Georgiassa löytyy jatkuvasti nippuja kadonneita ääniä, jotka ovat Trumpille

Videot to 19.11.2020 22:45

Georgiassa on meneillään uudelleenlaskentateatteri, jossa ollaan laskevinaan ääniä uudelleen, mutta sama vilppi vain toistetaan. Tarkkailijoita ei päästetä paikalle ja vaaliviranomaisia on korkeammalta taholta käsketty raportoimaan uudelleen alkuperäisiä määriä uusien tarkastettujen lukujen sijaan. 

Uudelleenlaskennasta on vastuussa Georgian valtiosihteeri Brad Raffensperger, joka on vanha Trump vihaaja. Raffensperger on vaatinut saattamaan laskennat päätökseen 24 tunnissa, vaikka oikean perusteellisen tarkastuksen tiedetään vievän pari viikkoa. Hän on myös määrännyt ettei paikalle saa päästää tarkkailijoita edelleenkään. 

Raffensperger allekirjoitti ennen vaali-iltaa salaisen sopimuksen demokraattien kanssa, jossa muutettiin postiäänten käsittelykäytäntöjä Georgiassa. Sopimuksessa määrättiin mm. että postiäänissä ei tarvitse olla minkäänlaista tunnistetietoa keneltä ääni on. Trumpin lakitiimin on erittäin helppoa haastaa tämä perustuslain loukkaus oikeuteen. Vain osavaltion lainsäätäjillä on oikeus tehdä määräyksiä vaaleihin liittyen. Trumpin tiimi tulee voittamaan tämän viimeistään korkeimmassa oikeudessa ja jos Georgian kaikkia ääniä ei oikeasti tarkisteta, ne tullaan hylkäämään kokonaan.

Rasmussen Reportsin esiintuoma fakta: Biden pärjäsi merkittävästi huonommin kuin Hillary vuonna 2016 kaikkissa kaupungeissa koko Yhdysvalloissa, paitsi juuri niissä neljässä suurkaupungissa (Millwaukee, Detroit, Philadelphia, Atlanta), jotka ovat niissä neljässä vaa'ankieliosavaltiossa (Michigan, Wisconsin, Pennsylvania, Georgia), joissa vaalien jälkeisenä yönä kaikissa "löytyi" yllättäen satoja tuhansia Bidenille annettuja ääniä laskennan keskeyttämisen jälkeen. 

Bidenin "suosio" näissä neljässä kaupungissa oli niin suurta, että se ei yksinkertaisesti ole mitenkään uskottavasti selitettävissä. Useilla alueilla Bidenin kannatus ylitti alueen rekisteröityneiden äänestäjien lukumäärän.

Vaikka tarkkailijoita ei edelleenkään päästetä paikalle, Georgiassa löytyy jatkuvasti uusia isoja eriä kadonneita ääniä, joista suurin osa on Trumpille. Jokainen tällainen nippu kaventaa Trumpin eroa Bideniin.  

Georgian uudelleenlaskennasta on silminnäkijänlausuntoja tilanteista, joissa Trumpin ääniä lasketaan Bidenin hyväksi. Lipukkeessa lukee Trumpin nimi, mutta ääni kirjataan Bidenille. Paikalla ollut silminnäkijä ilmoitti tästä, mutta asialle ei tehty mitään. Vaalipetos jatkui hänen silmiensä alla täysin avoimesti.

Mitä tarkemmin äänet oikeasti tarkistetaan, sen varmemmin ja nopeammin  Georgia on kääntymässä Trumpin voitoksi. 

Trumpin 80 miljoonaa äänestäjää ovat nousemassa kaduille vaatimaan perusteellista ja oikeaa
tarkastusta Georgiassa. 

Jos ja kun äänet tarkastetaan ja lasketaan, Bidenillä ei ole mitään mahdollisuuksia  voittaa näitä vaaleja.

 

Jukka Rahkonen to 19.11. 22:45

blogit

Heikki Porkka

Sukupuolittunutta ja harhaanjohtavaa viestintää Marinin hallituksen tapaan

Klo 13:30.

Olli Pusa

Kun kulissit romahtavat

ke 03.03. 11:26

Henna Kajava

Johtaako Helsingin vuokra-asuntojen ylitarjonta keskustan kiihtyvään etnistymiseen?

ti 02.03. 23:39

Mikko Paunio

Petteri Orpo lopaali vaan ei lokaali ilmastosoturi

la 27.02. 17:50

Juha Ahvio

USA:n presidentinvaalit 2020, vaalivilppi ja sen todisteet

su 07.02. 23:54