Blogi: Heikki Porkka, pe 11.01.2019 16:15

Tämä maa on Suomi - seinähullujen paratiisi

 

Elokuussa 2015 sisäministeri Petteri Orpo (kok) totesi Helsingin Sanomien haastattelussa, että turvaa hakemaan tulleiden motiivien arvostelu on rasismia. Orpon mukaan populismi haittaa maahanmuuttokeskustelua.

Kansalaisten näkökulmasta ”populismi” tarkoittaa tosiasioiden kertomista, sen sijaan Orpon linja edustaa keskustelukulttuuria, jossa tosiasiat piilotetaan maton alle, koska poliittinen korrektius vaatii vaikenemista asioista, joissa pyrkimyksenä on noudattaa EU:n kehotuksia, olivat ne [kehotukset] suomalaisille kuinka haitallisia tahansa.

Rajan yli valui solkenaan muslimimiehiä, ei suinkaan naisia ja lapsia, kuten Helsingin Sanomat, Yleisradio ja useat muut valtamedian edustajat antoivat kuvallisella viestinnällään ymmärtää, vaan aikuisia taistelukuntoisia miehiä, joista ei syntynyt mielikuvaa hädänalaisesta henkilöstä.

Suomessa ryhdyttiin vaatimaan rajavalvonnan aloittamista, jolloin sisäministeri Orpo totesi, että Suomen on kansainvälisten sopimusten (vrt. vastikään sovittu GCM) vuoksi pakko ottaa vastaan kaikki turvapaikkaa anovat.

Sisäministeri valehteli, sillä kansainvälisen sopimuksen (Dublin-asetus) mukaan Suomi olisi voinut palauttaa kaikki Ruotsin vastaisen rajan ylittäneet takaisin Ruotsiin. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) vahvisti palautusoikeuden Ylelle keväällä 2016 antamassaan haastattelussa. Toisin sanoen pääministeri vahvisti myös käsityksen, jonka mukaan sisäministeri Orpo valehteli kansalaisille.

Lokakuussa 2015 opposition Eero Heinäluoma (sdp) kehui eduskunnassa sisäministeri Orpoa taitavasti ja vastuullisesti hoidetusta tehtävästä. Myöhemmin talvella kansanedustajat nimesivät Iltasanomien perinteisessä kyselyssä Orpon hallituksen parhaaksi ministeriksi. Orpo sai kyselyssä ylivoimaisesti eniten ääniä.

Tammikuussa 2019 tiedetään sadan prosentin varmuudella, että Eero Heinäluoman vastuulliseksi kehuma toiminta - Orpon aloittama ja kahden muun kokoomusministerin (Paula Risikko, Kai Mykkänen) jatkama - on tuottanut Suomeen kaksi ihmishenkeä vaatineen terrori-iskun sekä kainuulaisen miehen tapon ja porilaisen naisen murhan.

Henkirikosten lisäksi turvaa hakemaan tulleet miehet ovat syyllistyneet yli 150 raiskaukseen, joista osa on lastenraiskauksia ja joukkoraiskauksia. Rikkana rokassa ovat myös yli 100 laittoman maahantulon järjestämistä sekä satoja ”perinnerikoksia”, kuten pahoinpitelyjä, varkauksia ja ryöstöjä.

Lisäksi Oulussa huhutaan raiskatuksi tulleen 14-vuotiaan tytön itsemurhasta, josta kysyttäessä poliisi antoi moniselitteisen vastauksen, jonka tulkinta jäi kuulijan vastuulle. Kuluvan tammikuun aikana selvinnee lopullisesti, johtiko Oulun poliisi suomalaisia tietoisesti harhaan kommentoidessaan lapsenraiskauksia medialle.

Lapsiin ja nuoriin kohdistuneiden seksuaalirikosten myötä Oulun kaupungin maine on kärsinyt pahoja kolauksia, sillä tiedot oululaisten poliitikkojen ja poliisin leväperäisestä toiminnasta ovat levinneet laajasti paitsi kotimaahan myös ulkomaille.

Sukelletaan takaisin vuoteen 2015. Perussuomalaisten meppi Jussi Halla-aho esitti jo syyskuussa 2015 EU-direktiivin mahdollistamaa käytäntöä, jonka mukaan tulijoiden virta ohjataan suljetulle alueelle, josta ei pääse poistumaan kantaväestön pariin ennen täyttä varmuutta turvaa hakemaan tulleen henkilöllisyydestä ja motiivista.

Sisäministeri Orpo ei taipunut Halla-ahon ehdotukseen vaan piti sitä lähinnä ihmisarvoa loukkaavana, vaikka kyse olisi ollut EU-direktiivin mukaisesta toiminnasta. Kuten nyt tiedetään, Orpon vastuuton toiminta on johtanut satoihin vakaviin rikoksiin, joihin turvaa hakemaan tulleet ovat syyllistyneet.

Lokakuussa 2015 paljastui, että sisäministeriö ja sen alainen Poliisihallitus vaativat poliisilaitoksille lähettämässään ohjeistuksessa poliiseja vaikenemaan rikollisen turvapaikanhakijastatuksesta

Ylimpien poliisiviranomaisten mielestä suomalaisille ei ole siis syytä kertoa millaisiin rikoksiin turvaa hakemaan tulleet miehet useimmiten syyllistyvät. Poliisihallituksessa tiedettiin varmasti jo tuolloin, että erityisesti naiset ja tytöt ovat vaaravyöhykkeessä joutua seksuaalirikosten uhreiksi, mutta se ei tuntunut haittaavan valkokauluspoliisia, jota kansan parissa myös poliittiseksi poliisiksi kutsutaan.

Selvää on, että sisäministeriöstä (vastuullisina sisäministeri Orpo + kansliapäällikkö Päivi Nerg) kohdistettiin painetta Poliisihallitukseen ja poliisijohtajiin, sillä turvallisuudesta vastaavan poliisin tehtäviin ei voi Suomessa kuulua oleellisen tiedon pimittäminen rikollisuuden vastaisessa työssä.

Marraskuussa 2015 perussuomalaisten Laura Huhtasaari vaati tulijoiden virran pysäyttämistä keinolla millä hyvänsä. Huhtasaaren mielestä kansainvälisiä sopimuksia ei tarvitse noudattaa, jos ja kun suomalaisten turvallisuus vaarantuu invaasion vuoksi.

Sosialidemokraattien kansanedustaja Kristiina Salonen pöyristyi Huhtasaaren sanoista, kuten tekivät useat muut kansanedustajat. Suomalaisten turvallisuus ei tuntunut kiinnostavan eduskunnassa muita kuin Halla-ahon linjalla olevia perussuomalaisia.

Turvaa hakemaan tulleet ovat syyllistyneet toistuvasti törkeisiin seksuaalirikoksiin, jonka johdosta Keskusrikospoliisi julkaisi toukokuussa 2017 vuotta 2016 koskevan tiedon, jonka mukaan irakilaiset, afgaanit ja turkkilaiset syyllistyvät kantaväestöön verrattuna monin[kymmen]kertaisella todennäköisyydellä ahdisteluun, seksuaaliseen tekoon pakottamiseen ja raiskauksiin.

Elokuun 18. päivänä 2017 tapahtui Turussa terrori-isku, jossa murhattiin kaksi suomalaisnaista ja kahdeksan ihmistä sai vammoja, joista osa oli vakavia.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ei astunut julkisuuteen lausumaan lohduttavia sanoja kansalaisille vaan piiloutui tiedotteen taakse. Presidentti osoitti myöhemmällä toiminnallaan antavansa täyden tuen hallituksen ulkomaalaispolitiikalle.

Ruumiit olivat tuskin kylmenneet, kun Niinistö väitti 22.8.2017 suurlähettiläspäivillä, että ”Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse". Lisäksi presidentti totesi suurlähettiläspäivien puheessaan ylpeänä, että Suomi edustaa turvapaikka-asioissa maailman huippua

Presidenttiä ei voi moittia ainakaan suuresta empatiakyvystä tai lämpimästä ja isänmaallisesta sydämestä.

Toisin kuin presidentti puheessaan antoi ymmärtää, rajavalvonnan aloittava maa ei sulkeudu vaan antaa rajavalvonnan käyttöön otolla viestin, jonka mukaan poliittinen johto kantaa huolta kansalaistensa turvallisuudesta. Jos uskoisimme presidenttiä, tarkoittaisi se sitä, että esimerkiksi Itävalta, Norja, Ranska, Tanska ja Ruotsi ovat itseensä käpertyneitä ja sulkeutuneita maita.

Miksi presidentti puhui täyttä soopaa, jonka lapsikin kykenee osoittamaan vääräksi, kuten tästä sisärajavalvonnasta kertovasta EU-dokumentista selviää?

Vuoden 2018 ja tammikuun 2019 aikana on mediassa uutisoitu yhä useammin ulkomaalaisten turvapaikanhakijamiesten tekemistä vakavista rikoksista.

Vaasassa muslimimies puolusti kunniaansa yrittämällä murhata entisen puolisonsa, Helsingissä muslimimies murhasi sisarensa pienen lapsen, Oulussa muslimimiehet ylläpitivät lapsenraiskausrinkiä, jonka kohteena oli 12-vuotias tyttö. Samaan aikaan Oulussa paljastui muita ulkomaalaisten tekemiä raiskauksia, joihin syylliset saatiin kiinni siviilien toimesta poliisin merkillisestä vastahankaisuudesta huolimatta.

Joulukuussa 2018 Iltasanomat kirjoitti seksuaalirikollisuudesta. Poliisin ja Tilastokeskuksen tietoihin perustuva vuotta 2017 koskeva tilasto kertoo muslimimiesten karmeasta yliedustuksesta seksuaalirikollisuuden saralla.

10 000 henkeä kohti afganistanilaiset saavat seksuaalirikosten kohdalla suhdeluvun 138,12, irakilaiset 133,86, syyrialaiset 41,49 ja turkkilaiset 40,77.

Suomalaiset ovat kaukana perässä, sillä heidän kohdallaan suhdeluku on 3,33.

Olisiko Suomen, ja tällä hetkellä erityisesti Oulun, poliisijohdossa vedettävä vihdoin oikeat johtopäätökset, joiden myötä keskitytään palvelemaan kansalaisia poliittisen johdon sijaan?

Suomen hallitus ja eduskunta ovat viime kädessä vastuussa kaikesta pahasta, joka kohdistuu turvapaikanhakijoiden tekemänä kantaväestöön. Vapaita vastuusta ovat kansanedustajista ne, jotka eivät ole hyväksyneet nykyistä politiikkaa ja ovat myös näyttäneet vastustuksensa eduskunnan keskusteluissa ja erityisesti äänestyksissä. Pelkkä retoriikka ei todista mitään, sillä lopulta vain äänestämisellä on merkitystä, kun eduskunta lyö lukkoon lainsäädäntöä.

Miksi Suomi on ajautunut hitaasti, mutta varmasti eurooppalaiseksi ajopuuksi, joka valuu ilman vastarintaa muun läntisen Euroopan kaltaiseen tilaan, jossa yhteiskunnan sisäinen turvallisuus ja kansalaisten kokema turvallisuudentunne heikkenevät jatkuvasti?

Isossa kuvassa Suomen sisäisen tilan heikkeneminen on sidoksissa EU-jäsenyyteen, josta on muodostunut monin tavoin pakkopaita, joka estää kansallisesti järkevän päätöksenteon.

Olisiko tulevina vuosina aika tehdä muutos nykyiseen päätöksentekoon liittyviin prosesseihin, koska voimassa oleva käytäntö tuottaa aivan liikaa surua, tuskaa ja luunkappaleita?

Lisäys 11.1.2019 klo 18:00: Vajaa tunti tämän kirjoituksen julkaisun jälkeen kerrottiin mediassa Oulun poliisin tiedottaneen uusista raiskaustapauksista. Lisäksi Oulun poliisi kertoi yhden raiskauksen uhreista menehtyneen. Poliisin mukaan uhrin kuolemaan ei liity rikosta. Kaikesta päätellen oululainen rikosylikomisario johti kansalaisia ja mediaa tietoisesti harhaan kiistäessään kuolemantapauksen (itsemurhan) aiemmin.

Nyt kerrotun perusteella vaikuttaa siltä, että poliisi pyrkii toistuvasti pimittämään ulkomaalaisten vakavaan rikollisuuteen liittyvää tietoa. Kenen asiaa Oulun poliisi ja oletettavasti monen muun isomman kaupungin poliisi oikein ajaa? Vaikuttaa siltä, että poliisi on hallituksen (kokoomuksen) poliittisessa ohjauksessa ja avaa tietoja vain siinä tapauksessa, että netin aktiivien paljastukset pakottavat poliisin kertomaan totuuden. 

Vieläkö pääministeri Juha Sipilä (kesk) on huolissaan vihapuheesta? Onko Eero Heinäluoma (sdp) edelleen sitä mieltä, että Petteri Orpo (kok) toimi vastuullisesti sisäministerinä?

Entä mitä ajattelee  eduskunnan puhemies Paula Risikko (kok), joka käynnisti sisäministerikaudellaan vihapuhekampanjan, jonka myötä on uhrattu valtavasti poliisin resursseja "vihapuheen" kyttäämiseen. Kansalaisten näkökulmasta vihapuheen kyttääminen vaikuttaa tarkoittavan sitä, että hallitus käyttää poliisia hyväkseen yrittäessään ehkäistä kantaväestön suuttumuksen ilmaisun hallituksen toteuttamasta ulkomaalaispolitiikasta.

 

 

Heikki Porkka pe 11.01. 16:15

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Turkkilainen espoolainen, marokkolainen helsinkiläiseno ja muita kiellettyjä aiheita

pe 16.08. 15:29

Kööpenhaminassa ja Ruotsissa räjähtelee, Suomessa raiskataan lapsia

ma 12.08. 12:02

"Haaveilen vahvasta ja urheasta kansakunnasta, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikultturismi"

ti 30.07. 12:34

Viina oli ennen kortilla, nykyisin kahlitaan sanoja

ma 29.07. 14:08

Arvoton [Länsi-] Eurooppa

to 25.07. 11:55

Ohjaaja Aku Louhimies vastaan päätoimittaja Jouko Jokinen (yle)

pe 05.07. 13:39

Nationalismi ja kansallismielisyys ovat isänmaan ystävien aatteita

ma 01.07. 12:57

ISIS-lapsista

pe 28.06. 10:50

Lapset Ylen propagandan välineinä

to 27.06. 19:27

Facebook rakastaa minua

ke 26.06. 21:53

blogit

Vieraskynä

Tanskan sosiaalidemokraattinen hallitus lipsuu lupauksistaan

to 25.07.2019 21:43

Juha Ahvio

Sananvapaus on entistäkin uhatumpi Suomessa

pe 16.08.2019 00:09

Professorin Ajatuksia

Rinteen hallitus on marokkolaisen enon ja turkkilaisen espoolaismiehen kaltaisten asialla

la 17.08.2019 22:06

Marko Hamilo

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

pe 05.07.2019 00:00

Jukka Hankamäki

Kant: monikulttuurisuuskriittinen filosofi ajallemme

ma 29.07.2019 23:29

Petteri Hiienkoski

Kunnioitetaanko koululaitoksessa enää ihmisoikeuksia?

ti 13.08.2019 00:15

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Rauhan projekti ei etsi vihollisia omistaan

ti 30.07.2019 17:12

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Monikulttuurisuus lisää rikollisuutta

su 18.08.2019 04:14

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Toverien valkopesu

la 17.08.2019 22:10

Mika Niikko

Väärinajattelijoiden oikeudet

ma 08.07.2019 21:55

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Hussein Al Taee, Taqiya ja muslimipoliitikkojen perimmäiset lojaliteetit

su 18.08.2019 09:12

Heikki Porkka

Turkkilainen espoolainen, marokkolainen helsinkiläiseno ja muita kiellettyjä aiheita

pe 16.08.2019 15:29

Tapio Puolimatka

Asetun ehdolle Suomen Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajaksi

ma 12.08.2019 22:21

Olli Pusa

Uusi Eurooppa tuhoon tuomittu?

su 18.08.2019 11:57

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Ev.-lut kirkosta vasemmiston kivakerho

ti 18.06.2019 13:42

Reijo Tossavainen

Toimittajien mielestä mediat tarkoituksella vääristelevät!

to 08.08.2019 20:22

Jessica Vahtera

Tapaus vihreä poliisi

to 15.08.2019 14:00

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Vaikea tapaus

la 17.08.2019 22:07

Matti Viren

Väärään suuntaan

la 17.08.2019 22:11