Blogi: Juha Ahvio, la 13.04.2019 23:49

Vaikuta vaaleissa kristillissosiaalisen ja kansallismielisen arvokonservatismin puolesta!

Suomessa käydään eduskuntavaalit sunnuntaina 14.4.2019. Ennakkoäänestys on ollut jo meneillään. Meillä suomalaisilla on velvollisuus vaikuttaa. Meillä on velvollisuus isänmaallisena kansalaisena – kansalaisvelvollisuus – ja velvollisuus kristittynä, Jeesukseen uskovana. Kristitty on velvollinen vaikuttamaan vaaleissa.

Tämä kristityn velvollisuus nousee suoraan Jeesuksen opetuksesta. Matteuksen evankeliumin luvun 22 jakeissa 17–21 Jeesus puhuu kahdesta regimentistä, Jumalan hallintoalueesta: niin sanotusti keisarille kuuluvasta eli maallisesta ja Jumalalle kuuluvasta eli hengellisestä. Kristityn tulee vaikuttaa molemmissa.

Kristityn velvollisuus nojaa myös Jeesuksen opetukseen Matteuksen evankeliumin luvun 22 jakeissa 36–40. Tässä nousevat esiin luomisen ja lunastuksen totuudet ja niihin liittyvä luonnollisen lain ja sen kanssa yhtä pitävän Jumalan 10 käskyn lain etiikka. 10 käskyn lain toisen taulun velvoitteet ilmoittavat meille, miten lähimmäisenrakkautta tulee toteuttaa. Näiden käskyjen pohjalta on selvää, että lähimmäisenrakkauden toteuttamisen kristillissosiaalinen velvoite liittyy väistämättä myös aineellisajalliseen yhteisöllisyyteen ja yhteisten asioiden hoitoon eli politiikkaan vaikuttamiseen.

Laajempia raamatullisteologisia perusteluja löydät CD-äänitteeltäni Vuosi 2019 totuuden valossa: Miksi kristityn tulee vaikuttaa sekä maallisella että hengellisellä kentällä? Eduskuntavaalit lukeutuvat maallisen kentän asioihin. On tärkeää ymmärtää, että vaaleissa voidaan todella vaikuttaa. Mutta minkä suuntaisesti? Mitä tulee pyrkiä edistämään ja mitä torjumaan? Tulee pyrkiä vaikuttamaan arvokonservatiivisesti ja kansallismielisesti. Raamatullisteologiset ja historialliset suomalaiset perustelut tälle näkemykselle esitän CD-äänitteellä Vuosi 2019 totuuden valossa: Miksi kristityn tulee olla kansallismielisen isänmaallinen?

Tällainen vaikuttaminen on oleellisen tärkeää juuri nyt, koska sunnuntaiset eduskuntavaalimme ovat ratkaisevan tärkeät. Tätä näkemystä perustelen CD-äänitteellä Vuosi 2019 totuuden valossa: Miksi Suomen eduskuntavaalit ja europarlamenttivaalit ovat ratkaisevan tärkeitä? Vaikuttamista tarvitaan juuri nyt!

Suomen tulevaisuuden kannalta ratkaisevia kysymyksiä, jotka muodossa tai toisessa tulevat kaikki nyt valittavan eduskunnan asialistalle seuraavan vaalikauden aikana, ovat etenkin:

Avointen rajojen GCM-siirtolaisuussopimuksen – joka tullaan tulkitsemaan oikeudellisesti sitovaksi ja joka käytännössä pakottaa lisäämään Suomeen kohdistuvaa ja pääosin islamilaista maahanmuuttoa ja väestönvaihtoa – seurauksiin reagoiminen; tähän liittyvä suomalaisen kansallisvaltion ja sen rajojen säilyminen; EU:n tulevaisuus keskitettynä liittovaltiona tai isänmaiden Eurooppana ja tämän tulevaisuuden vaikutus Suomeen; ilmastonmuutostotalitarismin eteneminen; konservatiivisten kristillisten arvojen – varsinkin perhearvojen – säilyminen julkisessa tilassa ja ennen kaikkea kysymys sananvapauden säilymisestä Suomessa.

Eri puolueiden ja ehdokkaiden kannat näihin ratkaisevan tärkeisiin kysymyksiin käyvät ilmi vaalikoneista sekä puolueiden ohjelmista. Seurakuntalaisen artikkelit ”Puolueiden erot arvokysymyksissä paljastuvat Ylen vaalikoneesta” 25.3.2019 ja ”Arvaatko, mikä puolue laillistaisi huumeiden käytön tai avaisi sukupuolen muuttamiseen tähtäävät hoidot alaikäisille?” 9.4.2019.

Aivan ratkaiseviin kysymyksiin lukeutuu nyt se, miten ehdokkaat ja valituksi tulevat kansanedustajat ja heidän edustamansa puolueet suhtautuvat uuden eduskunnan agendalle pian tulevaan viharikoslainsäädäntöhankkeeseen ja aidon sananvapauden säilymiseen Suomessa. Ylen artikkeli 2.4.2019, jonka otsikossa todetaan, että ”…Vaaliehdokkaat haluavat vihapuheen rikoslakiin…”, puhuu karua ja prosenttiosuuksiensa osalta hälyttävää kieltä siitä, että kokonaisuudessaan vain yksi puolue näyttää haluavan puolustaa täyttä sananvapautta ja torjua viharikoslainsäädännön.  

Lue ajatuksella Jukka Rahkosen Oikean Median artikkeli 4.4.2019 ”Joukko KD:n ja PS:n ehdokkaita antoi yhteisen sanavapausjulistuksen” ja varsinkin sen ”Toimituksen kommentti” -loppuosa.

Miten hyvänsä äänestyspäätöksesi ratkaisetkin, valitse sellainen puolue ja sellainen ehdokas, jotka tinkimättä seisovat sananvapauden puolesta ja viharikoslainsäädäntöä vastaan!

Vaikuta sananvapauden säilymisen puolesta! Vaikuta suomalaisen kristilliskansallisen konservatismin ja siitä kumpuavien perhearvojen puolesta. Näiden hegeliläissnellmanilaisten konservatiivisten perhearvojen ytimen tuo hyvin esiin Turun yliopiston filosofian professorina toiminut J. E. Salomaa kirjansa J. V. Snellman: Elämä ja filosofia (WSOY, 1944) sivulla 503:

”Perhe-elämä on kaiken inhimillisen toiminnan perustus…Perheestä alkunsa saanut tapa on ja sen tulee olla kansakunnan yhteinen tapa, laillinen yhteiskuntajärjestys. Ylimalkaan kaikkien inhimillisten pyrkimysten hedelmä, inhimillinen sivistys, palaa jälleen perheeseen, liittyy perittynä vakaumuksena ja tapana sen elämään…Vaimon, lasten, kodin ja konnun suojaaminen ja huoltaminen on esim. miehelle yhtä väistämätön velvollisuus kuin lain ja oikeuden, kansan ja isänmaan puolustaminen…Perhesiteiden hajoaminen ja hävittäminen hävittää myös valtion. ’Perhe-elämän puhtaudesta tai rappeutumisesta johtuu kansakuntien säilyminen tai häviö; ne tunteet ja käsitykset, jotka tehdään perheessä vallitseviksi, määräävät totuuden ja oikeuden edistymistä maan päällä’ (IV, 392)…Monet eri perheet muodostavat kansalaisyhteiskunnan, jonka Snellman Hegeliä ym. seuraten erottaa valtiosta…Hän [Snellman] pitää yhteiskuntaa yhtä alkuperäisenä ja välttämättömänä kuin perhettäkin…”

Tällaisten suomalaiskonservatiivisten perhearvojen puolesta on hyvä vaikuttaa! Kannata puoluetta ja ehdokasta, jotka haluavat vaikuttaa luonnollisen sukupuolikäsityksen puolesta ja torjua gender-ideologian ja niin sanotun translain ja puolustaa perinteisen perheen yhteiskunnallista asemaa.

Ymmärrä myös seuraava asioiden välinen keskinäisriippuvuus: kun halutaan puolustaa perinteistä perhettä ja konservatiivisia perhearvoja, on samalla torjuttava avointen rajojen maahanmuutto ja ilmastonmuutoshysteria, koska valtavirtaisesti islamilainen massamaahanmuutto ja sitä avittava GCM-sopimus uhkaavat historiallisia eurooppalaisia kristillisiä konservatiivisia arvoja.

Jotta perinteisiä arvojamme voidaan puolustaa, on puolustettava rajojamme ja on torjuttava islam yhtä hyvin kuin ohjelmallinen Eurooppaan kohdistuva väestönvaihtokin. Samalla on ymmärrettävä, että sekä maahanmuutto että arvovallankumous ovat osa ”kestävän kehityksen” Agenda 2030:tä, joka on ilmastonmuutoshysterian ja sen pakkopolitiikan taustaperusteena. Kannata sellaista ehdokasta, joka ymmärtää tämän tärkeän keskinäisriippuvuuden.

Muuten ei mikään muukaan arvojen puolustus onnistu, jos suomalaiset eivät ole isäntiä omassa maassaan, omassa kodissaan, omassa suuressa kodissaan, suomalaisessa isänmaassaan. Kannata sellaista ehdokasta, joka ymmärtää tämän perustavanlaatuisen todellisuuden.

Valitse oikein, vaikuta tehokkaasti!

Puolue- ja ehdokaskenttämme jakautuu selkeästi kahteen: globalistisiin sananvapaussensuuria kannattaviin arvoliberaaleihin ja kansallismielisiin sananvapautta kannattaviin arvokonservatiiveihin.

Jos globalistiset sananvapaussensuuria kannattavat arvoliberaalit voittavat Suomessa ja Euroopassa, niin sitten Suomi, vuoden 2019 jälkeen, on melko varmasti lopullisella tiellä kohti väestönvaihtoa, islamisaatiota, yksityisautoilun loppua, termostaatti- ja syömiskontrollia, sananvapaussensuuria ja suomalaisen kansallisvaltion häviämistä.

Sen sijaan, jos kansallismieliset ja täyttä sananvapautta kannattavat arvokonservatiivit saavat tuntuvaa kannatusta Suomessa ja Euroopassa, niin sitten Suomessa, vuoden 2019 jälkeen, voidaan tuntuvasti horjuttaa ja muuttaa edellä viitattua tuhoisaa kehityssuuntaa, jolloin säilyy todellinen mahdollisuus vetää jotain rajaa hulluudelle ja ottaa Suomi takaisin. Tällöin säilyy mahdollisuus rakentaa myönteistä tulevaisuutta suomalaiselle kansakunnalle, isänmaallemme, sen historiallisista ja orgaanisista suomalaiskansallisista ja kristillisistä juurista käsin!

Valitse siis oikein, ja vaikuta tehokkaasti! Lähde liikkeelle! Äänestä viisaasti! Äänelläsi on väliä! Ota kantaa kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta, kristillissosiaalisen kansallismielisen arvokonservatismin puolesta!

 

Juha Ahvio la 13.04. 23:49

Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

tuoreimmat

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Suomen presidentinvaalien asetelma

pe 26.01. 22:32

Trump jälleen USA:n presidentiksi?

su 17.12. 11:50

Napoleon Bonaparte

ke 13.12. 23:51

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

Lääketeollisuus, huumeet ja bioaseet

ma 21.08. 11:14

Todisteet: Väitteet Trumpin Venäjä-kytköksistä olivat valheita

la 27.05. 12:08

J. V. Snellman ja suomalaisuusaate

to 11.05. 20:37

Raamatun alkutekstiä ei ole vaietusti sensuroitu

to 27.04. 23:12

Teologia: Oppia ihmisestä vai Jumalasta?

ti 28.03. 20:16

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44