Rudy Giuliani: tunnen roistot hyvin

Videot to 26.11.2020 11:18

Rudy Giuliani Pennsylvaniassa: "jos nyt annamme roistojen selvitä vaalipetoksestaan tekaistujen 600 000 äänen kanssa, mikä takaa ettei heillä seuraavalla kerralla ole miljoona tekaistua ääntä, tai kaksi miljoonaa"

"Tunnen roistot hyvin. Jos annat heille periksi tuumankin, he ottavat mailin. Ja jos annat heille mailin, he vievät koko maasi!"

Lisää hyviä uutisia tulossa pian.

 

Pennsylvanian kuuleminen Gettysburgissa (Huom mikä historiallinen paikka tälle taistelulle) on niin täynnä kovaa todistusaineistoa ja materiaalia, että sen kokoaminen lyhyeen tiivistelmään kestää aikansa (tässä linkki koko 4 tunnin videoon). Myös Nevadasta kovia (hyviä) uutisia tulossa kohta. Minimaalisen pieni toimituksemme on jo tukossa tämän massiivisen hyvien uutisten tulvan kanssa. 

HUOM: CNN, Yle, HS, Mtv3, ja muut vasemmistopropagandamediat ovat hiiren hiljaa. Ei yhden yhtään uutista tästä vuoden uutispommista!  Näiden propagandaoutlettien peli on niin selvää, että kuka enää tämän jälkeen lukee yhtään mitään vakavalla naamalla näistä 'lähteistä'. 

Vasemmistomediat penkovat nyt paniikissa käsikirjaansa ja kyselevät CNN:ltä miten nyt tässä tilanteessa pitää muuttaa narratiivia globaalin käsikirjoituksen mukaan, eli missä vaiheessa ohjekirjaa mennään. Pitääkö jo nyt ruveta uutisoimaan että "Trump varastamassa vaalit"? Vai pitääkö olla vain hiljaa kunnes ohjeet tulevat? Miten kertoa lukijoille, että todistusaineistoa massiivisesta vaalipetoksesta onkin ollut koko ajan ja helposti saatavilla? Ymmärtävätkö nämä propagandaa levittävät mediajätit kuinka lähellä heidän uskottavuutensa totaalinen romahdus on?

 

Jukka Rahkonen to 26.11. 11:18

blogit

Heikki Porkka

Kun demari (sdp) puhuu, vastuu siirtyy kuulijalle

ke 03.03. 21:24

Olli Pusa

Kun kulissit romahtavat

ke 03.03. 11:26

Henna Kajava

Johtaako Helsingin vuokra-asuntojen ylitarjonta keskustan kiihtyvään etnistymiseen?

ti 02.03. 23:39

Mikko Paunio

Petteri Orpo lopaali vaan ei lokaali ilmastosoturi

la 27.02. 17:50

Juha Ahvio

USA:n presidentinvaalit 2020, vaalivilppi ja sen todisteet

su 07.02. 23:54