Blogi: Heikki Porkka, su 23.12.2018 00:55

Tuhon hedelmiä - vai helmiä?

 

Tämänkertainen blogiteksti on osaksi lainaa. Mukana on facebook-kaverien seiniltä kopioituja kirjoituksia, joiden julkaisuun en ole kysynyt lupaa.

Lainatut osuudet on kirjoitettu kursiivilla. Varmuuden vuoksi kerron ennakkoon, että Viljanen ei ole fb-kaverini, hänen sanansa poimin Yle-uutisista.

Fb-kaveri nro 1:

”TRUMP, OPETTAJA JUMALAN ARMOSTA NEXTILLÄ LEVELILLÄ

Harvoilla meistä on opettamisen lahja. Trumpilla on. Hän on maailman ainoa tunnettu politiikassa toimiva Midas, pystyen kosketuksella tekemään paskastakin konvehtia. Jo aivan lyhytkin toimiminen hänen hallinnossaan nostaa henkilön kompentenssin käsittämättömiin sfääreihin.

Vastuullisen valtamedian seuraaja eli me tolkun ihmiset olemme lukeneet, että jokainen Trumpin hallintoonsa valitsema henkilö on nimittämisen hetkellä ollut joko epäpätevä ja vaarallinen, tai arveluttava ja pimeitä voimia edustava. Yhteinen piirre on ollut se, että valitut ovat olleet perseestä.

Eron hetkellä he ovat nousseet tiedoiltaan ja taidoiltaan korvaamattomiksi osaajiksi ja niin suuriksi taitajiksi että heidän eron myötä maailmaa uhkaa tuho. Näin on taas kerran kun puolustusministeri “hullu koira” eroaa.

Obamalla, jolla oli 4 eri puolustusministeriä ei ollut samanlaista kykyä nostaa ihmisiä nextille levelille, joten maailma ei ollut vaarassa tuhoutua, vaikka hän kävikin jatkuvaa sotaa molempien kausiensa aikana.”

Yllä oleva teksti liittyy Talouselämä-lehden uutiseen, joka on otsikoitu seuraavasti: ”Nyt tuli rankka arvio USA:n nykytilanteesta: ”Trump on irti – tie auki maailmanlaajuiselle kaaokselle”.” 

Talouselämän otsikko viittaa fake news –media CNN:n propagandaan, jossa pyritään kertomaan, että taivas putoaa niskaan, koska James ”Hullu koira” Mattis nostaa kytkintä ministerintehtävästä.

Kun Mattis astui kaksi vuotta sitten ministerinvirkaan, uutisoitiin hänestä Yhdysvaltain valtamediassa ja sitä apinoivissa suomalaismedioissa (Yle, MTV, HS) negatiiviseen sävyyn. Kuten fb-kaveri nro 1 kirjoittaa, Trump leipoi näköjään Mattisista kultakimpaleen, jonka poistuminen aiheuttaa maailmanlaajuisen kaaoksen.

Trump oli bisnes-elämässä kultasormi, mutta nyt hänestä näyttää kouliutuneen myös taidokas psykologinen valmentaja, joka taikoo lähes täyshulluiksi leimatuista henkilöistä korvaamattomia taitureita!

Luonnollisesti Ylen kaksi Yhdysvalloissa vaikuttavaa kirjeenvaihtajaa, Paula Vilén ja Mika Hentunen ovat näytelleet Mattisin erouutisoinnin seurauksena täysin pöyristyneitä, koska Trump aikoo jälleen täyttää yhden vaalilupauksensa vetämällä amerikkalaisia joukkoja pois vierailta mailta.

Hiukkasen mietityttää kuinka tohkeissaan Vilén ja Hentunen olisivat olleet, jos Trump olisi ilmoittanut kasvattavansa joukkojen määrää.

Muistelen, että edellisen kerran Trump oli aivan kauhea, kun hän tapasi Pohjois-Korean johtajan Singaporessa ja entistä pahempi hirviö hänestä tuli, kun hän kehtasi kohdata Vladimir Putinin Helsingissä.

Ylen päivittäisistä Trump-uutisoinneista johtuen ehdotan, että Yle-uutiset nimetään uudelleen. Ehdotukseni uudeksi nimeksi on ”Donald Trumpin maailmasta”. Vaihtoehtoisena nimenä esitän ”Suomen fake news nro 1”.

Jälkimmäinen nimi on hivenen osuvampi, sillä totta puhuen, kyllähän Yle uutisoi innokkaasti kahdesta muustakin aiheesta, nimittäin ilmastonmuutoksesta ja monikulttuurisen yhteiskunnan ihanuudesta.

Ilmastonmuutoksella Yle pelottelee ihmisiä joka päivä aamusta iltaan. Monikulttuurisen yhteiskunnan esikuvana Ylellä ja Suomen poliittisella johdolla on ruotsalaistyyppinen kehitysmaakansankoti, jossa keksitään joka vuosi uusia kotouttamiskonsteja, joilla tuttiasteella oleville tulijoille kerrotaan mitä ei saa tehdä ja mitä pitäisi tehdä.

Tähän mennessä toteutettujen kotouttamistoimien onnistumisesta kertovat Ruotsin kärkisijat Euroopan raiskaus-, kranaatti-isku-, koulupalo- ja ampumistilastoissa.

Autopalojen suhteen on vähän niin ja näin, sillä Ylen ja monen muun valtamedian ylistämän presidentti Macronin Ranska saattaa olla himpun verran edellä. Tosin mahdollista on, että Ruotsin kotouttamispolitiikka on ollut niin tehokasta, että maa on kivunnut autopaloissakin ykköspaikalle.

Oikeasti, hyvät suomalaiset. Jos seuraatte muun maailman uutisointia, saatatte havaita, että maapallolla on Pohjois-Korean lisäksi toinen maa, jossa valtiollinen media pitää edelleen yllä vanhaa neuvostoliittolaista uutisoinnin manipulaatioperinnettä, jonka mukaan asia muuttuu todeksi, kun sitä toistetaan uutisen muodossa mahdollisimman monta kertaa.

Fb-kaveri nro 2:

”Hirtehistä. Suomalaiset ovat edelleen sydänjuuriaan myöten järkyttyneitä Oulun maahanmuuttajataustaisten miesten pyörittämästä grooming-ringistä. Poliisi toteaa, ettei jatkossa kerro kansalle kuin valitut palat, koska suomalaiset eivät osaa suhtautua. Pari bussia yritettiin turvaa etsivien toimesta suistaa vastaantulevien kaistalle, teräaseita on nähty milloin Prismassa, milloin puistojen pöheiköissä ja suurimmasta osasta emme edes tiedä.

Nyt Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja Turku saavat yllätys, yllätys Työ- ja elinkeinoministeriöltä sekä opetus-ja kulttuuriministeriöltä kukin yhtäkkiä 930 000 euroa maahanmuuttajien osaamiskeskusta varten ja kaupungit pistävät vielä 30 % omavastuuta päälle. Yleisempiä maahanmuuttajakieliä osaavia palkataan uusiin keskuksiin runsaasti ja suomen kieltä maahanmuuttajille opettava robotti hankitaan Japanista. Rahoitus on heti ensi vuodelle ja nyt on niin kiire, että Turussakin remontoidaan työllisyyspalvelukeskukseen 100 neliön lisätiloja joulunpyhinä. Te- ja Ely-keskuksen kanssa on tehty suunnitelmia ja Turun ammatti-instituutti ottaa vastaan uusia maahanmuuttajaiopiskelijoita. "Nythän voi olla niin, että korkeasti koulutettu löytää vain siivoustyötä", kertoo palvelujohtaja Mika Helva Turusta.

Pientä maanisuutta ilmassa? Laskekaa 1 + 1. Jokin on mennyt viime vuosina pahasti pieleen ja nyt peittely-yrityksiin löytyy rahaa lähes viisi miljoonaa euroa, naps, noin vain.

1 200 000 voisi Turku käyttää kantaväestön, erityisesti nuorten työllisyyden tukemiseen ja muitakin rahareikiä olisi yllin kyllin... Ei, jokin muu on tärkeämpää, tiedätte kyllä mikä.

Jotain rajaa. Älkää äänestäkö tällaisen hulluuden puolesta ensi kevään eduskuntavaaleissa.”

Kaveri nro kahden yllä olevan tekstin luettuani muistin Yle-uutiset, joissa haastateltiin Tarja Halosen presidenttikausilta tuttua henkilöä.

Suomalaista yhteiskuntaa tehokkaasti pilannutta Ritva Viljasta (sdp) eivät turvaa hakemaan tulleiden tekemät lukuisat lapsiin, nuoriin ja aikuisiin kohdistuneet seksuaalirikokset sekä terrori-isku, kolme murhaa, yksi tappo ja muut sadat rikokset tunnu hidastavan, sillä nykyisin Vantaan kaupunginjohtajana vaikuttava Viljanen totesi kylmän viileästi Ylen uutisissa 22.12.2018:

”Me tarvitaan ylipäätään monikulttuurisuutta lisää…”

Kaikki eivät ole Viljasen kanssa samaa mieltä suomalaisen kulttuurin ja perinteiden halveksimisesta.

Fb-kaveri nro 3 kertoi seinällään millainen lausahdus tarttui korvaan bussimatkalla:

”"Mikä v***n suomalainen joulujuhla se on missä joku intialainen ämmä tanssii?!" (Teinipoika bussissa tänään puoliltapäivin.)”

Intialaisen naisen tanssimista vastaan minulla ei ole mitään, mutta ihmettelen samaa kuin teinipoika. Mitä tekemistä intialaisella tanssilla on suomalaisessa joulujuhlassa? Olisiko kyse opettajakuntaan laajalle levinneestä toiseuden palvonnan taudista, jonka mukaan kaikki mitä ulkomaalaistaustaiset tekevät, on parempaa kuin suomalaiskansalliset perinteet?

Ensi keväänä näemme, onko Suomi oikeasti niin sekaisin miltä ulkoa katsottuna näyttää. Jos viimeisen kolmen vuoden aikana Suomessa ja muualla läntisessä Euroopassa tapahtuneet kauheudet eivät ole herättäneet kansan valtaosaa, taitaa olla niin, että väitteet älykkyystason selkeästä laskusuunnasta ovat totta.

Heikki Porkka su 23.12. 00:55

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Yleisradio ohjaa suomalaisten ajattelua

ti 19.03. 11:04

Perussuomalaisia johdetaan Brysselistä?

to 14.03. 13:48

Suomi on kulkemassa kohti katastrofia?

to 07.03. 09:17

Mitä saa 3 200 miljoonalla (3,2 miljardilla) eurolla vuodessa?

ti 05.03. 12:54

Perussuomalaisista, vihreistä, maahanmuutosta ja sukupuolista

ke 27.02. 12:47

Yle pimittää merkittävää tietoa Ranskan antisemitismistä

ke 20.02. 19:22

Pahuuden kultin palvonta palvelee liittovaltion tavoittelua

to 14.02. 10:18

Rappio raastaa Suomi-politiikkaa

ti 12.02. 12:18

Hybridivaikutetaan

ma 11.02. 14:11

Sdp:n poliittisesta uskottavuudesta

to 07.02. 11:43

blogit

Vieraskynä

Ps-nuorten naiset: Nykyfeminismi tai sukupuolikiintiöt eivät edusta tasa-arvoa

ti 19.03.2019 20:01

Juha Ahvio

Vuosi 2019 totuuden valossa: Miksi kristityn tulee olla kansallismielisen isänmaallinen?

su 17.03.2019 10:23

Professorin Ajatuksia

Oulun imaami pelkää terrorismia

to 21.03.2019 10:22

Jukka Hankamäki

Miksi vaalikoneiden tuloksiin ei kannata luottaa? - Vältä kysymysten ja suositusten miinat

to 21.03.2019 01:44

Petteri Hiienkoski

The Telegraphin uutiset liikaa Facebookille: yhteisöpalvelu bannasi tiedonvälittäjän vaalien alla

ke 20.03.2019 19:18

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Riittää, että kansa on sitä mieltä

ti 05.03.2019 14:48

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Työvoiman tarveharkinnan poiston tuhoisat seuraukset

la 16.03.2019 16:17

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Maahanmuuton hintalappu tarkentuu

to 21.03.2019 10:26

Mika Niikko

Kuka opettaa sinun lapsellesi seksuaalisuudesta?

ma 28.01.2019 22:12

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Otsikko

su 10.03.2019 10:50

Heikki Porkka

Yleisradio ohjaa suomalaisten ajattelua

ti 19.03.2019 11:04

Tapio Puolimatka

Kirjablogi: Vaarallinen vihreä valhe

su 17.03.2019 10:11

Olli Pusa

Berner kävelevänä skandaalina

pe 22.02.2019 00:16

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

ISIS-morsiamet - tätä dokumenttiä ei Yle esitä

ke 13.03.2019 20:09

Reijo Tossavainen

Journalistin päätoim. M. Pettersson: "Me vaikutamme äänestystulokseen"

to 14.03.2019 18:27

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Tyhjästä on paha nyhjästä

la 16.03.2019 11:29

Timo Vihavainen

Onnellisuudessa ykkössija

to 21.03.2019 10:23

Matti Viren

Populismia

ti 19.02.2019 23:20