Blogi: Heikki Porkka, pe 07.12.2018 12:15

Äärivasemmisto on valtiovallan suojeluksessa

 

Koska irtisanoutuminen täytyy suomalaiskansallisen rituaalin mukaisesti tehdä välittömästi viestinnän alussa, kerron heti, että en kannata natsi-aatetta, en myöskään sen sisaraatteita, sosialismia ja kommunismia. Yhteistä kaikille edellä mainituille aatteille on vahva linkittyminen vasemmistoon.

Natsismi eli kansallissosialismi on oma lukunsa, sosialismi ja kommunismi omansa, ne voidaan kumpikin sijoittaa luokkaan internationalismi.

Internationalismi on sosialistinen aate ja ideologia, jonka tähtäin on rajaton maailma. Neuvostoliitto? EU?

Internationalismi on myös Sosialistisen internationaalin pohjaideologia. Sosialistinen internationaali on maailman sosialidemokraattisen puolueiden kattojärjestö, jossa myös sdp toimii aktiivisena jäsenenä.

Nyt, kun irtisanoutuminen lähes kaikista sosialismiin liittyvistä ryhmittymistä on tehty, menen itse asiaan.

Helsingin poliisi pysäytti kansallissosialismia tunnustavan järjestön marssin itsenäisyyspäivänä. Pysäytyksen syynä olivat kulkueen edessä olleet hakaristiliput. Poliisi poisti ja takavarikoi hakaristiliput ottaen samalla kiinni neljä henkilöä.

Hakaristilipun esillä pitoa ei ole kielletty Suomen laissa, mutta Helsingin poliisi on sittemmin ilmoittanut epäilevänsä lippua kantaneita miehiä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kansanryhmällä tarkoitetaan juutalaisia.

Samana päivänä, kun kansallissosialistisen Vastarintaliikkeen marssi järjestettiin, toteutettiin myös sen ”vastamarssi”, joka kantoi nimeä ”Helsinki ilman natseja”. Tämän marssin yhteydessä kannettiin Antifan lippuja. Antifa on äärivasemmistolainen puolueisiin sitoutumaton järjestö.

Antifan toiminta pitää sisällään elementtejä, joiden voidaan katsoa kiihottavan kansanryhmää vastaan. Antifan piirissä on runsaasti juutalaisvihamielisyyttä, jonka lisäksi se on länsimaista yhteiskuntaa avoimesti ja väkivaltaisesti vihaava järjestö.

Antifan perustamisen juuret ulottuvat vuoteen 1932, jolloin se perustettiin Saksan kommunistipuolueen toimesta tarkoituksenaan aseellisen vallankumouksen käynnistäminen ja poliittisten vastustajien eliminointi. Organisaatio on alkumetreistään lähtien pyrkinyt samantyyppiseen väkivaltaiseen toimintaan kuin kommunistit ja natsit toteuttaessaan aatteensa etenemistä.

Antifa oli vahvasti esillä G20-maiden kokouksessa Saksassa, jossa toteutuneissa mellakoissa loukkaantui 476 poliisia, osa heistä vakavasti.

Kuten tiedetään, Antifa-lippu heiluu myös Yleisradion suosiman äärivasemmistolaisen Palefacen videolla, jolla esiintyy lukuisa joukko laitavasemmistolaisia julkkiksia, kuten Paavo Arhinmäki, Riku Rantala ja Teivo Teivainen, unohtamatta 86-vuotiaan vanhuksen murhannutta irakilaislähtöistä muslimia, joka vannoi sosiaalisessa mediassa Allahin nimeen sekä ilmoitti vihaavansa Yhdysvaltoja ja Israelia.

Antifa on kansanryhmää sekä järjestäytynyttä ja laillista länsimaista yhteiskuntaa vastaan kiihottava organisaatio, mutta Antifa-lippujen läsnäoloon julkisissa tilaisuuksissa ei ole koskaan puututtu.

Kuinka monta kertaa suomalaisessa valtamediassa, kuten Yleisradiossa, on vaadittu vandalismia ja väkivaltaa toimintametodeina käyttävän Antifan kuriin laittamista tai sen kieltämistä yhteiskuntaterroriin ja väkivaltaan kiihottavana järjestönä?

Vuoden 2016 lopussa Suojelupoliisi listasi Antifan yhdeksi Suomen turvallisuutta uhkaavaksi ryhmittymäksi.

Hakaristilippu ja Antifan lippu tuovat mieleen kolmannen lipun, jonka kantajat ovat toteuttaneet äärimmäisen tuhoisia etnisiä puhdistuksia, toisin sanoen pyrkineet tuhoamaan kokonaisia kansakuntia.

Punalippu, jonka yhdessä kulmassa on keltaisella värillä sirppi ja vasara, symboloi kymmenille miljoonille eurooppalaisille väkivaltaa, sortoa ja kansanryhmien tuhoamiseen tähtäävää politiikkaa. Neuvostoliiton tunnusmerkkinä ollut lippu ei ole enää virallisessa käytössä, mutta se esiintyy nykyään muilla tavoin, esimerkiksi t-paidan kuvituksena.

Toisinajattelijoiden laajoihin yhteiskunnallisiin puhdistuksiin, massamurhiin, liitetään myös toinen, edelleen käytössä oleva punalippu, jonka alla on murhattu kymmeniä miljoonia ihmisiä vain siksi, että he ajattelivat vallanpitäjien mielestä väärin. Kiinan kansantasavallan punalipussa ei ole sirppiä ja vasaraa vaan yläkulmassa on keltainen tähti ja sen ohessa neljä pienempää keltaista tähteä.

Listaan voidaan lisätä vielä esimerkiksi Palestiinalaisalueen lippu, sillä sen kannattajat tukevat avoimesti jo säännöstönsä voimalla juutalaisväestön työntämistä mereen, toisin sanoen Israelin valtion hävittämistä, jonka jälkeen maa-alueelle synnytettäisiin islamilainen valtio.

Palestiinalaisessa puheenparressa Hitler on hyvä jätkä, kuten asiaan perehtyneet tietävät. Lisäksi tiedetään, että kommunismia havitelleet ja edelleen hamuavat eurooppalaiset poliittiset tahot seisovat palestiinalaisten rinnalle Israelin vastaisessa taistelussa.

Tasavertaisen kohtelun nimissä on kysyttävä, aiotaanko tulevaisuudessa puuttua Antifan, punalippujen ja monien muiden kansanryhmää vastaan kiihottavien ja yhteiskuntajärjestyksen romuttamista symboloivien lippujen käyttöön julkisella paikalla.

Helsingin poliisin kokoomuslainen edustaja kertoi Yleisradion haastattelussa, että liput poistettiin myös sen vuoksi, koska ”hakaristilippuun liittyy vahva rasistinen ja syrjivä viesti”. Millaisia viestejä liittyy Antifan, Neuvostoliiton, Kiinan, Palestiinalaisalueen tai esimerkiksi Venezuelan lippuun? Historiaa ja nykyisyyttä tuntevana ihmisenä liitän kaikkiin edellä mainittuihin vahvan väkivaltaiseen toimintaan sekä toisinajattelijoiden syrjimiseen viittaavan viestin.

Jos Helsingissä [ja Suomessa] noudatetaan periaatteellisella tasolla nyt aloitettua linjaa, tarkoittaa se sitä, että Helsinki tulee niittämään maailmalla mainetta sananvapauden vastaisuuden [länsimaisena] kärkikaupunkina, joka lienee positiivinen meriitti kiihkeimpien totalitaristien mielestä.

Suomikin saisi kansainvälistä mainetta, jonka perusteella yhä harvempi haluaa rantautua sen maaperälle!!

Kerrataan vielä, että tyhmimmillekin [toimittajille] tulee selväksi. En kannata natsismia, sosialismia enkä kommunismia. Niiden kannattajien valtapyrkimykset ovat johtaneet kaikkialla verihurmeiseen maahan.

Olen rauhan ja rakkauden ihminen, kuten suurin osa länsimaista sivistysyhteiskuntaa kannattavista ihmisistä.

Länsimaiseen yhteiskuntaan kuuluu olennaisena osana sananvapaus, joka ei ole ollut Suomessa itsestäänselvyys enää moneen vuoteen.

Tähän asti sananvapauden rajoitukset ovat kohdistuneet enimmäkseen islamiin kriittisesti suhtautuviin henkilöihin, mutta nyt näyttää siltä, että on käynnistynyt uusi prosessi, jolla pyritään kieltämään vääräksi katsottu poliittinen ajattelu.

Länsimaisen yhteiskunnan tunnistaa juuri siitä, että se sietää ikävääkin ajattelua ja siitä kertomista, mutta ei siedä enää sitä, jos ajatuksia ryhdytään toteuttamaan väkivaltaan kiihottamalla, väkivaltaa käyttäen tai muuta väestöä sortamalla.

Poliisin kannattaa olla tarkkana, sillä yhden rajan yli meneminen helpottaa seuraavan rajan ylittämistä. Joka [raja] on mikä?

On perin kummallista, että Suomessa ja länsimaissa sallitaan avoimesti länsimaita vihaavan uskonnollis-poliittisen liikkeen maihinnousu ja sanoman levitys, mutta samalla kielletään jonkun marginaaliryhmän toiminta, jolla ei ole kannatusta nimeksikään.

Uskonnollis-poliittisen islamilaisen liikkeen tulo sallitaan siitäkin huolimatta, että sen perusoppikirja kiihottaa useissa kohdin surmaamaan vääräuskoisia, jollaiseksi katsotaan kaikki muut paitsi islamin edustajat.

Paradoksi on täydellinen, kun tiedostaa, että valtiovalta ja kunnat jakavat miljoonatukea islamilaisille yhteisöille.

Yhteisöt kasvattavat kannattajiaan uskonnollis-poliittisen ideologian tunnustuksellisen opin pariin, johon kuuluu olennaisena osana länsimaisen kulttuurin vastustaminen, joka ilmenee usein äärimmäisenä vihana, kauhistuttavimpina muotoinaan naisten ja tyttöjen alistamiseen viittaava raiskaaminen sekä vääräuskoisten väkivaltainen kohtelu, jonka äärimmäisenä ilmiönä on terrorismi.

Viime vuosien kehityksestä on pääteltävissä, että Suomessa noudatetaan niin sanottua orwellilaista sananvapautta, joka tarkoittaa puoluejohtaja Li Anderssonin (vas) sanoja mukaillen, että toisten sananvapaus on parempaa kuin joidenkin toisen sananvapaus.

Kenen sananvapaus on parempaa sananvapautta, riippuu määrittelijän tulkinnasta, tässä tapauksessa Helsingin poliisin määrityksistä, jolla se tulee väistämättä suosineeksi äärivasemmistoa ja juutalaisvastaisuutta, jota se kuvitteli nyt ehkäisevänsä.

Ja arvatkaapa ketkä nauravat juuri nyt partaansa? Niinpä, juuri ne, joiden ikävimpiin tapoihin kuuluu vääräuskoisen kaulan katkaiseminen. Hymy taitaa olla herkässä myös suomalaisen äärivasemmiston edustajilla.

Suomi on paholaisten käsissä monin tavoin, vaikka kansalaiset eivät ainakaan vielä tunnu ymmärtävän sitä. Ja huomatkaa, paholaisella en tarkoita poliiseja vaan niitä poliittisia ryhmittymiä, jotka kuljettavat maata jatkuvasti huonompaa suuntaan turvallisuuden ja yhteiskuntarauhan näkökulmasta.

Heikki Porkka pe 07.12. 12:15

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Tanska - maahanmuuttovastainen sosialidemokraattinen puolue voitti vaalit

to 06.06. 11:26

Ennusteita ja kohunpoikasia maahanmuuttopolitiikan liepeiltä

la 25.05. 11:15

Yle, Trump, Orban, Salvini, "islamismi" ja Tynkkynen

ti 14.05. 12:56

Korruptiota se on pienikin korruptio

su 12.05. 13:52

Gallup elää - mikä on politiikan suunta?

pe 10.05. 11:56

Kärkihankkeena maailmanhalaus

to 09.05. 13:40

Tuolileikin kautta verohelvettiin?

ke 08.05. 15:29

Pedofiilien ja terroristien kultamaa

ti 07.05. 13:44

Äänestäjän kuluttajansuoja Suomessa

ma 06.05. 11:00

Suojelupoliisi ongelmien keskiössä

to 02.05. 22:00

blogit

Vieraskynä

Päivi Räsäsen avoin kirje arkkipiispa Luomalle

ti 18.06.2019 23:56

Juha Ahvio

Kirkollinen avioliittoon vihkiminen ja Helsinki Pride -yhteistyö kirkkolain ja kirkkojärjestyksen valossa

to 20.06.2019 23:03

Professorin Ajatuksia

Poliittinen korrektius vie harhaan

ma 24.06.2019 23:39

Marko Hamilo

Puolusta Eurooppaa, äänestä euroskeptikkoa

la 25.05.2019 16:12

Jukka Hankamäki

Tarkistuksia Titanicin törmäyskurssiin

ti 04.06.2019 23:07

Petteri Hiienkoski

Poliittisesti harhaanjohtavaa laintulkintaa oikeustieteilijöiltä

ma 24.06.2019 15:54

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

PS:n eurovaalitulos historiansa paras

ma 27.05.2019 20:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Multikultin edistäminen hallitukselle ilmastotoimia tärkeämpää

ma 24.06.2019 14:28

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Kokko-kieltolaki ei sytytä

ma 24.06.2019 23:43

Mika Niikko

Kuka kantaa vastuun SETA-lobbareiden aiheuttamista peruuttamattomista vahingoista?

ti 28.05.2019 22:52

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

HBO Chernobyl sarja - Greenpeacen valheellista narratiivia

su 16.06.2019 10:20

Heikki Porkka

Tanska - maahanmuuttovastainen sosialidemokraattinen puolue voitti vaalit

to 06.06.2019 11:26

Tapio Puolimatka

Sukupuoli-ideologia estää kriittisen seksuaalikasvatuksen

ti 18.06.2019 00:49

Olli Pusa

Vappusatasesta juhannuskympiksi?

la 22.06.2019 10:11

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Ev.-lut kirkosta vasemmiston kivakerho

ti 18.06.2019 13:42

Reijo Tossavainen

Voiko pahemmin epäonnistua kuin Soini?

ti 25.06.2019 19:04

Jessica Vahtera

Sananvapauden puolesta on taisteltava

ma 24.06.2019 10:45

Pauli Vahtera

Kansanvaihdon kiihdyttäminen

pe 07.06.2019 23:27

Timo Vihavainen

Demokraattinen repressio

ma 24.06.2019 23:40

Matti Viren

Mitä on köyhyystutkimus?

ma 24.06.2019 00:19