Tuomari julisti Pennsylvanian vaalien järjestelyt perustuslain vastaisiksi!

Videot su 29.11.2020 00:21

Viime yönä Pennsylvaniasta kuului loistavia uutisia. Liittovaltion tuomari Patricia McCullough käytännössä ojensi Pennsylvanian voiton Trumpille.

Pennsylvania saattaa tämän myötä olla ensimmäinen vaa'ankieliosavaltioista joka kääntyy Trumpille. Toisaalta Wisconsin 200 000 hylättävän postiäänensä kanssa voi myös ehtiä vielä ensimmäiseksi. 

Tärkeää Trumpin voiton kannalta on, että yksi näistä vaalipetoksia tehtailleista osavaltioista kääntyy hänen edukseen, niin muut seuraavat nopeasti perässä, kuten Steve Bannon on jo usein todennut Warroom podcastissaan. 

Vasemmistomedia on keskittynyt vain seuraamaan ja uutisoimaan itse presidentiksi julistamansa Josif Bidenin valehallinnon muodostamista ja spekuloimaan sen tulevia toimia. Se on kokonaan jättänyt uutisoimatta sen jatkuvan kehityksen jota mm. Oikea Media on vaaleista lähtien tuonut esille: Trumpin lakitiimi on tehnyt 24/7 töitä näiden vaalipetosten ja vallankaappausyrityksen paljastamiseksi ja työ tuottaa nyt tulosta.

Tuomari Patricia McCullough julisti Pennsylvanian vaalit osavaltion perustuslain vastaisiksi.

Syynä tähän tuomioon ja määräykseen on Sean Parnellin ja Mike Kellyn jättämä syyte, jonka tuomari tutki ja totesi sen varmasti voittavan korkeimmassa oikeudessa.

Syytteen mukaan Pennsylvanian vaalit järjestettiin laittomasti postiäänten osalta. Pennsylvanian perustuslaki on hyvin tarkka siinä, ketkä voivat äänestää postilipukkeita käyttäen ja millä ehdoilla. Nyt kuitenkin Pennsylvanian kuvernööri ja valtiosihteeri ja vaalilautakunta veteli mutkia suoriksi täysin omin luvin ja perustuslain ohi - ja antoi lupia lähettää postiäänilipukkeita käytännössä kenelle tahansa. Tämä syyte tulee tuomarin mukaan täysin varmasti voittamaan korkeimmassa oikeudessa ja sen takia hän määräsi jo aiemmin kaikki toimet äänten hyväksymiseksi keskeytettäviksi, kunnes oikeus on käsitellyt Parnellin ja Kellyn syytteen. 

Pennsylvanian kuvernööri Tom Wolf kuitenkin jätti tämän määräyksen noudattamatta ja naureskeli julkisesti, että tuomari myöhästyi ja äänet on jo hyväksytty. 

Se ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa, vaan tuomari Patricia McCullough kertoi julkisesti, että hän antoi määräyksensä silloin kun Tom Wolf itse hänelle kertoi prosessin olevan vielä kesken. Ja tämän jälkeen McCullogh julisti tuomionsa asiassa ja määräsi, ettei äänten sertifoimista saa jatkaa missään tapauksessa ennenkuin vireillä oleva syyte on käsitelty ja joka hänen mukaansa tulee varmasti voittamaan oikeudessa.

Kuvio on selvä: vasemmisto ei välitä perustuslaista eikä muistakaan laeista yhtään mitään, vaan he laativat lennossa omia sääntöjään, tekevät omia julistuksiaan ja toimivat täysin omavaltaisesti - ja vasemmistomedia julkaisee näitä heidän laittomia päätöksiään ja sertifiointejaan ikään kuin ne olisivat millään tavalla päteviä. Tämä nähtiin jo isoina otsikoina kuinka Pennsylvania on jo sertifioinut tuloksen. Se on nyt osoittautunut jälleen vain yhdeksi monista valeuutisista ja laittomaksi julistukseksi. 

Pennsylvanian tulosta ei ole laillisesti vahvistettu ja Pennsylvanian tuloksen tulee ratkaisemaan heidän omat lainsäätäjänsä (joista enemmistö on republikaaneja), joilla on lain mukaan yksin täysi valta päättää ketkä lähtevät osavaltiosta presidenttiä valitsemaan. He voivat lähettää valitsijat, jotka äänestävät Trumpin puolesta, koska ovat todenneet vaalien olleen vilpilliset. Juuri tällaista vallankaappausta varten on olemassa lait, joiden tarkoitus on suojella tällaiselta laittomalta yritykseltä.

Tätä samaa polkua on etenemässä myös Douglas Mastriano, palkittu sotaveteraani ja nykyinen senaattori. Hän järjesti Gettysburgin kuulemisen, jossa kuultiin kymmeniä Giulianin kokoamia todistajia ja todisteita. Mastriano on kova luu ja tottunut taistelija, joka on taistellut kommunismia ja muita radikaaleja ideologioita vastaan sodissa, joten hän ei pelkää taistella niitä vastaan kotirintamallakaan. Hän on ajamassa päätöslauselmaa, jossa jokainen republikaanilainsäätäjä joutuu äänestämään ja kantamaan vastuunsa - ja jolla valintaprosessi otetaan lainsäätäjien haltuun tässä tapauksessa, kun vaalipetos on täysin ilmeistä. Siihen on vuonna 1938 laaditun lain mukaan Pennsylvaniassa oikeus. Koko vaalitulos voidaan sivuuttaa ja republikaanienemmistö voi päättää ketkä lähtevät presidenttiä valitsemaan joulukuussa. 

Samalla koko iso kuva tilanteesta on edelleenkin se, että Trumpin lakitiimi tekee töitä sen eteen, että laittomasti vaalit järjestäneet osavaltiot eivät saa laillisesti vahvistettua ääniään ja valitsijoitaan - tai että laskenta suoritetaan oikeasti uudelleen siten, että vain lailliset äänet lasketaan. Nyt tällaisia oikeita uudelleenlaskentoja ei ole osavaltiot kyenneet suorittamaan, vaan niissä on järjestetty erilaisia uudelleenlaskentateattereita, joissa samat laittomat kuoret käsitellään täysin samalla tavalla kuin aiemminkin. Eli todennäköisesti useimmissa osavaltioissa Trumpin lakitiimi päätyy ajamaan sertifiointien kumoamista - ja tulee siinä onnistumaan, jolloin kumpikaan ehdokas ei saa 270 valitsijaa 14.12. kokoontumiseen. 

Tämä tarkoittaa sitä, että valinnan tekee tammikuun 6. kokoontuva kongressi, jossa presidentin valinnasta äänestettäessä jokaisella osavaltiolla on yksi ääni. Osavaltioita, joilla kongressin edustajissa republikaaneilla on enemmistö, on 31. Eli tuloksen arvellaan olevan 31-19 Trumpin hyväksi tammikuussa.

 

Lähde: Dr. Steve Turley

 

Hyvin hiljaista on nyt vasemmistomediassa näistä käänteistä. Ei mitään uutisia. Kun ensimmäinen vaa'ankieliosavaltio kääntyy Trumpille, niin silloin viimeistään alkaa vasemmistomedian valitus siitä, että "Trump yritää nyt varastaa vaalit", joka on jälleen esimerkki vasemmiston psykologisesta projektiosta. 

CNN on jo varovasti uutisoinut, että Trump saattaa sittenkin vielä voittaa.

 

Jukka Rahkonen su 29.11. 00:21

blogit

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

Olli Pusa

Suomi ja korruptio

to 24.11. 23:32

Mikko Paunio

Hups, Maailman Talousfoorumin (WEF) dystooppinen Suuri Resetti taisi juuri sortua omaan näppäryyteensä?

su 20.11. 14:41