Trumpille isoja voittoja MI ja PA - sertifioidut äänet mitätöidään!

Videot ti 24.11.2020 23:37

Selkärangattomat ja raukkamaiset vaalilautakunnan republikaanijäsenet eivät tehneet sitä tärkeintä tehtävää, jota varten heidät on positioonsa valittu: heidän tehtävänään oli varmistaa, ettei laittomia ääniä sertifioida. Hyvin yksinkertainen tehtävä. No, heistä toinen lopulta mutisi jotain sen tapaista ettei hänellä ole vaihtoehtoja ja toinen jätti äänestämättä. CNN ja muut vasemmistovalemediat pauhasivat isoon ääneen, että Michigan on nyt sertifioinut tuloksen ja Suomen vasemmistomediat toistivat uutista perässä. 

Trumpin lakitiimi katsoi, että nyt tämä pelleily Michiganissa saa riittää ja näiden epäpätevien vaalilautakuntien kanssa ei kannata enää tuhlata aikaa, vaan viedä asia hovioikeuteen. Michiganin hovioikeus katsoi todistusaineiston ja totesi, että epäselvyyksiä on niin paljon, erityisesti Detroitin Waynen vaalipiirissä, että tapaus on pakko tutkia. Toisinsanoen kun Waynen piirikunnan äänet - joista noin 75% on sellaisia, joille ei löydy mitään tietoa mistä ne ovat tulleet - tutkitaan, niin ne tullaan mitätöimään, ja silloin niiden sertifioinnilla ei ole enää mitään merkitystä.

Hovioikeus on jo vihjannut, että tulossa on täysi audit (tarkastus) Waynen vaalipiirissä ja  täysi uudelleenlaskenta koko Michiganissa.

Michiganin korkeimpaan oikeuteen on myös edennyt yksi tapaus, jonka todisteet ovat olleet tuomareiden mukaan niin järkyttäviä, että ovat myös ilmoittaneet vaativansa niiden tutkimista. Todisteina on ollut Michiganin entisten huippuvirkamiesten antamia valaehtoisia todistajanlausuntoja - silminnäkijän todistuksia massiivisista vaalipetoksista. Michiganin korkeimman oikeuden tuomarit tulevat vaatimaan täyttä tarkastusta koko Michiganissa.

 

Alan Dershowitz, Yhdysvaltojen ykkösrivin juristi, on varma, että Trump voittaa korkeimmassa oikeudessa Pennsylvanian keissin. Hän on todennut, että Rudyn suunnitelma ja kokoama aineisto tulee voittamaan korkeimmassa oikeudessa. Keissin keihäänkärkenä on syyte siitä, että kaikkia ääniä ja äänestäjiä ei ole kohdeltu tasapuolisesti. Tästä on ennakkotapauksia (Bush vs Gore), jotka ovat päätyneet äänien hylkäämiseen.  

Tästä tulee seuraamaan täysi audit myös Pennsylvaniassa, joka ilmanmuuta tarkoittaa Trumpin voittoa. Pelkästään Montgomeryn vaalipiiristä on todisteet 90 000 lipukkeen erästä, jossa 95% kaikista äänistä oli Bidenille ja loput libertaarien ehdokkaalle. Samalla äänten kokonaismäärään lisättiin vain 9 000 ääntä, joka tarkoittaa, että 81 000 ääntä tuhottiin. Kaikesta päätellen tuhotut äänet olivat Trumpille annettuja, jolloin pelkästään tämän vaikutus kääntäisi Pennsylvanian tuloksen Trumpin voitoksi.


Lähde: Dr. Steve Turley

 

Tässä vaiheessa kannattaa jo viimeistään opetella suhtautumaan kaikkeen Ylen, HS:n, Mtv3:n ja muiden vasemmistomedioiden propagandaan sellaisella varauksella, että katsotaan nyt hetki rauhassa mitä siellä on oikeasti tapahtunut - ja Oikea Media ja OM:n lähteet sen pienellä viiveellä kertovat. 

Kohta se vasemmiston ulina ja panikointi alkaa - Trump ja hänen 80 miljoonaa kannattajaansa marssivat vähitellen kohti voittoa ja toista kautta. Kun tämä viimein alkaa hahmottua vasemmistolle, niin heidän valemediansa alkavat jauhamaan narratiiviaan siitä, että "Trump on nyt ryöstämässä vaalit" ym. roskaa ja lietsovat taas BLM:n, Antifan ja muun Low-IQ-porukan kaduille polttamaan ihmisten omaisuutta ja pahoinpitelemään sivullisia. Katsotaan kuinka nopeasti OM osuu tässä oikeaan.

 

 

25.11.2020 22:16:

"A Pennsylvania judge on Nov. 25 ordered state officials to not certify the results of the 2020 election until her court holds a hearing on an election contest on Nov. 27.

Commonwealth Judge Patricia McCullough ordered the state to not take any further steps to complete the certification of the presidential race, which the state announced on Nov. 24. She also blocked the certification of all the other election results."

The Epoch News.

 

Jukka Rahkonen ti 24.11. 23:37

blogit

Heikki Porkka

Kun demari (sdp) puhuu, vastuu siirtyy kuulijalle

ke 03.03. 21:24

Olli Pusa

Kun kulissit romahtavat

ke 03.03. 11:26

Henna Kajava

Johtaako Helsingin vuokra-asuntojen ylitarjonta keskustan kiihtyvään etnistymiseen?

ti 02.03. 23:39

Mikko Paunio

Petteri Orpo lopaali vaan ei lokaali ilmastosoturi

la 27.02. 17:50

Juha Ahvio

USA:n presidentinvaalit 2020, vaalivilppi ja sen todisteet

su 07.02. 23:54