myös entiseksi ”poliittiseksi provokaattoriksi”, joka jo kerran yritti eikä onnistunut nimeämään kaksi hänen lastaan Rollsiksi ja Royceksi. Tämä herättää lisäkysymyksiä siitä, haluaako hän todella muuttaa hänen laillista ikäänsä vai sen sijaan tehdä vain jäynää, onko kyse julkisuudesta vai tuoda kenties esiin keskusteluihin enemmän "sukupuolen liukuvuutta".

Riippumatta hänen motiiveistaan, Ratelband on uhrannut merkittäviä toimia vakuuttaakseen viranomaiset olevansa vakavissaan. Häntä kutsuttiin "hulluksi", kun hän ensimmäisen kerran esitti pyynnön Arnhemin kaupunginhallituksessa, jonka jälkeen hänen asianajajansa vei asian oikeuteen.

Ratelband kertoo "alistuvansa" psykiatriseen arviointiin todistaakseen, ettei hän ollut harhakuvitelmista kärsivä esittäessään pyyntönsä ja kun tuomarit aluksi "nauroivat kuin pienet tytöt", hän käännytti heidät vakavasti harkitsemaan hänen pyyntöään.

Vaikka tuomari suhtautui ymmärtäväisesti, tuomari ei ole täysin vakuuttunut, Daily Mail raportoi. Tuomari totesi, että Ratelbandin syntymäpäivän muuttaminen tosiasiassa poistaisi osia hänen elämästään eli jättäisi ottamatta huomioon hänen elämänsä vuosien 1949 ja 1969 väliseltä ajalta.

"Kenestä vanhempasi huolehtivat näinä vuosina? Kuka sitten oli se pieni poika tuolloin?" tuomari oli tivannut.

Oikeudessa oli keskusteltu myös siitä, edellyttäisikö "iän korjaaminen" tulevaisuudessa jonkinlaista terveystutkimusta, jotta voitaisiin arvioida jonkun "tunneikä".

"Transsukupuoliset ihmiset voivat nyt muuttaa sukupuolensa syntymätodistukseensa, ja vastaavasti pitäisi olla mahdollisuus iän muuttamiseen", positiivisuusguruksikin nimetty Ratelband korostaa.

Mitä tahansa Ratelbandin aikomukset ovatkaan, niin tuomioistuin harkitsee vakavasti hänen tapaustaan ja se edustaa käännekohtaa "identiteetin" ja todellisuuden välisissä jännitteissä. Huolimatta siitä tosiasiasta, että sukupuoli on biologisesti muuttumaton, kieltäytymisestä tunnustaa miehiä "naisiksi" ja päinvastoin keskustellaan voimakkaasti muun muassa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa ja Australiassa.

Miksi gender-ideologian "logiikkaa" ei siis voitaisi käyttää hyväksi myös iän muuttamisessa?

Hollantilainen TV-persoona ja luennoitsija Emile Ratelband ainakin näyttää yrittävän sitä hyödyntää tosissaan ja Arnhemin tuomioistuimen odotetaan antavan kirjallisen päätöksen Ratelbandin tapauksessa seuraavien viikkojen aikana.

"Rakenna identiteettisi itse" tai samaistu erilaisiin ryhmiin ja pyri yksilöllisyyteen vailla normeja on trendi-ilmiö eivätkä identiteetin etsintävaihe ja minäkuvan kehitys enää liitykään aiemmin vahvasti vain murrosiässä ja nuoruusvuosina ilmenneisiin "kuohunta- ja kapinavaiheisiin".

"Käsitystä itsestä", identiteettiä voi muuttaa lähes loputtomiin, kuten esimerkiksi "44 vuotta ihmisoikeustyötä" tehnyt SETA toimii "sateenkaarisanastollaan" ottamalla vallan määritellä kullekin oman seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin.

Juha Ahvio muistuttaa, että juuri tällaista todellisuudenvastaista ääriuskomuksen istuttamista koululaisten mieliin SETA ja sen myötä opetushallitus vaativat nyt meillä Suomessakin.

Perusajatus tällaisten keinotekoisten kielellisten uustermien kehittelyssä ja julkisessa käyttämisessä ja lakisääteisessä käyttöönottopakossa on Ahvion mukaan se kielellisen konstruktivismin perusajatus, että todellisuus on kielellistä ja kun kieli ja käsitteet vaihdetaan tai luodaan uusiksi, vaihdetaan samalla todellisuus orwellilaisesti joksikin toiseksi ja muutetaan ja luodaan juuri sellaiseksi kuin rakentajat haluavat.

"Muutetaan ihmisten käyttämät kieli ja termit ja pakotetaan uustermit normatiivisiksi, jolloin ihmisten mielet ja ajattelu saadaan vallatuiksi ja siten ihmiset ja heidän käyttäytymisensä ja näiden myötä koko yhteiskunta muutetuksi haluttuun suuntaan."

Ahvio huomauttaa, että yhtä selvää pitäisi olla senkin, että "jos koen ja tahdon", että en ole syntynyt Turussa, vaan Tampereella, niin sitten minä olen Tampereella syntynyt.

Myös rotuni tai jopa lajini täytyy olla oman itseni määrättävissä ilman minkäänlaisten objektiivisten tosiasiaseikkojen häirintää.

Voit olla syntymästäsi tietyn rodun tai etnisyyden edustaja, mutta sanoa identifioituneesi aivan joksikin muuksi.

Entäpä kun ihminen luulee olevansa kissa ja uskoo vahvasti siihen, että on syntynyt väärään lajiin, tai "pukeutuu koiraksi" syöden koiranruokaa, juoden vettä lattialta kupista kuten koira, nukkuen koirankopissa ja haukkuen ohikulkijoita ja muita koiria; tai kuvittelee olevansa hevonen ja laukkaa hevosasussa aitauksessa - "on sekin jotakin sellaista, jota joku kovasti kokee".

Tällaiset ihmiskuntaa villitsevät monenlaiset vääristymät kuvastavat ihmisen ylpeyttä ja kapinaa Jumalaa ja Hänen ainutkertaista luomistyötä vastaan, mutta niitä kuitenkin markkinoidaan "todellisen identiteetin löytämisenä".

"Uusi uljas, estoton oma itse", jota perinteiset ja tylsät normit eivätkä rakenteet pidättele.


 

Tytti Salenius ma 19.11. 21:47

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Uusi Eurooppa tuhoon tuomittu?

su 18.08. 11:57

Mikko Paunio

Hussein Al Taee, Taqiya ja muslimipoliitikkojen perimmäiset lojaliteetit

su 18.08. 09:12

Henna Kajava

Monikulttuurisuus lisää rikollisuutta

su 18.08. 04:14

Matti Viren

Väärään suuntaan

la 17.08. 22:11

Arto Luukkanen

Toverien valkopesu

la 17.08. 22:10

Timo Vihavainen

Vaikea tapaus

la 17.08. 22:07

Professorin Ajatuksia

Rinteen hallitus on marokkolaisen enon ja turkkilaisen espoolaismiehen kaltaisten asialla

la 17.08. 22:06

videot