CNN paniikissa: Pennsylvanian ja Michiganin äänien sertifiointi epävarmaa

Videot ma 23.11.2020 23:34

Pennsylvania saattaa olla ensimmäinen vaa'ankieliosavaltioista, joka kääntyy virallisesti Trumpille. 

Pennsylvaniassa on kaksi selvää polkua voittoon, joita Trumpin lakitiimi vie eteenpäin. Ensimmäinen on kaikkien niiden postiäänten hylkääminen, jotka tuotiin laskentapaikoille vaali-iltana kahdeksan jälkeen. Siihen on käytännössä saatu jo vihreää valoa korkeimman oikeuden tuomarilta Samuel Alitolta, joka on yksi konservatiivituomareista. Pennsylvanian oma tuomioistuin meni laittomasti muuttamaan käytäntöä postiäänten vastaanottamisesta juuri ennen vaali-iltaa ja se on perustuslain vastaista. Osavaltioiden tuomioistuimilla ei ole mitään oikeutta muuttaa vaaleihin liittyviä käytäntöjä. 

Toinen polku kyseenalaistaa riittävä määrä ääniä joissakin vaalipiireissä, jolloin niitä ääniä ei voida laillisesti vahvistaa eli sertifioida. Siihen riittää kun Trumpin lakitiimi pystyy osoittamaan, että ääniin ja niiden laskentaan liittyy riittävästi epäselvyyksiä.

Pennsylvaniassa näitä epäilyttäviä nippuja ääniä riittää. Eräs tällainen on 90 000 äänen erä, joka tuli yhtenä vientinä yhdeksän aikaan torstaiaamuna. Se näkyy esim. New York Timesin julkaisemassa avoimessa datassa. Näistä 90 000 äänestä yli 95% oli annettu Bidenille. Kyseinen osuus on täysin eri luokkaa kuin missään muussa erässä tätä ennen tai sen jälkeen. Tilastollinen mahdottomuus. Lisäksi kun nämä 90 000 ääntä lisättiin järjestelmään, samaan aikaan kaikkien äänten yhteismäärä lisääntyi vain 9 000 äänellä. Se tarkoittaa, että samaan aikaan heitettiin pois 81 000 jotain muuta ääntä. Lakiasiantuntijoiden mielestä tälle on vain yksi uskottava selitys: tarkoituksellinen vaalipetos. Tämän osoittaminen riittää siihen, ettei Pennsylvanian ääniä tulla sertifioimaan 14.12. mennessä. 

Ja kun Pennsylvanian äänet todetaan kelvottomiksi, sama menettely tulee menemään läpi myös muissa vaa'ankieliosavaltioissa, joista seuraava on jo Michigan. Michiganin Waynen vaalipiirissä ilmenneet epäselvyydet ja laittomuudet ovat jo nyt luoneet pattitilanteen, jossa kaksi vaalilautakunnan jäsentä ei suostu hyväksymään ja vahvistamaan ääniä jos niille ei tehdä perusteellista tarkastusta. Ilman Waynen vaalipiirin ääniä Biden häviää Michiganin. 

Wisconsinissa on yli 100 000 sellaista absentee ballottia, eli perinteistä postiäänestyslipuketta, joille ei löydy järjestelmästä osavaltion lain määräämää täyttä tapahtumaketjua, tilauksesta vastaanottamiseen. Wisconsinin osavaltion laki määrää, että jokainen absentee ballot täytyy olla jäljitettävissä sen laillisesti tilanneeseen henkilöön. Wisconsinin ääniä ei tulla laillisesti vahvistamaan ennenkuin nämä epäselvyydet on selvitetty.

Jo näiden kolmen osavaltion vahvistamatta jääminen tarkoittaa sitä, että 14.12. ei valita ketään presidentiksi, vaan valinta menee kongressille, jossa Trumpilla on äänestyksessä ylivoima (koska jokaisella osavaltiolla on vain yksi ääni ja Trumpin arvellaan voittavan äänet 31-19).

Lisäksi samanlaisia epäselvyyksiä on Georgiassa ja Arizonassa. 

Ei ihme, että vasemmistomedia alkaa vähitellen panikoimaan vaikka toistaiseksi tyytyy vain rauhoittelemaan lukijoitaan, mutta sävy on muuttumassa jo hyvin epävarmaksi. 

 

Lähde: Dr. Steve Turley.

 

Samaan aikaan HS kirjoittaa: "Trumpin mahdollisuudet kääntää vaalitulos voitolliseksi lähentelevät nollaa, kirjoittaa HS:n ulkomaantoimittaja Pekka Mykkänen." 

Tuleeko Pekka Mykkäsestä samanlainen ikuinen vitsi kuin Saska Saarikoskesta? 

Millaisia valemedioita HS, Yle, Mtv3 ja muut suomalaiset "vastuullista journalismia"-logoilla varustetut vasemmistomediat oikein ovat? Osoittautuuko JSN:n jäsenyys pelkäksi vitsiksi? Nämä JSN:n jäsenet vain toistavat muiden ulkomaisten vasemmistomedioiden kuten CNN:n propagandaa ilman pienintäkään kritiikkiä. 

 

Jukka Rahkonen ma 23.11. 23:34

blogit

Heikki Porkka

Kun demari (sdp) puhuu, vastuu siirtyy kuulijalle

ke 03.03. 21:24

Olli Pusa

Kun kulissit romahtavat

ke 03.03. 11:26

Henna Kajava

Johtaako Helsingin vuokra-asuntojen ylitarjonta keskustan kiihtyvään etnistymiseen?

ti 02.03. 23:39

Mikko Paunio

Petteri Orpo lopaali vaan ei lokaali ilmastosoturi

la 27.02. 17:50

Juha Ahvio

USA:n presidentinvaalit 2020, vaalivilppi ja sen todisteet

su 07.02. 23:54