Alahärmän voimannäyttö - suora lähetys Sebastian Tynkkyseltä

Voimannäytön tarkoitus on myös osoittaa tukea oppilaille, että heidän ei tarvitse ajatella olevansa tilanteessa yksin.

Kotimaa pe 22.09.2017 12:11

Luokanopettajaksi opiskeleva poliitikko Sebastian Tynkkynen (ps) on paikanpäällä Alahärmässä, jossa pohjalaisia vanhempia on kokoontunut yhteiseen voimannäyttöön.

Tapahtuman tarkoitus on osoittaa, että vanhemmat ovat huolissaan oppilaiden turvallisuudesta kouluissa, joihin on sijoitettu turvapaikanhakijoita, joiden taustoja ei tunneta. Voimannäytön tarkoitus on myös osoittaa tukea oppilaille, että heidän ei tarvitse ajatella olevansa tilanteessa yksin.

Oikea Media kirjoitti mitä Alahärmän koulukeskuksessa tapahtui 4.9.2017.

Tapahtuman järjestäjät lukevat tapahtumassa koulurauhan julistuksen.

Seuraa suoraa lähetystä Sebastian Tynkkysen Facebook kanavalla.

Jukka Rahkonen pe 22.09. 12:11

Kommentit: 3

Jukka . pe 22.09.2017 17:53 0

Mikä oli oikea vastaus siihen kysymykseen, johon kaupunginjohtaja ei vastannut kovista pyynnöistä huolimatta ?

Juha. pe 22.09.2017 19:18 1

Oikein. Vanhemmat tarvitsevat laajaa tukea monikulttuurisuus -kulttiin höynähtäneiden Opetushallituksen ohjauksessa olevien usein vihervasemmistoa edustavien opettajien vastustamisessa "hullun rohkeiden" opetussuunnitelmien kritiikittömästä ajamisesta suomalaisten lasten ja nuorten keskuuteen koulumaailmasta. Tämä mielettömyyshän on lähtöisin aina EU -tasolta saakka päätyen alaimaisen Suomen "nukkehallituksen" valtapuolueiden - monet mukana matu-bisneksessä - johtavien hallituspuoluieden puheenjohtajatasoon päätyen. Varsinaisena vastuu ministerinä toimiva Kokoomukselainen globalisti ja roskatyövoimaa Suomeen haaliva Sanni Grahn-Laasosen on henkeen ja suomalaisten vereen kova suvakki ja suoranainen tähtisilmäinen islamisti, joko hyväuskoisuudessaan ja lapsenomaisessa naiiviudessaan vetelee vertoja polpo Taposen vastaaviin performarseihin. Grahn-Laasosen eräs monista älynväläyksistä oli määritellä ns. "pakolaiset" - aikuiset elämänsä kunnossa olevat elintasurffarit ja sotakarkurit ja -rikolliset. "Väkivaltaa pakeneviksi, eikä väkivallan tekijöiksi." Lisäksi Sanni Grahn-Laasonen ajoi väkisin Forssaan VOK:in, vaikka kaupunki alunperin kieltäytyi kunniasta. Forssan "vapaata saanaa" käyttävän Forssan Sanomomien päätoimittelija on Grahn-Laasosen isä, joten siitä voi jokainen vedellä johtopäätöksiään. Etniseltä taustaltaan Sanni Grahn-Laasonen juutalainen kuten sveitsiläinen ja pikapikaa "Suomen kansalaisuuden" saanut Liikenne- ja lahtipenkki -ministeri Anne Bernerkin, jonka rakkain harrastus on kansallisomaisuuden myynnin ohella osallistuminen salaisiin Bilderberg kokouksiin aivan samaan malliin kuin suuret Yhdysvaltain Mafia pomot Kuuban Havannassa joskus 1950-luvulla korruptoituneen Kuuban "poliisin katsellessa muualle" - kuinkas muuten - . Monet tositapaukset ja Israelin valtion olemassaolosta huolissaan olevat tahot muistuttavat osin aiheellisestikin muslimi-invaasion Eurooppaan ja Uudelle mantereelle saanut aikaan juutalaista etnistä ryhmää edustavien ihmisten joutu

Juha. pe 22.09.2017 19:21 0

joutumisen hengenvaaraan ja vainotuksi muslimien taholta. Mutta toisaalta Yhdysvalloissa ja Euroopassa olevat juutalaiset suurta vaikutusvaltaa omaavat tahot - WWII jälkeen vakio - ovat ns. "monikulttuurisuuden" ja kulttuurimarxismin väensekoitusohjelman lämpimiä kannattajia ja puolesta puhujia rinnastaen eurooppalaisten kansakuntien aiheellisen huolen ja pelon oman kulttuurinsa ja jopa rotunsa elämän puolesta surutta äärisoikeistolaiseksi natsismiksi, fasismiksi, rasismiksi, kansallimielisyydeksi, jota he (juutalaiset) pitävät pahimpana uhkana - kuten Petteri Orpo puheessaan Talvisodan pääättymisen vuosittaisjuhla päivänä 13.3.2017 - (Uskon, ettei ollut ainuttakaan kuivaa silmänurkkaa veteraanien joukossa). EU -Rabbi (siis Mitä???!!!) vuoden ensimmäisellä neljänneksellä piti EU:ssa palopuheen, jossa hän kutsui "muslimeja ja juutalaisia "yhteiseen" rintamaan taisteluun kansallismielisyyttä vastaan". Siis minulla on kummatkin rosvojoukot niskassani vielä Hirvikärpästen lisäksi. Mutta muistakaa, että me kuffarit ja goyimit olemme saastaisia sianlihan syöjiä eli iljettävyyksiä, joiden kauniita vaaleita tyttäreitä kutsutaan "Liskoiksi", jotka ovatkin sitten otettavissa "käyttöön" kuin hammastikku kun "tarve" tulee. Ilkeyttä ei ole tarkoitukseni levittää, vaan kuten unilukkari herätellä valkoista rotua edustavat ihmiset siihen todellisuuteen pilvilinnoista hyväsukoisuuden idiotismin kuoleman suudelmasta. Kristittyinä meidän tulee muistaa, että Jeesuskin petettiin suudelmalla kuten niin moni muu Hänen jälkeensä on myös joutunut sen kokemaan.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

Klo 14:13.

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

videot