Blogi: Heikki Porkka, to 22.11.2018 12:31

Islamilainen uskonnonvapaus - maltillinen Malesia

Eilispäivän uutinen kertoo, että neljä suomalaista on pidätetty islaminuskoa pääuskontonaan tunnustavan Malesian Langkawin turistisaarella. Heitä epäillään kristillisen materiaalin (lehtiä, kyniä) jakamisesta julkisella paikalla.

Malesian tilanteesta lisää hieman alempana tekstissä. Ensin muutamia asioita rauhan uskonnoksikin kutsutun islamin piiristä, koska pidätyksellä on yhteys islamiin ja niin sanottuun monikulttuuriseen yhteiskuntaan, jollainen Suomenkin poliittisella johdolla on tavoitteena maailmalta jatkuvasti kantautuvista ikävistä ja surullisista esimerkeistä huolimatta.

Islamiin liittyvien kirjoitustensa sisällön suhteen lähes 180 asteen käännöksen tehnyt Alan Salehzadeh kirjoittaa ja puhuu melko usein maltillisista muslimeista.

Uusimmassa blogitekstissään Salehzadeh syyllistää populistiset ryhmittymät ja puolueet:

”Jos populistiset ryhmittymät ja puolueet lopettaisivat islamin ja muslimien epäasiallisen kritisoimisen, muslimit integroituisivat paremmin ja radikalisoituminen vähenisi. Tavoitehakuiset islam-tutkimukset, -kirjoitukset ja -analyysit synnyttävät voimakkaita vastareaktiota ja lisäävät kahtiajakoa turhaan.”

Näin vastuu on jälleen siirretty muille kuin muslimeille itselleen. Ikävää, että Salehzadeh on ottanut käyttöön punavihreiden ja kokoomuslaisten linjan, jonka mukaan muslimit ovat kauheiden populistien uhreja.

Tosiasia kuitenkin on, että muslimien tulee intergoitua länsimaiseen yhteiskuntaan, jos haluavat välttämättä elää Suomessa. Meidän ei sen sijaan tule missään nimessä ottaa mallia islamilaisista maista saapuvien tapakulttuurista ja tasa-arvo- ja yhteiskuntakäsityksistä, joten asiallinen keskustelu ja islamiin liittyvien useiden ikävien asioiden kritisoiminen jatkukoon.

Salehzadehin aiemmat kirjoitukset maltillisten muslimien enemmistöasemasta muslimien joukossa eivät saa tukea kansainvälisestä tutkimustiedosta.

Islamista irtautuneiden muslimien mukaan shariaa kannattavat muslimit ovat niin sanotun jyrkän linjan edustajia. Sharia on naisia sortava ja raakaa väkivaltaa suosiva islamilainen laki, jota noudatetaan eri asteisena islamilaisissa valtioissa.

PEW-tutkimuslaitoksen laaja haastattelututkimus (38 000 muslimia haastateltiin 39 maassa yli 80 eri kielellä) antaa varsin erilaisen käsityksen kuin Salehzadehin väitteet maltillisten enemmistöstä.

PEW-tutkimuslaitoksen saamat tulokset ja muutamien muiden lähteiden arvio shariaa halajavien määrästä ilmoitetaan 50 – 70 prosentiksi maailman kaikista muslimeista. Lukumääräisesti se tarkoittaa noin 900 000 000 – 1 300 000 000. Toisin sanoen 900 miljoonaa – 1,3 miljardia islaminuskoa tunnustavaa henkilöä edustaa aivan muuta kuin maltillista islamia.

Malesian sanotaan olevan eräs maltillisen islamin mallimaista. Sana monikulttuurisuus vilahtelee matkailumainonnassa eikä matkatoimistojen esittelystä ainakaan helpolla löydä vakavasti otettavia varoituksia islamiin liittyvistä vaaroista.

Esimerkiksi suosittu Rantapallo-matkailusivusto kertoo Malesiasta seuraavin sanoin: 

”Monipuolinen Malesia ihastuttaa lukuisilla mahdollisuuksillaan. Langkawin tunnettu rantakohde kutsuu auringonpalvojia, kun taas kulttuurista kiinnostuneet matkaajat tutustuvat historiallisiin kaupunkeihin ja majesteettisiin moskeijoihin. Eksoottinen Borneo on mainio matkakohde sukeltajille. Malesia on maa, jossa ranta-, kaupunki- ja aktiivilomat kohtaavat.

Ilmapiiri on Malesiassa ystävällinen, ja palvelu hyvää. Malesiassa ei katsota nenänvartta pitkin ketään, sillä maa on monikulttuurisuudessaan tottunut lähes kaikkeen. Monikulttuurisuus tuo mukanaan myös matkailijoiden usein kaipaamaa mystiikkaa. Malesian hintataso on eurooppalaisesta näkökulmasta varsin edullinen.”

Monikulttuurista yhteiskuntaa on markkinoitu suomalaisille suvaitsevaisuuden tyyssijana, jossa kaikki ovat kavereita keskenään ja jokaista ihmistä kunnioitetaan sellaisena kuin hän on.

Samaan tyyliin markkinoitiin kommunismia Neuvostoliitossa ja useissa länsimaissa, joissa nuoriso kapinoi vaatien tuskanpunaisen aatteen käyttöönottoa.

Puhuttiin leniniläis-marxilaisesta sosialismista ja kommunismista. Samalla tietysti unohdettiin kertoa, että Lenin oli julma murhamies, joka kiihotti kansaa väkivaltaan kaikkia eri mieltä olevia vastaan.

Rantapallon tekstin mukaan monikulttuurisuus tuo mukanaan mystiikkaa. Sanojen vakuudeksi kerrotaan, että Malesian monikulttuurisessa yhteiskunnassa ei katsota nenänvartta pitkin ketään, koska siellä on totuttu lähes kaikkeen. Ollaan siis suvaitsevaisia.

Mutta kristillisen materiaalin jakaminen on merkittävä rikos!!

Eurooppaan monikulttuurisuuden tavoittelu on tuottanut järkyttävän määrän seksuaalirikollisuutta, useita terrori-iskuja, terroriuhan tason nousun sekä kasvavaa levottomuutta ja eripuraa.

Mystistä ja suvaitsevaista monikulttuurista menoa?

Kuala Lumpurissa sijaitsevan Suomen suurlähetystön 29.10.2018 julkistama matkustajatiedote Malesiasta on huomattavasti rehellisempi kuin Rantapallon satutätien ja –setien maalailema kuva mystisen monikulttuurisesta Malesiasta.

Seuraavassa on muutamia otteita lähetystön matkustajatiedotteesta (kursiivilla kirjoitetut): 

”Vältä mielenosoituksia ja noudata erityistä varovaisuutta liikenteessä. Pidä huolta passista ja arvoesineistä. Vältä tarpeetonta matkustamista Sabahin osavaltion itärannikolle ja saarille kidnappausriskin vuoksi.”

”Matkailu Malesiassa on varsin turvallista. Noudata kuitenkin varovaisuutta, myös niin sanotuissa hyvämaineisissa kaupunginosissa, kauppakeskuksissa ja hotelleissa.
Kaikkialla Malesiassa on terrorismin vaara.”

”Turisteihin kohdistuneet rikokset, erityisesti varkaudet, ovat lisääntyneet huomattavasti kaikkialla Malesiassa.”

”Malesia on islamilainen maa. Paikallista islamilaista kulttuuria ja tapoja on syytä kunnioittaa erityisesti Kelantanin ja Kedahin osavaltioissa ja silloin kun vierailet uskonnollisissa paikoissa.”

”Homoseksuaalisuus on Malesiassa rikos.”.

Langkawi, jossa suomalaiset pidätettiin, kuuluu Kedahin osavaltioon.

Malesia sijaitsee Kaakkois-Aasiassa, jossa nykyinen Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Elina Grundström on viettänyt aikaansa kymmenisen vuotta sitten. Grundströmin mukaan ”islam on hieno uskonto”.

Sanojensa vakuudeksi Grundström kirjoittaa 9.10.2009 päivätyssä tekstissään muun muassa seuraavaa:

”Se islam, jonka itse tunnen Kaakkois-Aasiassa asuneena, on hieno uskonto, suunnilleen yhtä hyvä kuin kristinusko. Se on hyvin lähellä vihreyttä ja pohjoismaista sosiaalidemokratiaa.

Tuntemani muslimiaktivistit eivät uhkaa länsimaita, vaan yrittävät ratkaista oman maansa köyhyys- ja ympäristöongelmia. Muslimituttavieni käsitys naisten asemasta on lähempänä omaani kuin lestadiolaisten.”

Oliko Grundström kenties kuunnellut Juice Leskisen kappaletta Allah saapuu kaupunkiin, jonka mukaan

”Kun Allah saapuu kaupunkiin,
hän ensin soluttautuu Vihreisiin.
Ja pariin demariin,
he tunkee päänsä turbaaniin:
näin yhtä päätä rukoillaan
ja perseet osoittavat Uumajaan!”

Ja niinhän siinä on käynyt, kuten Juice ennakoi, jonka lisäksi Allah on valloittanut myös kokoomuksen ja vasemmistoliiton. Allah on aikaansaapa heppu?

Kaikki suomalaiset eivät liputa Malesiaa maltillisten muslimien maaksi. Perussuomalaisten kuntapolitiikassa vaikuttava Henna Kajava sivusi Malesian tilannetta kirjoituksessaan, joka käsittelee islamia ja tyttöjen sukupuolielinten silpomista.

Henna Kajava Oikean Median blogissa 16.5.2017

Asean Todayn mukaan jopa maltillisena pidetyssä Malesiassa on käynnissä islamisaatio ja sen seurauksena Kansallinen fatwa-neuvosto määräsi silpomisen pakolliseksi kaikille muslimeille vuonna 2009. Malesian terveysministeriö institutionalisoi silpomisen tämän jälkeen, jotta klitoriksia ei leikeltäisi epämääräisissä olosuhteissa. Silpominen on lisääntynyt näiden seurauksena maassa ja silvottujen naisten osuus saattaa olla jopa 90 %. Unohdetaanko jo, että Kaakkois-Aasian islam on sitä maltillista suuntausta?”

Viimeisen Suomesta kantautuneen tiedon mukaan suomalaiset suosivat politiikassa sosialidemokraatteja (sdp) ja kokoomusta (kok), jotka ovat olleet myös muslimien suuressa suosiossa.

Suvaitsevaista kansaa ovat suomalaiset, vähän niin kuin ruotsalaiset.

Malesiassa pidätettyjä suomalaisia uhkaa jopa usean vuoden vankeus kristillisen materiaalin jakamisesta. Pitäisikö suvaitsevaisten suomalaisten sanoa isosti hyi, hyi, ei niin saa tehdä? Ja jos haluaa jonkinlaista selkänojaa, voi pyytää ruotsalaisia kaveriksi. Virolaisia ei kannata pyytää, sillä he eivät ole vielä menettäneet järkeään.

Malesian tapaus toi mieleen suomalaiskommunistien ja –sosialistien suuttumuksen, kun kristillinen Stefanus-lähetys salakuljetti raamattuja Neuvostoliittoon, jossa raamattu oli kiellettyjen kirjojen listalla.

Lainaus Alpo Rusin kirjasta ”Vasemmalta ohi”:

”Seuraavana vuonna niin ikään [joulukuussa 1973] nuorvasemmiston ja SKP:n kansanedustajat kirjelmöivät eduskunnan puhemiehelle Stefanus-lähetyksen kuriin saamiseksi. SKP:n vähemmistön Ensio Laineen sekä 29 muun kommunistin ja kansandemokraatin, kuten Ilkka-Christian Björklundin sekä SDP:stä Erkki Liikasen, Kaisa Raatikaisen, Matti Ahteen, Jacob Södermanin, Osmo Kaipaisen ja Leo Kohtalan, 18.12.1973 allekirjoittamassa kirjelmässä ”Laine ym.: Stefanus-Lähetys ry:n Neuvostoliiton vastaisesta toiminnasta” kysyttiin: ”Mihin toimenpiteisiin Hallitus aikoo ryhtyä maamme kansallisten etujen vastaisen Neuvostoliitolle ja muille sosialistisille maille vihamielisen propagandan ja toiminnan estämiseksi?”

Ympäri käydään ja yhteen tullaan, sanoivat demari, kommunisti, vihreä ja kokoomuslainen, kun suvaitsevaisten paratiisissa, moskeijassa polvistuivat.

Oikeastaan jokaisen suomalaisen tulisi viimeistään nyt kysyä valtamedialta, Suomen poliittiselta johdolta ja EU:n johdolta miksi länsimaissa suojellaan sortajia ja vältellään puhumasta kristittyjen jatkuvasti kokemasta vainosta.

Pahimpina vainoajina ovat ”rauhan uskonnoksi” väitetyn islamin edustajat. Ehkä pitkään jatkunut hiljaisuus kristittyihin kohdistuvasta vainosta johtuu juuri tästä?

Heikki Porkka to 22.11. 12:31

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Tanska - maahanmuuttovastainen sosialidemokraattinen puolue voitti vaalit

to 06.06. 11:26

Ennusteita ja kohunpoikasia maahanmuuttopolitiikan liepeiltä

la 25.05. 11:15

Yle, Trump, Orban, Salvini, "islamismi" ja Tynkkynen

ti 14.05. 12:56

Korruptiota se on pienikin korruptio

su 12.05. 13:52

Gallup elää - mikä on politiikan suunta?

pe 10.05. 11:56

Kärkihankkeena maailmanhalaus

to 09.05. 13:40

Tuolileikin kautta verohelvettiin?

ke 08.05. 15:29

Pedofiilien ja terroristien kultamaa

ti 07.05. 13:44

Äänestäjän kuluttajansuoja Suomessa

ma 06.05. 11:00

Suojelupoliisi ongelmien keskiössä

to 02.05. 22:00

blogit

Vieraskynä

Globalisti Paavi ja kapinalliset papit

ma 10.06.2019 23:35

Juha Ahvio

"Vihapuheen" torjunta, sananvapauden rajoittaminen ja ilmastohulluus etenevät

la 15.06.2019 22:54

Professorin Ajatuksia

Kansa tuomitsi vallankaappauksen

ti 18.06.2019 00:41

Marko Hamilo

Puolusta Eurooppaa, äänestä euroskeptikkoa

la 25.05.2019 16:12

Jukka Hankamäki

Tarkistuksia Titanicin törmäyskurssiin

ti 04.06.2019 23:07

Petteri Hiienkoski

Uutisointi europarlamenttivaaleista harhaanjohtavaa: Mitä jäikään kertomatta?

to 30.05.2019 02:44

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

PS:n eurovaalitulos historiansa paras

ma 27.05.2019 20:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Etiopialaiset mysteerimiehet junassa

ma 17.06.2019 13:44

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Natsittaja Ohisalon pitää vastata puheistaan

la 15.06.2019 22:51

Mika Niikko

Kuka kantaa vastuun SETA-lobbareiden aiheuttamista peruuttamattomista vahingoista?

ti 28.05.2019 22:52

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

HBO Chernobyl sarja - Greenpeacen valheellista narratiivia

su 16.06.2019 10:20

Heikki Porkka

Tanska - maahanmuuttovastainen sosialidemokraattinen puolue voitti vaalit

to 06.06.2019 11:26

Tapio Puolimatka

Sukupuoli-ideologia estää kriittisen seksuaalikasvatuksen

ti 18.06.2019 00:49

Olli Pusa

Tuomioistuin poliittisena toimijana?

to 13.06.2019 22:46

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Chile ja media

to 04.04.2019 21:30

Reijo Tossavainen

Soini viimeisen kerran ministeri-Audin takapenkillä - hillotolppa nurin

pe 07.06.2019 12:26

Jessica Vahtera

Feministinen hallitus täysin tasa-arvoton

pe 24.05.2019 15:56

Pauli Vahtera

Kansanvaihdon kiihdyttäminen

pe 07.06.2019 23:27

Timo Vihavainen

Helppohintaisuuden kysymyksiä

la 15.06.2019 01:04

Matti Viren

Hiilinielut ja markkinatalous

ti 11.06.2019 23:28