Blogi: Heikki Porkka, to 14.02.2019 10:18

Pahuuden kultin palvonta palvelee liittovaltion tavoittelua

 

Yle esitti yli kaksi vuotta sitten, 21.11.2016 dokumentin Pakistanista ja koraanikouluista, Viron ETV puolestaan samana päivänä dokumentin islamilaisesta terrorijärjestö Boko Haramista. Kumpikin filmi todisti samoja asioita, jotka ovat olleet islamin todellisuuteen perehtyneillä tiedossa jo vuosien ajan.

Syy siihen, miksi läntisen Euroopan useiden valtioiden turvallisuustilanne on ryöstäytynyt käsistä, on valjennut vuosien varrella melko selkeästi. Kaiken perustana on islam, joka ei kehity, tai jos kehittyy, vain huonoon suuntaan.

Pakistanin koraanikouluista kertonut dokumentti kertoi lohduttomasti, kuinka shariaa ja islamin perusteiden (koraani, Muhammedin elämän esimerkillisyys) kunnioittamista vaativa jyrkkä uskonnollinen liike on levittäytynyt entistä laajemmalle ja kasvanut aiempaa voimakkaammaksi ja vaikutusvaltaisemmaksi.

On syytä muistaa, että koraanikouluja toimii useissa islamilaisissa maissa ja myös monissa länsimaissa, esimerkiksi Suomessa.

Islam ei olisi päässyt levittäytymään länteen ilman länsimaiden poliittisten johtajien hyväksyntää.

Merkittävimmät länsimaiset vaikuttajat islamin Eurooppaan suuntautuneeseen vyöryyn ovat olleet edesmennyt Barack Obaman hallinto, nykyinen EU-komissio, Angela Merkelin Saksa sekä esimerkiksi Belgian, Britannian, Hollannin, Ranskan ja Ruotsin noudattama avoin maahanmuuttopolitiikka.
Muu läntinen Eurooppa on seurannut perässä tai joutunut vastustelustaan huolimatta noudattamaan komission pakkopolitiikkaa.

Yksittäisistä henkilöistä merkittävänä taustavaikuttajana on toiminut George Soros rahoittamiensa Open Society -säätiöiden välityksellä. Soroksen rahaa on esimerkiksi Suomessa toimivan CMI-organisaation taustalla.

Pakistanista ja Boko Haramista kertoneista dokumenteista tuli erinomaisesti ilmi islamin perimmäinen tavoite, joka on koko maailman saattaminen islamin vallan alle.

Koraanikoulut aloittavat lasten aivopesun pienestä pitäen, koska, kuten jokainen kasvatuksesta jotain ymmärtävä tietää, mallit ja opit, jotka opetetaan ja toistetaan kymmeniä, satoja, jopa tuhansia kertoja pienille pojille ja tytöille, jäävät sielun syövereihin elämää ohjaaviksi ”automaateiksi”, joiden voimaa on vaikea vastustaa.

Länsimainen kuvitelma, jonka mukaan jyrkkä islam huuhtoutuu miedoksi länsimaissa, on silkkaa haihattelua. Pakistanin imaami painotti, että koraani antaa luvan huijata vääräuskoisia, jos huijauksesta on apua islamin etenemiselle. Kyseisen valehtelun sallivan periaatteen nimi on taqiyya. Tämä oppi annetaan muslimeille pienestä pitäen.

Suomalaiset ovat viime vuosina ja varsinkin viime kuukausina saaneet laajenevassa mitassa tietää kehityksestä, jota tapahtuu Ruotsissa. Kuten muistetaan, kaikki läntisen maailman mediat ja useat poliitikot reagoivat kaksi vuotta sitten Donald Trumpin sanoihin, kun hän kehotti katsomaan Ruotsiin ja miettimään mitä siellä tapahtuu.

Trump oli ensimmäinen merkittävä valtionjohtaja, jonka sanat pakottivat eurooppalaisen valtamedian ja Euroopan korrektit poliitikot katsomaan todellisuutta silmiin.

Välillä on vaikuttanut siltä, että Ruotsissa ei ole ainoatakaan päivää ilman [islaminuskoisten] nuorten tai nuorten aikuisten järjestämää aseellista hyökkäystä, ajoneuvojen tuhopolttoa, raiskausta, joukkotappelua, pommi-iskua tai muuta väkivallantekoa.

Kehityskulku on ollut kaikkialla samanlainen. Vähäinen määrä muslimeja ei vielä aiheuta sanottavia ongelmia, mutta muslimiyhteisön kasvaessa riittävän suureksi, alkaa tapahtua. Vaatimuksia erioikeuksista, väkivaltaa, uhkailua, raiskauksia ja ahdistelua.
Islamiin kuuluva oppi (jihad) antaa muslimille luvan kohdella vääräuskoisia julmasti.
Länsimaiset yhteiskunnat ovat pääsääntöisesti taipuneet islamin edessä, Suomi ja erityisesti Helsinki muiden mukana.

Oulussa ja muualla maassa paljastuneiden, lapsiin ja nuoriin kohdistuneiden seksuaalirikosten osalta on nähtävissä sama kehitys kuin aikuisiin kohdistuneissa seksuaalirikoksissa. Ulkomaalaiset, lähinnä islamilaisesta maailmasta saapuneet miehet, ovat moninkertaisesti yliedustettuina seksuaalirikollisuuden sektorilla.

Tosiasioista piittaamaton Oulun kaupungin poliittinen johto teeskentelee hämmästynyttä, vaikka ei ole voinut olla tietämätön siitä, mitä esimerkiksi Ruotsissa on tapahtunut islamilaisesta maailmasta kulkeutuneen maahanmuuton myötä.

Korrelaatio islaminuskoisten maahanmuuton ja ulkomaalaisten tuottaman seksuaalirikollisuuden kasvun välillä on täysin selvä, mutta nähtävästi poliittinen korrektius estää sanomasta totuutta ääneen.

Islamin kutsuminen rauhan uskonnoksi on paitsi suuri valhe, myös loukkaus kaikkia niitä kohtaan, jotka, tai joiden läheiset, ovat joutuneet muslimien julmien tekojen uhriksi.
Islam on todellisuudessa väkivaltainen kultti, joka pyrkii alistamaan kaikki, eritoten ne, jotka eivät käänny islamiin.

Viime aikoina on mediassa näkynyt enenevässä määrin tietoa, jossa kerrotaan islamista kohtuullisen rehellisesti. Kummallista, että sama totuus ei kelvannut siinä vaiheessa, kun Jussi Halla-aho ja muut kriittiset nostivat todellisuutta esiin.
Jos Halla-ahoa olisi kuunneltu solvaamisen ja tuomitsemisen sijaan, Suomen tilanne olisi täysin toinen, sillä yksikään kansakunta ei ole niin tyhmä, että tuhoaa tieten tahtoen haitallisella maahanmuutolla oman, jopa maailman parhaaksi kehutun yhteiskuntansa.

Suomessa pahimmat inhimillisen yhteiskunnan viholliset ovat olleet oikeaa tietoa aktiivisesti pimittänyt valtamedia sekä suurin osa poliittisista puolueista ja poliitikoista.

Toinen toistaan tyhmempien kansanedustajien tietämättömyyden vuoksi kansalaiset ovat joutuneet ottamaan taakan, jonka kantamisesta on jo liian moni joutunut kärsimään raskaasti, jotkut jopa henkensä menettäen.
Kirkon erilaiset järjettömät tempaukset, kuten laittomasti maassa oleskelevien piilottelu, ja sisäministerien piittaamattomuus ovat olleet selviä merkkejä siitä, että yhteiskunta alkaa olla rappion laitapisteessä.

Entä monessako eurooppalaisessa valtiossa maan presidentti on ottanut julkisessa tv-lähetyksessä positiivisen kannan laittomasti maassa oleskelevien piilotteluun? Oletettavasti ”only in Finland”.

Suomalaisen yhteiskunnan henkinen ja moraalinen tila ovat kenties alempana kuin koskaan sotien jälkeen, mutta toivoa ei tietenkään kannata heittää. Toivon heittämisen sijaan olisi kansalaisten laaja herääminen nyt paikallaan.

Jos Euroopan unionilla olisi ollut vahvat poliittiset johtajat vässyköiden sijaan, ei vuonna 2015 alkanutta massiivista invaasiota olisi koskaan päässyt tapahtumaan. Sen sijaan, että EU-fanaattiset poliitikot olisivat pitäneet huolen omiensa turvallisuudesta, he ovat halveksineet ja solvanneet niitä, jotka näkivät jo aikaa sitten, millaiseen katastrofiin avointen ovien politiikka ajan myötä johtaa.

Nyt, kun EU:n rappion näkevät jo kaikki silmänsä auki pitäneet, on myös yksi pahimmin sivistynyttä Eurooppaa tuhoamaan pyrkinyt henkilö, George Soros, avannut suunsa ja todennut EU:n olevan Neuvostoliiton tiellä mitä tulee mahdolliseen romahdukseen ja hajoamiseen.

Mikä on Soroksen motiivi sanojen takana, sitä on vaikea sanoa, mutta hänet tiedetään rahanahneeksi henkilöksi, joka kuvittelee olevansa jumala.

Soroksen, kuten niin monen suomalaispoliitikon demareista keskustan kautta kokoomukseen, tavoitteena on ollut Euroopan liittovaltio. Liittovaltion rakentaminen ei onnistu, mikäli kansallisvaltioiden kansalaisilta ei kyetä riistämään rakkautta omaa maata ja sen kulttuuria kohtaan.

Suomi, Ruotsi ja Saksa ovat mainioita negatiivisia esimerkkejä valtioista, joissa vallanpitäjät ovat taipuneet oman maan koheesiota tuhoavaan politiikkaan. Viimeisen kahden vuoden ajan erityisesti Suomi on toiminut mallioppilaana pyrkien noudattamaan millilleen kaikkea sitä, minkä poliittinen johto kuvittelee miellyttävän Brysselin rosvokoplaa.

Moni on ihmetellyt mistä syystä Bryssel ja eri valtioiden liittovaltiofanaattiset eivät edes yritä estää islamin vyöryä Eurooppaan. Kun oivaltaa kuinka tärkeää kansallisvaltioiden kansallisen koheesion ja tasapainon järkyttäminen on liittovaltion muodostamisen kannalta, asettuvat palaset kohdalleen.

EU-liittovaltiota on pyritty muodostamaan samalla periaatteella kuin Neuvostoliittoa, tällä kertaa likaista työtä tehdään kuitenkin eri metodilla. Siinä missä Neuvostoliitto toteutti etnisiä puhdistuksia siirtäen kansallisvaltion asukkaita tuhansien kilometrien päähän kotimaastaan, EU pyrkii pakottamaan kansallisvaltiot ottamaan vastaan valtavat määrät sopeutumishaluttomia ja –kyvyttömiä maahanmuuttajia.

Jotta mahdollisimman moni ”hyvä ihminen” (hyödyllinen idiootti) saadaan mukaan kansallisvaltiota tuhoavaan työhön, toteutetaan suunnitelmaa ”turvapaikanhaun” ja pakolaisuuden nimissä. Kaikkialla läntisessä Euroopassa on toteutettu samaa metodia, jonka mukaisesti mielipuolista politiikkaa kritisoineet on nimetty islamofobeiksi, ksenofobeiksi, rasisteiksi ja ulkomaalaisvastaisiksi.

Neuvostoliiton aikana kriittisten suomalaisten nimittelyyn riitti vain yksi termi, neuvostovastainen, joten jos ei muuta, niin nykypäivän liittovaltiofanaattisilla on ainakin parempi mielikuvitus kuin neuvostoajan tovereillaan.

Heikki Porkka to 14.02. 10:18

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44